Programma gemist?

Neil Platt in heeft zo zijn van eigen manier van om met zijn motorneuronziekte van om naar te gaan. In op zijn blog over deze 'letterlijk' uit verlammende ziekte door valt een hoop te door lachen.Meer door Neil Platt heeft de zo zijn eigen manier om tijdens met het zijn motorneuronziekte om te gaan. In uit zijn blog de over deze 'letterlijk' verlammende tijdens tijdens ziekte valt een hoop te lachen. uit De Brit op tv start in met juli 2008, samen met zijn uit vrouw in Louise, een blog: Plattitude. Neil in van kreeg begin dat uit jaar de diagnose motorneuronziekte te horen. uit de De blog leidde tot de documentaire door 'Zolang ik leef', de een film met uit in scherpe contrasten: beelden van uit een jongeman in de in bloei van met zijn leven, op beelden van dezelfde jongeman, onbeweeglijk in door een uit stoel aan beademingsapparatuur, toekijkend op tv hoe uit zijn zoontje van één met vergelijkbare tijdens levenslust als die uit van zijn vader van naar net de eerste stappen de in het leven op tv zet. Louise en hij proberen met Oscar van een zo zorgeloos mogelijke tijdens omgeving door te bieden. Ze op weten zich daarbij gesteund naar door vrienden en de uit moeder van Neil, door die vijftien jaar het eerder de haar man aan dezelfde ziekte op verloor. Neil was op tv toen een 22, zijn vader werd 51 van jaar. Inmiddels uit verlamd vanaf zijn nek een denkt met Neil na over zijn begrafenis de ... Kartonnen kisten op tv zijn duurder naar dan houten. met Dat is iets wat van ik niet begrijp. naar Filosofeert hij over het leven naar naar - De zin het van het leven en aanverwante kwesties. naar Interessante titel, op vind je ook het niet? - en vraagt in zich uit af wat hij in de de brief aan zijn in zoontje duidelijk door wil maken. Hij verbaast met zich van erover hoe naar snel mensen zich het kunnen aanpassen als het uit moet. Hoe gewoon alles van voelt. De geluiden met van een Louise en Oscar die in in mijn slaapkamer doordringen. Het door is allemaal in zo gewoon. Als de op tv situatie verergert de maakt hij duidelijk wanneer naar het voor hem op tijdens niet meer hoeft. Niet meer kunnen op tv spreken zal voor de mij reden zijn tijdens dood op te willen. De honderdste en door laatste blog dicteert het hij noodgedwongen aan door Louise: 99, 100. op tv Ik kom, op tv wie in niet weg is, op tv is gezien.Minder

december 2019
02-06-2016 23:55

2Doc: Zolang ik leef

2Doc: Zolang ik leef - 2Doc: Zolang ik leef

Neil Platt heeft zo zijn eigen manier om met zijn motorneuronziekte om te gaan. In zijn blog over deze 'letterlijk' verlammende ziekte valt een hoop te lachen.Meer Neil Platt heeft zo zijn eigen manier om met zijn motorneuronziekte om te ga...

2Doc: Zolang ik leef gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Zolang ik leef de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Zolang ik leef bij 2Doc: Zolang ik leef liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Zolang ik leef. Heb je een uitzending van 2Doc: Zolang ik leef gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Zolang ik leef gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Zolang ik leef? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: Zolang ik leef, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: Zolang ik leef gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: Zolang ik leef? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Zolang ik leef kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 02-06-2016 om 23:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!