Programma gemist?

10 jaar Willem-Alexander en Máxima gemist?

01-02-2012 20:30

10 jaar Willem-Alexander en Máxima - Aflevering van woensdag 1 februari 2012

Op 2-2-2012 is het precies tien jaar geleden dat Willem-Alexander en Máxima elkaar in de Nieuwe Kerk in Amsterdam het jawoord gaven. We kijken met het paar terug op de afgelopen tein jaar.
Kijk hier jouw gemiste uitzending!
Een moment geduld, jouw uitzending worden geladen...

10 jaar Willem-Alexander en Máxima gemist

Op 2-2-2012 is het precies tien jaar geleden dat Willem-Alexander en Máxima elkaar in de Nieuwe Kerk in Amsterdam het jawoord gaven. Ruim zes miljoen Nederlanders zaten op zaterdag 2 februari 2002 urenlang aan de buis gekluisterd om maar niets van het burgerlijk en kerkelijk huwelijk, de rijtoer en de kus te moeten missen. Aan de vooravond van hun tienjarig huwelijk vertelt het paar in zijn eigen verhaal aan de hand van eerdere interviews en archiefbeelden. Daardoor ontstaat een persoonlijk portret waarin onderwerpen als hun huwelijk, de liefde voor elkaar, de geboorte van hun kinderen, de jaarlijkse persmomenten, het gedoe rondom het huis in Mozambique en andere hoogte- en dieptepunten binnen de koninklijke familie de revue passeren. Het portret wordt 'aangekleed' met vier persoonlijke impressies van Mondo Leone (Leon Giesen), filmmaker, muzikant, kleinkunstenaar en verhalenverteller. Leon heeft op verzoek van de NOS naar het vele archiefmateriaal uit de afgelopen tien jaar gekeken. Met oog voor detail en een eigen blik ziet hij vaak zaken waar anderen aan voorbij lopen. Op basis daarvan maakte Mondo Leone een aantal verrassende observaties die in het programma zijn verweven.

Uitzending gemist van 10 jaar Willem-Alexander en Máxima? Hier kun je alle uitzendingen van 10 jaar Willem-Alexander en Máxima kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!