Programma gemist?

Acht van jaar geleden ontmoette Lauren met Derk op naar MySpace. Sindsdien met is ze heel afhankelijk het van hem. Derk is attent uit en liefdevol naar en hij naar steunde Lauren toen met ze een kind kreeg door van wat nu haar het ex-vriend met is. Lauren is op er van overtuigd van dat Derk de een ware voor haar is naar en een op tv goede vader zou zijn voor op tv haar op drie jaar door oude zoon. Maar waarom wil van hij haar in nooit zien?

Ramon op heeft een de saai baantje en zijn relatie met het een Paola, een meisje dat op tv hij heeft ontmoet op op tv Facebook, is zijn met reddingsboei. Ramon tijdens heeft na lang door aandringen een videodate met Paola, door maar hij een ziet op een totaal ander op tv meisje dan op Facebook en Paola het hangt snel op. het Daarna zegt Paola op tv dat het door haar nichtje was op tijdens de video. van Ramon weet met niet wat hij op er van moet in denken.

Anthony is door een gelauwerde tijdens oorlogsveteraan uit de met Irak oorlog. Hij met heeft een met online relatie met Marq en van ze zijn in beiden hopeloos verliefd. Maar Anthony door heeft Marq de ook betrapt op naar een aantal verontrustende uit leugens.

Na een de moord van haar vader naar het zit het leven naar van Cassie in de een neergaande spiraal naar van losbandigheid, alcohol en uit drugs. Dan ontvangt op ze een boodschap op Facebook naar van op Steve, die haar de aanzet tot beter gedrag. uit Ze hebben in een intense relatie en het Cassie vraagt Steve op zelfs of hij met met haar wil naar trouwen en van hij zegt ja. met Toch weigert hij haar te het met ontmoeten.

Deelnemers met van de Catfish naar TV show en naar Catfish onderzoekers Nev en naar Max, ontmoeten elkaar het in de studio en uit beantwoorden vragen van het de fans.

Mike door is meteen uit helemaal weg van Felicia als hij van haar het op een online datingsite in tegenkomt. de Na een paar weken tijdens chatten en nonstop met elkaar naar bellen maken ze op tv plannen om elkaar van te ontmoeten. het Felicia een haakt op het laatste het moment af, maar ze een belooft Mike een uit andere keer te in ontmoeten. Mike voelt uit zich een afgewezen, maar hij is nog steeds uit in helemaal weg van Felicia. Kan de hij Felicia naar vertrouwen of houdt hij zichzelf op tv door voor de gek?

Rico heeft het net het van leger verlaten en met denkt er over de naar Engeland de te verhuizen om voor tijdens zijn moeder met te zorgen. Hij is alleen op tv nog uit niet vertrokken omdat uit hij een online relatie op heeft met Ja'Mari waarvan met hij hoge verwachtingen heeft. uit Ja'Mari heeft het op als internationaal mannenmodel op tijdens te druk om Rico te het ontmoeten. Maar uit voor Rico naar door Engeland vertrekt wil in hij weten op wat hij kan uit verwachten en wil hij Ja'Mari uit ontmoeten. de Zal Ja'Mari zijn wens met inwilligen?

Vier de jaar geleden ontmoette Rod zijn het Ebony de op een op tv datingsite. Rod gebruikte een een foto van iemand anders en door een met nepprofiel. Na twee weken het meldt naar Ebony dat ze transgender is. Rod in is door zo verliefd door dat hij Ebony het wil ontmoeten. Zal op tv Ebony de leugen met van Rod vergeven?

Tyler is de populair en met zijn vrienden snappen niet uit waarom hij uit zijn zinnen heeft gezet op het Amanda online. de Tyler vindt Amanda in niet alleen naar ongelooflijk grappig maar tijdens ook sexy. En veel volwassener uit dan de andere van op tv meisjes die hij kent. Hij het chat nu naar al anderhalf jaar met de haar online, maar heeft een haar door nog nooit gesproken, ook een niet aan de telefoon. met Toch droomt naar Tyler over van een toekomst met Amanda. uit Of hebben zijn naar vrienden gelijk de met hun door achterdocht?

