Programma gemist?

Acht jaar geleden van het ontmoette Lauren Derk op MySpace. Sindsdien op tv is ze van heel afhankelijk van het hem. Derk is attent in en van liefdevol en hij steunde op Lauren toen door ze een kind kreeg een van wat het nu haar ex-vriend is. Lauren op tv is er van in overtuigd tijdens dat Derk in de ware voor haar met is en een goede vader door zou zijn van voor haar in drie jaar oude in zoon. Maar waarom wil hij op op haar nooit zien?

Ramon in heeft een saai tijdens baantje en door zijn relatie met Paola, een meisje een dat in hij heeft op ontmoet op Facebook, is zijn uit reddingsboei. Ramon heeft op na lang aandringen een naar videodate de met Paola, met maar hij ziet een totaal ander het meisje dan een op het Facebook en Paola door hangt snel op. Daarna op zegt Paola de dat het haar tijdens nichtje was op de naar video. Ramon de weet niet wat van hij er van moet de denken.

Anthony is door een gelauwerde oorlogsveteraan de uit op de Irak oorlog. Hij een heeft een online met relatie met Marq en de ze zijn tijdens beiden hopeloos verliefd. Maar Anthony in heeft Marq ook naar betrapt op een het de aantal verontrustende leugens.

Na de van moord van het haar vader zit naar het leven van Cassie in van door een neergaande spiraal van een losbandigheid, alcohol en op tv drugs. Dan ontvangt ze op tv een boodschap op op Facebook van in Steve, die haar aanzet in tot beter het gedrag. Ze het hebben een intense relatie door en Cassie tijdens vraagt Steve zelfs of hij tijdens met haar een wil trouwen en hij zegt met ja. van Toch weigert hij haar te de het ontmoeten.

Deelnemers van van de Catfish TV de show met en Catfish onderzoekers Nev een en Max, ontmoeten elkaar in in de studio met en op tv beantwoorden vragen van de fans.

Mike is meteen tijdens helemaal weg de van uit Felicia als hij haar op een het online datingsite tegenkomt. een Na een paar in weken chatten en door nonstop het met elkaar bellen het maken ze plannen om in elkaar te tijdens ontmoeten. Felicia haakt op het het met laatste moment af, maar ze van belooft een Mike een andere keer te ontmoeten. op tv Mike voelt het zich afgewezen, maar op tv hij is nog op steeds helemaal weg van tijdens Felicia. Kan hij in Felicia vertrouwen uit of houdt hij zichzelf met voor op de gek?

Rico met heeft net het leger in verlaten in en denkt er over naar uit Engeland te tijdens verhuizen om voor van zijn moeder te zorgen. het Hij is op tv alleen nog niet een vertrokken omdat hij met een online relatie heeft met de Ja'Mari waarvan op tv hij hoge verwachtingen op tv heeft. Ja'Mari heeft op het als internationaal mannenmodel uit te druk naar om van Rico te ontmoeten. Maar in voor Rico naar een Engeland vertrekt wil naar hij weten wat hij kan met met verwachten en wil hij Ja'Mari van ontmoeten. Zal Ja'Mari van zijn wens met inwilligen?

Vier jaar naar geleden ontmoette Rod zijn een Ebony uit op een datingsite. Rod gebruikte het in een foto van tijdens iemand anders en een door nepprofiel. Na twee weken meldt op Ebony dat op tv ze transgender uit is. Rod is op zo verliefd dat de hij Ebony wil ontmoeten. door Zal Ebony de het leugen van Rod het vergeven?

Tyler uit is populair en het zijn vrienden snappen niet door waarom hij zijn tijdens zinnen heeft gezet op tijdens Amanda online. Tyler tijdens vindt Amanda niet het alleen in ongelooflijk grappig maar ook met sexy. En met veel volwassener dan de andere het meisjes die hij uit met kent. Hij chat nu het al anderhalf jaar uit met haar online, maar heeft uit haar nog nooit op van gesproken, ook niet aan de uit telefoon. Toch droomt Tyler van over een in toekomst met Amanda. Of in hebben zijn vrienden door gelijk met hun op tv een achterdocht?

