Programma gemist?

3Doc: Geloof het of niet... Christen en Isolde gemist?

28-10-2009 20:30

3Doc: Geloof het of niet... Christen en Isolde - Aflevering 1

Isolde Hallensleben gaat op zoek naar de roots van het geloof van haar oma. In deze vijftig minuten durende documentaire probeert ze het geloof beter te begrijpen. De kerk? Dat is toch iets saais van vroeger? Veel jongeren nemen afstand van het geloof van hun (groot)ouders en zoeken hun eigen weg. Isolde Hallensleben, bekend als Jakhals en sidekick bij De Wereld Draait Door, is één van hen. Haar oma gaat nog elke week naar de kerk, haar ouders niet meer en zelf heeft Isolde er nooit iets mee gehad. Ze heeft een duidelijke keus gemaakt om vanuit haar rationele overtuiging te leven. Toch is ze nieuwsgierig naar de wereld van het christendom. In deze 3Doc begint Isolde haar eigen zoektocht. Ze heeft een ontmoeting met Antoine Bodar en ze bezoekt verschillende andere christenen in Nederland. Uiteindelijk trekt Isolde een eindconclusie: kan ze haar ratio blind vertrouwen of laat ze de optie open dat er misschien toch een God bestaat?
Kijk hier jouw gemiste uitzending!
Een moment geduld, jouw uitzending worden geladen...

3Doc: Geloof het of niet... Christen en Isolde gemist

De kerk? Dat is toch iets saais van vroeger? Veel jongeren nemen afstand van het geloof van hun (groot)ouders en zoekenhun eigen weg. Isolde Hallensleben, bekend als Jakhals en sidekick bij De Wereld Draait Door, is één van hen. Toch isze nieuwsgierig naar de wereld van het christendom. In deze 3Doc begint Isolde haar eigen zoektocht. Ze heeft eenontmoeting met Antoine Bodar en ze bezoekt verschillende andere christenen in Nederland. Uiteindelijk trekt Isolde eeneindconclusie: kan ze haar ratio blind vertrouwen of laat ze de optie open dat er misschien toch een God bestaat?

Uitzending gemist van 3Doc: Geloof het of niet... Christen en Isolde? Hier kun je alle uitzendingen van 3Doc: Geloof het of niet... Christen en Isolde kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!