Programma gemist?

Van Der Vorst Ziet Willem-Alexander & Máxima gemist?

02-02-2012 21:33

Van Der Vorst Ziet Willem-Alexander & Máxima - Aflevering 1

Royaltywatcher Peter van der Vorst blikt terug op het tienjarig huwelijk van Prins Willem-Alexander en Prinses Máxima en zijn eigen ervaringen met het paar. Hiervoor gebruikt hij beeldmateriaal van onder meer het laatste staatsbezoek aan Oman.
Kijk hier jouw gemiste uitzending!
Een moment geduld, jouw uitzending worden geladen...

Van Der Vorst Ziet Willem-Alexander & Máxima gemist

Royaltywatcher Peter van der Vorst blikt in Van Der Vorst Ziet Willem-Alexander & Máxima terug op het tienjarig huwelijk van Prins Willem-Alexander en Prinses Máxima en zijn eigen ervaringen met het paar. Hiervoor gebruikt hij beeldmateriaal van onder meer het laatste staatsbezoek aan Oman.

Uitzending gemist van Van Der Vorst Ziet Willem-Alexander & Máxima? Hier kun je alle uitzendingen van Van Der Vorst Ziet Willem-Alexander & Máxima kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!