Programma gemist?

Neil Platt heeft een zo zijn in eigen manier om uit met een zijn motorneuronziekte om te van gaan. In zijn blog uit over deze het 'letterlijk' verlammende het ziekte valt een hoop te lachen.Meer het van Neil Platt heeft zo in zijn eigen manier om met van zijn op motorneuronziekte om te gaan. In naar naar zijn blog over deze een 'letterlijk' verlammende ziekte valt van een hoop te de lachen. De Brit start uit in juli 2008, uit tijdens samen met zijn van vrouw Louise, een blog: Plattitude. Neil met uit kreeg begin dat jaar de in diagnose motorneuronziekte te van horen. De blog leidde op tv met tot de documentaire tijdens 'Zolang ik leef', een film door met in scherpe contrasten: beelden van van een jongeman in in de bloei van zijn leven, op tv met beelden van dezelfde jongeman, uit onbeweeglijk in naar een stoel aan beademingsapparatuur, op toekijkend hoe zijn zoontje van het één met vergelijkbare de een levenslust als die van uit zijn vader net de eerste de stappen tijdens in het naar leven zet. Louise en uit hij proberen Oscar op een zo zorgeloos tijdens mogelijke omgeving te in bieden. Ze weten het zich daarbij het gesteund door vrienden en door de moeder naar van Neil, die een vijftien jaar eerder haar man op tv aan dezelfde ziekte van verloor. Neil was toen door 22, zijn vader de werd 51 jaar. in Inmiddels naar verlamd vanaf zijn het nek denkt Neil na over door uit zijn begrafenis ... Kartonnen kisten op tv zijn duurder dan houten. in Dat op tv is iets uit wat ik niet begrijp. Filosofeert hij door het over het leven - De zin door van van het leven en aanverwante kwesties. naar een Interessante titel, vind je ook niet? het uit - en vraagt zich af naar wat hij in van de brief aan met zijn op tv zoontje duidelijk wil maken. op tv Hij verbaast zich erover in hoe snel mensen zich de de kunnen aanpassen als van het moet. Hoe gewoon door alles voelt. De geluiden door van op tv Louise en Oscar die van in mijn slaapkamer doordringen. in Het uit is allemaal zo gewoon. door Als de op situatie verergert maakt hij duidelijk wanneer van het voor met hem niet meer hoeft. in op tv Niet meer kunnen spreken zal voor door mij reden zijn van dood te op tv willen. De honderdste uit en laatste blog dicteert op hij met noodgedwongen aan Louise: 99, 100. het Ik kom, wie in tijdens niet weg is, is tijdens gezien.Minder

juni 2020
02-06-2016 23:55

2Doc: Zolang ik leef

2Doc: Zolang ik leef - 2Doc: Zolang ik leef

Neil Platt heeft zo zijn eigen manier om met zijn motorneuronziekte om te gaan. In zijn blog over deze 'letterlijk' verlammende ziekte valt een hoop te lachen.Meer Neil Platt heeft zo zijn eigen manier om met zijn motorneuronziekte om te ga...

2Doc: Zolang ik leef gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Zolang ik leef de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Zolang ik leef bij 2Doc: Zolang ik leef liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Zolang ik leef. Heb je een uitzending van 2Doc: Zolang ik leef gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Zolang ik leef gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Zolang ik leef? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: Zolang ik leef, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: Zolang ik leef gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: Zolang ik leef? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Zolang ik leef kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 02-06-2016 om 23:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!