Programma gemist?

Het Spijt Me gemist?

15-12-2011 20:32

Het Spijt Me - Najaar 2011 aflevering 8

Case 1: Kayleigh vs. Ger (dochter en vader) Kayleigh heeft een bewogen jeugd achter de rug. Ze heeft na de scheiding van haar ouders zowel bij haar moeder als bij haar vader gewoond. Kayleigh was echt een papa´s-kindje. Toch gaat het een jaar geleden mis tussen de twee en sindsdien wil haar vader niet meer met haar praten. Kayleigh wil hem graag een aantal zaken uitleggen, maar krijgt daar nu de kans niet meer voor. Ze heeft spijt van de dingen die ze tegen hem heeft gezegd en hoopt dat haar vader haar vanavond toch nog een kans wil geven. Case 2: Sabrina vs. Bert (dochter en vader) Ook Sabrina heeft haar vader al lange tijd niet gezien. En dat is ook nog eens haar eigen schuld. Steeds weer doet ze niets met zijn goed bedoelde adviezen. Een half jaar geleden maakt ze het wel heel bont. Ze leent op een avond haar auto uit aan een vriend, terwijl haar vader haar uitdrukkelijk had gewaarschuwd dit niet te doen. Met de auto wordt een strafbaar feit gepleegd en de wagen wordt door de politie in beslag genomen. Haar vader is enorm kwaad en teleurgesteld: hij wil niks meer met zijn dochter te maken wil hebben. Sabrina heeft heel veel spijt en ze mist haar vader enorm.
Kijk hier jouw gemiste uitzending!
Een moment geduld, jouw uitzending worden geladen...

Het Spijt Me gemist

Het Spijt Me is hét programma waarin verzoeningspogingen na langslepende familie- en/of vriendenruzies centraal staan. Vredestichter John Williams brengt mensen in Het Spijt Me weer bij elkaar die op gespannen voet leven met elkaar. Een serieus meningsverschil, een diepe teleurstelling, het verlies van vertrouwen: er zijn vele redenen om te breken met iemand. Maar vaak zijn er zelfs betere redenen om weer bij elkaar te komen. En dan is `het spijt me´ zeggen alles wat nodig is, maar tegelijkertijd ook ontzettend moeilijk. John reikt mensen de hand om deze eerste stap te zetten.

Uitzending gemist van Het Spijt Me? Hier kun je alle uitzendingen van Het Spijt Me kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 27
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!