Programma gemist?

Acht een jaar geleden ontmoette Lauren naar Derk op MySpace. Sindsdien van is ze van heel afhankelijk van hem. met uit Derk is attent naar en liefdevol en hij steunde op tv Lauren toen ze een de kind kreeg van naar wat in nu haar ex-vriend is. door Lauren is van er van overtuigd dat tijdens Derk de uit ware voor op tv haar is en een goede vader in zou zijn op voor naar haar drie jaar oude zoon. Maar van waarom wil hij tijdens haar nooit met zien?

Ramon heeft een op saai tijdens baantje en uit zijn relatie met Paola, met een meisje dat hij heeft tijdens de ontmoet op Facebook, is de zijn reddingsboei. Ramon heeft na van op lang aandringen een videodate met op tv Paola, maar hij met ziet uit een totaal ander meisje dan op een Facebook en Paola op hangt op tv snel op. Daarna zegt een Paola dat het haar een nichtje was op met de in video. Ramon weet niet in wat in hij er van moet de denken.

Anthony is op tv een gelauwerde naar oorlogsveteraan uit de Irak oorlog. van Hij in heeft een online relatie met het Marq en ze op tv zijn beiden in hopeloos verliefd. Maar door Anthony heeft Marq ook met betrapt op een het aantal verontrustende uit leugens.

Na de de moord van haar uit vader zit het leven de van tijdens Cassie in een neergaande spiraal uit van met losbandigheid, alcohol een en drugs. Dan ontvangt ze naar een boodschap op Facebook naar van Steve, naar die haar aanzet een tot beter gedrag. uit Ze hebben een door intense op relatie en Cassie vraagt Steve zelfs op tv of uit hij met haar wil trouwen tijdens en naar hij zegt ja. Toch weigert op tv hij naar haar te de ontmoeten.

Deelnemers op van de Catfish TV op show en Catfish een onderzoekers Nev en op tv Max, de ontmoeten elkaar in de studio door en beantwoorden in vragen van in fans.

Mike door is meteen helemaal weg van de Felicia van als hij haar op het een online datingsite door tegenkomt. Na een een paar op tv weken chatten en op nonstop met elkaar bellen maken met ze plannen uit om elkaar te een ontmoeten. Felicia haakt de op het een laatste moment af, maar ze belooft een Mike een in andere keer te ontmoeten. op Mike een voelt zich van afgewezen, maar hij is van nog steeds helemaal weg het van Felicia. een Kan hij Felicia het vertrouwen of houdt hij zichzelf in voor naar de gek?

Rico heeft net een het van leger verlaten naar en denkt er over naar Engeland van tijdens te verhuizen om op tv voor zijn moeder te het zorgen. Hij een is alleen nog niet vertrokken omdat in hij een in online relatie heeft met door Ja'Mari op tv waarvan hij met hoge verwachtingen heeft. Ja'Mari het heeft het uit als internationaal mannenmodel het te druk om Rico te naar ontmoeten. Maar voor Rico op tv naar naar Engeland vertrekt wil hij in weten wat hij kan uit verwachten in en wil hij Ja'Mari een ontmoeten. Zal Ja'Mari tijdens zijn op wens inwilligen?

Vier jaar geleden de ontmoette in Rod zijn Ebony de op een datingsite. Rod op gebruikte een foto van van het iemand anders en een nepprofiel. de Na twee weken door meldt Ebony dat tijdens ze transgender tijdens is. Rod is zo op tv verliefd uit dat hij Ebony wil in ontmoeten. Zal Ebony de een leugen van Rod tijdens vergeven?

Tyler is populair op tv en zijn vrienden de snappen niet met waarom uit hij zijn zinnen heeft gezet op met Amanda online. Tyler de vindt het Amanda niet alleen naar ongelooflijk grappig maar ook sexy. de op En veel volwassener dan het de andere meisjes door die hij kent. van Hij chat nu al op anderhalf jaar met tijdens haar online, maar heeft van met haar nog nooit naar gesproken, ook niet aan de het telefoon. Toch van droomt Tyler over een op toekomst met Amanda. Of door hebben zijn vrienden van gelijk met met hun een achterdocht?

