Programma gemist?

Neil Platt heeft uit door zo zijn eigen een manier om met zijn motorneuronziekte om van te gaan. door In op tv zijn blog over deze 'letterlijk' verlammende de ziekte valt op een de hoop te lachen.Meer Neil de Platt heeft zo zijn eigen het tijdens manier om met zijn van motorneuronziekte om te gaan. uit In zijn blog over tijdens deze 'letterlijk' verlammende in ziekte valt een tijdens hoop te naar lachen. het De Brit start van in juli 2008, samen met zijn de vrouw Louise, een op blog: Plattitude. Neil van kreeg begin dat in jaar de de diagnose motorneuronziekte de te horen. De blog tijdens leidde tot de de documentaire op tv 'Zolang ik leef', een de film met door scherpe contrasten: beelden van een jongeman naar in van de bloei van zijn leven, een op tv beelden van dezelfde jongeman, onbeweeglijk op in een stoel aan het de beademingsapparatuur, toekijkend hoe op tv zijn zoontje van één met vergelijkbare het levenslust van als die van zijn vader uit net de eerste de stappen in op tv het leven zet. het Louise en de hij proberen tijdens Oscar een zo het zorgeloos mogelijke omgeving het te bieden. Ze weten door zich daarbij naar gesteund door vrienden naar en de moeder met van Neil, die vijftien naar jaar eerder haar naar man aan dezelfde uit ziekte verloor. Neil was van toen 22, zijn uit vader werd 51 in jaar. Inmiddels op verlamd vanaf op tv zijn nek denkt Neil een na over zijn begrafenis ... van Kartonnen op tv kisten zijn duurder tijdens dan houten. Dat is iets in uit wat ik niet op begrijp. Filosofeert hij over het de leven - De de zin van op tv het leven en aanverwante kwesties. van een Interessante titel, vind je uit ook niet? - en vraagt naar met zich af wat van hij in de brief aan zijn een zoontje naar duidelijk wil maken. Hij in verbaast zich in erover hoe uit snel mensen zich kunnen aanpassen op tv als het moet. Hoe op gewoon alles voelt. door De geluiden in van de Louise en Oscar naar die in mijn een slaapkamer doordringen. Het is met allemaal zo gewoon. Als tijdens de situatie op verergert maakt met hij duidelijk wanneer het het voor hem niet meer op tv hoeft. Niet met meer kunnen een spreken zal voor naar mij reden zijn het dood te willen. De de honderdste en laatste op blog dicteert hij noodgedwongen op aan door Louise: 99, 100. Ik uit kom, wie door niet weg is, is van gezien.Minder

mei 2021
02-06-2016 23:55

2Doc: Zolang ik leef

2Doc: Zolang ik leef - 2Doc: Zolang ik leef

Neil Platt heeft zo zijn eigen manier om met zijn motorneuronziekte om te gaan. In zijn blog over deze 'letterlijk' verlammende ziekte valt een hoop te lachen.Meer Neil Platt heeft zo zijn eigen manier om met zijn motorneuronziekte om te ga...

2Doc: Zolang ik leef gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Zolang ik leef de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Zolang ik leef bij 2Doc: Zolang ik leef liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Zolang ik leef. Heb je een uitzending van 2Doc: Zolang ik leef gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Zolang ik leef gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Zolang ik leef? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: Zolang ik leef, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: Zolang ik leef gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: Zolang ik leef? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Zolang ik leef kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 02-06-2016 om 23:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!