Programma gemist?

Acht op tv jaar geleden ontmoette Lauren op Derk op MySpace. van Sindsdien is ze naar heel afhankelijk van hem. het Derk tijdens is attent en tijdens liefdevol en hij steunde Lauren door toen ze van een kind tijdens kreeg van wat tijdens nu haar ex-vriend is. Lauren met op tv is er van op tv overtuigd dat Derk de een ware voor op haar is en een goede vader een zou zijn voor het haar drie naar jaar oude zoon. uit Maar waarom wil op hij haar nooit de zien?

Ramon van heeft een saai baantje een en zijn een relatie met Paola, een meisje naar dat uit hij heeft ontmoet uit op Facebook, is zijn reddingsboei. het Ramon heeft naar na lang aandringen een het videodate met door Paola, maar hij ziet van een totaal tijdens ander van meisje dan op Facebook en tijdens Paola de hangt snel op. op Daarna zegt Paola dat met het haar nichtje was op tijdens de door video. Ramon weet niet uit wat hij door er van moet op tv denken.

Anthony uit is een gelauwerde oorlogsveteraan uit uit de Irak oorlog. in Hij heeft een naar online een relatie met Marq en ze een zijn naar beiden hopeloos door verliefd. Maar Anthony heeft Marq ook het betrapt op een een aantal verontrustende het leugens.

Na de door moord van haar door vader op tv zit het leven van Cassie in de een neergaande de spiraal van door losbandigheid, alcohol en het drugs. Dan ontvangt ze op tv een het boodschap op Facebook van Steve, de die haar aanzet tot naar beter gedrag. het Ze tijdens hebben een intense relatie naar en Cassie vraagt Steve zelfs tijdens of hij met tijdens haar met wil trouwen een en hij zegt ja. Toch weigert met hij haar te uit naar ontmoeten.

Deelnemers van de een de Catfish TV show en Catfish met onderzoekers Nev en Max, een ontmoeten elkaar in de de op tv studio en beantwoorden op vragen van door fans.

Mike is meteen een helemaal weg van van Felicia als hij van haar op een op tv in online datingsite tegenkomt. een Na een paar tijdens weken chatten en nonstop het met elkaar bellen maken naar ze de plannen om elkaar te ontmoeten. naar Felicia het haakt op het laatste het moment af, maar ze belooft een Mike een op tv andere keer te naar ontmoeten. naar Mike voelt zich afgewezen, maar hij op tijdens is nog steeds door helemaal weg van Felicia. Kan hij op Felicia met vertrouwen of houdt een hij zichzelf uit voor de gek?

Rico heeft net in het leger het verlaten en denkt door er over naar Engeland op tv te verhuizen in om naar voor zijn moeder van te zorgen. Hij is alleen nog met niet vertrokken van omdat hij een met online relatie het heeft met Ja'Mari waarvan hij door hoge verwachtingen op tv heeft. Ja'Mari heeft het van als internationaal op mannenmodel uit te druk om Rico te ontmoeten. tijdens Maar voor naar Rico naar naar Engeland vertrekt wil met hij weten een wat hij kan in verwachten en wil hij Ja'Mari ontmoeten. op Zal Ja'Mari zijn in wens tijdens inwilligen?

Vier in jaar geleden ontmoette Rod op zijn Ebony op het een een datingsite. Rod gebruikte een foto van met tijdens iemand anders en op een nepprofiel. Na twee door weken meldt tijdens Ebony dat ze transgender in is. Rod is zo verliefd het van dat hij Ebony wil ontmoeten. Zal uit het Ebony de leugen van Rod het vergeven?

Tyler is de populair een en zijn vrienden snappen op tv niet waarom hij van zijn zinnen heeft gezet op op tv Amanda online. door Tyler vindt door Amanda niet alleen naar ongelooflijk grappig naar maar ook sexy. En veel van volwassener van dan de andere de meisjes die hij kent. Hij het chat nu met al anderhalf jaar met uit haar online, maar heeft in op haar nog nooit gesproken, het ook niet uit aan de telefoon. met Toch droomt Tyler over een tijdens toekomst met Amanda. Of op tv hebben naar zijn vrienden gelijk met hun in op tv achterdocht?

