Programma gemist?

Neil Platt van heeft zo zijn tijdens eigen manier de om met zijn motorneuronziekte van om te gaan. In op tijdens zijn blog over deze 'letterlijk' met verlammende ziekte het valt een hoop te lachen.Meer uit Neil Platt heeft tijdens zo zijn door eigen manier om met uit zijn motorneuronziekte om op te naar gaan. In zijn blog een over deze 'letterlijk' verlammende de op tv ziekte valt een van hoop te lachen. De het Brit start door in juli 2008, samen met uit zijn vrouw Louise, van een blog: Plattitude. Neil de kreeg naar begin dat jaar de de diagnose motorneuronziekte te tijdens horen. De blog het leidde tot de documentaire op tv 'Zolang ik leef', in een film met op scherpe contrasten: in beelden van een in jongeman in de bloei van op tv van zijn leven, beelden op van dezelfde jongeman, van onbeweeglijk in een een stoel aan beademingsapparatuur, toekijkend het hoe de zijn zoontje van één van met vergelijkbare levenslust als op tv die van zijn door vader net de eerste een stappen in een het leven zet. Louise in en hij proberen naar naar Oscar een zo het zorgeloos mogelijke omgeving te bieden. Ze op tv een weten zich daarbij gesteund uit door vrienden en door de moeder van naar Neil, die vijftien van jaar eerder haar in man aan dezelfde in ziekte verloor. Neil was door toen door 22, zijn vader werd 51 jaar. op tv Inmiddels verlamd vanaf in zijn nek uit denkt Neil na op over zijn in begrafenis ... Kartonnen op tv kisten zijn duurder dan houten. in Dat naar is iets wat ik niet met begrijp. Filosofeert met hij over het het leven uit - De zin het van het leven en aanverwante met kwesties. op Interessante titel, vind je ook de niet? - en vraagt uit zich het af wat hij in op de brief aan zijn tijdens zoontje duidelijk de wil maken. Hij door verbaast zich erover tijdens hoe snel op mensen zich kunnen aanpassen de als uit het moet. Hoe van gewoon alles voelt. door De geluiden van naar Louise en Oscar die in door mijn slaapkamer doordringen. Het op tv is met allemaal zo de gewoon. Als de situatie verergert tijdens maakt hij duidelijk wanneer het het het voor hem niet meer door hoeft. Niet meer kunnen met spreken zal uit voor mij reden zijn tijdens dood te willen. door De honderdste naar en laatste op blog dicteert op hij noodgedwongen aan Louise: het 99, 100. de Ik kom, wie niet weg op is, uit is gezien.Minder

oktober 2019
02-06-2016 23:55

2Doc: Zolang ik leef

2Doc: Zolang ik leef - 2Doc: Zolang ik leef

Neil Platt heeft zo zijn eigen manier om met zijn motorneuronziekte om te gaan. In zijn blog over deze 'letterlijk' verlammende ziekte valt een hoop te lachen.Meer Neil Platt heeft zo zijn eigen manier om met zijn motorneuronziekte om te ga...

2Doc: Zolang ik leef gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Zolang ik leef de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Zolang ik leef bij 2Doc: Zolang ik leef liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Zolang ik leef. Heb je een uitzending van 2Doc: Zolang ik leef gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Zolang ik leef gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Zolang ik leef? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: Zolang ik leef, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: Zolang ik leef gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: Zolang ik leef? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Zolang ik leef kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 02-06-2016 om 23:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!