Joe het geloofde er niets van toen op tv voormalige door tiener en playboymodel Kari Ann in de Peniche hem een vriendschapsverzoek stuurde. uit Maar na op tv maanden van sms'jes en telefoontjes uit met was Joe er van overtuigd dat een tijdens hij een relatie had met de van het echte Kari Ann. op tv Heeft Joe de vrouw door van zijn dromen gevonden door of is deze met Kari Ann totaal iemand op tijdens anders?

Kya van valt als een naar blok voor haar internetdate het Alyx en zij biecht door hem op op dat ze met een valse naam en foto met heeft gebruikt. Alyx met vergeeft het in haar onmiddellijk en hun op internetrelatie een wordt nog sterker. Kya op tv wil haar op tv lief ontmoeten, maar op tv is hij met wel wie hij zegt te uit zijn?

Jarrod is een in alleenstaande vader die met dacht nooit meer de verliefd te op tv worden tot uit hij Abby op ontmoet op Facebook. Zij is gescheiden. van Na anderhalf naar jaar sms'jes uit en telefoontjes wil Jarrod naar zijn Abby een eindelijk in het echt het ontmoeten. op tv Zij weigert keer op op keer. Kan zij zijn dromen door van wel waarmaken?

Jasmine sms't Mike op door al twee jaar. Ze denkt de nu dat op hij de ware voor haar op is en het dat tijdens hij een goede vader het voor haar zoon zou zijn. met Mike woont uit vlakbij, maar heeft tijdens steeds een met excuus om een ontmoeting in uit te naar stellen.

Kims op hart klopt al tien van jaar voor de Matt, maar in tien op tv jaar tijd de heeft ze hem nog in nooit gezien. de Ze moet besluiten of het ze zich met door haar huidige vriend tijdens zal verloven uit of niet, maar ze van twijfelt. naar Stel dat Matt haar naar zielsverwant is? uit Daar kan ze alleen uit achterkomen wanneer Matt met haar wil ontmoeten. Waarom een wil hij op haar eigenlijk van niet zien?

Trina de is een exotische danseres en door ze heeft nog uit nooit uit een man ontmoet die tijdens deugde. Online uit ontmoet ze Scorpio, net een als zij een danser. het Trina is een naar exotische danseres en de ze heeft nog uit nooit een man van het ontmoet die deugde. Online ontmoet ze van Scorpio, net door als zij een danser. van Na een van jaar wil ze tijdens hem eindelijk van wel eens ontmoeten, de maar hij van verzint steeds uitvluchten. Wat uit heeft hij te op tv verbergen?

oktober 2021
25-07-2017 01:35

Catfish: The TV Show

Catfish: The tv show - Catfish: The TV Show

Acht jaar geleden ontmoette Lauren Derk op MySpace. Sindsdien is ze heel afhankelijk van hem. Derk is attent en liefdevol en hij steunde Lauren toen ze een kind kreeg van wat nu haar ex-vriend is. Lauren is er van overtuigd dat Derk de ware...

22-07-2017 03:25

Catfish: The TV Show

Catfish: The tv show - Catfish: The TV Show

Ramon heeft een saai baantje en zijn relatie met Paola, een meisje dat hij heeft ontmoet op Facebook, is zijn reddingsboei. Ramon heeft na lang aandringen een videodate met Paola, maar hij ziet een totaal ander meisje dan op Facebook en Pao...

21-07-2017 01:30

Catfish: The TV Show

Catfish: The tv show - Catfish: The TV Show

Anthony is een gelauwerde oorlogsveteraan uit de Irak oorlog. Hij heeft een online relatie met Marq en ze zijn beiden hopeloos verliefd. Maar Anthony heeft Marq ook betrapt op een aantal verontrustende leugens.

20-07-2017 01:20

Catfish: The TV Show

Catfish: The tv show - Catfish: The TV Show

Na de moord van haar vader zit het leven van Cassie in een neergaande spiraal van losbandigheid, alcohol en drugs. Dan ontvangt ze een boodschap op Facebook van Steve, die haar aanzet tot beter gedrag. Ze hebben een intense relatie en Cassi...

19-07-2017 01:15

Catfish: The TV Show

Catfish: The tv show - Catfish: The TV Show

Deelnemers van de Catfish TV show en Catfish onderzoekers Nev en Max, ontmoeten elkaar in de studio en beantwoorden vragen van fans.

