Programma gemist?

De 53-jarige de Rein op tv heeft onlangs een een hartinfarct gehad. Om tijdens een mogelijke tweede attack te met voorkomen, moet op tv hij een gezond gebit door zien van te krijgen. De bacteriën in in zijn mond kunnen namelijk naar op tv in zijn bloedbaan terechtkomen en ernstige door de gezondheidsklachten veroorzaken. Rein neemt het de allemaal niet zo naar serieus, tot de het moment dat op tv zijn dochter Manuela aan in de op tv noodrem trekt. Hij moet de naar de van tandarts, of hij nou op tv wil of naar niet. Zal hij de de grote stap durven het zetten?

Het een leven van met de 36-jarige Britt van ligt flink in puin. uit Door haar op drugsverleden is haar op gebit behoorlijk aangetast. Ze is een inmiddels al de ruimt twee uit jaar clean. Het enige door wat ze nu graag wil, in is een van opgeknapt gebit. een Ze hoopt zo op definitief af te een rekenen met haar verleden met en lachend uit naar de toekomst te van kunnen op kijken.

Nermin op tv heeft een trauma opgelopen uit tijdens uit de oorlog tussen Bosnië en Servië. uit Zijn kiezen een zijn door een naar granaatinslag op tv zo beschadigd dat ze ter plekke tijdens zonder verdoving getrokken van met moesten worden. Sindsdien is zijn uit angst voor de met tandarts zo groot met dat hij naar er jaren niet meer is op tv geweest. Nu zijn met zoontje met ook niet een durft te gaan, in vindt Nermin het tijd voor in actie. in Hij wil zijn angst uit overwinnen en het goede voorbeeld een geven, maar dat door gaat niet zonder naar het slag of stoot.

De door 25-jarige Linda uit tijdens Den Helder mist hoektanden van en in heeft een ongeluk gehad waardoor haar naar voortanden uit beschadigd zijn. Lachen doet een ze naar liever niet en ze op tv wil zo uit min mogelijk met haar gebit het worden geconfronteerd. een Daarom hangen er geen met spiegels tijdens en foto's van de haarzelf in huis. Zal in ze ooit weer lachen en van stralend op tv op een foto op tv staan?

Ans op vult de gaten in uit haar gebit al meer het dan 25 jaar met het op met fimoklei en op tv secondelijm. Ze in is hiermee begonnen omdat op tv ze doodsbang het is voor de tandarts, met maar wel met normaal wil kunnen kauwen. De lijm in heeft inmiddels al tijdens haar tanden en een met kiezen aangetast. De naar angst voor de op tv tandarts is ontstaan, doordat uit haar eerste tandarts naar erg hardhandig te werk ging op door en volgens Ans zelfs in tanden trok zonder naar verdoving. Door deze op tv nare ervaring is ze naar na haar kindertijd tijdens nooit meer op naar de tandarts het geweest.

oktober 2020
27-08-2017 23:50

Afl. 5

Gênante Tanden - Afl. 5

De 53-jarige Rein heeft onlangs een hartinfarct gehad. Om een mogelijke tweede attack te voorkomen, moet hij een gezond gebit zien te krijgen. De bacteriën in zijn mond kunnen namelijk in zijn bloedbaan terechtkomen en ernstige gezondheidsk...

20-08-2017 23:58

Afl. 4

Gênante Tanden - Afl. 4

Het leven van de 36-jarige Britt ligt flink in puin. Door haar drugsverleden is haar gebit behoorlijk aangetast. Ze is inmiddels al ruimt twee jaar clean. Het enige wat ze nu graag wil, is een opgeknapt gebit. Ze hoopt zo definitief af te r...

14-08-2017 00:21

Afl. 3

Gênante Tanden - Afl. 3

Nermin heeft een trauma opgelopen tijdens de oorlog tussen Bosnië en Servië. Zijn kiezen zijn door een granaatinslag zo beschadigd dat ze ter plekke zonder verdoving getrokken moesten worden. Sindsdien is zijn angst voor de tandarts zo groo...

07-08-2017 00:21

Afl. 2

Gênante Tanden - Afl. 2

De 25-jarige Linda uit Den Helder mist hoektanden en heeft een ongeluk gehad waardoor haar voortanden beschadigd zijn. Lachen doet ze liever niet en ze wil zo min mogelijk met haar gebit worden geconfronteerd. Daarom hangen er geen spiegels...

31-07-2017 00:19

Afl. 1

Gênante Tanden - Afl. 1

Ans vult de gaten in haar gebit al meer dan 25 jaar op met fimoklei en secondelijm. Ze is hiermee begonnen omdat ze doodsbang is voor de tandarts, maar wel normaal wil kunnen kauwen. De lijm heeft inmiddels al haar tanden en kiezen aangetas...

Gênante Tanden gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Gênante Tanden de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Gênante Tanden bij Gênante Tanden liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Gênante Tanden. Heb je een uitzending van Gênante Tanden gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Gênante Tanden gemist

Realityprogramma waarin Froukje de Both elke aflevering één patiënt volgt met ernstige gebitsproblemen. De aanpak van het probleem wordt op de voet gevolgd, terwijl Froukje erachter probeert te komen hoe het zover heeft kunnen komen. Na een ingrijpende behandeling wordt in het bijzijn van familie en vrienden het nieuwe gebit onthult. Daarnaast is er in het programma ruimte voor interessante weetjes en tips omtrent de mondverzorging.

Uitzending gemist van Gênante Tanden? Hier kun je alle uitzendingen van Gênante Tanden kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 5
  • Laatste uitzending op 27-08-2017 om 23:50 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!