Programma gemist?

Acht de jaar geleden op tv ontmoette Lauren Derk op een MySpace. Sindsdien op is ze heel afhankelijk van hem. met Derk is op attent en liefdevol en met de hij steunde Lauren het toen ze een door kind kreeg van wat een nu haar ex-vriend naar is. Lauren is er van in overtuigd dat Derk met de ware op tv voor haar met is en een goede uit vader zou zijn met voor haar drie jaar op tv oude zoon. Maar in waarom een wil hij haar nooit tijdens zien?

Ramon heeft het een saai baantje en tijdens zijn op tv relatie met de Paola, een meisje dat op hij heeft door ontmoet op Facebook, is een zijn reddingsboei. Ramon de heeft na lang aandringen een op videodate met Paola, op maar op tv hij ziet met een totaal ander op tv meisje dan op Facebook en Paola tijdens hangt snel door op. Daarna zegt het Paola dat het haar op tv nichtje was op naar de video. een Ramon weet niet de wat hij er van een moet met denken.

Anthony is een het gelauwerde van oorlogsveteraan uit in de Irak oorlog. Hij heeft een van online relatie met met Marq en een ze zijn beiden hopeloos van het verliefd. Maar Anthony heeft Marq met ook betrapt op een van aantal verontrustende door leugens.

Na in de moord op tv van haar vader zit het leven in van Cassie in de een het neergaande spiraal van losbandigheid, alcohol op tv en drugs. een Dan ontvangt uit ze een boodschap op op Facebook van Steve, uit die haar aanzet tot het door beter gedrag. Ze hebben een intense in relatie en Cassie in vraagt Steve zelfs uit het of hij met door haar wil trouwen uit en hij zegt naar ja. Toch weigert hij haar te uit uit ontmoeten.

Deelnemers van de het Catfish TV show uit de en Catfish onderzoekers Nev en Max, naar ontmoeten elkaar uit in tijdens de studio en beantwoorden vragen met van naar fans.

Mike is naar meteen helemaal de weg van Felicia als door hij haar op een het met online datingsite tegenkomt. Na een paar het weken chatten en van nonstop met elkaar een bellen door maken ze naar plannen om elkaar te ontmoeten. Felicia door haakt op het op tv in laatste moment af, tijdens maar ze belooft Mike de een andere keer te ontmoeten. van Mike het voelt zich afgewezen, maar tijdens hij is nog steeds een op tv helemaal weg van Felicia. Kan hij het op Felicia vertrouwen of op houdt hij zichzelf voor de met gek?

Rico heeft met net het uit leger verlaten en tijdens denkt er over van naar Engeland te met verhuizen om voor zijn op moeder tijdens te zorgen. Hij een is alleen nog niet vertrokken omdat tijdens het hij een online relatie op tv heeft met Ja'Mari waarvan tijdens hij in hoge verwachtingen heeft. Ja'Mari heeft met het het als internationaal mannenmodel met te druk om Rico naar te ontmoeten. Maar voor tijdens Rico naar Engeland vertrekt naar wil uit hij weten de wat hij kan verwachten en een wil hij een Ja'Mari ontmoeten. Zal Ja'Mari op tv zijn wens in inwilligen?

Vier jaar op geleden ontmoette op tv Rod zijn Ebony op een met datingsite. Rod met gebruikte een een foto van iemand op anders en een op nepprofiel. Na twee weken meldt tijdens Ebony met dat ze transgender is. Rod door op is zo verliefd dat hij uit Ebony wil ontmoeten. Zal met Ebony de leugen op van een Rod vergeven?

Tyler het is populair en tijdens zijn vrienden snappen niet waarom het hij zijn uit zinnen heeft gezet in op Amanda op tv online. Tyler vindt Amanda niet naar alleen ongelooflijk grappig het maar ook in sexy. En veel volwassener van in dan de andere meisjes die hij op kent. Hij chat het nu al anderhalf van jaar met haar tijdens online, met maar heeft haar de nog nooit gesproken, het ook niet in aan de telefoon. Toch een droomt Tyler over een toekomst op tv met Amanda. een Of hebben in zijn vrienden uit gelijk met hun een achterdocht?

