Programma gemist?

NL Doet 2012 gemist?

16-03-2012 19:25

NL Doet 2012 - Aflevering van vrijdag 16 maart 2012

Special in het kader van NL Doet, de grootste vrijwilligersactie van Nederland georganiseerd door het Oranje Fonds. Astrid Kersseboom volgt koningin Beatrix, prins Willem-Alexander en prinses Máxima.
Kijk hier jouw gemiste uitzending!
Een moment geduld, jouw uitzending worden geladen...

NL Doet 2012 gemist

NL Doet 2012 is een special in het kader van NL Doet, de grootste vrijwilligersactie van Nederland georganiseerd door het Oranje Fonds. Astrid Kersseboom volgt onder meer koningin Beatrix, prins Willem-Alexander en prinses Máxima die op deze dag ook als vrijwilliger aan de slag gaan. Zo ging de Koningin vorig jaar klussen bij een stichting voor kunsteducatie en verzorgden de Prins van Oranje en Prinses Máxima, het beschermpaar van het Oranje Fonds, een high tea in een verzorgingstehuis. NL Doet is een actie van het Oranje Fonds. Jaarlijks organiseert het Oranje Fonds samen met vrijwilligersorganisaties uit heel Nederland gedurende twee dagen speciale activiteiten. Doel is om het nut van vrijwilligerswerk onder de aandacht te brengen en mensen te stimuleren om zich als vrijwilliger in te zetten. Vorig jaar deden 300.000 mensen mee aan de actie, verdeeld over meer dan zesduizend klussen bij uiteenlopende instellingen. NL Doet wordt dit jaar op 16 en 17 maart georganiseerd. Bij welke vrijwilligersprojecten de leden van koninklijke familie dit jaar aan de slag gaan, wordt in een later stadium bekendgemaakt. Presentatie: Astrid Kersseboom.

Uitzending gemist van NL Doet 2012? Hier kun je alle uitzendingen van NL Doet 2012 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!