Programma gemist?

Neil Platt heeft uit zo met zijn eigen manier om uit met zijn motorneuronziekte een om met te gaan. In zijn blog over met deze 'letterlijk' uit verlammende ziekte uit valt een in hoop te lachen.Meer Neil Platt het heeft zo zijn eigen op tv manier om naar met van zijn motorneuronziekte om in te gaan. In het zijn blog over deze met 'letterlijk' verlammende ziekte op valt een hoop door te lachen. uit De Brit start in tijdens juli 2008, in samen met zijn vrouw Louise, een tijdens blog: Plattitude. het Neil kreeg begin de dat jaar met de diagnose motorneuronziekte te horen. uit de De blog leidde tot de een documentaire 'Zolang ik leef', op een film met uit scherpe contrasten: met beelden van uit een jongeman in de met bloei van zijn leven, een beelden in van dezelfde jongeman, met onbeweeglijk in een stoel uit aan beademingsapparatuur, in toekijkend hoe zijn tijdens zoontje van één met de vergelijkbare levenslust met als die van zijn naar vader net de eerste het naar stappen in het een leven zet. Louise naar en hij proberen Oscar een zo tijdens in zorgeloos mogelijke omgeving te bieden. door Ze weten het zich daarbij gesteund het door vrienden door en de moeder van Neil, die van door vijftien jaar eerder haar man op tv aan met dezelfde ziekte verloor. Neil op tv was toen 22, van zijn vader het werd 51 jaar. op tv Inmiddels verlamd vanaf zijn het nek denkt Neil na het over zijn de begrafenis ... Kartonnen kisten zijn door duurder dan een houten. Dat is tijdens iets wat de ik niet begrijp. uit Filosofeert hij over het leven door uit - De zin van een het leven en in aanverwante kwesties. Interessante titel, vind tijdens tijdens je ook niet? - en vraagt de zich af wat uit hij in in de brief aan op tv zijn zoontje duidelijk met wil maken. Hij verbaast van zich erover in hoe snel mensen met zich kunnen aanpassen naar als het tijdens moet. Hoe gewoon alles tijdens voelt. De geluiden van met Louise en een Oscar het die in mijn naar slaapkamer doordringen. Het is met allemaal zo in gewoon. Als de in situatie verergert maakt de hij duidelijk wanneer het voor hem tijdens in niet meer hoeft. Niet meer kunnen met de spreken zal voor mij met reden zijn dood te willen. uit De een honderdste en een laatste blog dicteert hij door noodgedwongen aan Louise: 99, 100. met Ik kom, wie door niet een weg is, is naar gezien.Minder

september 2020
02-06-2016 23:55

2Doc: Zolang ik leef

2Doc: Zolang ik leef - 2Doc: Zolang ik leef

Neil Platt heeft zo zijn eigen manier om met zijn motorneuronziekte om te gaan. In zijn blog over deze 'letterlijk' verlammende ziekte valt een hoop te lachen.Meer Neil Platt heeft zo zijn eigen manier om met zijn motorneuronziekte om te ga...

2Doc: Zolang ik leef gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Zolang ik leef de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Zolang ik leef bij 2Doc: Zolang ik leef liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Zolang ik leef. Heb je een uitzending van 2Doc: Zolang ik leef gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Zolang ik leef gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Zolang ik leef? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: Zolang ik leef, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: Zolang ik leef gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: Zolang ik leef? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Zolang ik leef kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 02-06-2016 om 23:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!