Programma gemist?

Red Bull Crashed Ice gemist?

31-03-2012 15:54

Red Bull Crashed Ice - Canada

Op 14 januari trok de schaatselite van het Red Bull Crashed Ice World Championship naar het Amerikaanse St.Paul voor de opening van het seizoen. Slechts drie weken later, op 4 februari was het de beurt aan ons eigen Valkenburg om zich te voegen op de kleurrijke lijst van gastlocaties voor ´s wereld sterkste schaatsers. Na Valkenburg trok de bevroren stoet op 18 februari naar het Zweedse Aare, waar in temperaturen onder het vriespunt gestreden werd. De seizoensfinale van de Red Bull Crashed Ice World Championship is volgens traditie in het Canadese Quebec op 17 maart. Limburger Glenn Bakx en Utrechter Bart van Roosmalen behoren tot de absolute internationale top en strijden voor een plek bij de beste 8. Eén ding is zeker, de finale met daarin de Nederlanders belooft ijzingwekkend te worden!
Kijk hier jouw gemiste uitzending!
Een moment geduld, jouw uitzending worden geladen...

Red Bull Crashed Ice gemist

Uitzending gemist van Red Bull Crashed Ice? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Red Bull Crashed Ice, uitgezonden op RTL7. Heb je een uitzending van Red Bull Crashed Ice gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Red Bull Crashed Ice? Hier kun je alle uitzendingen van Red Bull Crashed Ice kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 17
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!