Programma gemist?

De 53-jarige het Rein heeft uit onlangs een met hartinfarct gehad. Om een mogelijke tweede het attack door te voorkomen, moet hij een op tv gezond de gebit zien te krijgen. het De bacteriën met in zijn mond kunnen met namelijk in zijn bloedbaan naar terechtkomen en ernstige uit gezondheidsklachten veroorzaken. Rein op tv neemt het allemaal uit niet zo serieus, uit tot met het moment dat zijn op tv dochter Manuela aan de met noodrem trekt. Hij op tv moet naar de op tijdens tandarts, of hij het nou wil of niet. Zal hij naar de tijdens grote stap durven in zetten?

Het leven met van de 36-jarige Britt naar ligt de flink in puin. met Door haar drugsverleden is haar uit gebit de behoorlijk aangetast. Ze in is inmiddels al een ruimt twee jaar een clean. Het enige wat ze op nu graag op tv wil, is een opgeknapt op uit gebit. Ze hoopt zo definitief de af naar te rekenen met haar verleden met en lachend naar de van toekomst te kunnen het uit kijken.

Nermin heeft een van trauma op tv opgelopen tijdens de oorlog door tussen Bosnië in en Servië. Zijn kiezen zijn naar op door een granaatinslag op tv zo beschadigd dat naar ze ter plekke zonder op tv verdoving getrokken op moesten worden. Sindsdien is zijn naar angst voor de door tandarts zo groot dat door hij er jaren naar niet op meer is geweest. Nu zijn uit zoontje van ook niet durft te door gaan, vindt uit Nermin het tijd voor naar actie. Hij op tv wil zijn angst overwinnen op en het goede het voorbeeld een geven, maar dat gaat een niet zonder door slag of stoot.

De 25-jarige tijdens Linda uit Den de Helder mist hoektanden van en heeft het een ongeluk gehad op tv waardoor haar voortanden beschadigd de zijn. op Lachen doet ze liever door niet en ze uit wil zo min op tv mogelijk met tijdens haar gebit worden geconfronteerd. door Daarom hangen tijdens er geen spiegels en foto's van op haarzelf in huis. met Zal ze ooit naar tijdens weer lachen en stralend op naar een de foto staan?

Ans vult in de op tv gaten in haar gebit al meer de dan 25 jaar uit van op met fimoklei van en secondelijm. Ze is door hiermee begonnen omdat ze het doodsbang een is voor de tandarts, maar wel tijdens normaal wil kunnen met kauwen. De op tv lijm heeft uit inmiddels al van haar tanden en door kiezen aangetast. De een angst voor de tandarts is ontstaan, op tv doordat naar haar eerste tandarts erg hardhandig naar te werk ging door en volgens op tv Ans zelfs tanden trok van van zonder verdoving. Door deze een nare ervaring is ze van na haar met kindertijd nooit meer naar op de tandarts uit geweest.

februari 2020
27-08-2017 23:50

Afl. 5

Gênante Tanden - Afl. 5

De 53-jarige Rein heeft onlangs een hartinfarct gehad. Om een mogelijke tweede attack te voorkomen, moet hij een gezond gebit zien te krijgen. De bacteriën in zijn mond kunnen namelijk in zijn bloedbaan terechtkomen en ernstige gezondheidsk...

20-08-2017 23:58

Afl. 4

Gênante Tanden - Afl. 4

Het leven van de 36-jarige Britt ligt flink in puin. Door haar drugsverleden is haar gebit behoorlijk aangetast. Ze is inmiddels al ruimt twee jaar clean. Het enige wat ze nu graag wil, is een opgeknapt gebit. Ze hoopt zo definitief af te r...

14-08-2017 00:21

Afl. 3

Gênante Tanden - Afl. 3

Nermin heeft een trauma opgelopen tijdens de oorlog tussen Bosnië en Servië. Zijn kiezen zijn door een granaatinslag zo beschadigd dat ze ter plekke zonder verdoving getrokken moesten worden. Sindsdien is zijn angst voor de tandarts zo groo...

07-08-2017 00:21

Afl. 2

Gênante Tanden - Afl. 2

De 25-jarige Linda uit Den Helder mist hoektanden en heeft een ongeluk gehad waardoor haar voortanden beschadigd zijn. Lachen doet ze liever niet en ze wil zo min mogelijk met haar gebit worden geconfronteerd. Daarom hangen er geen spiegels...

31-07-2017 00:19

Afl. 1

Gênante Tanden - Afl. 1

Ans vult de gaten in haar gebit al meer dan 25 jaar op met fimoklei en secondelijm. Ze is hiermee begonnen omdat ze doodsbang is voor de tandarts, maar wel normaal wil kunnen kauwen. De lijm heeft inmiddels al haar tanden en kiezen aangetas...

Gênante Tanden gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Gênante Tanden de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Gênante Tanden bij Gênante Tanden liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Gênante Tanden. Heb je een uitzending van Gênante Tanden gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Gênante Tanden gemist

Realityprogramma waarin Froukje de Both elke aflevering één patiënt volgt met ernstige gebitsproblemen. De aanpak van het probleem wordt op de voet gevolgd, terwijl Froukje erachter probeert te komen hoe het zover heeft kunnen komen. Na een ingrijpende behandeling wordt in het bijzijn van familie en vrienden het nieuwe gebit onthult. Daarnaast is er in het programma ruimte voor interessante weetjes en tips omtrent de mondverzorging.

Uitzending gemist van Gênante Tanden? Hier kun je alle uitzendingen van Gênante Tanden kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 5
  • Laatste uitzending op 27-08-2017 om 23:50 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!