Programma gemist?

Acht op jaar geleden tijdens ontmoette Lauren Derk op met MySpace. Sindsdien is ze op heel afhankelijk van hem. in Derk is door attent en tijdens liefdevol en door hij steunde Lauren toen in ze een kind kreeg van op tv wat nu op tv haar ex-vriend uit is. Lauren is er van in overtuigd een dat Derk de ware met voor haar een is en een goede vader op op tv zou zijn voor haar drie de jaar oude naar zoon. Maar waarom wil van hij haar naar nooit zien?

Ramon heeft een een saai op baantje en op zijn relatie met Paola, een met meisje dat hij heeft met ontmoet op op Facebook, is zijn op tv reddingsboei. in Ramon heeft na lang aandringen een een door videodate met Paola, maar hij op tv ziet een totaal op ander meisje dan het op Facebook en van Paola hangt met snel op. met Daarna zegt Paola dat de het haar nichtje een was op de de video. Ramon weet de niet wat tijdens hij er van moet op tv denken.

Anthony de is een gelauwerde een oorlogsveteraan uit de Irak oorlog. met Hij heeft een op tv online relatie met op tv Marq en op ze op zijn beiden hopeloos verliefd. Maar op Anthony heeft tijdens Marq ook de betrapt op een aantal de verontrustende leugens.

Na de een moord van haar met vader zit van het leven van Cassie in tijdens een door neergaande spiraal in van losbandigheid, alcohol en met drugs. Dan ontvangt ze naar een van boodschap op Facebook van de Steve, die haar in aanzet tot in beter gedrag. Ze hebben op een intense relatie en het Cassie vraagt Steve zelfs met het of hij met haar wil uit trouwen en hij zegt op ja. Toch een weigert hij door haar te het ontmoeten.

Deelnemers het van de Catfish met TV show en Catfish onderzoekers een Nev en Max, met naar ontmoeten elkaar in de studio en in beantwoorden vragen van in met fans.

Mike naar is meteen helemaal weg van uit naar Felicia als hij haar op naar een online datingsite tijdens tegenkomt. Na een paar door een weken chatten en nonstop met uit elkaar bellen maken ze naar plannen om naar elkaar te door ontmoeten. Felicia haakt van op het laatste moment het af, maar op tv ze belooft Mike een andere naar keer te het ontmoeten. Mike voelt van zich in afgewezen, maar hij is nog op steeds helemaal door weg van Felicia. Kan hij het Felicia met vertrouwen of houdt hij zichzelf in voor de op tv gek?

Rico heeft net op tv het het leger verlaten en denkt een er over naar door Engeland te door verhuizen om voor zijn moeder op tv te zorgen. Hij tijdens is alleen nog door niet vertrokken de omdat hij een online uit relatie een heeft met tijdens Ja'Mari waarvan hij hoge verwachtingen een heeft. Ja'Mari heeft het het het als internationaal mannenmodel op te druk om Rico te uit ontmoeten. het Maar voor Rico naar Engeland in vertrekt op wil hij weten wat met hij kan verwachten en op tv wil hij Ja'Mari ontmoeten. op Zal Ja'Mari zijn door wens uit inwilligen?

Vier op tv jaar geleden ontmoette Rod op tv zijn Ebony op een een datingsite. op tv Rod gebruikte een foto in van op tv iemand anders en een nepprofiel. Na naar naar twee weken meldt Ebony dat van ze transgender is. door Rod is door zo verliefd dat hij op Ebony op wil ontmoeten. Zal een Ebony de leugen tijdens van Rod vergeven?

Tyler het is populair tijdens en zijn vrienden snappen niet met waarom hij tijdens zijn zinnen op heeft gezet op van Amanda online. Tyler vindt Amanda niet op tv alleen met ongelooflijk grappig maar ook een sexy. En tijdens veel volwassener de dan de andere meisjes een die hij kent. Hij chat naar nu al anderhalf het jaar met haar door online, maar heeft het haar nog in nooit een gesproken, ook niet aan de naar telefoon. Toch op droomt Tyler over een uit toekomst met met Amanda. Of hebben zijn het vrienden gelijk met tijdens hun het achterdocht?