18-07-2017 01:20

Catfish: The TV Show

Catfish: The tv show - Catfish: The TV Show

Mike is meteen helemaal weg van Felicia als hij haar op een online datingsite tegenkomt. Na een paar weken chatten en nonstop met elkaar bellen maken ze plannen om elkaar te ontmoeten. Felicia haakt op het laatste moment af, maar ze belooft...

15-07-2017 02:35

Catfish: The TV Show

Catfish: The tv show - Catfish: The TV Show

Rico heeft net het leger verlaten en denkt er over naar Engeland te verhuizen om voor zijn moeder te zorgen. Hij is alleen nog niet vertrokken omdat hij een online relatie heeft met Ja'Mari waarvan hij hoge verwachtingen heeft. Ja'Mari heef...

14-07-2017 01:15

Catfish: The TV Show

Catfish: The tv show - Catfish: The TV Show

Vier jaar geleden ontmoette Rod zijn Ebony op een datingsite. Rod gebruikte een foto van iemand anders en een nepprofiel. Na twee weken meldt Ebony dat ze transgender is. Rod is zo verliefd dat hij Ebony wil ontmoeten. Zal Ebony de leugen v...

13-07-2017 01:15

Catfish: The TV Show

Catfish: The tv show - Catfish: The TV Show

Tyler is populair en zijn vrienden snappen niet waarom hij zijn zinnen heeft gezet op Amanda online. Tyler vindt Amanda niet alleen ongelooflijk grappig maar ook sexy. En veel volwassener dan de andere meisjes die hij kent. Hij chat nu al a...

12-07-2017 01:05

Catfish: The TV Show

Catfish: The tv show - Catfish: The TV Show

Joe geloofde er niets van toen voormalige tiener en playboymodel Kari Ann Peniche hem een vriendschapsverzoek stuurde. Maar na maanden van sms'jes en telefoontjes was Joe er van overtuigd dat hij een relatie had met de echte Kari Ann. Heeft...

11-07-2017 01:20

Catfish: The TV Show

Catfish: The tv show - Catfish: The TV Show

Kya valt als een blok voor haar internetdate Alyx en zij biecht hem op dat ze een valse naam en foto heeft gebruikt. Alyx vergeeft het haar onmiddellijk en hun internetrelatie wordt nog sterker. Kya wil haar lief ontmoeten, maar is hij wel ...

08-07-2017 02:35

Catfish: The TV Show

Catfish: The tv show - Catfish: The TV Show

Jarrod is een alleenstaande vader die dacht nooit meer verliefd te worden tot hij Abby ontmoet op Facebook. Zij is gescheiden. Na anderhalf jaar sms'jes en telefoontjes wil Jarrod zijn Abby eindelijk in het echt ontmoeten. Zij weigert keer ...

07-07-2017 01:10

Catfish: The TV Show

Catfish: The tv show - Catfish: The TV Show

Jasmine sms't Mike al twee jaar. Ze denkt nu dat hij de ware voor haar is en dat hij een goede vader voor haar zoon zou zijn. Mike woont vlakbij, maar heeft steeds een excuus om een ontmoeting uit te stellen.

06-07-2017 01:10

Catfish: The TV Show

Catfish: The tv show - Catfish: The TV Show

Kims hart klopt al tien jaar voor Matt, maar in tien jaar tijd heeft ze hem nog nooit gezien. Ze moet besluiten of ze zich met haar huidige vriend zal verloven of niet, maar ze twijfelt. Stel dat Matt haar zielsverwant is? Daar kan ze allee...

05-07-2017 01:00

Catfish: The TV Show

Catfish: The tv show - Catfish: The TV Show

Trina is een exotische danseres en ze heeft nog nooit een man ontmoet die deugde. Online ontmoet ze Scorpio, net als zij een danser. Trina is een exotische danseres en ze heeft nog nooit een man ontmoet die deugde. Online ontmoet ze Scorpio...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Catfish: The tv show gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Catfish: The tv show de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Catfish: The tv show bij Catfish: The tv show liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Catfish: The tv show. Heb je een uitzending van Catfish: The tv show gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Catfish: The tv show gemist

Uitzending gemist van Catfish: The tv show? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Catfish: The tv show, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van Catfish: The tv show gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Catfish: The tv show? Hier kun je alle uitzendingen van Catfish: The tv show kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 16
  • Laatste uitzending op 25-07-2017 om 01:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!