Programma gemist?

Acht jaar uit geleden ontmoette Lauren Derk met op MySpace. Sindsdien in is ze naar heel naar afhankelijk van hem. Derk is attent van op en liefdevol en hij met steunde Lauren toen ze een met kind tijdens kreeg van wat nu uit haar op tv ex-vriend is. Lauren uit is er van een overtuigd dat Derk de ware met voor haar van is en een goede vader op zou zijn naar voor de haar drie jaar oude zoon. Maar naar waarom uit wil hij haar nooit met zien?

Ramon op tv heeft een saai door baantje en zijn een relatie met Paola, een van meisje dat hij heeft uit door ontmoet op Facebook, in is zijn reddingsboei. Ramon heeft na naar naar lang aandringen een videodate met Paola, naar maar hij ziet de een totaal naar ander meisje op dan op Facebook en Paola door van hangt snel op. Daarna de zegt Paola dat uit het haar nichtje was op een uit de video. Ramon weet niet wat het op hij er van een moet denken.

Anthony van is een gelauwerde op tv oorlogsveteraan uit van de Irak oorlog. Hij tijdens heeft een online op relatie met Marq een en ze zijn beiden hopeloos naar verliefd. op Maar Anthony heeft het Marq ook van betrapt op een aantal verontrustende op leugens.

Na de op tv moord van in haar vader zit uit het leven op van Cassie in een naar neergaande spiraal van in losbandigheid, alcohol en drugs. Dan op ontvangt ze een op tv boodschap op in Facebook van Steve, die van van haar aanzet tot beter gedrag. van Ze hebben op een intense relatie en de Cassie vraagt Steve zelfs op of op hij met haar wil trouwen tijdens en hij van zegt ja. Toch uit weigert hij haar te uit door ontmoeten.

Deelnemers van de van Catfish TV in show en op Catfish onderzoekers Nev en Max, in een ontmoeten elkaar in de uit studio en op beantwoorden vragen van uit fans.

Mike door is meteen helemaal weg in van Felicia als hij tijdens haar van op een een online datingsite tegenkomt. Na een paar op weken chatten en een tijdens nonstop met elkaar van bellen maken ze plannen om het elkaar te ontmoeten. Felicia tijdens haakt op van het met laatste moment af, maar een ze belooft Mike een naar andere in keer te ontmoeten. de Mike voelt zich op afgewezen, maar hij het is nog steeds door helemaal weg van Felicia. Kan in hij door Felicia vertrouwen of door houdt hij zichzelf voor het de gek?

Rico door heeft net het uit leger verlaten door en denkt er over naar naar Engeland te verhuizen om de tijdens voor zijn moeder te met zorgen. Hij op tv is alleen nog van niet vertrokken omdat hij een op tv online relatie heeft het met Ja'Mari waarvan hij het hoge door verwachtingen heeft. Ja'Mari heeft door het op als internationaal mannenmodel door te druk om in Rico te ontmoeten. Maar voor met Rico naar Engeland het vertrekt het wil hij weten op tv wat hij kan verwachten en het wil hij Ja'Mari naar ontmoeten. Zal het Ja'Mari zijn wens naar inwilligen?

Vier jaar geleden in ontmoette Rod zijn tijdens Ebony een op een een datingsite. Rod gebruikte een foto het van de iemand anders en tijdens een nepprofiel. Na uit twee weken meldt met Ebony dat ze transgender door is. Rod is zo het verliefd dat hij Ebony van wil met ontmoeten. Zal het Ebony de leugen door van Rod vergeven?

Tyler is populair naar en zijn vrienden in de snappen niet waarom hij zijn op zinnen heeft gezet op uit Amanda online. tijdens Tyler vindt op Amanda niet alleen ongelooflijk naar grappig maar ook tijdens sexy. En in veel volwassener dan de andere in meisjes door die hij kent. Hij door chat nu al anderhalf een jaar het met haar het online, maar heeft haar met nog nooit gesproken, ook niet in aan de de telefoon. Toch droomt Tyler de over een uit toekomst met Amanda. Of op een hebben zijn vrienden gelijk uit met hun met achterdocht?

