Programma gemist?

De TV jaren van... gemist?

09-12-2011 18:05

De TV jaren van... - Myrna Goossen

Nostalgisch programma waarin een bekende Nederlander zijn of haar meest memorabele televisiefragmenten laat zien. Afl.: Myrna Goossen. We zien de favoriete televisiefragmenten van Myrna Goossen. Myrna wil graag de beelden van de maanlanding nog eens terug zien, een gebeurtenis die grote indruk op haar heeft gemaakt: 'Ik kijk af en toe nog steeds naar die beelden. Vooral de momenten waarop je de 'aarde op ziet komen' zijn zo indrukwekkend!' Ook wil Myrna graag een fragment zien van Toon Hermans, een tv-persoonlijkheid waar zij grote bewondering voor heeft: 'Vroeger keken we altijd naar keken naar de one-man-shows van Toon Hermans. Die man is echt een wereldtalent! Hij wist als geen ander van iets simpels iets grappigs te maken of van iets simpels iets diepzinnig. Toen ik Wedden Dat?! ging presenteren heeft hij me thuis uitgenodigd, om me een hart onder de riem te steken. Hij schreef me daarover een heel lief briefje dat nu ingelijst aan mijn muur hangt.'.
Kijk hier jouw gemiste uitzending!
Een moment geduld, jouw uitzending worden geladen...

De TV jaren van... gemist

Wat zijnde favoriete televisiefragmenten vanBekende Nederlanders?De TV Jarenvan iseen luchtig televisieprogramma, waarin een bekende Nederlander zijn of haar meest memorabele fragmentenkiest.

Uitzending gemist van De TV jaren van...? Hier kun je alle uitzendingen van De TV jaren van... kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 17
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!