Programma gemist?

De het 53-jarige Rein in heeft onlangs een hartinfarct gehad. Om op een mogelijke met tweede attack het te voorkomen, moet in hij een een gezond gebit zien te het krijgen. De bacteriën het in zijn een mond kunnen namelijk in op zijn bloedbaan terechtkomen en ernstige naar gezondheidsklachten veroorzaken. op tv Rein neemt het van allemaal niet naar zo serieus, tot het moment tijdens dat zijn dochter van uit Manuela aan de noodrem trekt. Hij het naar moet naar de op tv tandarts, of hij nou wil naar of niet. Zal het hij de grote stap van door durven zetten?

Het leven van het de 36-jarige Britt op het ligt flink in puin. Door met haar drugsverleden is tijdens haar gebit naar behoorlijk aangetast. met Ze is inmiddels op tv al ruimt twee jaar clean. op tv Het enige wat uit ze nu graag op wil, is een opgeknapt op tv gebit. op tv Ze hoopt zo tijdens definitief af te rekenen met tijdens haar verleden het en lachend naar de op van toekomst te kunnen een kijken.

Nermin van heeft een een trauma opgelopen tijdens de oorlog tussen in Bosnië en het Servië. Zijn kiezen zijn tijdens uit door een granaatinslag zo door beschadigd dat ze ter plekke op tv naar zonder verdoving getrokken moesten van worden. Sindsdien is zijn angst op het voor de tandarts zo groot dat met van hij er jaren niet het meer is geweest. Nu tijdens zijn zoontje ook niet tijdens durft te gaan, een vindt Nermin tijdens het tijd van voor actie. op Hij wil zijn angst overwinnen tijdens en het het goede voorbeeld geven, maar een dat gaat uit niet zonder met slag of stoot.

De de 25-jarige Linda uit Den Helder op mist hoektanden op tv en heeft een ongeluk op tv door gehad waardoor haar voortanden van beschadigd zijn. van Lachen doet ze liever tijdens niet en ze wil zo naar min mogelijk met op haar gebit worden uit de geconfronteerd. Daarom hangen een er geen spiegels en foto's van op tv haarzelf naar in huis. Zal naar ze ooit weer van lachen en stralend met op een foto naar staan?

Ans een vult de een gaten in haar gebit al met meer dan 25 van jaar op met op fimoklei en de secondelijm. Ze is hiermee begonnen met omdat door ze doodsbang is voor een de tandarts, maar door wel normaal door wil kunnen kauwen. door De lijm heeft inmiddels door al haar tanden en een kiezen aangetast. De in op tv angst voor de met tandarts is ontstaan, doordat haar eerste uit een tandarts erg hardhandig te werk ging door door en volgens Ans zelfs tanden op tv trok op tv zonder verdoving. Door deze nare de ervaring is ze na uit van haar kindertijd nooit meer naar de met het tandarts geweest.

juni 2021
27-08-2017 23:50

Afl. 5

Gênante Tanden - Afl. 5

De 53-jarige Rein heeft onlangs een hartinfarct gehad. Om een mogelijke tweede attack te voorkomen, moet hij een gezond gebit zien te krijgen. De bacteriën in zijn mond kunnen namelijk in zijn bloedbaan terechtkomen en ernstige gezondheidsk...

20-08-2017 23:58

Afl. 4

Gênante Tanden - Afl. 4

Het leven van de 36-jarige Britt ligt flink in puin. Door haar drugsverleden is haar gebit behoorlijk aangetast. Ze is inmiddels al ruimt twee jaar clean. Het enige wat ze nu graag wil, is een opgeknapt gebit. Ze hoopt zo definitief af te r...

14-08-2017 00:21

Afl. 3

Gênante Tanden - Afl. 3

Nermin heeft een trauma opgelopen tijdens de oorlog tussen Bosnië en Servië. Zijn kiezen zijn door een granaatinslag zo beschadigd dat ze ter plekke zonder verdoving getrokken moesten worden. Sindsdien is zijn angst voor de tandarts zo groo...

07-08-2017 00:21

Afl. 2

Gênante Tanden - Afl. 2

De 25-jarige Linda uit Den Helder mist hoektanden en heeft een ongeluk gehad waardoor haar voortanden beschadigd zijn. Lachen doet ze liever niet en ze wil zo min mogelijk met haar gebit worden geconfronteerd. Daarom hangen er geen spiegels...

31-07-2017 00:19

Afl. 1

Gênante Tanden - Afl. 1

Ans vult de gaten in haar gebit al meer dan 25 jaar op met fimoklei en secondelijm. Ze is hiermee begonnen omdat ze doodsbang is voor de tandarts, maar wel normaal wil kunnen kauwen. De lijm heeft inmiddels al haar tanden en kiezen aangetas...

Gênante Tanden gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Gênante Tanden de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Gênante Tanden bij Gênante Tanden liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Gênante Tanden. Heb je een uitzending van Gênante Tanden gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Gênante Tanden gemist

Realityprogramma waarin Froukje de Both elke aflevering één patiënt volgt met ernstige gebitsproblemen. De aanpak van het probleem wordt op de voet gevolgd, terwijl Froukje erachter probeert te komen hoe het zover heeft kunnen komen. Na een ingrijpende behandeling wordt in het bijzijn van familie en vrienden het nieuwe gebit onthult. Daarnaast is er in het programma ruimte voor interessante weetjes en tips omtrent de mondverzorging.

Uitzending gemist van Gênante Tanden? Hier kun je alle uitzendingen van Gênante Tanden kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 5
  • Laatste uitzending op 27-08-2017 om 23:50 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!