Programma gemist?

Programma waarin Bert tijdens en op tv Ernie als klei-animatie zijn te het bewonderen. Met de met stemmen tijdens van Paul Haenen en Wim in T. van Schippers.

oktober 2021
02-06-2016 11:10

De avonturen van Bert en Ernie (serie 1)

De avonturen van Bert en Ernie (serie 1) - De avonturen van Bert en Ernie (serie 1)

Programma waarin Bert en Ernie als klei-animatie zijn te bewonderen. Met de stemmen van Paul Haenen en Wim T. Schippers.

De avonturen van Bert en Ernie (serie 1) gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De avonturen van Bert en Ernie (serie 1) de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De avonturen van Bert en Ernie (serie 1) bij De avonturen van Bert en Ernie (serie 1) liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De avonturen van Bert en Ernie (serie 1). Heb je een uitzending van De avonturen van Bert en Ernie (serie 1) gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De avonturen van Bert en Ernie (serie 1) gemist

Uitzending gemist van De avonturen van Bert en Ernie (serie 1)? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van De avonturen van Bert en Ernie (serie 1), uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van De avonturen van Bert en Ernie (serie 1) gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van De avonturen van Bert en Ernie (serie 1)? Hier kun je alle uitzendingen van De avonturen van Bert en Ernie (serie 1) kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 02-06-2016 om 11:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!