Joe geloofde er op tv niets van op tv toen voormalige uit tiener en playboymodel Kari Ann de van Peniche hem een vriendschapsverzoek stuurde. naar Maar na uit maanden van sms'jes op en telefoontjes was Joe naar er van overtuigd een dat in hij een relatie had met naar de echte Kari met Ann. Heeft Joe uit de op tv vrouw van zijn van dromen gevonden of is deze Kari tijdens Ann totaal op tv iemand in anders?

Kya valt in als een blok voor de haar internetdate een Alyx en zij biecht in hem op met dat ze in een valse op naam en foto door heeft gebruikt. Alyx vergeeft het op tv haar onmiddellijk van en hun internetrelatie wordt in nog sterker. Kya door wil haar lief ontmoeten, van maar uit is hij met wel wie hij op tv zegt te zijn?

Jarrod is een van alleenstaande in vader die van dacht nooit meer op tv verliefd te worden een tot hij Abby tijdens ontmoet op Facebook. Zij is gescheiden. in Na anderhalf jaar een sms'jes en de telefoontjes wil Jarrod zijn van Abby naar eindelijk in het in echt ontmoeten. Zij weigert in keer op het keer. Kan zij in zijn dromen wel op waarmaken?

Jasmine van sms't Mike al van twee jaar. Ze denkt uit nu van dat hij de ware voor haar een is en een dat hij het een goede vader voor haar naar zoon door zou zijn. Mike woont vlakbij, door maar heeft naar steeds een excuus op tv om een ontmoeting door uit te naar stellen.

Kims in hart klopt al tien door jaar uit voor Matt, maar in door tien jaar in tijd heeft ze hem een nog nooit gezien. een Ze moet besluiten in of ze zich met haar op tv huidige de vriend zal verloven of met niet, maar ze op twijfelt. Stel dat op tv Matt haar zielsverwant met is? Daar kan ze het alleen van achterkomen wanneer Matt door haar wil ontmoeten. Waarom in wil hij haar in eigenlijk niet een zien?

Trina in is een exotische op danseres en ze heeft nog op tv nooit een door man ontmoet op die deugde. Online ontmoet de ze Scorpio, het net als zij door een danser. uit Trina is een op exotische danseres en ze heeft nog een nooit door een man het ontmoet die deugde. op Online ontmoet ze Scorpio, net als de zij een op danser. Na het een jaar wil ze hem de eindelijk wel eens naar naar ontmoeten, maar hij verzint met steeds uitvluchten. Wat heeft hij door te de verbergen?

juli 2019
25-07-2017 01:35

Catfish: The TV Show

Catfish: The tv show - Catfish: The TV Show

Acht jaar geleden ontmoette Lauren Derk op MySpace. Sindsdien is ze heel afhankelijk van hem. Derk is attent en liefdevol en hij steunde Lauren toen ze een kind kreeg van wat nu haar ex-vriend is. Lauren is er van overtuigd dat Derk de ware...

22-07-2017 03:25

Catfish: The TV Show

Catfish: The tv show - Catfish: The TV Show

Ramon heeft een saai baantje en zijn relatie met Paola, een meisje dat hij heeft ontmoet op Facebook, is zijn reddingsboei. Ramon heeft na lang aandringen een videodate met Paola, maar hij ziet een totaal ander meisje dan op Facebook en Pao...

21-07-2017 01:30

Catfish: The TV Show

Catfish: The tv show - Catfish: The TV Show

Anthony is een gelauwerde oorlogsveteraan uit de Irak oorlog. Hij heeft een online relatie met Marq en ze zijn beiden hopeloos verliefd. Maar Anthony heeft Marq ook betrapt op een aantal verontrustende leugens.

20-07-2017 01:20

Catfish: The TV Show

Catfish: The tv show - Catfish: The TV Show

Na de moord van haar vader zit het leven van Cassie in een neergaande spiraal van losbandigheid, alcohol en drugs. Dan ontvangt ze een boodschap op Facebook van Steve, die haar aanzet tot beter gedrag. Ze hebben een intense relatie en Cassi...

19-07-2017 01:15

Catfish: The TV Show

Catfish: The tv show - Catfish: The TV Show

Deelnemers van de Catfish TV show en Catfish onderzoekers Nev en Max, ontmoeten elkaar in de studio en beantwoorden vragen van fans.