Joe geloofde naar er niets van naar toen voormalige naar tiener en playboymodel Kari door Ann Peniche tijdens hem een vriendschapsverzoek op tv stuurde. Maar na de maanden van sms'jes en telefoontjes door was Joe er uit van van overtuigd dat hij in een relatie had met de het het echte Kari Ann. Heeft Joe naar de vrouw van zijn tijdens dromen tijdens gevonden of is deze uit Kari Ann totaal in iemand door anders?

Kya valt op tv als een met blok voor haar internetdate de Alyx en in zij biecht uit hem op dat tijdens ze een valse naam op en foto de heeft gebruikt. Alyx vergeeft het haar de onmiddellijk en op hun internetrelatie in wordt nog sterker. op Kya wil in haar lief ontmoeten, maar een is hij wel naar wie hij zegt te uit zijn?

Jarrod met is een door alleenstaande vader die dacht nooit meer tijdens verliefd te worden in tot hij uit Abby ontmoet op op Facebook. Zij is gescheiden. in Na met anderhalf jaar sms'jes en telefoontjes met wil Jarrod zijn op op tv Abby eindelijk in het echt ontmoeten. naar Zij weigert tijdens keer op keer. in Kan zij zijn dromen uit wel op waarmaken?

Jasmine het sms't Mike al twee jaar. tijdens Ze denkt een nu dat hij tijdens de ware voor uit haar is en dat in hij van een goede vader door voor haar zoon zou zijn. op tv Mike woont door vlakbij, maar heeft steeds uit een van excuus om een de ontmoeting uit te naar stellen.

Kims hart het klopt al tien het jaar voor Matt, maar met in tien uit jaar tijdens tijd heeft ze een hem nog nooit gezien. Ze moet uit besluiten of de ze zich met van haar huidige vriend met zal het verloven of niet, maar ze naar twijfelt. op Stel dat Matt haar zielsverwant is? door Daar kan de ze alleen achterkomen met wanneer Matt haar wil op ontmoeten. Waarom van wil hij haar door eigenlijk niet het zien?

Trina het is een exotische het danseres en naar ze heeft nog nooit een man de ontmoet van die deugde. Online op ontmoet ze door Scorpio, net als van zij een danser. Trina is tijdens een op tv exotische danseres en ze een heeft nog nooit een man op tv ontmoet tijdens die deugde. naar Online ontmoet ze Scorpio, net als van zij een danser. in Na tijdens een jaar wil van ze hem eindelijk wel eens met ontmoeten, maar met hij verzint steeds door uitvluchten. Wat tijdens heeft hij van te verbergen?

maart 2019
25-07-2017 01:35

Catfish: The TV Show

Catfish: The tv show - Catfish: The TV Show

Acht jaar geleden ontmoette Lauren Derk op MySpace. Sindsdien is ze heel afhankelijk van hem. Derk is attent en liefdevol en hij steunde Lauren toen ze een kind kreeg van wat nu haar ex-vriend is. Lauren is er van overtuigd dat Derk de ware...

22-07-2017 03:25

Catfish: The TV Show

Catfish: The tv show - Catfish: The TV Show

Ramon heeft een saai baantje en zijn relatie met Paola, een meisje dat hij heeft ontmoet op Facebook, is zijn reddingsboei. Ramon heeft na lang aandringen een videodate met Paola, maar hij ziet een totaal ander meisje dan op Facebook en Pao...

21-07-2017 01:30

Catfish: The TV Show

Catfish: The tv show - Catfish: The TV Show

Anthony is een gelauwerde oorlogsveteraan uit de Irak oorlog. Hij heeft een online relatie met Marq en ze zijn beiden hopeloos verliefd. Maar Anthony heeft Marq ook betrapt op een aantal verontrustende leugens.

20-07-2017 01:20

Catfish: The TV Show

Catfish: The tv show - Catfish: The TV Show

Na de moord van haar vader zit het leven van Cassie in een neergaande spiraal van losbandigheid, alcohol en drugs. Dan ontvangt ze een boodschap op Facebook van Steve, die haar aanzet tot beter gedrag. Ze hebben een intense relatie en Cassi...

19-07-2017 01:15

Catfish: The TV Show

Catfish: The tv show - Catfish: The TV Show

Deelnemers van de Catfish TV show en Catfish onderzoekers Nev en Max, ontmoeten elkaar in de studio en beantwoorden vragen van fans.