Joe geloofde het er niets tijdens van toen tijdens voormalige tiener en een playboymodel Kari Ann de Peniche hem een met vriendschapsverzoek stuurde. Maar na maanden van van sms'jes en op telefoontjes was Joe een er van overtuigd dat een hij een een relatie had met de op tv echte op Kari Ann. Heeft Joe de op vrouw van zijn naar het dromen gevonden of is deze Kari de Ann totaal van iemand de anders?

Kya valt met als een een blok voor haar internetdate naar Alyx en zij biecht op hem in op dat ze een een valse naam en tijdens foto heeft gebruikt. Alyx in vergeeft het de haar tijdens onmiddellijk en hun internetrelatie uit wordt nog sterker. Kya de wil haar lief in ontmoeten, maar is hij met naar wel wie hij zegt te de zijn?

Jarrod is met een alleenstaande met vader die dacht door nooit meer verliefd te een worden tot hij naar Abby uit ontmoet op Facebook. Zij is naar gescheiden. naar Na anderhalf jaar sms'jes een en telefoontjes tijdens wil Jarrod zijn Abby eindelijk naar in het echt naar ontmoeten. Zij weigert een keer uit op keer. Kan de zij zijn dromen wel een waarmaken?

Jasmine door sms't Mike al twee naar jaar. een Ze denkt nu dat hij uit de ware voor haar het uit is en dat hij een goede van vader voor haar op van zoon zou zijn. Mike woont naar vlakbij, maar op tv heeft steeds naar een excuus om een ontmoeting van uit op te stellen.

Kims hart een klopt de al tien jaar voor Matt, maar in in tien uit jaar tijd heeft ze de hem nog nooit in gezien. Ze moet uit besluiten op tv of ze zich uit met haar huidige vriend op zal de verloven of niet, maar ze twijfelt. op Stel dat de Matt haar zielsverwant tijdens is? Daar met kan ze alleen achterkomen wanneer in op tv Matt haar wil ontmoeten. Waarom wil naar hij haar eigenlijk uit niet in zien?

Trina een is een exotische danseres en tijdens ze heeft uit nog met nooit een man ontmoet die met deugde. Online ontmoet het ze tijdens Scorpio, net als zij een een danser. Trina tijdens is een exotische danseres en in ze heeft nog het de nooit een man ontmoet met die deugde. in Online ontmoet ze Scorpio, uit net als zij een op danser. Na op tv een jaar wil naar ze hem eindelijk in wel eens ontmoeten, maar hij op verzint steeds uitvluchten. naar naar Wat heeft hij het te verbergen?

januari 2019
25-07-2017 01:35

Catfish: The TV Show

Catfish: The tv show - Catfish: The TV Show

Acht jaar geleden ontmoette Lauren Derk op MySpace. Sindsdien is ze heel afhankelijk van hem. Derk is attent en liefdevol en hij steunde Lauren toen ze een kind kreeg van wat nu haar ex-vriend is. Lauren is er van overtuigd dat Derk de ware...

22-07-2017 03:25

Catfish: The TV Show

Catfish: The tv show - Catfish: The TV Show

Ramon heeft een saai baantje en zijn relatie met Paola, een meisje dat hij heeft ontmoet op Facebook, is zijn reddingsboei. Ramon heeft na lang aandringen een videodate met Paola, maar hij ziet een totaal ander meisje dan op Facebook en Pao...

21-07-2017 01:30

Catfish: The TV Show

Catfish: The tv show - Catfish: The TV Show

Anthony is een gelauwerde oorlogsveteraan uit de Irak oorlog. Hij heeft een online relatie met Marq en ze zijn beiden hopeloos verliefd. Maar Anthony heeft Marq ook betrapt op een aantal verontrustende leugens.

20-07-2017 01:20

Catfish: The TV Show

Catfish: The tv show - Catfish: The TV Show

Na de moord van haar vader zit het leven van Cassie in een neergaande spiraal van losbandigheid, alcohol en drugs. Dan ontvangt ze een boodschap op Facebook van Steve, die haar aanzet tot beter gedrag. Ze hebben een intense relatie en Cassi...

19-07-2017 01:15

Catfish: The TV Show

Catfish: The tv show - Catfish: The TV Show

Deelnemers van de Catfish TV show en Catfish onderzoekers Nev en Max, ontmoeten elkaar in de studio en beantwoorden vragen van fans.

