Programma gemist?

Neil Platt het heeft zo zijn tijdens eigen manier om een met zijn motorneuronziekte om op tv te gaan. In op tv zijn blog over het deze 'letterlijk' verlammende een ziekte valt op een hoop met te lachen.Meer Neil tijdens Platt heeft zo zijn eigen de op tv manier om met zijn motorneuronziekte op om een te gaan. In zijn blog op over deze 'letterlijk' verlammende in op tv ziekte valt een hoop te lachen. in De Brit van start in naar juli 2008, samen met zijn uit tijdens vrouw Louise, een door blog: Plattitude. Neil een kreeg begin dat jaar de de diagnose motorneuronziekte op tv te horen. door De blog leidde tot de op tv documentaire 'Zolang naar ik leef', een tijdens film met scherpe contrasten: op beelden van van een jongeman in de een bloei van zijn uit leven, beelden van dezelfde de jongeman, onbeweeglijk met in de een stoel aan beademingsapparatuur, uit toekijkend hoe zijn zoontje uit van één met vergelijkbare met levenslust als het die van zijn vader de uit net de eerste stappen in de het leven zet. Louise in en hij proberen een Oscar een zo door zorgeloos mogelijke omgeving op tv van te bieden. Ze weten zich daarbij op tv gesteund door door vrienden en de moeder met van Neil, die het tijdens vijftien jaar eerder haar man aan tijdens dezelfde ziekte tijdens verloor. Neil was van toen 22, zijn vader door werd 51 jaar. uit Inmiddels een verlamd vanaf met zijn nek denkt de Neil na over van zijn begrafenis ... Kartonnen de kisten zijn duurder van dan houten. Dat de is iets wat ik niet op begrijp. Filosofeert hij van tijdens over het leven - De op zin van het leven van en het aanverwante kwesties. Interessante titel, vind de je ook niet? tijdens - naar en vraagt zich af wat de hij in in de tijdens brief aan zijn op tv zoontje duidelijk wil de maken. Hij verbaast zich erover hoe tijdens snel mensen het zich op tv kunnen aanpassen als het het moet. Hoe gewoon naar alles voelt. De tijdens geluiden van de Louise en Oscar die de in mijn van slaapkamer doordringen. Het in is allemaal zo gewoon. naar Als de situatie verergert een maakt hij duidelijk wanneer op tv het op voor hem van niet meer hoeft. Niet meer kunnen van spreken in zal voor mij reden zijn door dood te willen. naar uit De honderdste en laatste op blog dicteert hij met noodgedwongen aan Louise: 99, 100. een Ik kom, van wie niet weg van is, is met gezien.Minder

oktober 2021
02-06-2016 23:55

2Doc: Zolang ik leef

2Doc: Zolang ik leef - 2Doc: Zolang ik leef

Neil Platt heeft zo zijn eigen manier om met zijn motorneuronziekte om te gaan. In zijn blog over deze 'letterlijk' verlammende ziekte valt een hoop te lachen.Meer Neil Platt heeft zo zijn eigen manier om met zijn motorneuronziekte om te ga...

2Doc: Zolang ik leef gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Zolang ik leef de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Zolang ik leef bij 2Doc: Zolang ik leef liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Zolang ik leef. Heb je een uitzending van 2Doc: Zolang ik leef gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Zolang ik leef gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Zolang ik leef? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: Zolang ik leef, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: Zolang ik leef gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: Zolang ik leef? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Zolang ik leef kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 02-06-2016 om 23:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!