18-07-2017 01:20

Catfish: The TV Show

Catfish: The tv show - Catfish: The TV Show

Mike is meteen helemaal weg van Felicia als hij haar op een online datingsite tegenkomt. Na een paar weken chatten en nonstop met elkaar bellen maken ze plannen om elkaar te ontmoeten. Felicia haakt op het laatste moment af, maar ze belooft...

15-07-2017 02:35

Catfish: The TV Show

Catfish: The tv show - Catfish: The TV Show

Rico heeft net het leger verlaten en denkt er over naar Engeland te verhuizen om voor zijn moeder te zorgen. Hij is alleen nog niet vertrokken omdat hij een online relatie heeft met Ja'Mari waarvan hij hoge verwachtingen heeft. Ja'Mari heef...

14-07-2017 01:15

Catfish: The TV Show

Catfish: The tv show - Catfish: The TV Show

Vier jaar geleden ontmoette Rod zijn Ebony op een datingsite. Rod gebruikte een foto van iemand anders en een nepprofiel. Na twee weken meldt Ebony dat ze transgender is. Rod is zo verliefd dat hij Ebony wil ontmoeten. Zal Ebony de leugen v...

13-07-2017 01:15

Catfish: The TV Show

Catfish: The tv show - Catfish: The TV Show

Tyler is populair en zijn vrienden snappen niet waarom hij zijn zinnen heeft gezet op Amanda online. Tyler vindt Amanda niet alleen ongelooflijk grappig maar ook sexy. En veel volwassener dan de andere meisjes die hij kent. Hij chat nu al a...

12-07-2017 01:05

Catfish: The TV Show

Catfish: The tv show - Catfish: The TV Show

Joe geloofde er niets van toen voormalige tiener en playboymodel Kari Ann Peniche hem een vriendschapsverzoek stuurde. Maar na maanden van sms'jes en telefoontjes was Joe er van overtuigd dat hij een relatie had met de echte Kari Ann. Heeft...

11-07-2017 01:20

Catfish: The TV Show

Catfish: The tv show - Catfish: The TV Show

Kya valt als een blok voor haar internetdate Alyx en zij biecht hem op dat ze een valse naam en foto heeft gebruikt. Alyx vergeeft het haar onmiddellijk en hun internetrelatie wordt nog sterker. Kya wil haar lief ontmoeten, maar is hij wel ...

08-07-2017 02:35

Catfish: The TV Show

Catfish: The tv show - Catfish: The TV Show

Jarrod is een alleenstaande vader die dacht nooit meer verliefd te worden tot hij Abby ontmoet op Facebook. Zij is gescheiden. Na anderhalf jaar sms'jes en telefoontjes wil Jarrod zijn Abby eindelijk in het echt ontmoeten. Zij weigert keer ...

07-07-2017 01:10

Catfish: The TV Show

Catfish: The tv show - Catfish: The TV Show

Jasmine sms't Mike al twee jaar. Ze denkt nu dat hij de ware voor haar is en dat hij een goede vader voor haar zoon zou zijn. Mike woont vlakbij, maar heeft steeds een excuus om een ontmoeting uit te stellen.

06-07-2017 01:10

Catfish: The TV Show

Catfish: The tv show - Catfish: The TV Show

Kims hart klopt al tien jaar voor Matt, maar in tien jaar tijd heeft ze hem nog nooit gezien. Ze moet besluiten of ze zich met haar huidige vriend zal verloven of niet, maar ze twijfelt. Stel dat Matt haar zielsverwant is? Daar kan ze allee...

05-07-2017 01:00

Catfish: The TV Show

Catfish: The tv show - Catfish: The TV Show

Trina is een exotische danseres en ze heeft nog nooit een man ontmoet die deugde. Online ontmoet ze Scorpio, net als zij een danser. Trina is een exotische danseres en ze heeft nog nooit een man ontmoet die deugde. Online ontmoet ze Scorpio...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Catfish: The tv show gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Catfish: The tv show de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Catfish: The tv show bij Catfish: The tv show liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Catfish: The tv show. Heb je een uitzending van Catfish: The tv show gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Catfish: The tv show gemist

Uitzending gemist van Catfish: The tv show? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Catfish: The tv show, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van Catfish: The tv show gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Catfish: The tv show? Hier kun je alle uitzendingen van Catfish: The tv show kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 16
  • Laatste uitzending op 25-07-2017 om 01:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord