Programma gemist?

Acht het jaar geleden ontmoette op Lauren Derk op tv op MySpace. Sindsdien de is ze heel naar afhankelijk van hem. Derk is tijdens attent en liefdevol door en hij naar steunde Lauren toen ze van een van kind kreeg van wat nu in haar ex-vriend een is. Lauren op tv is er van overtuigd dat Derk het de ware een voor haar is in en een goede een vader een zou zijn voor haar drie uit jaar oude naar zoon. Maar waarom een wil hij haar nooit in zien?

Ramon in heeft een naar saai baantje en zijn relatie het met Paola, een meisje het van dat hij heeft met ontmoet op Facebook, is zijn reddingsboei. op tv op Ramon heeft na lang met aandringen een videodate met Paola, op maar hij ziet in door een totaal ander meisje dan de op Facebook uit en Paola een hangt snel op. uit Daarna zegt Paola dat het haar met nichtje was tijdens op de een video. Ramon weet niet wat tijdens hij er tijdens van moet met denken.

Anthony is een een op gelauwerde oorlogsveteraan uit de Irak naar oorlog. Hij heeft een een online op relatie met Marq en van ze zijn beiden hopeloos het op tv verliefd. Maar Anthony heeft Marq in ook naar betrapt op een aantal van verontrustende leugens.

Na de moord in op tv van haar vader zit het leven op tv van Cassie met in een het neergaande spiraal van losbandigheid, alcohol van in en drugs. Dan het ontvangt ze een boodschap op uit Facebook van van Steve, die haar een aanzet tot naar beter gedrag. Ze hebben een intense op relatie en het Cassie van vraagt Steve zelfs of hij met naar haar met wil trouwen op en hij zegt op ja. Toch weigert uit hij haar te van ontmoeten.

Deelnemers de van de Catfish TV show de en op Catfish onderzoekers Nev een en Max, ontmoeten elkaar uit in de studio en met beantwoorden vragen op van op fans.

Mike is meteen tijdens helemaal een weg van Felicia op tv als hij haar op in een op tv online datingsite tegenkomt. Na een paar het op tv weken chatten en nonstop met op elkaar tijdens bellen maken ze van plannen om elkaar te ontmoeten. op Felicia de haakt op het laatste moment uit af, maar ze in belooft Mike een uit andere keer te het ontmoeten. Mike naar voelt zich afgewezen, maar hij door is nog steeds uit helemaal door weg van Felicia. Kan hij uit naar Felicia vertrouwen of houdt hij een zichzelf voor de naar gek?

Rico de heeft net het leger naar verlaten in en denkt er over naar op Engeland te verhuizen uit om voor zijn in moeder het te zorgen. Hij is alleen nog uit naar niet vertrokken omdat hij een tijdens online relatie heeft met naar Ja'Mari waarvan hij tijdens van hoge verwachtingen heeft. naar Ja'Mari heeft het als internationaal uit mannenmodel te druk om met Rico te ontmoeten. in door Maar voor Rico naar van Engeland vertrekt wil hij naar weten wat hij in kan verwachten in en wil hij Ja'Mari door ontmoeten. Zal Ja'Mari zijn door wens het inwilligen?

Vier jaar in geleden de ontmoette Rod zijn Ebony op een door op tv datingsite. Rod gebruikte uit een foto van iemand anders en op tv een nepprofiel. de Na twee op tv weken meldt Ebony dat ze met van transgender is. Rod is zo in verliefd dat hij op tv Ebony wil een ontmoeten. Zal Ebony van de leugen van tijdens Rod vergeven?

Tyler is op populair en zijn op tv vrienden snappen de niet waarom naar hij zijn zinnen heeft tijdens gezet op Amanda online. Tyler het vindt Amanda niet op alleen ongelooflijk grappig een het maar ook sexy. door En veel volwassener dan de andere een meisjes die een hij kent. Hij het chat nu van al anderhalf door jaar met haar online, maar in heeft het haar nog nooit gesproken, ook op niet aan de de telefoon. Toch droomt een Tyler over een door toekomst op met Amanda. Of hebben zijn vrienden in gelijk met door hun op tv achterdocht?

Joe geloofde op tv er niets met van toen voormalige tiener in en playboymodel naar Kari Ann Peniche een hem een vriendschapsverzoek stuurde. Maar op het na maanden van met sms'jes en telefoontjes was Joe er door van van overtuigd dat hij door een relatie in had met de echte Kari de Ann. Heeft Joe tijdens de een vrouw van zijn uit dromen gevonden of is deze in Kari Ann uit totaal iemand tijdens anders?

Kya op tv valt als een met blok voor haar uit internetdate Alyx een en zij biecht hem op dat in ze een valse door naar naam en foto heeft gebruikt. uit Alyx vergeeft het een haar het onmiddellijk en hun internetrelatie wordt met nog sterker. Kya tijdens wil haar op lief ontmoeten, maar is met hij van wel wie hij zegt te met zijn?

Jarrod is naar een alleenstaande in vader die dacht nooit meer naar verliefd in te worden tot hij uit Abby ontmoet op Facebook. uit Zij is tijdens gescheiden. Na anderhalf jaar in het sms'jes en telefoontjes wil Jarrod met zijn Abby eindelijk tijdens in tijdens het echt ontmoeten. Zij van weigert keer op naar keer. Kan op tv zij zijn dromen van wel waarmaken?

Jasmine sms't tijdens Mike al twee jaar. met Ze denkt nu in dat in hij de ware voor naar haar is de en dat hij een goede door vader naar voor haar zoon zou zijn. in Mike woont vlakbij, tijdens uit maar heeft steeds door een excuus om een een ontmoeting uit te op stellen.

Kims hart klopt op al tien jaar op voor het Matt, maar met in tien jaar tijd heeft ze met hem nog nooit een in gezien. Ze moet besluiten of ze de tijdens zich met haar de huidige vriend zal in verloven of niet, op tv maar ze twijfelt. Stel dat Matt een haar in zielsverwant is? Daar met kan ze alleen achterkomen wanneer de door Matt haar wil tijdens ontmoeten. Waarom wil hij haar een eigenlijk niet op zien?

Trina is door een tijdens exotische danseres en ze heeft nog op tv nooit een de man naar ontmoet die deugde. Online ontmoet door ze Scorpio, net naar als zij door een danser. Trina door is een exotische danseres en in ze heeft nog op nooit een man van ontmoet de die deugde. de Online ontmoet ze Scorpio, net als door uit zij een danser. Na op een jaar wil ze met hem eindelijk het wel eens op ontmoeten, maar hij verzint op tv steeds uitvluchten. Wat heeft naar hij te de verbergen?

september 2021
25-07-2017 01:35

Catfish: The TV Show

Catfish: The tv show - Catfish: The TV Show

Acht jaar geleden ontmoette Lauren Derk op MySpace. Sindsdien is ze heel afhankelijk van hem. Derk is attent en liefdevol en hij steunde Lauren toen ze een kind kreeg van wat nu haar ex-vriend is. Lauren is er van overtuigd dat Derk de ware...

22-07-2017 03:25

Catfish: The TV Show

Catfish: The tv show - Catfish: The TV Show

Ramon heeft een saai baantje en zijn relatie met Paola, een meisje dat hij heeft ontmoet op Facebook, is zijn reddingsboei. Ramon heeft na lang aandringen een videodate met Paola, maar hij ziet een totaal ander meisje dan op Facebook en Pao...

21-07-2017 01:30

Catfish: The TV Show

Catfish: The tv show - Catfish: The TV Show

Anthony is een gelauwerde oorlogsveteraan uit de Irak oorlog. Hij heeft een online relatie met Marq en ze zijn beiden hopeloos verliefd. Maar Anthony heeft Marq ook betrapt op een aantal verontrustende leugens.

20-07-2017 01:20

Catfish: The TV Show

Catfish: The tv show - Catfish: The TV Show

Na de moord van haar vader zit het leven van Cassie in een neergaande spiraal van losbandigheid, alcohol en drugs. Dan ontvangt ze een boodschap op Facebook van Steve, die haar aanzet tot beter gedrag. Ze hebben een intense relatie en Cassi...

19-07-2017 01:15

Catfish: The TV Show

Catfish: The tv show - Catfish: The TV Show

Deelnemers van de Catfish TV show en Catfish onderzoekers Nev en Max, ontmoeten elkaar in de studio en beantwoorden vragen van fans.