Joe van geloofde er het niets van toen voormalige tiener en van playboymodel Kari door Ann tijdens Peniche hem een vriendschapsverzoek met stuurde. Maar na maanden van in de sms'jes en telefoontjes was Joe er op van uit overtuigd dat hij een relatie op tv had met de in echte Kari Ann. naar Heeft Joe de tijdens in vrouw van zijn dromen gevonden of uit is deze Kari van Ann totaal tijdens iemand naar anders?

Kya valt als op een blok voor naar tijdens haar internetdate Alyx van en zij biecht hem op dat uit een ze een valse naam en op tv foto een heeft gebruikt. Alyx vergeeft het in haar onmiddellijk en hun met internetrelatie wordt de nog sterker. de Kya wil haar lief ontmoeten, de maar is tijdens hij wel wie hij door zegt te op tv zijn?

Jarrod op is een van alleenstaande vader die dacht nooit meer in verliefd van te worden tot hij door Abby ontmoet naar op Facebook. Zij is naar gescheiden. op tv Na anderhalf jaar sms'jes en door telefoontjes tijdens wil Jarrod zijn Abby eindelijk in door het op echt ontmoeten. op tv Zij weigert keer op keer. Kan een van zij zijn dromen wel een waarmaken?

Jasmine sms't naar Mike al twee jaar. met Ze denkt in nu dat van hij de het ware voor haar is en dat door naar hij een goede vader uit voor haar zoon zou een zijn. Mike woont de vlakbij, maar een heeft steeds een het excuus om in een ontmoeting uit te het stellen.

Kims door hart klopt al tien het jaar voor Matt, maar in in op tv tien jaar tijd het heeft ze hem nog nooit in gezien. Ze uit moet besluiten in of ze zich met van haar huidige vriend zal de van verloven of niet, van maar ze twijfelt. Stel op dat Matt haar zielsverwant het is? een Daar kan ze alleen achterkomen wanneer op tv Matt in haar wil ontmoeten. de Waarom wil hij het haar eigenlijk niet in zien?

Trina op is een exotische danseres van en ze heeft tijdens nog nooit een door man ontmoet die deugde. uit Online ontmoet ze door Scorpio, op net als zij een danser. op tv Trina is door een exotische door danseres en ze heeft nog de nooit een man door ontmoet die het deugde. Online op tv ontmoet ze op Scorpio, net als zij een uit danser. Na een het jaar wil een ze hem uit eindelijk wel eens het ontmoeten, maar hij verzint steeds uitvluchten. door Wat heeft in hij te met verbergen?

november 2019
25-07-2017 01:35

Catfish: The TV Show

Catfish: The tv show - Catfish: The TV Show

Acht jaar geleden ontmoette Lauren Derk op MySpace. Sindsdien is ze heel afhankelijk van hem. Derk is attent en liefdevol en hij steunde Lauren toen ze een kind kreeg van wat nu haar ex-vriend is. Lauren is er van overtuigd dat Derk de ware...

22-07-2017 03:25

Catfish: The TV Show

Catfish: The tv show - Catfish: The TV Show

Ramon heeft een saai baantje en zijn relatie met Paola, een meisje dat hij heeft ontmoet op Facebook, is zijn reddingsboei. Ramon heeft na lang aandringen een videodate met Paola, maar hij ziet een totaal ander meisje dan op Facebook en Pao...

21-07-2017 01:30

Catfish: The TV Show

Catfish: The tv show - Catfish: The TV Show

Anthony is een gelauwerde oorlogsveteraan uit de Irak oorlog. Hij heeft een online relatie met Marq en ze zijn beiden hopeloos verliefd. Maar Anthony heeft Marq ook betrapt op een aantal verontrustende leugens.

20-07-2017 01:20

Catfish: The TV Show

Catfish: The tv show - Catfish: The TV Show

Na de moord van haar vader zit het leven van Cassie in een neergaande spiraal van losbandigheid, alcohol en drugs. Dan ontvangt ze een boodschap op Facebook van Steve, die haar aanzet tot beter gedrag. Ze hebben een intense relatie en Cassi...

19-07-2017 01:15

Catfish: The TV Show

Catfish: The tv show - Catfish: The TV Show

Deelnemers van de Catfish TV show en Catfish onderzoekers Nev en Max, ontmoeten elkaar in de studio en beantwoorden vragen van fans.

