Programma gemist?

Neil Platt heeft op zo op zijn eigen naar manier om met naar zijn motorneuronziekte om te op tv gaan. In het zijn blog over deze op 'letterlijk' verlammende ziekte valt een op hoop het te lachen.Meer Neil Platt heeft het zo zijn eigen van op manier om met zijn van motorneuronziekte om te gaan. In in zijn blog over op deze 'letterlijk' op tv verlammende ziekte valt met een door hoop te lachen. tijdens De Brit start een in juli 2008, samen met zijn op vrouw door Louise, een blog: Plattitude. de Neil tijdens kreeg begin dat jaar op tv de diagnose motorneuronziekte te horen. van een De blog leidde naar tot de documentaire 'Zolang ik leef', de op een film met scherpe contrasten: tijdens beelden van een jongeman het in door de bloei op tv van zijn leven, een beelden van dezelfde jongeman, onbeweeglijk het in een stoel op aan beademingsapparatuur, toekijkend de hoe zijn zoontje tijdens van één in met vergelijkbare levenslust als het die van het zijn vader een net de eerste stappen op tv in het leven zet. Louise de en hij proberen door de Oscar een zo zorgeloos mogelijke een omgeving te uit bieden. Ze het weten zich daarbij gesteund door een vrienden en door de moeder door van Neil, die vijftien jaar door eerder haar man aan op tijdens dezelfde ziekte verloor. Neil was toen tijdens de 22, zijn vader werd 51 in jaar. Inmiddels in verlamd vanaf in zijn nek denkt Neil na over in zijn een begrafenis ... Kartonnen een kisten zijn duurder naar dan houten. Dat is het iets het wat ik niet begrijp. naar Filosofeert hij over het op tv leven - De met zin het van het leven en aanverwante kwesties. tijdens Interessante titel, door vind je ook niet? in op - en vraagt naar zich af wat hij in de met brief tijdens aan zijn zoontje duidelijk wil het een maken. Hij verbaast zich erover hoe naar snel van mensen zich kunnen aanpassen tijdens als het op moet. Hoe gewoon alles een voelt. het De geluiden van Louise en door Oscar in die in mijn slaapkamer doordringen. met Het is de allemaal zo gewoon. Als tijdens de situatie van verergert maakt hij het duidelijk wanneer met het voor hem niet in meer hoeft. Niet meer door kunnen spreken in zal voor mij op reden zijn dood te een willen. van De honderdste en laatste blog op dicteert hij noodgedwongen op tv aan Louise: tijdens 99, 100. Ik kom, wie de het niet weg is, is met gezien.Minder

september 2021
02-06-2016 23:55

2Doc: Zolang ik leef

2Doc: Zolang ik leef - 2Doc: Zolang ik leef

Neil Platt heeft zo zijn eigen manier om met zijn motorneuronziekte om te gaan. In zijn blog over deze 'letterlijk' verlammende ziekte valt een hoop te lachen.Meer Neil Platt heeft zo zijn eigen manier om met zijn motorneuronziekte om te ga...

2Doc: Zolang ik leef gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Zolang ik leef de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Zolang ik leef bij 2Doc: Zolang ik leef liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Zolang ik leef. Heb je een uitzending van 2Doc: Zolang ik leef gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Zolang ik leef gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Zolang ik leef? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: Zolang ik leef, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: Zolang ik leef gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: Zolang ik leef? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Zolang ik leef kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 02-06-2016 om 23:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!