Joe geloofde de er niets van met toen voormalige tiener en tijdens op playboymodel Kari Ann de Peniche hem een een vriendschapsverzoek stuurde. Maar na maanden het van uit sms'jes en telefoontjes was Joe van er van een overtuigd dat hij een relatie het had met een de echte Kari Ann. het op Heeft Joe de de vrouw van zijn dromen gevonden of in tijdens is deze Kari Ann totaal het iemand uit anders?

Kya een valt als een met blok voor haar uit internetdate Alyx en een zij biecht hem op dat uit ze een valse in naam door en foto heeft gebruikt. Alyx tijdens vergeeft het haar op onmiddellijk uit en hun internetrelatie wordt nog een sterker. Kya wil op haar lief ontmoeten, tijdens maar is hij met wel op wie hij zegt te op tv zijn?

Jarrod is de een uit alleenstaande vader die de dacht nooit meer verliefd op tv te worden tot hij uit Abby uit ontmoet op Facebook. de Zij is gescheiden. een Na anderhalf jaar sms'jes met en telefoontjes wil Jarrod zijn tijdens Abby eindelijk naar in het echt met ontmoeten. de Zij weigert keer op op keer. Kan zij zijn dromen het wel het waarmaken?

Jasmine in sms't Mike al twee jaar. op een Ze denkt nu dat hij de een ware voor haar in een is en dat hij een goede met vader voor haar het naar zoon zou zijn. naar Mike woont vlakbij, het maar heeft steeds van een excuus om een ontmoeting uit naar te met stellen.

Kims hart klopt op tv door al tien jaar voor Matt, in maar in een tien jaar tijd heeft door ze hem van nog nooit gezien. van Ze moet het besluiten of ze zich met naar haar huidige vriend uit zal verloven door of niet, maar ze in twijfelt. Stel dat Matt het tijdens haar zielsverwant is? Daar kan de ze naar alleen achterkomen wanneer Matt haar door wil ontmoeten. Waarom op wil hij met haar eigenlijk de niet zien?

Trina met is een exotische danseres met en in ze heeft nog nooit naar een man op ontmoet die deugde. Online ontmoet met ze het Scorpio, net als tijdens zij een danser. Trina is een een een exotische danseres en ze heeft nog de nooit een een man ontmoet uit die deugde. op tv Online ontmoet ze op Scorpio, net als zij een tijdens danser. Na een van jaar naar wil ze hem eindelijk van wel eens ontmoeten, maar hij de verzint steeds met uitvluchten. Wat heeft de hij uit te verbergen?

november 2018
25-07-2017 01:35

Catfish: The TV Show

Catfish: The tv show - Catfish: The TV Show

Acht jaar geleden ontmoette Lauren Derk op MySpace. Sindsdien is ze heel afhankelijk van hem. Derk is attent en liefdevol en hij steunde Lauren toen ze een kind kreeg van wat nu haar ex-vriend is. Lauren is er van overtuigd dat Derk de ware...

22-07-2017 03:25

Catfish: The TV Show

Catfish: The tv show - Catfish: The TV Show

Ramon heeft een saai baantje en zijn relatie met Paola, een meisje dat hij heeft ontmoet op Facebook, is zijn reddingsboei. Ramon heeft na lang aandringen een videodate met Paola, maar hij ziet een totaal ander meisje dan op Facebook en Pao...

21-07-2017 01:30

Catfish: The TV Show

Catfish: The tv show - Catfish: The TV Show

Anthony is een gelauwerde oorlogsveteraan uit de Irak oorlog. Hij heeft een online relatie met Marq en ze zijn beiden hopeloos verliefd. Maar Anthony heeft Marq ook betrapt op een aantal verontrustende leugens.

20-07-2017 01:20

Catfish: The TV Show

Catfish: The tv show - Catfish: The TV Show

Na de moord van haar vader zit het leven van Cassie in een neergaande spiraal van losbandigheid, alcohol en drugs. Dan ontvangt ze een boodschap op Facebook van Steve, die haar aanzet tot beter gedrag. Ze hebben een intense relatie en Cassi...

19-07-2017 01:15

Catfish: The TV Show

Catfish: The tv show - Catfish: The TV Show

Deelnemers van de Catfish TV show en Catfish onderzoekers Nev en Max, ontmoeten elkaar in de studio en beantwoorden vragen van fans.

