Programma gemist?

De dag dat Pim Fortuyn won gemist?

06-03-2012 20:15

De dag dat Pim Fortuyn won - Aflevering van dinsdag 6 maart 2012

Documentaire Precies tien jaar geleden, op zes maart 2002, boekte Pim Fortuyn als voorman van Leefbaar Rotterdam een eclatante zege bij de gemeenteraadsverkiezingen in de Maasstad.
Kijk hier jouw gemiste uitzending!
Een moment geduld, jouw uitzending worden geladen...

De dag dat Pim Fortuyn won gemist

De dag dat Pim Fortuyn won is een documentaire. Precies tien jaar geleden, op zes maart 2002, boekte Pim Fortuyn als voorman van Leefbaar Rotterdam een eclatante zege bij de gemeenteraadsverkiezingen in de Maasstad. Landelijk gezien zou Fortuyn in één klap op achttien Kamerzetels komen, het politieke landschap was door hem definitief veranderd. Zes maart 2002 eindigde met een historisch geworden tv-debat tussen o.a. Pim Fortuyn en Ad Melkert o.l.v. Paul Witteman. Wat gebeurde er allemaal achter de schermen rond de hoofdrolspelers Fortuyn en Melkert? Vertrouwelingen van de kopstukken van toen doen in De dag dat Pim Fortuyn won hun verhaal. Ook gespreksleider Paul Witteman blikt terug op het debat. De dag dat Pim Fortuyn won bevat nooit eerder getoond filmbeeld van Pim Fortuyn op 6 maart 2002.

Uitzending gemist van De dag dat Pim Fortuyn won? Hier kun je alle uitzendingen van De dag dat Pim Fortuyn won kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!