Joe geloofde op tv er niets van het toen voormalige tiener en door playboymodel Kari met Ann op tv Peniche hem een vriendschapsverzoek stuurde. een Maar na uit maanden van door sms'jes en telefoontjes was het Joe er van in overtuigd dat hij een relatie met had op tv met de echte naar Kari Ann. in Heeft Joe de vrouw van zijn van dromen gevonden met of is deze op Kari Ann de totaal iemand naar anders?

Kya valt als een een blok voor tijdens haar het internetdate Alyx en door zij biecht hem op dat in ze een valse het naam uit en foto met heeft gebruikt. Alyx naar vergeeft het haar onmiddellijk met en hun uit internetrelatie wordt nog sterker. Kya naar wil haar tijdens lief ontmoeten, maar is hij op tijdens wel wie hij door zegt te zijn?

Jarrod is een het alleenstaande vader die een dacht een nooit meer verliefd een te worden tot naar hij Abby ontmoet op Facebook. uit Zij de is gescheiden. tijdens Na anderhalf jaar sms'jes het en telefoontjes wil Jarrod een zijn van Abby eindelijk in het echt tijdens ontmoeten. Zij op weigert keer op keer. uit Kan de zij zijn dromen wel met waarmaken?

Jasmine van sms't Mike al twee jaar. in van Ze denkt nu door dat hij de ware voor het haar is en tijdens dat hij een op tv goede het vader voor haar zoon zou zijn. op Mike woont vlakbij, naar uit maar heeft steeds een de excuus om een ontmoeting uit uit van te stellen.

Kims hart klopt tijdens al tien jaar naar met voor Matt, maar in tien door jaar tijd heeft de ze met hem nog nooit gezien. Ze van moet besluiten of ze van op tv zich met haar huidige vriend zal op verloven of niet, uit maar ze in twijfelt. Stel dat Matt uit haar van zielsverwant is? Daar kan de ze de alleen achterkomen wanneer Matt haar door wil uit ontmoeten. Waarom wil hij haar eigenlijk uit door niet zien?

Trina is naar een exotische danseres uit en ze heeft het nog nooit een man op tv ontmoet op tv die deugde. Online naar ontmoet ze Scorpio, net als op tv zij een een danser. een Trina is een op tv exotische danseres en ze heeft nog van nooit een naar man op ontmoet die deugde. van Online ontmoet ze Scorpio, met net als zij een naar danser. Na een in jaar wil tijdens ze hem tijdens eindelijk wel eens uit ontmoeten, maar hij verzint naar steeds uitvluchten. Wat heeft naar hij te in verbergen?

september 2020
25-07-2017 01:35

Catfish: The TV Show

Catfish: The tv show - Catfish: The TV Show

Acht jaar geleden ontmoette Lauren Derk op MySpace. Sindsdien is ze heel afhankelijk van hem. Derk is attent en liefdevol en hij steunde Lauren toen ze een kind kreeg van wat nu haar ex-vriend is. Lauren is er van overtuigd dat Derk de ware...

22-07-2017 03:25

Catfish: The TV Show

Catfish: The tv show - Catfish: The TV Show

Ramon heeft een saai baantje en zijn relatie met Paola, een meisje dat hij heeft ontmoet op Facebook, is zijn reddingsboei. Ramon heeft na lang aandringen een videodate met Paola, maar hij ziet een totaal ander meisje dan op Facebook en Pao...

21-07-2017 01:30

Catfish: The TV Show

Catfish: The tv show - Catfish: The TV Show

Anthony is een gelauwerde oorlogsveteraan uit de Irak oorlog. Hij heeft een online relatie met Marq en ze zijn beiden hopeloos verliefd. Maar Anthony heeft Marq ook betrapt op een aantal verontrustende leugens.

20-07-2017 01:20

Catfish: The TV Show

Catfish: The tv show - Catfish: The TV Show

Na de moord van haar vader zit het leven van Cassie in een neergaande spiraal van losbandigheid, alcohol en drugs. Dan ontvangt ze een boodschap op Facebook van Steve, die haar aanzet tot beter gedrag. Ze hebben een intense relatie en Cassi...

19-07-2017 01:15

Catfish: The TV Show

Catfish: The tv show - Catfish: The TV Show

Deelnemers van de Catfish TV show en Catfish onderzoekers Nev en Max, ontmoeten elkaar in de studio en beantwoorden vragen van fans.

18-07-2017 01:20

Catfish: The TV Show

Catfish: The tv show - Catfish: The TV Show

Mike is meteen helemaal weg van Felicia als hij haar op een online datingsite tegenkomt. Na een paar weken chatten en nonstop met elkaar bellen maken ze plannen om elkaar te ontmoeten. Felicia haakt op het laatste moment af, maar ze belooft...

15-07-2017 02:35

Catfish: The TV Show

Catfish: The tv show - Catfish: The TV Show

Rico heeft net het leger verlaten en denkt er over naar Engeland te verhuizen om voor zijn moeder te zorgen. Hij is alleen nog niet vertrokken omdat hij een online relatie heeft met Ja'Mari waarvan hij hoge verwachtingen heeft. Ja'Mari heef...

14-07-2017 01:15

Catfish: The TV Show

Catfish: The tv show - Catfish: The TV Show

Vier jaar geleden ontmoette Rod zijn Ebony op een datingsite. Rod gebruikte een foto van iemand anders en een nepprofiel. Na twee weken meldt Ebony dat ze transgender is. Rod is zo verliefd dat hij Ebony wil ontmoeten. Zal Ebony de leugen v...

13-07-2017 01:15

Catfish: The TV Show

Catfish: The tv show - Catfish: The TV Show

Tyler is populair en zijn vrienden snappen niet waarom hij zijn zinnen heeft gezet op Amanda online. Tyler vindt Amanda niet alleen ongelooflijk grappig maar ook sexy. En veel volwassener dan de andere meisjes die hij kent. Hij chat nu al a...

12-07-2017 01:05

Catfish: The TV Show

Catfish: The tv show - Catfish: The TV Show

Joe geloofde er niets van toen voormalige tiener en playboymodel Kari Ann Peniche hem een vriendschapsverzoek stuurde. Maar na maanden van sms'jes en telefoontjes was Joe er van overtuigd dat hij een relatie had met de echte Kari Ann. Heeft...

11-07-2017 01:20

Catfish: The TV Show

Catfish: The tv show - Catfish: The TV Show

Kya valt als een blok voor haar internetdate Alyx en zij biecht hem op dat ze een valse naam en foto heeft gebruikt. Alyx vergeeft het haar onmiddellijk en hun internetrelatie wordt nog sterker. Kya wil haar lief ontmoeten, maar is hij wel ...

08-07-2017 02:35

Catfish: The TV Show

Catfish: The tv show - Catfish: The TV Show

Jarrod is een alleenstaande vader die dacht nooit meer verliefd te worden tot hij Abby ontmoet op Facebook. Zij is gescheiden. Na anderhalf jaar sms'jes en telefoontjes wil Jarrod zijn Abby eindelijk in het echt ontmoeten. Zij weigert keer ...

07-07-2017 01:10

Catfish: The TV Show

Catfish: The tv show - Catfish: The TV Show

Jasmine sms't Mike al twee jaar. Ze denkt nu dat hij de ware voor haar is en dat hij een goede vader voor haar zoon zou zijn. Mike woont vlakbij, maar heeft steeds een excuus om een ontmoeting uit te stellen.

06-07-2017 01:10

Catfish: The TV Show

Catfish: The tv show - Catfish: The TV Show

Kims hart klopt al tien jaar voor Matt, maar in tien jaar tijd heeft ze hem nog nooit gezien. Ze moet besluiten of ze zich met haar huidige vriend zal verloven of niet, maar ze twijfelt. Stel dat Matt haar zielsverwant is? Daar kan ze allee...

05-07-2017 01:00

Catfish: The TV Show

Catfish: The tv show - Catfish: The TV Show

Trina is een exotische danseres en ze heeft nog nooit een man ontmoet die deugde. Online ontmoet ze Scorpio, net als zij een danser. Trina is een exotische danseres en ze heeft nog nooit een man ontmoet die deugde. Online ontmoet ze Scorpio...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Catfish: The tv show gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Catfish: The tv show de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Catfish: The tv show bij Catfish: The tv show liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Catfish: The tv show. Heb je een uitzending van Catfish: The tv show gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Catfish: The tv show gemist

Uitzending gemist van Catfish: The tv show? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Catfish: The tv show, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van Catfish: The tv show gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Catfish: The tv show? Hier kun je alle uitzendingen van Catfish: The tv show kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 16
  • Laatste uitzending op 25-07-2017 om 01:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!