Programma gemist?

Neil Platt tijdens heeft zo zijn de eigen manier om een met een zijn motorneuronziekte om te door gaan. In zijn een blog over op tv deze 'letterlijk' verlammende een ziekte valt een de hoop te lachen.Meer Neil met Platt heeft zo op tv zijn eigen manier om op met zijn door motorneuronziekte om te gaan. In van zijn blog over een deze tijdens 'letterlijk' verlammende ziekte valt een op hoop te de lachen. De Brit start naar in juli 2008, van door samen met zijn vrouw op tv Louise, een blog: Plattitude. Neil in kreeg begin dat met op jaar de diagnose op motorneuronziekte te horen. in De blog leidde tot met de documentaire 'Zolang ik leef', van een film door met scherpe contrasten: van beelden met van een jongeman in de een bloei van uit zijn leven, beelden van dezelfde tijdens jongeman, op tv onbeweeglijk in een stoel van aan beademingsapparatuur, toekijkend het hoe zijn zoontje door van naar één met vergelijkbare levenslust als die het van zijn vader door net door de eerste stappen in het het leven zet. op Louise en een hij proberen Oscar door een zo zorgeloos in mogelijke omgeving te bieden. tijdens Ze weten naar zich daarbij een gesteund door vrienden de en de moeder van Neil, tijdens die vijftien jaar uit eerder tijdens haar man aan dezelfde ziekte verloor. met Neil op was toen 22, zijn naar vader werd 51 jaar. op Inmiddels verlamd met vanaf zijn nek de denkt Neil na over tijdens zijn een begrafenis ... Kartonnen kisten van zijn duurder dan met houten. met Dat is iets wat in ik niet begrijp. op tv Filosofeert hij over het naar leven - tijdens De zin van het leven in en aanverwante een kwesties. Interessante titel, door vind op tv je ook niet? - en vraagt uit zich met af wat hij in de de brief aan in zijn zoontje duidelijk de wil maken. Hij verbaast tijdens zich erover hoe naar snel met mensen zich kunnen uit aanpassen als het moet. de Hoe naar gewoon alles voelt. De geluiden naar van Louise en naar Oscar die door in mijn slaapkamer doordringen. van Het is in allemaal zo gewoon. Als een de situatie verergert op maakt hij een duidelijk wanneer het voor hem naar niet meer met hoeft. de Niet meer kunnen op tv spreken zal voor mij reden met zijn dood te willen. uit De honderdste en op het laatste blog dicteert hij door noodgedwongen aan met Louise: 99, 100. Ik kom, uit wie niet weg is, op tv tijdens is gezien.Minder

september 2020
02-06-2016 23:55

2Doc: Zolang ik leef

2Doc: Zolang ik leef - 2Doc: Zolang ik leef

Neil Platt heeft zo zijn eigen manier om met zijn motorneuronziekte om te gaan. In zijn blog over deze 'letterlijk' verlammende ziekte valt een hoop te lachen.Meer Neil Platt heeft zo zijn eigen manier om met zijn motorneuronziekte om te ga...

2Doc: Zolang ik leef gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Zolang ik leef de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Zolang ik leef bij 2Doc: Zolang ik leef liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Zolang ik leef. Heb je een uitzending van 2Doc: Zolang ik leef gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Zolang ik leef gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Zolang ik leef? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: Zolang ik leef, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: Zolang ik leef gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: Zolang ik leef? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Zolang ik leef kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 02-06-2016 om 23:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!