Programma gemist?

Het elfde uur gemist?

20-10-2009 21:20

Het elfde uur - Aflevering 101

Talkshow met gasten uit de wereld van de politiek, cultuur, media, wetenschap en geloof. Boeiende en diepgravende gesprekken over verantwoordelijkheden, zingeving en beleid. Verrassende confrontaties en uitdagende interviews aan tafel. Gasten: Julia Samuël en Antoinette Hertsenberg. Ex-Veronica presentatrice Julia Samuël trekt ondanks kanker in een Landrover door Afrika om malarianetten uit te delen. Als ze zelf malaria krijgt en het amper overleeft weet ze het zeker: 'Ik ga terug.' Samuël beschouwt het als een wonder, dat ze zowel kanker, Afrika als malaria heeft overleefd. Wat drijft haar? -Antoinette Hertsenberg besteedde in haar consumentenprogramma TROS Radar meerdere keren aandacht aan de torenhoge provisies en de variabele rentes van de DSB-bank. Is Dirk Scheringa daarmee bewust 'kapotgemaakt', zoals hijzelf zegt, of heeft hij vooral zelf zijn klanten gedupeerd? Zijn de media, waaronder zijzelf, nu klokkenluider of dader? En hoe moet het met al die DSB-klanten die net een overeenkomst met de bank gesloten hadden, vlak voordat de bank omviel? Presentatie: Andries Knevel.
Kijk hier jouw gemiste uitzending!
Een moment geduld, jouw uitzending worden geladen...

Het elfde uur gemist

Het Elfde Uur is een EO-programma dat wordt gepresenteerd door Andries Knevel. Aan tafel ontvangt hij bekende en minder bekende gasten en wordt er onder zijn leiding gediscussieerd over onderwerpen uit de actualiteit. Een van de gasten is meestal iemand uit de christelijke wereld. Het programma draait sinds 1992. Het concept van Het Elfde Uur maakte in de loop der jaren een ontwikkeling door. Werden de gasten in het begin nog apart door Knevel geïnterviewd, geleidelijk is het programma in de richting van een meer gezamenlijk optrekken van de gasten verschoven, waarbij Knevel als aangever en leider van het debat fungeert.

Uitzending gemist van Het elfde uur? Hier kun je alle uitzendingen van Het elfde uur kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 9
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!