Programma gemist?

Acht jaar geleden door ontmoette een Lauren Derk op MySpace. tijdens Sindsdien is ze heel het afhankelijk van hem. een Derk is attent van in en liefdevol en met hij steunde Lauren van toen ze een de kind kreeg van wat nu tijdens haar ex-vriend is. Lauren door is op tv er van overtuigd dat Derk uit de ware naar voor haar is en naar een door goede vader zou zijn voor door op tv haar drie jaar oude zoon. Maar op waarom wil hij naar haar nooit in zien?

Ramon een heeft een saai baantje op en zijn relatie van met op Paola, een meisje de dat hij heeft ontmoet op Facebook, in is uit zijn reddingsboei. Ramon heeft na met lang in aandringen een videodate met met Paola, maar hij ziet een een totaal van ander meisje dan de op een Facebook en Paola hangt snel naar op. Daarna zegt Paola uit dat het haar tijdens nichtje door was op de video. Ramon op tv weet niet een wat hij in er van moet tijdens denken.

Anthony is een uit gelauwerde een oorlogsveteraan uit de de Irak oorlog. uit Hij heeft een online relatie met op Marq op tv en ze zijn beiden een hopeloos op verliefd. Maar Anthony op heeft Marq ook betrapt van op een aantal naar verontrustende leugens.

Na de uit moord van haar naar vader zit het leven door van tijdens Cassie in van een neergaande spiraal van losbandigheid, alcohol uit door en drugs. Dan ontvangt met ze een boodschap uit op Facebook van met Steve, die haar het aanzet tot naar beter gedrag. Ze hebben het een intense relatie uit en Cassie vraagt Steve zelfs een of hij door met op haar wil trouwen van en hij zegt ja. Toch met weigert hij het haar te door ontmoeten.

Deelnemers van de het Catfish TV tijdens show het en Catfish onderzoekers Nev en Max, de ontmoeten op elkaar in de studio met en beantwoorden vragen uit van op fans.

Mike naar is meteen door helemaal weg van Felicia van als hij haar van op een online datingsite naar tegenkomt. Na tijdens een paar weken chatten en met een nonstop met elkaar bellen maken ze op plannen om van elkaar te uit ontmoeten. Felicia haakt op in het laatste moment tijdens af, maar ze belooft tijdens het Mike een andere keer op te ontmoeten. Mike voelt door zich afgewezen, maar een hij is met nog steeds helemaal weg op tv van Felicia. op tv Kan hij Felicia vertrouwen of een houdt hij een zichzelf voor met de gek?

Rico heeft het net het leger uit verlaten en denkt er het over door naar Engeland te in verhuizen om voor zijn moeder een te van zorgen. Hij is alleen nog met niet een vertrokken omdat hij in een online relatie heeft met op tv Ja'Mari waarvan door hij de hoge verwachtingen heeft. Ja'Mari een heeft het door als internationaal mannenmodel te druk het om Rico te het ontmoeten. een Maar voor Rico naar Engeland vertrekt met wil uit hij weten wat hij met kan met verwachten en wil met hij Ja'Mari ontmoeten. naar Zal Ja'Mari zijn wens tijdens inwilligen?

Vier tijdens jaar geleden ontmoette Rod zijn een door Ebony op een datingsite. Rod gebruikte de een foto van de op iemand anders en tijdens een nepprofiel. Na tijdens twee weken meldt Ebony dat ze van transgender tijdens is. Rod door is zo verliefd uit dat hij Ebony wil tijdens ontmoeten. Zal Ebony de op leugen van Rod op tv vergeven?

Tyler is door populair en zijn een vrienden snappen met niet waarom hij zijn zinnen tijdens heeft gezet de op Amanda het online. Tyler vindt Amanda niet op alleen ongelooflijk grappig van maar het ook sexy. En in veel volwassener dan de in andere meisjes die het hij in kent. Hij chat nu van al anderhalf jaar in met haar het online, maar heeft haar nog nooit in een gesproken, ook niet aan de telefoon. door Toch op tv droomt Tyler over op een toekomst met Amanda. Of van op tv hebben zijn vrienden gelijk door met hun door achterdocht?

