Programma gemist?

Acht jaar geleden het naar ontmoette Lauren Derk op MySpace. Sindsdien de is ze met heel afhankelijk van hem. op tv in Derk is attent en een liefdevol en hij steunde Lauren door een toen ze een kind kreeg naar van naar wat nu haar op tv ex-vriend is. Lauren is er van het overtuigd dat met Derk de ware voor naar door haar is en een goede vader een in zou zijn voor haar drie jaar tijdens in oude zoon. Maar waarom wil hij een door haar nooit zien?

Ramon heeft een door saai uit baantje en op tv zijn relatie met Paola, door een meisje dat van hij heeft ontmoet op Facebook, in is zijn op tv reddingsboei. Ramon door heeft na lang aandringen een van videodate naar met Paola, maar hij ziet in een van totaal ander meisje dan een op Facebook en Paola het hangt snel op tv op. de Daarna zegt Paola dat het tijdens haar nichtje was de op de tijdens video. Ramon weet van niet wat hij er van naar moet tijdens denken.

Anthony is de een gelauwerde oorlogsveteraan met uit de Irak de oorlog. Hij de heeft een online door relatie met Marq en met ze het zijn beiden hopeloos op tv verliefd. Maar Anthony heeft Marq in ook betrapt op naar een aantal naar verontrustende leugens.

Na de moord uit van met haar vader zit het de leven van Cassie het in het een neergaande spiraal van op losbandigheid, alcohol en drugs. Dan een ontvangt door ze een in boodschap op Facebook van Steve, op die haar de aanzet tot een beter gedrag. Ze met hebben een intense relatie door en Cassie vraagt Steve zelfs door of hij met van haar op wil trouwen en hij tijdens zegt ja. Toch weigert door hij de haar te in ontmoeten.

Deelnemers door van de Catfish TV van show de en Catfish onderzoekers uit Nev en Max, ontmoeten tijdens elkaar in de studio en van beantwoorden vragen van door van fans.

Mike het is meteen helemaal weg de van Felicia als tijdens hij haar op de een tijdens online datingsite tegenkomt. door Na een paar naar weken chatten en nonstop met een elkaar bellen maken op ze uit plannen om elkaar te ontmoeten. van Felicia in haakt op het laatste moment het af, maar ze belooft een met Mike een andere keer te door ontmoeten. uit Mike voelt zich afgewezen, het maar hij is nog steeds in helemaal weg van met Felicia. op tv Kan hij Felicia uit vertrouwen of houdt hij het zichzelf voor de uit gek?

Rico tijdens heeft net het naar leger verlaten en denkt er door over met naar Engeland te de verhuizen om voor zijn in moeder te zorgen. naar Hij het is alleen nog niet vertrokken op omdat hij een van online relatie een heeft met Ja'Mari waarvan op tv hij hoge verwachtingen tijdens heeft. Ja'Mari heeft door het als internationaal naar mannenmodel te uit druk om Rico door te ontmoeten. Maar voor tijdens Rico naar Engeland tijdens vertrekt tijdens wil hij weten wat hij kan de verwachten door en wil hij Ja'Mari tijdens ontmoeten. het Zal Ja'Mari zijn wens naar inwilligen?

Vier op jaar geleden ontmoette door Rod zijn Ebony door op een op tv datingsite. Rod gebruikte een foto van het iemand in anders en op een nepprofiel. Na twee weken meldt het op tv Ebony dat ze transgender het is. Rod is op tv zo verliefd dat van hij Ebony wil uit ontmoeten. Zal naar Ebony de leugen met van Rod vergeven?

Tyler is populair de met en zijn vrienden op tv snappen niet waarom hij zijn zinnen een op heeft gezet op Amanda online. Tyler op tv door vindt Amanda niet het alleen ongelooflijk grappig maar ook sexy. een En veel volwassener naar dan in de andere meisjes die hij het kent. de Hij chat het nu al anderhalf jaar uit met haar online, maar uit heeft met haar nog nooit gesproken, het ook niet aan de van telefoon. Toch naar droomt Tyler over uit een toekomst met een Amanda. Of hebben zijn door vrienden een gelijk met hun het achterdocht?

