Programma gemist?

De 53-jarige op Rein heeft onlangs een een hartinfarct op tv gehad. Om op een mogelijke tweede van attack te voorkomen, een moet hij een op gezond gebit zien te krijgen. een De bacteriën in zijn naar mond kunnen namelijk naar in in zijn bloedbaan door terechtkomen en ernstige naar gezondheidsklachten veroorzaken. Rein neemt het allemaal op niet een zo serieus, tot het een moment dat zijn de dochter Manuela aan op de noodrem naar trekt. Hij moet naar de het tandarts, uit of hij nou wil of van niet. de Zal hij de grote stap het tijdens durven zetten?

Het leven van het de door 36-jarige Britt ligt flink in het puin. Door in haar drugsverleden op tv is haar gebit behoorlijk aangetast. een Ze is van inmiddels door al ruimt twee jaar clean. Het naar enige tijdens wat ze in nu graag wil, is uit een opgeknapt gebit. Ze hoopt tijdens zo definitief af van op tv te rekenen met van haar verleden en lachend tijdens naar de toekomst tijdens te kunnen van kijken.

Nermin van heeft een trauma het opgelopen tijdens de oorlog op tv tussen de Bosnië en Servië. naar Zijn kiezen zijn door op een granaatinslag op tv zo beschadigd dat ze tijdens ter plekke zonder verdoving getrokken op moesten worden. Sindsdien het op tv is zijn angst voor de tandarts met door zo groot dat hij er de jaren niet meer van is geweest. met Nu zijn zoontje uit ook niet uit durft te gaan, vindt van Nermin het tijd voor actie. tijdens Hij van wil zijn angst overwinnen en het het goede een voorbeeld geven, maar dat tijdens tijdens gaat niet zonder tijdens slag of stoot.

De in 25-jarige Linda uit Den Helder naar mist hoektanden en het een heeft een ongeluk gehad waardoor haar door voortanden beschadigd zijn. op Lachen naar doet ze liever niet uit en ze wil met zo een min mogelijk met in haar gebit worden geconfronteerd. naar Daarom hangen er geen spiegels door en op foto's van haarzelf door in huis. Zal ze uit ooit met weer lachen en stralend van op een foto de staan?

Ans vult op tv de gaten in het haar gebit al meer met dan 25 jaar een op met de fimoklei en secondelijm. naar Ze van is hiermee begonnen omdat de ze doodsbang is voor een de tandarts, maar in wel normaal wil het kunnen tijdens kauwen. De lijm heeft inmiddels al uit haar tanden en uit kiezen tijdens aangetast. De angst een voor de tandarts uit is ontstaan, een doordat haar eerste tandarts in erg hardhandig te de werk ging en volgens Ans het zelfs tanden trok op tv zonder met verdoving. Door deze nare ervaring op is ze door na haar kindertijd nooit het meer naar op de tandarts naar geweest.

juli 2020
27-08-2017 23:50

Afl. 5

Gênante Tanden - Afl. 5

De 53-jarige Rein heeft onlangs een hartinfarct gehad. Om een mogelijke tweede attack te voorkomen, moet hij een gezond gebit zien te krijgen. De bacteriën in zijn mond kunnen namelijk in zijn bloedbaan terechtkomen en ernstige gezondheidsk...

20-08-2017 23:58

Afl. 4

Gênante Tanden - Afl. 4

Het leven van de 36-jarige Britt ligt flink in puin. Door haar drugsverleden is haar gebit behoorlijk aangetast. Ze is inmiddels al ruimt twee jaar clean. Het enige wat ze nu graag wil, is een opgeknapt gebit. Ze hoopt zo definitief af te r...

14-08-2017 00:21

Afl. 3

Gênante Tanden - Afl. 3

Nermin heeft een trauma opgelopen tijdens de oorlog tussen Bosnië en Servië. Zijn kiezen zijn door een granaatinslag zo beschadigd dat ze ter plekke zonder verdoving getrokken moesten worden. Sindsdien is zijn angst voor de tandarts zo groo...

07-08-2017 00:21

Afl. 2

Gênante Tanden - Afl. 2

De 25-jarige Linda uit Den Helder mist hoektanden en heeft een ongeluk gehad waardoor haar voortanden beschadigd zijn. Lachen doet ze liever niet en ze wil zo min mogelijk met haar gebit worden geconfronteerd. Daarom hangen er geen spiegels...

31-07-2017 00:19

Afl. 1

Gênante Tanden - Afl. 1

Ans vult de gaten in haar gebit al meer dan 25 jaar op met fimoklei en secondelijm. Ze is hiermee begonnen omdat ze doodsbang is voor de tandarts, maar wel normaal wil kunnen kauwen. De lijm heeft inmiddels al haar tanden en kiezen aangetas...

Gênante Tanden gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Gênante Tanden de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Gênante Tanden bij Gênante Tanden liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Gênante Tanden. Heb je een uitzending van Gênante Tanden gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Gênante Tanden gemist

Realityprogramma waarin Froukje de Both elke aflevering één patiënt volgt met ernstige gebitsproblemen. De aanpak van het probleem wordt op de voet gevolgd, terwijl Froukje erachter probeert te komen hoe het zover heeft kunnen komen. Na een ingrijpende behandeling wordt in het bijzijn van familie en vrienden het nieuwe gebit onthult. Daarnaast is er in het programma ruimte voor interessante weetjes en tips omtrent de mondverzorging.

Uitzending gemist van Gênante Tanden? Hier kun je alle uitzendingen van Gênante Tanden kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 5
  • Laatste uitzending op 27-08-2017 om 23:50 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!