Programma gemist?

De 53-jarige van Rein heeft onlangs een het hartinfarct van gehad. Om een mogelijke tweede het attack te voorkomen, door moet in hij een gezond in gebit zien te uit krijgen. De bacteriën in zijn de mond kunnen op namelijk in op tv zijn bloedbaan terechtkomen en met ernstige gezondheidsklachten veroorzaken. Rein tijdens neemt naar het allemaal het niet zo serieus, tot het moment met dat zijn op tv dochter Manuela het aan de op tv noodrem trekt. Hij het moet naar de tandarts, of van hij nou wil of een niet. het Zal hij de grote met stap durven op zetten?

Het leven naar van het de 36-jarige Britt ligt flink in tijdens in puin. Door haar drugsverleden is haar een gebit behoorlijk aangetast. een door Ze is inmiddels al ruimt naar twee jaar in clean. Het enige met wat ze nu op tv graag wil, is een opgeknapt op het gebit. Ze hoopt een zo definitief af te rekenen met in haar uit verleden en lachend naar de uit toekomst een te kunnen een kijken.

Nermin naar heeft een trauma door opgelopen tijdens de oorlog tussen een Bosnië en Servië. in een Zijn kiezen zijn door door een granaatinslag zo beschadigd naar dat ze ter plekke van door zonder verdoving getrokken moesten worden. met Sindsdien is zijn angst tijdens voor de tandarts op zo het groot dat hij er jaren op tv niet meer op is geweest. een Nu zijn zoontje met ook niet durft te gaan, door vindt tijdens Nermin het door tijd voor actie. op Hij wil zijn angst naar overwinnen en het goede op tv voorbeeld door geven, maar dat gaat niet op tv zonder met slag of stoot.

De naar 25-jarige Linda uit uit Den Helder de mist hoektanden en heeft een uit ongeluk gehad op tv waardoor haar voortanden beschadigd zijn. uit Lachen doet ze met liever op tv niet en met ze wil zo min mogelijk de met van haar gebit worden met geconfronteerd. Daarom hangen er geen spiegels de en foto's tijdens van haarzelf in huis. op Zal de ze ooit weer lachen en het stralend een op een door foto staan?

Ans vult de het gaten in de haar gebit al op meer dan 25 jaar uit op met op fimoklei en secondelijm. Ze op met is hiermee begonnen omdat tijdens ze doodsbang een is voor de de tandarts, maar wel een normaal wil kunnen kauwen. op De lijm heeft op inmiddels al in haar tanden en kiezen aangetast. een De angst voor de met tandarts de is ontstaan, doordat op tv haar eerste tandarts naar erg hardhandig te het werk ging de en volgens Ans zelfs een tanden trok zonder verdoving. het Door naar deze nare ervaring naar is ze na haar kindertijd uit nooit door meer naar de tandarts tijdens geweest.

december 2021
27-08-2017 23:50

Afl. 5

Gênante Tanden - Afl. 5

De 53-jarige Rein heeft onlangs een hartinfarct gehad. Om een mogelijke tweede attack te voorkomen, moet hij een gezond gebit zien te krijgen. De bacteriën in zijn mond kunnen namelijk in zijn bloedbaan terechtkomen en ernstige gezondheidsk...

20-08-2017 23:58

Afl. 4

Gênante Tanden - Afl. 4

Het leven van de 36-jarige Britt ligt flink in puin. Door haar drugsverleden is haar gebit behoorlijk aangetast. Ze is inmiddels al ruimt twee jaar clean. Het enige wat ze nu graag wil, is een opgeknapt gebit. Ze hoopt zo definitief af te r...

14-08-2017 00:21

Afl. 3

Gênante Tanden - Afl. 3

Nermin heeft een trauma opgelopen tijdens de oorlog tussen Bosnië en Servië. Zijn kiezen zijn door een granaatinslag zo beschadigd dat ze ter plekke zonder verdoving getrokken moesten worden. Sindsdien is zijn angst voor de tandarts zo groo...

07-08-2017 00:21

Afl. 2

Gênante Tanden - Afl. 2

De 25-jarige Linda uit Den Helder mist hoektanden en heeft een ongeluk gehad waardoor haar voortanden beschadigd zijn. Lachen doet ze liever niet en ze wil zo min mogelijk met haar gebit worden geconfronteerd. Daarom hangen er geen spiegels...

31-07-2017 00:19

Afl. 1

Gênante Tanden - Afl. 1

Ans vult de gaten in haar gebit al meer dan 25 jaar op met fimoklei en secondelijm. Ze is hiermee begonnen omdat ze doodsbang is voor de tandarts, maar wel normaal wil kunnen kauwen. De lijm heeft inmiddels al haar tanden en kiezen aangetas...

Gênante Tanden gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Gênante Tanden de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Gênante Tanden bij Gênante Tanden liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Gênante Tanden. Heb je een uitzending van Gênante Tanden gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Gênante Tanden gemist

Realityprogramma waarin Froukje de Both elke aflevering één patiënt volgt met ernstige gebitsproblemen. De aanpak van het probleem wordt op de voet gevolgd, terwijl Froukje erachter probeert te komen hoe het zover heeft kunnen komen. Na een ingrijpende behandeling wordt in het bijzijn van familie en vrienden het nieuwe gebit onthult. Daarnaast is er in het programma ruimte voor interessante weetjes en tips omtrent de mondverzorging.

Uitzending gemist van Gênante Tanden? Hier kun je alle uitzendingen van Gênante Tanden kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 5
  • Laatste uitzending op 27-08-2017 om 23:50 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!