18-07-2017 01:20

Catfish: The TV Show

Catfish: The tv show - Catfish: The TV Show

Mike is meteen helemaal weg van Felicia als hij haar op een online datingsite tegenkomt. Na een paar weken chatten en nonstop met elkaar bellen maken ze plannen om elkaar te ontmoeten. Felicia haakt op het laatste moment af, maar ze belooft...

15-07-2017 02:35

Catfish: The TV Show

Catfish: The tv show - Catfish: The TV Show

Rico heeft net het leger verlaten en denkt er over naar Engeland te verhuizen om voor zijn moeder te zorgen. Hij is alleen nog niet vertrokken omdat hij een online relatie heeft met Ja'Mari waarvan hij hoge verwachtingen heeft. Ja'Mari heef...

14-07-2017 01:15

Catfish: The TV Show

Catfish: The tv show - Catfish: The TV Show

Vier jaar geleden ontmoette Rod zijn Ebony op een datingsite. Rod gebruikte een foto van iemand anders en een nepprofiel. Na twee weken meldt Ebony dat ze transgender is. Rod is zo verliefd dat hij Ebony wil ontmoeten. Zal Ebony de leugen v...

13-07-2017 01:15

Catfish: The TV Show

Catfish: The tv show - Catfish: The TV Show

Tyler is populair en zijn vrienden snappen niet waarom hij zijn zinnen heeft gezet op Amanda online. Tyler vindt Amanda niet alleen ongelooflijk grappig maar ook sexy. En veel volwassener dan de andere meisjes die hij kent. Hij chat nu al a...

12-07-2017 01:05

Catfish: The TV Show

Catfish: The tv show - Catfish: The TV Show

Joe geloofde er niets van toen voormalige tiener en playboymodel Kari Ann Peniche hem een vriendschapsverzoek stuurde. Maar na maanden van sms'jes en telefoontjes was Joe er van overtuigd dat hij een relatie had met de echte Kari Ann. Heeft...

11-07-2017 01:20

Catfish: The TV Show

Catfish: The tv show - Catfish: The TV Show

Kya valt als een blok voor haar internetdate Alyx en zij biecht hem op dat ze een valse naam en foto heeft gebruikt. Alyx vergeeft het haar onmiddellijk en hun internetrelatie wordt nog sterker. Kya wil haar lief ontmoeten, maar is hij wel ...

08-07-2017 02:35

Catfish: The TV Show

Catfish: The tv show - Catfish: The TV Show

Jarrod is een alleenstaande vader die dacht nooit meer verliefd te worden tot hij Abby ontmoet op Facebook. Zij is gescheiden. Na anderhalf jaar sms'jes en telefoontjes wil Jarrod zijn Abby eindelijk in het echt ontmoeten. Zij weigert keer ...

07-07-2017 01:10

Catfish: The TV Show

Catfish: The tv show - Catfish: The TV Show

Jasmine sms't Mike al twee jaar. Ze denkt nu dat hij de ware voor haar is en dat hij een goede vader voor haar zoon zou zijn. Mike woont vlakbij, maar heeft steeds een excuus om een ontmoeting uit te stellen.

06-07-2017 01:10

Catfish: The TV Show

Catfish: The tv show - Catfish: The TV Show

Kims hart klopt al tien jaar voor Matt, maar in tien jaar tijd heeft ze hem nog nooit gezien. Ze moet besluiten of ze zich met haar huidige vriend zal verloven of niet, maar ze twijfelt. Stel dat Matt haar zielsverwant is? Daar kan ze allee...

05-07-2017 01:00

Catfish: The TV Show

Catfish: The tv show - Catfish: The TV Show

Trina is een exotische danseres en ze heeft nog nooit een man ontmoet die deugde. Online ontmoet ze Scorpio, net als zij een danser. Trina is een exotische danseres en ze heeft nog nooit een man ontmoet die deugde. Online ontmoet ze Scorpio...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Catfish: The tv show gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Catfish: The tv show de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Catfish: The tv show bij Catfish: The tv show liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Catfish: The tv show. Heb je een uitzending van Catfish: The tv show gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Catfish: The tv show gemist

Uitzending gemist van Catfish: The tv show? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Catfish: The tv show, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van Catfish: The tv show gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Catfish: The tv show? Hier kun je alle uitzendingen van Catfish: The tv show kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 16
  • Laatste uitzending op 25-07-2017 om 01:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord