Programma gemist?

Acht jaar geleden het een ontmoette Lauren Derk op van MySpace. Sindsdien is het ze heel de afhankelijk van hem. Derk is attent tijdens en liefdevol tijdens en hij op steunde Lauren toen ze op een kind kreeg op van wat nu haar de ex-vriend is. Lauren tijdens is er van in uit overtuigd dat Derk de de ware voor haar is en uit een goede vader het zou zijn voor met haar in drie jaar in oude zoon. Maar waarom wil in hij haar nooit de zien?

Ramon door heeft een op tv saai baantje en zijn met relatie met Paola, een meisje de dat met hij heeft ontmoet op Facebook, door is zijn reddingsboei. het op Ramon heeft na lang aandringen een een videodate in met Paola, maar hij naar ziet een totaal ander de meisje dan op door Facebook en in Paola tijdens hangt snel op. Daarna zegt Paola de dat het van haar tijdens nichtje was op de video. Ramon op tv weet niet het wat hij er van de moet uit denken.

Anthony de is een gelauwerde naar oorlogsveteraan uit de Irak oorlog. door Hij heeft een tijdens online relatie de met naar Marq en ze zijn naar beiden hopeloos in verliefd. Maar Anthony heeft het Marq ook van betrapt op een aantal met verontrustende leugens.

Na het de moord door van haar vader naar zit het leven van van Cassie in een neergaande van spiraal met van losbandigheid, alcohol en een drugs. Dan ontvangt een ze een boodschap op door Facebook van Steve, die de van haar aanzet tot beter gedrag. uit Ze hebben tijdens een intense relatie met en Cassie vraagt Steve een zelfs of hij op met haar wil trouwen in en hij de zegt ja. Toch weigert uit een hij haar te op tv ontmoeten.

Deelnemers op van de Catfish een TV show de en Catfish onderzoekers Nev en met Max, in ontmoeten elkaar in de in studio en beantwoorden op tv vragen van de fans.

Mike is meteen de helemaal uit weg van tijdens Felicia als hij haar op een op online datingsite tegenkomt. in Na een door paar van weken chatten en nonstop op tv met elkaar bellen maken op ze plannen met om elkaar naar te ontmoeten. Felicia van haakt op het tijdens laatste moment af, maar ze belooft naar Mike een andere het keer de te ontmoeten. Mike met voelt zich afgewezen, maar op hij is naar nog steeds helemaal weg de van Felicia. Kan hij het Felicia vertrouwen of de houdt hij op zichzelf een voor de gek?

Rico in heeft net met het leger verlaten en denkt op tv er over de naar Engeland te verhuizen om door voor door zijn moeder te zorgen. Hij naar is alleen nog uit niet op tv vertrokken omdat hij een online de relatie in heeft met Ja'Mari waarvan hij van op hoge verwachtingen heeft. Ja'Mari heeft een het als naar internationaal mannenmodel te door druk om Rico te op tv ontmoeten. Maar voor het Rico naar Engeland op tv vertrekt wil hij tijdens weten wat hij tijdens kan verwachten en wil de hij Ja'Mari ontmoeten. een Zal Ja'Mari op zijn op tv wens inwilligen?

Vier op tv jaar geleden ontmoette Rod naar zijn Ebony op met een tijdens datingsite. Rod gebruikte een foto van een iemand anders en op een nepprofiel. Na op op twee weken meldt Ebony dat uit ze transgender is. op Rod is zo uit verliefd tijdens dat hij Ebony wil de ontmoeten. Zal Ebony de tijdens leugen van Rod uit vergeven?

Tyler is met populair en zijn door vrienden snappen in niet waarom hij zijn zinnen van heeft van gezet op Amanda online. uit Tyler uit vindt Amanda niet met alleen ongelooflijk grappig maar naar ook sexy. En van veel volwassener dan uit de andere door meisjes die hij kent. door Hij chat nu al anderhalf de uit jaar met haar online, uit maar heeft haar nog nooit de gesproken, op tv ook niet aan door de telefoon. Toch met droomt Tyler over tijdens een toekomst met Amanda. naar Of hebben zijn vrienden op tv uit gelijk met hun uit achterdocht?

Joe geloofde er met niets van toen op tv voormalige van tiener en van playboymodel Kari Ann Peniche hem een de vriendschapsverzoek de stuurde. Maar na maanden het van sms'jes met en telefoontjes was Joe met er van overtuigd dat uit hij een door relatie door had met de echte Kari tijdens Ann. van Heeft Joe de vrouw van zijn in in dromen gevonden of door is deze Kari Ann totaal een iemand naar anders?

Kya het valt als een blok voor in met haar internetdate Alyx en zij biecht de hem door op dat ze een valse op tv met naam en foto heeft het gebruikt. Alyx vergeeft het het haar onmiddellijk op en hun internetrelatie wordt tijdens nog sterker. uit Kya wil haar naar lief ontmoeten, maar is van hij wel een wie hij een zegt te zijn?

Jarrod is een door alleenstaande vader uit die dacht door nooit meer met verliefd te worden de tot hij Abby ontmoet op Facebook. door Zij de is gescheiden. Na naar anderhalf jaar sms'jes tijdens en telefoontjes wil Jarrod een zijn Abby eindelijk in op tv het echt ontmoeten. het Zij weigert keer de op keer. op Kan een zij zijn dromen door wel waarmaken?

Jasmine sms't Mike uit al twee jaar. in Ze de denkt nu dat naar hij de ware tijdens voor haar met is en dat hij een een goede vader voor haar uit zoon zou zijn. uit op tv Mike woont vlakbij, maar heeft van steeds een in excuus om een ontmoeting het uit te op tv stellen.

Kims hart klopt door al van tien jaar voor de Matt, maar in naar tien jaar tijd heeft van ze hem nog nooit met gezien. Ze moet het van besluiten of ze zich met haar uit naar huidige vriend zal tijdens verloven of niet, van maar ze twijfelt. Stel dat de Matt haar zielsverwant is? uit op tv Daar kan ze alleen de achterkomen wanneer Matt haar van wil ontmoeten. Waarom de wil hij tijdens haar eigenlijk op tv niet zien?

Trina is een de exotische danseres in en ze heeft op nog het nooit een man ontmoet een die deugde. Online ontmoet het ze Scorpio, het net als in zij een danser. tijdens Trina is een een exotische danseres en ze uit heeft nog nooit een op man ontmoet die met deugde. Online in ontmoet ze met Scorpio, net als zij een danser. naar Na uit een jaar wil op tv ze hem eindelijk op tv wel eens ontmoeten, maar door hij verzint steeds uitvluchten. met Wat heeft hij een te tijdens verbergen?

mei 2021
25-07-2017 01:35

Catfish: The TV Show

Catfish: The tv show - Catfish: The TV Show

Acht jaar geleden ontmoette Lauren Derk op MySpace. Sindsdien is ze heel afhankelijk van hem. Derk is attent en liefdevol en hij steunde Lauren toen ze een kind kreeg van wat nu haar ex-vriend is. Lauren is er van overtuigd dat Derk de ware...

22-07-2017 03:25

Catfish: The TV Show

Catfish: The tv show - Catfish: The TV Show

Ramon heeft een saai baantje en zijn relatie met Paola, een meisje dat hij heeft ontmoet op Facebook, is zijn reddingsboei. Ramon heeft na lang aandringen een videodate met Paola, maar hij ziet een totaal ander meisje dan op Facebook en Pao...

21-07-2017 01:30

Catfish: The TV Show

Catfish: The tv show - Catfish: The TV Show

Anthony is een gelauwerde oorlogsveteraan uit de Irak oorlog. Hij heeft een online relatie met Marq en ze zijn beiden hopeloos verliefd. Maar Anthony heeft Marq ook betrapt op een aantal verontrustende leugens.

20-07-2017 01:20

Catfish: The TV Show

Catfish: The tv show - Catfish: The TV Show

Na de moord van haar vader zit het leven van Cassie in een neergaande spiraal van losbandigheid, alcohol en drugs. Dan ontvangt ze een boodschap op Facebook van Steve, die haar aanzet tot beter gedrag. Ze hebben een intense relatie en Cassi...

19-07-2017 01:15

Catfish: The TV Show

Catfish: The tv show - Catfish: The TV Show

Deelnemers van de Catfish TV show en Catfish onderzoekers Nev en Max, ontmoeten elkaar in de studio en beantwoorden vragen van fans.

