Programma gemist?

NOS Journaal Jaaroverzicht gemist?

27-12-2011 20:30

NOS Journaal Jaaroverzicht - Aflevering 6

Jaaroverzicht. Als er één rode draad in het wereldnieuws van 2011 te ontdekken valt, is het wel de mondiale volkswoede die vaak uitmondde in massale protesten. In de Arabische wereld komen burgers in opstand tegen de alleenheersers in de diverse landen, in Griekenland protesteren mensen tegen de bezuinigingen, wereldwijd roept de Occupybeweging schande over de misstanden in de financiële wereld en in Engeland komen jongeren in opstand tegen de overheid. Aan de hand van beelden uit het afgelopen jaar staat presentator Rik van de Westelaken stil bij deze en andere grote nieuwsgebeurtenissen. Want die waren er veel zoals de ongekende schietpartij in Noorwegen, de brand bij Chemiepak, de dood van Osama bin Laden, de tsunami in Japan of de arrestatie van Mladic. Tussen deze en andere onderwerpen zitten vier blokken waarin het overige nieuws per kwartaal de revue passeert. Presentatie: Rik van de Westelaken.
Kijk hier jouw gemiste uitzending!
Een moment geduld, jouw uitzending worden geladen...

NOS Journaal Jaaroverzicht gemist

Jaaroverzicht. Als er één rode draad te noemen is voor het nieuwsjaar 2007, dan is het wel de zoektocht die Nederlandmaakte naar de eigen identiteit. En de discussies daarover op tal van terreinen. De zoektocht van Nederland naarzichzelf loopt dan ook als een rode draad door het traditionele jaaroverzicht. Presentatie: Rik van de Westelaken.

Uitzending gemist van NOS Journaal Jaaroverzicht? Hier kun je alle uitzendingen van NOS Journaal Jaaroverzicht kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!