Joe op tv geloofde er een niets van toen voormalige tiener een en een playboymodel Kari Ann door Peniche hem een vriendschapsverzoek stuurde. de Maar na maanden door van van sms'jes en telefoontjes een was Joe er van overtuigd dat met hij een relatie door op tv had met de echte van Kari Ann. Heeft Joe naar de vrouw van zijn de op dromen gevonden of is deze Kari in Ann naar totaal iemand van anders?

Kya valt uit als een een blok voor haar tijdens internetdate Alyx en zij biecht in hem door op dat een ze een valse op naam en foto op heeft gebruikt. Alyx vergeeft het tijdens haar tijdens onmiddellijk en hun internetrelatie uit wordt nog door sterker. Kya wil haar lief ontmoeten, het van maar is hij wel een wie hij zegt de te zijn?

Jarrod op tv is een alleenstaande vader die in dacht het nooit meer verliefd naar te worden tot hij door Abby het ontmoet op Facebook. Zij is op gescheiden. op tv Na anderhalf jaar tijdens sms'jes en telefoontjes het wil Jarrod zijn Abby uit eindelijk in het de echt ontmoeten. Zij weigert keer op tv op keer. naar Kan zij zijn op dromen in wel waarmaken?

Jasmine door sms't Mike uit al twee jaar. tijdens Ze denkt nu dat hij de naar ware met voor haar door is en dat hij een goede door vader voor haar op tv zoon met zou zijn. op Mike woont vlakbij, door maar heeft steeds een een excuus om een met ontmoeting uit te door stellen.

Kims hart door klopt al tien jaar op op tv voor Matt, maar in tien op jaar tijdens tijd heeft ze hem tijdens nog nooit met gezien. Ze moet besluiten of met ze zich met door haar door huidige vriend zal verloven of met niet, maar ze het twijfelt. Stel dat op Matt met haar zielsverwant is? het Daar kan ze alleen door achterkomen wanneer Matt in haar wil ontmoeten. Waarom wil op tv hij haar eigenlijk op op tv niet zien?

Trina is een een exotische danseres en op tv ze heeft nog met nooit in een man ontmoet die uit deugde. Online ontmoet van ze Scorpio, een net als zij een danser. tijdens Trina op is een door exotische danseres en ze heeft tijdens nog nooit met een man ontmoet die de deugde. tijdens Online ontmoet ze Scorpio, een net als op zij een danser. Na een jaar het wil ze hem op eindelijk wel in eens ontmoeten, maar met hij door verzint steeds uitvluchten. Wat heeft het hij tijdens te verbergen?

januari 2021
25-07-2017 01:35

Catfish: The TV Show

Catfish: The tv show - Catfish: The TV Show

Acht jaar geleden ontmoette Lauren Derk op MySpace. Sindsdien is ze heel afhankelijk van hem. Derk is attent en liefdevol en hij steunde Lauren toen ze een kind kreeg van wat nu haar ex-vriend is. Lauren is er van overtuigd dat Derk de ware...

22-07-2017 03:25

Catfish: The TV Show

Catfish: The tv show - Catfish: The TV Show

Ramon heeft een saai baantje en zijn relatie met Paola, een meisje dat hij heeft ontmoet op Facebook, is zijn reddingsboei. Ramon heeft na lang aandringen een videodate met Paola, maar hij ziet een totaal ander meisje dan op Facebook en Pao...

21-07-2017 01:30

Catfish: The TV Show

Catfish: The tv show - Catfish: The TV Show

Anthony is een gelauwerde oorlogsveteraan uit de Irak oorlog. Hij heeft een online relatie met Marq en ze zijn beiden hopeloos verliefd. Maar Anthony heeft Marq ook betrapt op een aantal verontrustende leugens.

20-07-2017 01:20

Catfish: The TV Show

Catfish: The tv show - Catfish: The TV Show

Na de moord van haar vader zit het leven van Cassie in een neergaande spiraal van losbandigheid, alcohol en drugs. Dan ontvangt ze een boodschap op Facebook van Steve, die haar aanzet tot beter gedrag. Ze hebben een intense relatie en Cassi...

19-07-2017 01:15

Catfish: The TV Show

Catfish: The tv show - Catfish: The TV Show

Deelnemers van de Catfish TV show en Catfish onderzoekers Nev en Max, ontmoeten elkaar in de studio en beantwoorden vragen van fans.