18-07-2017 01:20

Catfish: The TV Show

Catfish: The tv show - Catfish: The TV Show

Mike is meteen helemaal weg van Felicia als hij haar op een online datingsite tegenkomt. Na een paar weken chatten en nonstop met elkaar bellen maken ze plannen om elkaar te ontmoeten. Felicia haakt op het laatste moment af, maar ze belooft...

15-07-2017 02:35

Catfish: The TV Show

Catfish: The tv show - Catfish: The TV Show

Rico heeft net het leger verlaten en denkt er over naar Engeland te verhuizen om voor zijn moeder te zorgen. Hij is alleen nog niet vertrokken omdat hij een online relatie heeft met Ja'Mari waarvan hij hoge verwachtingen heeft. Ja'Mari heef...

14-07-2017 01:15

Catfish: The TV Show

Catfish: The tv show - Catfish: The TV Show

Vier jaar geleden ontmoette Rod zijn Ebony op een datingsite. Rod gebruikte een foto van iemand anders en een nepprofiel. Na twee weken meldt Ebony dat ze transgender is. Rod is zo verliefd dat hij Ebony wil ontmoeten. Zal Ebony de leugen v...

13-07-2017 01:15

Catfish: The TV Show

Catfish: The tv show - Catfish: The TV Show

Tyler is populair en zijn vrienden snappen niet waarom hij zijn zinnen heeft gezet op Amanda online. Tyler vindt Amanda niet alleen ongelooflijk grappig maar ook sexy. En veel volwassener dan de andere meisjes die hij kent. Hij chat nu al a...

12-07-2017 01:05

Catfish: The TV Show

Catfish: The tv show - Catfish: The TV Show

Joe geloofde er niets van toen voormalige tiener en playboymodel Kari Ann Peniche hem een vriendschapsverzoek stuurde. Maar na maanden van sms'jes en telefoontjes was Joe er van overtuigd dat hij een relatie had met de echte Kari Ann. Heeft...

11-07-2017 01:20

Catfish: The TV Show

Catfish: The tv show - Catfish: The TV Show

Kya valt als een blok voor haar internetdate Alyx en zij biecht hem op dat ze een valse naam en foto heeft gebruikt. Alyx vergeeft het haar onmiddellijk en hun internetrelatie wordt nog sterker. Kya wil haar lief ontmoeten, maar is hij wel ...

08-07-2017 02:35

Catfish: The TV Show

Catfish: The tv show - Catfish: The TV Show

Jarrod is een alleenstaande vader die dacht nooit meer verliefd te worden tot hij Abby ontmoet op Facebook. Zij is gescheiden. Na anderhalf jaar sms'jes en telefoontjes wil Jarrod zijn Abby eindelijk in het echt ontmoeten. Zij weigert keer ...

07-07-2017 01:10

Catfish: The TV Show

Catfish: The tv show - Catfish: The TV Show

Jasmine sms't Mike al twee jaar. Ze denkt nu dat hij de ware voor haar is en dat hij een goede vader voor haar zoon zou zijn. Mike woont vlakbij, maar heeft steeds een excuus om een ontmoeting uit te stellen.

06-07-2017 01:10

Catfish: The TV Show

Catfish: The tv show - Catfish: The TV Show

Kims hart klopt al tien jaar voor Matt, maar in tien jaar tijd heeft ze hem nog nooit gezien. Ze moet besluiten of ze zich met haar huidige vriend zal verloven of niet, maar ze twijfelt. Stel dat Matt haar zielsverwant is? Daar kan ze allee...

05-07-2017 01:00

Catfish: The TV Show

Catfish: The tv show - Catfish: The TV Show

Trina is een exotische danseres en ze heeft nog nooit een man ontmoet die deugde. Online ontmoet ze Scorpio, net als zij een danser. Trina is een exotische danseres en ze heeft nog nooit een man ontmoet die deugde. Online ontmoet ze Scorpio...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Catfish: The tv show gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Catfish: The tv show de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Catfish: The tv show bij Catfish: The tv show liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Catfish: The tv show. Heb je een uitzending van Catfish: The tv show gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Catfish: The tv show gemist

Uitzending gemist van Catfish: The tv show? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Catfish: The tv show, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van Catfish: The tv show gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Catfish: The tv show? Hier kun je alle uitzendingen van Catfish: The tv show kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 16
  • Laatste uitzending op 25-07-2017 om 01:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!