Programma gemist?

Whitney Cummings: Money Shot gemist?

21-01-2016 22:10

Whitney Cummings: Money Shot - Afl. 1

Registratie van de comedyshow 'Money Shot' van Whitney Cummings. De meest uiteenlopende onderwerpen passeren in rap tempo de revue, waaronder de verschillen tussen mannen en vrouwen en hoe zij zich gedragen in relaties.
Kijk hier jouw gemiste uitzending!
Een moment geduld, jouw uitzending worden geladen...

Whitney Cummings: Money Shot gemist

Registratie van de comedyshow 'Money Shot' van Whitney Cummings. De meest uiteenlopende onderwerpen passeren in rap tempo de revue, waaronder de verschillen tussen mannen en vrouwen en hoe zij zich gedragen in relaties. De Amerikaanse comédienne is bekend van haar eigen sitcom 'Whitney' en van '2 Broke Girls'. In 2012 had de veelzijdige Cummings ook nog haar eigen talkshow.

Uitzending gemist van Whitney Cummings: Money Shot? Hier kun je alle uitzendingen van Whitney Cummings: Money Shot kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!