Programma gemist?

2Doc: Olof Palme gemist?

28-01-2016 23:55

2Doc: Olof Palme - 2Doc: Olof Palme

Olof Palme was premier van Zweden, tot een aanslag in 1986 zijn leven beƫindigde. Als goede spreker en een overtuigd democraat werd hij geliefd, maar ook gehaat.Meer Olof Palme was premier van Zweden, tot een aanslag in 1986 zijn leven beƫindigde. Hij werd op de avond van 28 februari op straat in Stockholm neergeschoten, nadat hij een bioscoop had bezocht. Palme was een unieke man die de geschiedenis veranderde en een groot stempel drukte op de ontwikkeling van het moderne Zweden en werd gedreven door zijn passie voor sociale rechtvaardigheid. Hij groeide op met de vele privileges van de hoogste klasse, maar wist de meest gelijke maatschappij van de wereld te scheppen. Als goede spreker en een overtuigd democraat werd hij geliefd, maar ook gehaat.Minder
Kijk hier jouw gemiste uitzending!
Een moment geduld, jouw uitzending worden geladen...

2Doc: Olof Palme gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Olof Palme? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: Olof Palme, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: Olof Palme gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: Olof Palme? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Olof Palme kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!