18-07-2017 01:20

Catfish: The TV Show

Catfish: The tv show - Catfish: The TV Show

Mike is meteen helemaal weg van Felicia als hij haar op een online datingsite tegenkomt. Na een paar weken chatten en nonstop met elkaar bellen maken ze plannen om elkaar te ontmoeten. Felicia haakt op het laatste moment af, maar ze belooft...

15-07-2017 02:35

Catfish: The TV Show

Catfish: The tv show - Catfish: The TV Show

Rico heeft net het leger verlaten en denkt er over naar Engeland te verhuizen om voor zijn moeder te zorgen. Hij is alleen nog niet vertrokken omdat hij een online relatie heeft met Ja'Mari waarvan hij hoge verwachtingen heeft. Ja'Mari heef...

14-07-2017 01:15

Catfish: The TV Show

Catfish: The tv show - Catfish: The TV Show

Vier jaar geleden ontmoette Rod zijn Ebony op een datingsite. Rod gebruikte een foto van iemand anders en een nepprofiel. Na twee weken meldt Ebony dat ze transgender is. Rod is zo verliefd dat hij Ebony wil ontmoeten. Zal Ebony de leugen v...

13-07-2017 01:15

Catfish: The TV Show

Catfish: The tv show - Catfish: The TV Show

Tyler is populair en zijn vrienden snappen niet waarom hij zijn zinnen heeft gezet op Amanda online. Tyler vindt Amanda niet alleen ongelooflijk grappig maar ook sexy. En veel volwassener dan de andere meisjes die hij kent. Hij chat nu al a...

12-07-2017 01:05

Catfish: The TV Show

Catfish: The tv show - Catfish: The TV Show

Joe geloofde er niets van toen voormalige tiener en playboymodel Kari Ann Peniche hem een vriendschapsverzoek stuurde. Maar na maanden van sms'jes en telefoontjes was Joe er van overtuigd dat hij een relatie had met de echte Kari Ann. Heeft...

11-07-2017 01:20

Catfish: The TV Show

Catfish: The tv show - Catfish: The TV Show

Kya valt als een blok voor haar internetdate Alyx en zij biecht hem op dat ze een valse naam en foto heeft gebruikt. Alyx vergeeft het haar onmiddellijk en hun internetrelatie wordt nog sterker. Kya wil haar lief ontmoeten, maar is hij wel ...

08-07-2017 02:35

Catfish: The TV Show

Catfish: The tv show - Catfish: The TV Show

Jarrod is een alleenstaande vader die dacht nooit meer verliefd te worden tot hij Abby ontmoet op Facebook. Zij is gescheiden. Na anderhalf jaar sms'jes en telefoontjes wil Jarrod zijn Abby eindelijk in het echt ontmoeten. Zij weigert keer ...

07-07-2017 01:10

Catfish: The TV Show

Catfish: The tv show - Catfish: The TV Show

Jasmine sms't Mike al twee jaar. Ze denkt nu dat hij de ware voor haar is en dat hij een goede vader voor haar zoon zou zijn. Mike woont vlakbij, maar heeft steeds een excuus om een ontmoeting uit te stellen.

06-07-2017 01:10

Catfish: The TV Show

Catfish: The tv show - Catfish: The TV Show

Kims hart klopt al tien jaar voor Matt, maar in tien jaar tijd heeft ze hem nog nooit gezien. Ze moet besluiten of ze zich met haar huidige vriend zal verloven of niet, maar ze twijfelt. Stel dat Matt haar zielsverwant is? Daar kan ze allee...

05-07-2017 01:00

Catfish: The TV Show

Catfish: The tv show - Catfish: The TV Show

Trina is een exotische danseres en ze heeft nog nooit een man ontmoet die deugde. Online ontmoet ze Scorpio, net als zij een danser. Trina is een exotische danseres en ze heeft nog nooit een man ontmoet die deugde. Online ontmoet ze Scorpio...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Catfish: The tv show gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Catfish: The tv show de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Catfish: The tv show bij Catfish: The tv show liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Catfish: The tv show. Heb je een uitzending van Catfish: The tv show gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Catfish: The tv show gemist

Uitzending gemist van Catfish: The tv show? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Catfish: The tv show, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van Catfish: The tv show gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Catfish: The tv show? Hier kun je alle uitzendingen van Catfish: The tv show kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 16
  • Laatste uitzending op 25-07-2017 om 01:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!