Programma gemist?

De door 53-jarige Rein heeft onlangs naar een hartinfarct gehad. Om tijdens een de mogelijke tweede attack te op voorkomen, van moet hij een gezond gebit zien met te krijgen. De op tv op bacteriën in zijn tijdens mond kunnen namelijk in in zijn bloedbaan terechtkomen uit en ernstige een gezondheidsklachten veroorzaken. Rein neemt het naar allemaal niet zo het serieus, op tv tot het moment dat een zijn dochter Manuela aan op de noodrem tijdens trekt. Hij moet door naar de tandarts, of hij uit op nou wil of door niet. Zal hij de grote op stap durven het zetten?

Het leven van uit met de 36-jarige Britt ligt tijdens flink in puin. de Door haar drugsverleden op tv is haar gebit behoorlijk van aangetast. Ze is op tv inmiddels al van ruimt twee jaar uit clean. Het enige de wat ze naar nu graag wil, op is een opgeknapt gebit. Ze tijdens hoopt zo definitief op tv af te op rekenen met naar haar verleden en tijdens lachend naar de toekomst te kunnen in met kijken.

Nermin door heeft een tijdens trauma opgelopen tijdens de de oorlog tussen Bosnië uit en Servië. op Zijn kiezen zijn van door een granaatinslag zo van beschadigd dat ze ter plekke naar met zonder verdoving getrokken moesten worden. Sindsdien door is zijn naar angst een voor de tandarts zo groot dat naar naar hij er jaren niet meer is door geweest. de Nu zijn naar zoontje ook niet de durft te gaan, vindt Nermin het de tijd voor op tv actie. Hij wil een zijn angst overwinnen en het het goede voorbeeld van geven, maar een dat gaat niet zonder een op slag of stoot.

De 25-jarige Linda op uit Den met Helder de mist hoektanden en heeft een uit ongeluk uit gehad waardoor haar voortanden beschadigd tijdens zijn. Lachen doet in ze van liever niet en ze wil een zo min mogelijk tijdens met haar gebit worden uit geconfronteerd. Daarom naar hangen er geen spiegels tijdens en op foto's van haarzelf in huis. tijdens Zal ze ooit tijdens uit weer lachen en stralend op met een foto door staan?

Ans vult de het gaten in haar een gebit naar al meer dan 25 uit jaar op met in fimoklei en secondelijm. in Ze is hiermee begonnen naar omdat ze doodsbang op tv is met voor de tandarts, maar wel door een normaal wil kunnen van kauwen. De lijm een heeft inmiddels al haar tanden en door kiezen aangetast. door De angst voor de door tandarts is met ontstaan, doordat haar de eerste tandarts erg hardhandig op te werk met ging de en volgens Ans zelfs naar tanden trok zonder de verdoving. Door op deze nare ervaring is door ze na haar kindertijd met nooit meer naar de met met tandarts geweest.

november 2019
27-08-2017 23:50

Afl. 5

Gênante Tanden - Afl. 5

De 53-jarige Rein heeft onlangs een hartinfarct gehad. Om een mogelijke tweede attack te voorkomen, moet hij een gezond gebit zien te krijgen. De bacteriën in zijn mond kunnen namelijk in zijn bloedbaan terechtkomen en ernstige gezondheidsk...

20-08-2017 23:58

Afl. 4

Gênante Tanden - Afl. 4

Het leven van de 36-jarige Britt ligt flink in puin. Door haar drugsverleden is haar gebit behoorlijk aangetast. Ze is inmiddels al ruimt twee jaar clean. Het enige wat ze nu graag wil, is een opgeknapt gebit. Ze hoopt zo definitief af te r...

14-08-2017 00:21

Afl. 3

Gênante Tanden - Afl. 3

Nermin heeft een trauma opgelopen tijdens de oorlog tussen Bosnië en Servië. Zijn kiezen zijn door een granaatinslag zo beschadigd dat ze ter plekke zonder verdoving getrokken moesten worden. Sindsdien is zijn angst voor de tandarts zo groo...

07-08-2017 00:21

Afl. 2

Gênante Tanden - Afl. 2

De 25-jarige Linda uit Den Helder mist hoektanden en heeft een ongeluk gehad waardoor haar voortanden beschadigd zijn. Lachen doet ze liever niet en ze wil zo min mogelijk met haar gebit worden geconfronteerd. Daarom hangen er geen spiegels...

31-07-2017 00:19

Afl. 1

Gênante Tanden - Afl. 1

Ans vult de gaten in haar gebit al meer dan 25 jaar op met fimoklei en secondelijm. Ze is hiermee begonnen omdat ze doodsbang is voor de tandarts, maar wel normaal wil kunnen kauwen. De lijm heeft inmiddels al haar tanden en kiezen aangetas...

Gênante Tanden gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Gênante Tanden de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Gênante Tanden bij Gênante Tanden liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Gênante Tanden. Heb je een uitzending van Gênante Tanden gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Gênante Tanden gemist

Realityprogramma waarin Froukje de Both elke aflevering één patiënt volgt met ernstige gebitsproblemen. De aanpak van het probleem wordt op de voet gevolgd, terwijl Froukje erachter probeert te komen hoe het zover heeft kunnen komen. Na een ingrijpende behandeling wordt in het bijzijn van familie en vrienden het nieuwe gebit onthult. Daarnaast is er in het programma ruimte voor interessante weetjes en tips omtrent de mondverzorging.

Uitzending gemist van Gênante Tanden? Hier kun je alle uitzendingen van Gênante Tanden kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 5
  • Laatste uitzending op 27-08-2017 om 23:50 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!