Programma gemist?

Mijn Leven In Puin gemist?

24-01-2012 20:30

Mijn Leven In Puin - René

Als kleine jongen is René al een groot Disney-fan en werd zijn passie voor film geboren. Wanneer zijn ouders kort na elkaar overlijden verandert zijn hobby langzaam in een heuse verzamelwoede. René is nu 45 jaar en zijn vier etages tellende woning in Rotterdam staat vol met life size Stars Wars poppen, ruimtevaartschepen op schaal en duizenden cd's. René ziet alles als een investering. Ondertussen begint het huis te vervuilen en is er zelfs sprake van een ware muizenplaag. Sinds twee jaar heeft René een latrelatie met Petra. Wanneer Petra in de weekeinden bij hem in Rotterdam is, komt ze niet tot rust. Overal waar ze kijkt is het een complete chaos. In bepaalde delen van de woning komt Petra überhaupt niet meer. De maat is vol voor haar. Petra ziet het team van Mijn Leven In Puin als laatste redmiddel.
Kijk hier jouw gemiste uitzending!
Een moment geduld, jouw uitzending worden geladen...

Mijn Leven In Puin gemist

Mijn Leven In Puin is een programma waarbij Peter van der Vorst hulp bied aan verwoede verzamelaars. Na het ontvangen van de noodkreet door een dierbare van de verzamelaar komt Peter samen met het Mijn Leven In Puin team van deskundigen in actie. Met een videoboodschap probeert Peter de hamsteraar over te halen om mee te doen. Hij of zij krijgt de keuze om binnen enkele dagen afstand te doen van de jarenlang verzamelde spullen. Psycholoog Barbara Nanninga en organizer Manita Overweg staan Peter bij om letterlijk en figuurlijk puin te ruimen in het leven van de betreffende verzamelaar. Peter bezoekt in Mijn Leven In Puin na een aantal weken de (ex-)verzamelaars opnieuw om te kijken of en hoe hun leven is veranderd.

Uitzending gemist van Mijn Leven In Puin? Hier kun je alle uitzendingen van Mijn Leven In Puin kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 12
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!