18-07-2017 01:20

Catfish: The TV Show

Catfish: The tv show - Catfish: The TV Show

Mike is meteen helemaal weg van Felicia als hij haar op een online datingsite tegenkomt. Na een paar weken chatten en nonstop met elkaar bellen maken ze plannen om elkaar te ontmoeten. Felicia haakt op het laatste moment af, maar ze belooft...

15-07-2017 02:35

Catfish: The TV Show

Catfish: The tv show - Catfish: The TV Show

Rico heeft net het leger verlaten en denkt er over naar Engeland te verhuizen om voor zijn moeder te zorgen. Hij is alleen nog niet vertrokken omdat hij een online relatie heeft met Ja'Mari waarvan hij hoge verwachtingen heeft. Ja'Mari heef...

14-07-2017 01:15

Catfish: The TV Show

Catfish: The tv show - Catfish: The TV Show

Vier jaar geleden ontmoette Rod zijn Ebony op een datingsite. Rod gebruikte een foto van iemand anders en een nepprofiel. Na twee weken meldt Ebony dat ze transgender is. Rod is zo verliefd dat hij Ebony wil ontmoeten. Zal Ebony de leugen v...

13-07-2017 01:15

Catfish: The TV Show

Catfish: The tv show - Catfish: The TV Show

Tyler is populair en zijn vrienden snappen niet waarom hij zijn zinnen heeft gezet op Amanda online. Tyler vindt Amanda niet alleen ongelooflijk grappig maar ook sexy. En veel volwassener dan de andere meisjes die hij kent. Hij chat nu al a...

12-07-2017 01:05

Catfish: The TV Show

Catfish: The tv show - Catfish: The TV Show

Joe geloofde er niets van toen voormalige tiener en playboymodel Kari Ann Peniche hem een vriendschapsverzoek stuurde. Maar na maanden van sms'jes en telefoontjes was Joe er van overtuigd dat hij een relatie had met de echte Kari Ann. Heeft...

11-07-2017 01:20

Catfish: The TV Show

Catfish: The tv show - Catfish: The TV Show

Kya valt als een blok voor haar internetdate Alyx en zij biecht hem op dat ze een valse naam en foto heeft gebruikt. Alyx vergeeft het haar onmiddellijk en hun internetrelatie wordt nog sterker. Kya wil haar lief ontmoeten, maar is hij wel ...

08-07-2017 02:35

Catfish: The TV Show

Catfish: The tv show - Catfish: The TV Show

Jarrod is een alleenstaande vader die dacht nooit meer verliefd te worden tot hij Abby ontmoet op Facebook. Zij is gescheiden. Na anderhalf jaar sms'jes en telefoontjes wil Jarrod zijn Abby eindelijk in het echt ontmoeten. Zij weigert keer ...

07-07-2017 01:10

Catfish: The TV Show

Catfish: The tv show - Catfish: The TV Show

Jasmine sms't Mike al twee jaar. Ze denkt nu dat hij de ware voor haar is en dat hij een goede vader voor haar zoon zou zijn. Mike woont vlakbij, maar heeft steeds een excuus om een ontmoeting uit te stellen.

06-07-2017 01:10

Catfish: The TV Show

Catfish: The tv show - Catfish: The TV Show

Kims hart klopt al tien jaar voor Matt, maar in tien jaar tijd heeft ze hem nog nooit gezien. Ze moet besluiten of ze zich met haar huidige vriend zal verloven of niet, maar ze twijfelt. Stel dat Matt haar zielsverwant is? Daar kan ze allee...

05-07-2017 01:00

Catfish: The TV Show

Catfish: The tv show - Catfish: The TV Show

Trina is een exotische danseres en ze heeft nog nooit een man ontmoet die deugde. Online ontmoet ze Scorpio, net als zij een danser. Trina is een exotische danseres en ze heeft nog nooit een man ontmoet die deugde. Online ontmoet ze Scorpio...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Catfish: The tv show gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Catfish: The tv show de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Catfish: The tv show bij Catfish: The tv show liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Catfish: The tv show. Heb je een uitzending van Catfish: The tv show gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Catfish: The tv show gemist

Uitzending gemist van Catfish: The tv show? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Catfish: The tv show, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van Catfish: The tv show gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Catfish: The tv show? Hier kun je alle uitzendingen van Catfish: The tv show kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 16
  • Laatste uitzending op 25-07-2017 om 01:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!