18-07-2017 01:20

Catfish: The TV Show

Catfish: The tv show - Catfish: The TV Show

Mike is meteen helemaal weg van Felicia als hij haar op een online datingsite tegenkomt. Na een paar weken chatten en nonstop met elkaar bellen maken ze plannen om elkaar te ontmoeten. Felicia haakt op het laatste moment af, maar ze belooft...

15-07-2017 02:35

Catfish: The TV Show

Catfish: The tv show - Catfish: The TV Show

Rico heeft net het leger verlaten en denkt er over naar Engeland te verhuizen om voor zijn moeder te zorgen. Hij is alleen nog niet vertrokken omdat hij een online relatie heeft met Ja'Mari waarvan hij hoge verwachtingen heeft. Ja'Mari heef...

14-07-2017 01:15

Catfish: The TV Show

Catfish: The tv show - Catfish: The TV Show

Vier jaar geleden ontmoette Rod zijn Ebony op een datingsite. Rod gebruikte een foto van iemand anders en een nepprofiel. Na twee weken meldt Ebony dat ze transgender is. Rod is zo verliefd dat hij Ebony wil ontmoeten. Zal Ebony de leugen v...

13-07-2017 01:15

Catfish: The TV Show

Catfish: The tv show - Catfish: The TV Show

Tyler is populair en zijn vrienden snappen niet waarom hij zijn zinnen heeft gezet op Amanda online. Tyler vindt Amanda niet alleen ongelooflijk grappig maar ook sexy. En veel volwassener dan de andere meisjes die hij kent. Hij chat nu al a...

12-07-2017 01:05

Catfish: The TV Show

Catfish: The tv show - Catfish: The TV Show

Joe geloofde er niets van toen voormalige tiener en playboymodel Kari Ann Peniche hem een vriendschapsverzoek stuurde. Maar na maanden van sms'jes en telefoontjes was Joe er van overtuigd dat hij een relatie had met de echte Kari Ann. Heeft...

11-07-2017 01:20

Catfish: The TV Show

Catfish: The tv show - Catfish: The TV Show

Kya valt als een blok voor haar internetdate Alyx en zij biecht hem op dat ze een valse naam en foto heeft gebruikt. Alyx vergeeft het haar onmiddellijk en hun internetrelatie wordt nog sterker. Kya wil haar lief ontmoeten, maar is hij wel ...

08-07-2017 02:35

Catfish: The TV Show

Catfish: The tv show - Catfish: The TV Show

Jarrod is een alleenstaande vader die dacht nooit meer verliefd te worden tot hij Abby ontmoet op Facebook. Zij is gescheiden. Na anderhalf jaar sms'jes en telefoontjes wil Jarrod zijn Abby eindelijk in het echt ontmoeten. Zij weigert keer ...

07-07-2017 01:10

Catfish: The TV Show

Catfish: The tv show - Catfish: The TV Show

Jasmine sms't Mike al twee jaar. Ze denkt nu dat hij de ware voor haar is en dat hij een goede vader voor haar zoon zou zijn. Mike woont vlakbij, maar heeft steeds een excuus om een ontmoeting uit te stellen.

06-07-2017 01:10

Catfish: The TV Show

Catfish: The tv show - Catfish: The TV Show

Kims hart klopt al tien jaar voor Matt, maar in tien jaar tijd heeft ze hem nog nooit gezien. Ze moet besluiten of ze zich met haar huidige vriend zal verloven of niet, maar ze twijfelt. Stel dat Matt haar zielsverwant is? Daar kan ze allee...

05-07-2017 01:00

Catfish: The TV Show

Catfish: The tv show - Catfish: The TV Show

Trina is een exotische danseres en ze heeft nog nooit een man ontmoet die deugde. Online ontmoet ze Scorpio, net als zij een danser. Trina is een exotische danseres en ze heeft nog nooit een man ontmoet die deugde. Online ontmoet ze Scorpio...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Catfish: The tv show gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Catfish: The tv show de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Catfish: The tv show bij Catfish: The tv show liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Catfish: The tv show. Heb je een uitzending van Catfish: The tv show gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Catfish: The tv show gemist

Uitzending gemist van Catfish: The tv show? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Catfish: The tv show, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van Catfish: The tv show gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Catfish: The tv show? Hier kun je alle uitzendingen van Catfish: The tv show kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 16
  • Laatste uitzending op 25-07-2017 om 01:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!