Programma gemist?

AVRO Close Up: Fotograaf Rax - De laatste dagen van de Noordpool gemist?

21-02-2012 23:00

AVRO Close Up: Fotograaf Rax - De laatste dagen van de Noordpool - Aflevering van dinsdag 21 februari 2012

Documentaire Duizenden jaren lang leefden de Inuit in harmonie met hun onherbergzame omgeving. De IJslandse fotograaf Ragnar Axelsson (Rax) legde de laatste twintig jaar het leven op de Noordpool vast.
Kijk hier jouw gemiste uitzending!
Een moment geduld, jouw uitzending worden geladen...

AVRO Close Up: Fotograaf Rax - De laatste dagen van de Noordpool gemist

De laatste dagen van de Noordpool is een documentaire. Nergens zijn de tekenen van de klimaatverandering duidelijker dan op de Noordpool: het leven van de Inuit, de lokale bewoners, wordt er direct door beïnvloed. Duizenden jaren lang leefden ze in harmonie met hun onherbergzame omgeving van sneeuw en ijs maar nu zijn de jagers van het Noorden een uitstervend ras. De IJslandse fotograaf Ragnar Axelsson (Rax) legde in De laatste dagen van de Noordpool de laatste twintig jaar het leven op de Noordpool vast in foto's van een adembenemende schoonheid.

Uitzending gemist van AVRO Close Up: Fotograaf Rax - De laatste dagen van de Noordpool? Hier kun je alle uitzendingen van AVRO Close Up: Fotograaf Rax - De laatste dagen van de Noordpool kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!