Programma gemist?

Als de dood gemist?

08-04-2012 14:00

Als de dood - Aflevering van zondag 8 april 2012

Miron is ondernemer in de muziekindustrie en gelukkig getrouwd met Herma. Samen hebben ze een zoontje van vijf, Zoran. In 2009 krijgt Miron de diagnose ALS, een dodelijke neurologische aandoening.
Kijk hier jouw gemiste uitzending!
Een moment geduld, jouw uitzending worden geladen...

Als de dood gemist

Miron Komarnicki is ondernemer in de muziekindustrie en gelukkig getrouwd met Herma. Samen hebben ze een zoontje van vijf, Zoran. In 2009 krijgt Miron de diagnose ALS, een dodelijke neurologische aandoening waarbij de gemiddelde levensverwachting drie jaar is. Hij heeft nog nooit van deze ziekte gehoord. ALS zorgt ervoor dat er steeds een nieuwe spierfunctie uitvalt. De vraag is steeds: welke en hoe vitaal belangrijk is deze? Over een periode van anderhalf jaar zien we wat ALS met Miron en zijn omgeving doet. Samen met Herma en zijn hechte vrienden zoekt hij naar de beste manier om met zijn vooraangekondigde dood om te leren gaan. Dit vergt een groot aanpassingsvermogen. Bij Miron thuis groeit een heel bedrijf om hem zo lang mogelijk in leven te houden. Tegen alle verwachtingen in haalt Miron zijn vijftigste verjaardag. Om dit te vieren en om ALS meer naamsbekenheid te geven, organiseren zijn vrienden een feestelijke avond met optredens van vrienden uit de muziekwereld, onder wie Xander de Buisonjé, Berget Lewis, Candy Dulfer en Marlayne Sahupala. Naarmate de tijd verstrijkt wordt het 'gericht zijn op een naderend einde' meer en meer een gericht zijn op de kwaliteit van leven. Een leven in het hier en nu, een ode aan het leven, de vriendschap en de liefde.

Uitzending gemist van Als de dood? Hier kun je alle uitzendingen van Als de dood kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!