18-07-2017 01:20

Catfish: The TV Show

Catfish: The tv show - Catfish: The TV Show

Mike is meteen helemaal weg van Felicia als hij haar op een online datingsite tegenkomt. Na een paar weken chatten en nonstop met elkaar bellen maken ze plannen om elkaar te ontmoeten. Felicia haakt op het laatste moment af, maar ze belooft...

15-07-2017 02:35

Catfish: The TV Show

Catfish: The tv show - Catfish: The TV Show

Rico heeft net het leger verlaten en denkt er over naar Engeland te verhuizen om voor zijn moeder te zorgen. Hij is alleen nog niet vertrokken omdat hij een online relatie heeft met Ja'Mari waarvan hij hoge verwachtingen heeft. Ja'Mari heef...

14-07-2017 01:15

Catfish: The TV Show

Catfish: The tv show - Catfish: The TV Show

Vier jaar geleden ontmoette Rod zijn Ebony op een datingsite. Rod gebruikte een foto van iemand anders en een nepprofiel. Na twee weken meldt Ebony dat ze transgender is. Rod is zo verliefd dat hij Ebony wil ontmoeten. Zal Ebony de leugen v...

13-07-2017 01:15

Catfish: The TV Show

Catfish: The tv show - Catfish: The TV Show

Tyler is populair en zijn vrienden snappen niet waarom hij zijn zinnen heeft gezet op Amanda online. Tyler vindt Amanda niet alleen ongelooflijk grappig maar ook sexy. En veel volwassener dan de andere meisjes die hij kent. Hij chat nu al a...

12-07-2017 01:05

Catfish: The TV Show

Catfish: The tv show - Catfish: The TV Show

Joe geloofde er niets van toen voormalige tiener en playboymodel Kari Ann Peniche hem een vriendschapsverzoek stuurde. Maar na maanden van sms'jes en telefoontjes was Joe er van overtuigd dat hij een relatie had met de echte Kari Ann. Heeft...

11-07-2017 01:20

Catfish: The TV Show

Catfish: The tv show - Catfish: The TV Show

Kya valt als een blok voor haar internetdate Alyx en zij biecht hem op dat ze een valse naam en foto heeft gebruikt. Alyx vergeeft het haar onmiddellijk en hun internetrelatie wordt nog sterker. Kya wil haar lief ontmoeten, maar is hij wel ...

08-07-2017 02:35

Catfish: The TV Show

Catfish: The tv show - Catfish: The TV Show

Jarrod is een alleenstaande vader die dacht nooit meer verliefd te worden tot hij Abby ontmoet op Facebook. Zij is gescheiden. Na anderhalf jaar sms'jes en telefoontjes wil Jarrod zijn Abby eindelijk in het echt ontmoeten. Zij weigert keer ...

07-07-2017 01:10

Catfish: The TV Show

Catfish: The tv show - Catfish: The TV Show

Jasmine sms't Mike al twee jaar. Ze denkt nu dat hij de ware voor haar is en dat hij een goede vader voor haar zoon zou zijn. Mike woont vlakbij, maar heeft steeds een excuus om een ontmoeting uit te stellen.

06-07-2017 01:10

Catfish: The TV Show

Catfish: The tv show - Catfish: The TV Show

Kims hart klopt al tien jaar voor Matt, maar in tien jaar tijd heeft ze hem nog nooit gezien. Ze moet besluiten of ze zich met haar huidige vriend zal verloven of niet, maar ze twijfelt. Stel dat Matt haar zielsverwant is? Daar kan ze allee...

05-07-2017 01:00

Catfish: The TV Show

Catfish: The tv show - Catfish: The TV Show

Trina is een exotische danseres en ze heeft nog nooit een man ontmoet die deugde. Online ontmoet ze Scorpio, net als zij een danser. Trina is een exotische danseres en ze heeft nog nooit een man ontmoet die deugde. Online ontmoet ze Scorpio...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Catfish: The tv show gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Catfish: The tv show de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Catfish: The tv show bij Catfish: The tv show liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Catfish: The tv show. Heb je een uitzending van Catfish: The tv show gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Catfish: The tv show gemist

Uitzending gemist van Catfish: The tv show? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Catfish: The tv show, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van Catfish: The tv show gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Catfish: The tv show? Hier kun je alle uitzendingen van Catfish: The tv show kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 16
  • Laatste uitzending op 25-07-2017 om 01:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord