Programma gemist?

Van Kavel Tot Kasteel gemist?

31-03-2012 17:25

Van Kavel Tot Kasteel - Aflevering 3

We brengen een bezoek aan Aalten, waar Jacqueline en Jochem hebben moeten hospiteren voor hun woning. Dit is iets waarvan je denkt dat je het na je studententijd niet meer hoeft te doen. Maar Jacqueline en Jochem moesten voor hun droomhuis in Aalten bij de vorige eigenaren op gesprek komen, om te vertellen wat ze met de boerderij en de schuren van plan waren. Gelukkig werden hun plannen goedgekeurd en intussen hebben ze een grondige verbouwing achter de rug. Daarnaast bezoeken we het bijzonder vormgegeven huis van Marianne en Rik. Rik is zelf architect en wilde een huis ontwerpen dat geen van zijn opdrachtgevers aan zou durven. De woning staat op een hoek en de straten die erlangs lopen, lopen niet in 90 graden. Dus hebben ze het huis ook niet 90 graden gemaakt. Niet alleen de vorm, maar ook de materialen zijn ongewoon: de buitenwand is van koperen platen met een raatstructuur.
Kijk hier jouw gemiste uitzending!
Een moment geduld, jouw uitzending worden geladen...

Van Kavel Tot Kasteel gemist

Een nieuw seizoen Van Kavel tot Kasteel staat voor de deur. Zaterdag 17 oktober om 16.30 uur zendt RTL 4 de eerste aflevering van dit najaar uit. Het programma is een must voor wie houdt van exclusief wonen in een kwalitatieve omgeving.

Uitzending gemist van Van Kavel Tot Kasteel? Hier kun je alle uitzendingen van Van Kavel Tot Kasteel kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 43
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!