18-07-2017 01:20

Catfish: The TV Show

Catfish: The tv show - Catfish: The TV Show

Mike is meteen helemaal weg van Felicia als hij haar op een online datingsite tegenkomt. Na een paar weken chatten en nonstop met elkaar bellen maken ze plannen om elkaar te ontmoeten. Felicia haakt op het laatste moment af, maar ze belooft...

15-07-2017 02:35

Catfish: The TV Show

Catfish: The tv show - Catfish: The TV Show

Rico heeft net het leger verlaten en denkt er over naar Engeland te verhuizen om voor zijn moeder te zorgen. Hij is alleen nog niet vertrokken omdat hij een online relatie heeft met Ja'Mari waarvan hij hoge verwachtingen heeft. Ja'Mari heef...

14-07-2017 01:15

Catfish: The TV Show

Catfish: The tv show - Catfish: The TV Show

Vier jaar geleden ontmoette Rod zijn Ebony op een datingsite. Rod gebruikte een foto van iemand anders en een nepprofiel. Na twee weken meldt Ebony dat ze transgender is. Rod is zo verliefd dat hij Ebony wil ontmoeten. Zal Ebony de leugen v...

13-07-2017 01:15

Catfish: The TV Show

Catfish: The tv show - Catfish: The TV Show

Tyler is populair en zijn vrienden snappen niet waarom hij zijn zinnen heeft gezet op Amanda online. Tyler vindt Amanda niet alleen ongelooflijk grappig maar ook sexy. En veel volwassener dan de andere meisjes die hij kent. Hij chat nu al a...

12-07-2017 01:05

Catfish: The TV Show

Catfish: The tv show - Catfish: The TV Show

Joe geloofde er niets van toen voormalige tiener en playboymodel Kari Ann Peniche hem een vriendschapsverzoek stuurde. Maar na maanden van sms'jes en telefoontjes was Joe er van overtuigd dat hij een relatie had met de echte Kari Ann. Heeft...

11-07-2017 01:20

Catfish: The TV Show

Catfish: The tv show - Catfish: The TV Show

Kya valt als een blok voor haar internetdate Alyx en zij biecht hem op dat ze een valse naam en foto heeft gebruikt. Alyx vergeeft het haar onmiddellijk en hun internetrelatie wordt nog sterker. Kya wil haar lief ontmoeten, maar is hij wel ...

08-07-2017 02:35

Catfish: The TV Show

Catfish: The tv show - Catfish: The TV Show

Jarrod is een alleenstaande vader die dacht nooit meer verliefd te worden tot hij Abby ontmoet op Facebook. Zij is gescheiden. Na anderhalf jaar sms'jes en telefoontjes wil Jarrod zijn Abby eindelijk in het echt ontmoeten. Zij weigert keer ...

07-07-2017 01:10

Catfish: The TV Show

Catfish: The tv show - Catfish: The TV Show

Jasmine sms't Mike al twee jaar. Ze denkt nu dat hij de ware voor haar is en dat hij een goede vader voor haar zoon zou zijn. Mike woont vlakbij, maar heeft steeds een excuus om een ontmoeting uit te stellen.

06-07-2017 01:10

Catfish: The TV Show

Catfish: The tv show - Catfish: The TV Show

Kims hart klopt al tien jaar voor Matt, maar in tien jaar tijd heeft ze hem nog nooit gezien. Ze moet besluiten of ze zich met haar huidige vriend zal verloven of niet, maar ze twijfelt. Stel dat Matt haar zielsverwant is? Daar kan ze allee...

05-07-2017 01:00

Catfish: The TV Show

Catfish: The tv show - Catfish: The TV Show

Trina is een exotische danseres en ze heeft nog nooit een man ontmoet die deugde. Online ontmoet ze Scorpio, net als zij een danser. Trina is een exotische danseres en ze heeft nog nooit een man ontmoet die deugde. Online ontmoet ze Scorpio...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Catfish: The tv show gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Catfish: The tv show de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Catfish: The tv show bij Catfish: The tv show liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Catfish: The tv show. Heb je een uitzending van Catfish: The tv show gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Catfish: The tv show gemist

Uitzending gemist van Catfish: The tv show? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Catfish: The tv show, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van Catfish: The tv show gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Catfish: The tv show? Hier kun je alle uitzendingen van Catfish: The tv show kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 16
  • Laatste uitzending op 25-07-2017 om 01:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord