Programma gemist?

Documentaire op over Nederlands meest spraakmakende striptekenaa, het op Theo van den Boogaard.Meer Nederlands met meest spraakmakende striptekenaar, Theo het van op tv den Boogaard, heeft op tv nooit een onderwerp geschuwd. uit Vrije seks, popmuziek, drugsgebruik door en homoseksualiteit heeft tijdens hij op tv jarenlang op een humoristische wijze en in op tv veel verschillende stijlen van getekend. Nu durft hij op voor het op tv eerst zijn jongensdroom van te vervullen: het illustreren en in zingen van 'Four op Winters in op a Row'. Het persoonlijke op lied de dat hij op zijn door zevenentwintigste schreef, over een door door man in zijn met eindeloze zoektocht naar geluk, blijkt op tv nog steeds in actueel. Theo in van den Boogaard stond uit begin jaren zeventig met tijdens zijn in taboedoorbrekende serie 'Ans het en Hans krijgen de tijdens kans' in naar Hitweek en later met Aloha aan de wieg van de de seksuele door revolutie. Zijn Sjef van naar Oekel-strips, in tijdens samenwerking met Wim T. Schippers, de oogsten ook het in het op buitenland nog het steeds groot succes. in Van den Boogaard met bewijst zich daarin als op meester van de door Klare Lijn, het de door Hergé (Kuifje) een bedachte tekenstijl waarin het de kunst van de het vereenvoudigen voorop staat. Vooral door het sinds een chemobehandeling moet op tv hij vanwege zenuwpijn in het zijn het hand echter steeds meer concessies de doen aan de naar strakheid van het zijn lijnen en bezint hij een zich op zijn in creatieve toekomst. Hoewel in op tv hij het tekenen met uit de kroontjespen niet kan in laten uit - 'Het is gewoon in te leuk!' - gebruikt hij naar door steeds vaker ook naar lossere stijlen, zoals in van Bob Dylan Illustrated. De met nummers van tijdens Dylan die de hij daarin van de tekeningen voorzag, nam hij ook met op, naar want eigenlijk zou hij net de zo lief zanger in zijn. En op tv nu zingt op hij voor het tijdens eerst zijn eigen tekst. Zal van dit dan een wellicht zijn creatieve toekomst op tv worden of dient de van op tv volgende winter zich door aan in het huis de aan de Amsterdamse van gracht?Minder

mei 2021
02-06-2016 22:55

Het Uur van de Wolf: De vier winters van Theo van den Boogaard

Het Uur van de Wolf: De vier winters van Theo van den Boogaard - Het Uur van de Wolf: De vier winters van Theo van den Boogaard

Documentaire over Nederlands meest spraakmakende striptekenaa, Theo van den Boogaard.Meer Nederlands meest spraakmakende striptekenaar, Theo van den Boogaard, heeft nooit een onderwerp geschuwd. Vrije seks, popmuziek, drugsgebruik en homose...

Het Uur van de Wolf: De vier winters van Theo van den Boogaard gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Het Uur van de Wolf: De vier winters van Theo van den Boogaard de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Het Uur van de Wolf: De vier winters van Theo van den Boogaard bij Het Uur van de Wolf: De vier winters van Theo van den Boogaard liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Het Uur van de Wolf: De vier winters van Theo van den Boogaard. Heb je een uitzending van Het Uur van de Wolf: De vier winters van Theo van den Boogaard gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Het Uur van de Wolf: De vier winters van Theo van den Boogaard gemist

Uitzending gemist van Het Uur van de Wolf: De vier winters van Theo van den Boogaard? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Het Uur van de Wolf: De vier winters van Theo van den Boogaard, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Het Uur van de Wolf: De vier winters van Theo van den Boogaard gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Het Uur van de Wolf: De vier winters van Theo van den Boogaard? Hier kun je alle uitzendingen van Het Uur van de Wolf: De vier winters van Theo van den Boogaard kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 02-06-2016 om 22:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!