Programma gemist?

Wie Is De Reisleider gemist?

19-01-2012 21:34

Wie Is De Reisleider - Aflevering 3

Pauline en Gigi hebben hun handen vol aan de veeleisende reizigers, maar het einde is in zicht. De volgende reisleiders maken hun opwachting. Hoe wordt er door de groep gereageerd op deze wisseling van de wacht? In Amerika moet Pauline worden afgelost door Tatjana. Maar vlak voordat haar vliegtuig vertrekt, wordt duidelijk dat ze wegens ziekte niet mee kan. Haar opvolger is Judith Osborn. Vol spanning en totaal onvoorbereid stapt Judith aan boord. Eenmaal in Amerika aangekomen maakt de socialite een slechte start bij de groep, want haar schuine grappen worden niet op prijs gesteld. Judith moet diep door het stof om het weer recht te praten, maar zal het wel goed komen tussen haar en de toeristen? In Indonesië heeft Gigi veel mooie momenten meegemaakt met haar groep. Maar het einde van haar reis verloopt allesbehalve vlekkeloos. 's Avonds in het donker wordt de bus aangehouden door de politie. Deze heftige gebeurtenis zorgt ervoor dat Gigi volschiet met tranen. Gelukkig wordt ze later op spectaculaire wijze afgelost door de nieuwe reisleider, Horace Cohen, die het gezelschap meeneemt naar Java.
Kijk hier jouw gemiste uitzending!
Een moment geduld, jouw uitzending worden geladen...

Wie Is De Reisleider gemist

In Wie Is De Reisleider? gaan Gordon, Jamai, Gigi Ravelli, Horace Cohen, Judith Osborn en (Gooisch Meisje) Pauline Wingelaar als professionele reisleider een groep vakantiegangers begeleiden die op een achttiendaagse groepsreis gaan naar Indonesië en de Verenigde Staten. Na een cursus reisleiden begint het zestal in estafettevorm vol enthousiasme aan hun nieuwe avontuur in Wie Is De Reisleider. Een hele uitdaging, want veeleisende vakantiegangers tevreden stellen én blij houden blijkt nog een hele kunst. In wie schuilt een echte tourguide?

Uitzending gemist van Wie Is De Reisleider? Hier kun je alle uitzendingen van Wie Is De Reisleider kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 21
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!