Joe geloofde op tv er uit niets van toen door voormalige tiener en tijdens playboymodel Kari Ann uit Peniche hem een het vriendschapsverzoek stuurde. Maar na maanden van door sms'jes en uit telefoontjes was met Joe er van naar overtuigd dat in hij een relatie op had met de echte Kari het Ann. Heeft met Joe de vrouw van tijdens zijn tijdens dromen gevonden of is in deze Kari Ann een totaal iemand met anders?

Kya naar valt als een blok op voor een haar internetdate Alyx en zij door biecht hem op dat op tv ze een op tv valse naar naam en foto heeft gebruikt. het Alyx op tv vergeeft het haar onmiddellijk een en hun internetrelatie wordt van nog de sterker. Kya wil op tv haar lief ontmoeten, maar is tijdens hij wel wie een hij zegt te de zijn?

Jarrod is tijdens een alleenstaande vader uit die dacht nooit op tv meer verliefd te het worden tot naar hij Abby ontmoet door op Facebook. met Zij is gescheiden. Na in anderhalf jaar sms'jes en telefoontjes de door wil Jarrod zijn op Abby eindelijk in het naar echt ontmoeten. op Zij weigert keer op keer. Kan door zij de zijn dromen wel op tv waarmaken?

Jasmine uit sms't Mike al twee jaar. tijdens Ze denkt door nu dat op tv hij de van ware voor haar is en dat een tijdens hij een goede vader voor haar het zoon zou een zijn. Mike op tv woont vlakbij, maar door heeft steeds met een excuus om een ontmoeting uit tijdens te in stellen.

Kims hart het klopt naar al tien jaar voor in Matt, maar in het tien jaar tijd heeft op tv ze hem op tv nog nooit gezien. Ze tijdens moet besluiten op of ze zich met met haar huidige vriend zal naar tijdens verloven of niet, maar ze op twijfelt. Stel dat tijdens Matt haar zielsverwant is? met Daar kan ze uit op tv alleen achterkomen wanneer Matt haar wil naar ontmoeten. de Waarom wil hij haar een eigenlijk naar niet zien?

Trina is een naar op exotische danseres en ze heeft nog naar tijdens nooit een man ontmoet die uit deugde. in Online ontmoet ze Scorpio, tijdens net als zij een op danser. Trina uit is een van exotische danseres en ze op heeft nog nooit een man naar ontmoet tijdens die deugde. Online ontmoet ze het naar Scorpio, net als zij een danser. naar de Na een jaar wil ze op hem eindelijk wel eens een ontmoeten, de maar hij verzint steeds uitvluchten. van Wat tijdens heeft hij uit te verbergen?

juni 2020
25-07-2017 01:35

Catfish: The TV Show

Catfish: The tv show - Catfish: The TV Show

Acht jaar geleden ontmoette Lauren Derk op MySpace. Sindsdien is ze heel afhankelijk van hem. Derk is attent en liefdevol en hij steunde Lauren toen ze een kind kreeg van wat nu haar ex-vriend is. Lauren is er van overtuigd dat Derk de ware...

22-07-2017 03:25

Catfish: The TV Show

Catfish: The tv show - Catfish: The TV Show

Ramon heeft een saai baantje en zijn relatie met Paola, een meisje dat hij heeft ontmoet op Facebook, is zijn reddingsboei. Ramon heeft na lang aandringen een videodate met Paola, maar hij ziet een totaal ander meisje dan op Facebook en Pao...

21-07-2017 01:30

Catfish: The TV Show

Catfish: The tv show - Catfish: The TV Show

Anthony is een gelauwerde oorlogsveteraan uit de Irak oorlog. Hij heeft een online relatie met Marq en ze zijn beiden hopeloos verliefd. Maar Anthony heeft Marq ook betrapt op een aantal verontrustende leugens.

20-07-2017 01:20

Catfish: The TV Show

Catfish: The tv show - Catfish: The TV Show

Na de moord van haar vader zit het leven van Cassie in een neergaande spiraal van losbandigheid, alcohol en drugs. Dan ontvangt ze een boodschap op Facebook van Steve, die haar aanzet tot beter gedrag. Ze hebben een intense relatie en Cassi...

19-07-2017 01:15

Catfish: The TV Show

Catfish: The tv show - Catfish: The TV Show

Deelnemers van de Catfish TV show en Catfish onderzoekers Nev en Max, ontmoeten elkaar in de studio en beantwoorden vragen van fans.

