Programma gemist?

Correspondents dinner 2016 gemist?

10-02-2016 20:33

Correspondents dinner 2016 - Correspondents dinner 2016

Registratie van de Nederlandse versie van het Amerikaanse Correspondents' Dinner.Meer Naar analogie van het Correspondents' Dinner in de Verenigde Staten daagde daagde Twan Huys premier Mark Rutte uit voor een Nederlandse versie. Deze vindt plaats in de Beurs van Berlage. Na de toespraak van de premier is er een speech van Dolf Jansen. Vanzelfsprekend is er ook een exclusief diner. Het eerste deel van deze avond wordt ingeleid door Twan Huys. Premier Mark Rutte houdt een toespraak en Dolf Jansen zorgt voor een speech. Aanvankelijk zou Youp van 't Hek de speech doen, maar hij is om gezondheidsredenen verhinderd.Minder
Kijk hier jouw gemiste uitzending!
Een moment geduld, jouw uitzending worden geladen...

Correspondents dinner 2016 gemist

Uitzending gemist van Correspondents dinner 2016? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Correspondents dinner 2016, uitgezonden op Nederland 1. Heb je een uitzending van Correspondents dinner 2016 gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Correspondents dinner 2016? Hier kun je alle uitzendingen van Correspondents dinner 2016 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!