Programma gemist?

2Doc: Leninland gemist?

12-02-2016 00:05

2Doc: Leninland - 2Doc: Leninland

In 1987, de laatste dagen van het Sovjet Imperium, wordt in het dorp Gorki, 20 km van Moskou, op het landgoed waar Lenin zijn laatste dagen doorbracht, een museum gebouwd ter nagedachtenis aan Lenin.Meer In 1987, de laatste dagen van het Sovjet Imperium, wordt in het dorp Gorki, 20 km van Moskou, op het landgoed waar Lenin zijn laatste dagen doorbracht, een groot en ambitieus museum gebouwd ter nagedachtenis aan Lenin. Vlak nadat het museum haar deuren opent, stort de Sovjet Unie in elkaar. Ooit bezochten drieduizend bezoekers per week dit museum, nu slechts twintig. Tegenwoordig lijkt het museum een tempel van een vergeten beschaving, een plek die niet meer in de tijd past. Tegenwoordig houden de Leninistische curators het museum in stand. Ze hopen op de terugkeer van vervlogen tijden en in afwachting daarvan proberen zij de herinnering aan Lenin in het moderne Rusland stand te houden. In de verlaten zalen wachten ze op de enkele toevallige bezoeker en op de terugkeer van de oude tijden. Natalya en Evgenia, de twee conservatoren van het museum, leren ons de geschiedenis er van kennen. Natalya is 52 jaar oud, docent geschiedenis op een lokale school en zij is gek op Communistische ideologie. Zij houdt echt van Lenin en heeft groot respect voor hem. De 56 jaar oude Evgenia is wetenschappelijk onderzoeker en een New Age aanhanger. Ze aanbidt verschillende goden en acht Lenin een van de grootste goden. Maar na tien jaar toegewijd werk voor het museum wil ze het nu verlaten om haar spirituele reis op een andere plaats voort te zetten.Minder
Kijk hier jouw gemiste uitzending!
Een moment geduld, jouw uitzending worden geladen...

2Doc: Leninland gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Leninland? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: Leninland, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: Leninland gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: Leninland? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Leninland kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!