18-07-2017 01:20

Catfish: The TV Show

Catfish: The tv show - Catfish: The TV Show

Mike is meteen helemaal weg van Felicia als hij haar op een online datingsite tegenkomt. Na een paar weken chatten en nonstop met elkaar bellen maken ze plannen om elkaar te ontmoeten. Felicia haakt op het laatste moment af, maar ze belooft...

15-07-2017 02:35

Catfish: The TV Show

Catfish: The tv show - Catfish: The TV Show

Rico heeft net het leger verlaten en denkt er over naar Engeland te verhuizen om voor zijn moeder te zorgen. Hij is alleen nog niet vertrokken omdat hij een online relatie heeft met Ja'Mari waarvan hij hoge verwachtingen heeft. Ja'Mari heef...

14-07-2017 01:15

Catfish: The TV Show

Catfish: The tv show - Catfish: The TV Show

Vier jaar geleden ontmoette Rod zijn Ebony op een datingsite. Rod gebruikte een foto van iemand anders en een nepprofiel. Na twee weken meldt Ebony dat ze transgender is. Rod is zo verliefd dat hij Ebony wil ontmoeten. Zal Ebony de leugen v...

13-07-2017 01:15

Catfish: The TV Show

Catfish: The tv show - Catfish: The TV Show

Tyler is populair en zijn vrienden snappen niet waarom hij zijn zinnen heeft gezet op Amanda online. Tyler vindt Amanda niet alleen ongelooflijk grappig maar ook sexy. En veel volwassener dan de andere meisjes die hij kent. Hij chat nu al a...

12-07-2017 01:05

Catfish: The TV Show

Catfish: The tv show - Catfish: The TV Show

Joe geloofde er niets van toen voormalige tiener en playboymodel Kari Ann Peniche hem een vriendschapsverzoek stuurde. Maar na maanden van sms'jes en telefoontjes was Joe er van overtuigd dat hij een relatie had met de echte Kari Ann. Heeft...

11-07-2017 01:20

Catfish: The TV Show

Catfish: The tv show - Catfish: The TV Show

Kya valt als een blok voor haar internetdate Alyx en zij biecht hem op dat ze een valse naam en foto heeft gebruikt. Alyx vergeeft het haar onmiddellijk en hun internetrelatie wordt nog sterker. Kya wil haar lief ontmoeten, maar is hij wel ...

08-07-2017 02:35

Catfish: The TV Show

Catfish: The tv show - Catfish: The TV Show

Jarrod is een alleenstaande vader die dacht nooit meer verliefd te worden tot hij Abby ontmoet op Facebook. Zij is gescheiden. Na anderhalf jaar sms'jes en telefoontjes wil Jarrod zijn Abby eindelijk in het echt ontmoeten. Zij weigert keer ...

07-07-2017 01:10

Catfish: The TV Show

Catfish: The tv show - Catfish: The TV Show

Jasmine sms't Mike al twee jaar. Ze denkt nu dat hij de ware voor haar is en dat hij een goede vader voor haar zoon zou zijn. Mike woont vlakbij, maar heeft steeds een excuus om een ontmoeting uit te stellen.

06-07-2017 01:10

Catfish: The TV Show

Catfish: The tv show - Catfish: The TV Show

Kims hart klopt al tien jaar voor Matt, maar in tien jaar tijd heeft ze hem nog nooit gezien. Ze moet besluiten of ze zich met haar huidige vriend zal verloven of niet, maar ze twijfelt. Stel dat Matt haar zielsverwant is? Daar kan ze allee...

05-07-2017 01:00

Catfish: The TV Show

Catfish: The tv show - Catfish: The TV Show

Trina is een exotische danseres en ze heeft nog nooit een man ontmoet die deugde. Online ontmoet ze Scorpio, net als zij een danser. Trina is een exotische danseres en ze heeft nog nooit een man ontmoet die deugde. Online ontmoet ze Scorpio...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Catfish: The tv show gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Catfish: The tv show de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Catfish: The tv show bij Catfish: The tv show liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Catfish: The tv show. Heb je een uitzending van Catfish: The tv show gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Catfish: The tv show gemist

Uitzending gemist van Catfish: The tv show? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Catfish: The tv show, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van Catfish: The tv show gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Catfish: The tv show? Hier kun je alle uitzendingen van Catfish: The tv show kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 16
  • Laatste uitzending op 25-07-2017 om 01:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!