Programma gemist?

De een 53-jarige Rein heeft de onlangs een op tv hartinfarct gehad. Om een door mogelijke tweede attack te voorkomen, door moet het hij een het gezond gebit zien de te krijgen. De bacteriën een in zijn mond kunnen namelijk het op tv in zijn bloedbaan terechtkomen op en ernstige gezondheidsklachten veroorzaken. op tv Rein neemt het tijdens allemaal niet zo van serieus, door tot het moment dat door zijn dochter met Manuela aan de door noodrem trekt. Hij moet in naar de tandarts, of op tv hij de nou wil of van niet. Zal hij de grote een stap durven op tv zetten?

Het leven van op tv de 36-jarige Britt met ligt flink tijdens in op puin. Door haar op tv drugsverleden is haar van gebit behoorlijk aangetast. Ze is inmiddels met al ruimt twee in jaar clean. het Het enige met wat ze nu op tv graag wil, is een tijdens opgeknapt een gebit. Ze hoopt zo definitief naar af te rekenen door met haar verleden en tijdens lachend een naar de op toekomst te kunnen uit kijken.

Nermin van heeft een trauma door opgelopen tijdens de door oorlog tussen naar Bosnië en Servië. een Zijn kiezen zijn door met een granaatinslag van zo beschadigd dat uit ze ter plekke zonder verdoving getrokken door moesten worden. Sindsdien uit is zijn de angst voor de tandarts met door zo groot dat hij een er jaren niet in meer is het geweest. Nu zijn zoontje ook op tv niet durft te met gaan, vindt Nermin het in tijd het voor actie. Hij uit wil zijn angst overwinnen en uit het goede voorbeeld een geven, uit maar dat gaat niet uit zonder slag of naar stoot.

De 25-jarige Linda naar uit Den Helder van naar mist hoektanden en heeft een met ongeluk gehad waardoor uit haar uit voortanden beschadigd zijn. Lachen doet van ze liever naar niet en ze wil zo in min tijdens mogelijk met in haar gebit worden geconfronteerd. op tv Daarom hangen door er geen spiegels en foto's van op tv op tv haarzelf in huis. Zal ze ooit op tv weer in lachen en stralend tijdens op een foto op tv staan?

Ans vult de naar het gaten in haar een gebit al meer met dan 25 jaar op een met fimoklei tijdens en secondelijm. Ze is van hiermee begonnen een omdat ze doodsbang is in voor de tandarts, tijdens maar wel door normaal wil kunnen kauwen. van De lijm heeft inmiddels al tijdens in haar tanden en kiezen naar aangetast. De angst voor in de naar tandarts is ontstaan, doordat het haar eerste de tandarts erg hardhandig te door werk ging uit en volgens Ans zelfs tanden trok op tv zonder naar verdoving. Door deze nare ervaring tijdens is het ze na haar kindertijd nooit van meer naar de het tandarts van geweest.

maart 2021
27-08-2017 23:50

Afl. 5

Gênante Tanden - Afl. 5

De 53-jarige Rein heeft onlangs een hartinfarct gehad. Om een mogelijke tweede attack te voorkomen, moet hij een gezond gebit zien te krijgen. De bacteriën in zijn mond kunnen namelijk in zijn bloedbaan terechtkomen en ernstige gezondheidsk...

20-08-2017 23:58

Afl. 4

Gênante Tanden - Afl. 4

Het leven van de 36-jarige Britt ligt flink in puin. Door haar drugsverleden is haar gebit behoorlijk aangetast. Ze is inmiddels al ruimt twee jaar clean. Het enige wat ze nu graag wil, is een opgeknapt gebit. Ze hoopt zo definitief af te r...

14-08-2017 00:21

Afl. 3

Gênante Tanden - Afl. 3

Nermin heeft een trauma opgelopen tijdens de oorlog tussen Bosnië en Servië. Zijn kiezen zijn door een granaatinslag zo beschadigd dat ze ter plekke zonder verdoving getrokken moesten worden. Sindsdien is zijn angst voor de tandarts zo groo...

07-08-2017 00:21

Afl. 2

Gênante Tanden - Afl. 2

De 25-jarige Linda uit Den Helder mist hoektanden en heeft een ongeluk gehad waardoor haar voortanden beschadigd zijn. Lachen doet ze liever niet en ze wil zo min mogelijk met haar gebit worden geconfronteerd. Daarom hangen er geen spiegels...

31-07-2017 00:19

Afl. 1

Gênante Tanden - Afl. 1

Ans vult de gaten in haar gebit al meer dan 25 jaar op met fimoklei en secondelijm. Ze is hiermee begonnen omdat ze doodsbang is voor de tandarts, maar wel normaal wil kunnen kauwen. De lijm heeft inmiddels al haar tanden en kiezen aangetas...

Gênante Tanden gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Gênante Tanden de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Gênante Tanden bij Gênante Tanden liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Gênante Tanden. Heb je een uitzending van Gênante Tanden gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Gênante Tanden gemist

Realityprogramma waarin Froukje de Both elke aflevering één patiënt volgt met ernstige gebitsproblemen. De aanpak van het probleem wordt op de voet gevolgd, terwijl Froukje erachter probeert te komen hoe het zover heeft kunnen komen. Na een ingrijpende behandeling wordt in het bijzijn van familie en vrienden het nieuwe gebit onthult. Daarnaast is er in het programma ruimte voor interessante weetjes en tips omtrent de mondverzorging.

Uitzending gemist van Gênante Tanden? Hier kun je alle uitzendingen van Gênante Tanden kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 5
  • Laatste uitzending op 27-08-2017 om 23:50 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!