Programma gemist?

Neil de Platt heeft zo zijn eigen van door manier om met zijn motorneuronziekte om op tv te op gaan. In met zijn blog over deze 'letterlijk' tijdens verlammende ziekte valt de een hoop te lachen.Meer naar Neil Platt met heeft zo zijn eigen op tv manier het om met zijn motorneuronziekte op om uit te gaan. In zijn een blog over deze op 'letterlijk' verlammende ziekte valt een een hoop te lachen. met een De Brit start op in juli 2008, samen met zijn naar van vrouw Louise, een blog: Plattitude. tijdens Neil kreeg begin uit dat jaar op tv de diagnose motorneuronziekte met te horen. De naar blog leidde in tot de documentaire 'Zolang ik van leef', op tv een film met scherpe door contrasten: beelden van een jongeman tijdens in naar de bloei van zijn naar leven, beelden van op dezelfde jongeman, onbeweeglijk in op tv een stoel aan naar beademingsapparatuur, op tv toekijkend hoe zijn zoontje van met de één met vergelijkbare de levenslust als die van zijn van vader net de in eerste stappen in naar het leven zet. uit Louise op en hij proberen het Oscar een zo zorgeloos mogelijke het omgeving in te bieden. Ze weten zich tijdens daarbij gesteund door tijdens vrienden en de moeder tijdens naar van Neil, die vijftien jaar naar eerder haar uit man aan dezelfde de ziekte verloor. Neil was op toen 22, een zijn vader werd 51 jaar. de Inmiddels verlamd tijdens vanaf zijn nek denkt op tv Neil na over met zijn tijdens begrafenis ... Kartonnen kisten zijn van duurder dan van houten. Dat is iets het wat door ik niet begrijp. op Filosofeert hij over het leven een - van De zin het van het leven een en aanverwante kwesties. Interessante titel, vind op je van ook niet? - en tijdens vraagt zich af wat op hij met in de brief het aan zijn zoontje naar duidelijk wil maken. Hij een verbaast het zich erover hoe snel met mensen zich kunnen aanpassen als de het moet. een Hoe gewoon alles op voelt. De geluiden op tv van Louise en met Oscar de die in mijn slaapkamer doordringen. naar Het is de allemaal zo gewoon. Als op tv de situatie het verergert maakt hij met duidelijk wanneer het voor hem het niet meer op hoeft. Niet meer van kunnen spreken zal voor in mij reden zijn op dood de te willen. De honderdste en naar laatste blog de dicteert hij noodgedwongen uit aan Louise: van 99, 100. Ik op tv kom, wie niet weg is, tijdens naar is gezien.Minder

januari 2021
02-06-2016 23:55

2Doc: Zolang ik leef

2Doc: Zolang ik leef - 2Doc: Zolang ik leef

Neil Platt heeft zo zijn eigen manier om met zijn motorneuronziekte om te gaan. In zijn blog over deze 'letterlijk' verlammende ziekte valt een hoop te lachen.Meer Neil Platt heeft zo zijn eigen manier om met zijn motorneuronziekte om te ga...

2Doc: Zolang ik leef gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Zolang ik leef de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Zolang ik leef bij 2Doc: Zolang ik leef liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Zolang ik leef. Heb je een uitzending van 2Doc: Zolang ik leef gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Zolang ik leef gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Zolang ik leef? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: Zolang ik leef, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: Zolang ik leef gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: Zolang ik leef? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Zolang ik leef kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 02-06-2016 om 23:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!