Programma gemist?

Geschokt door de van beelden van vluchtelingen in in Griekenland besluiten door zes vrouwen door spontaan te gaan helpen. met uit In Athene reageert iedereen uit anders op in de chaotische situatie.Meer Geschokt met door de beelden een van de vluchtelingen in Griekenland de besluiten uit zes vrouwen spontaan te de gaan van helpen. In het illegale kamp in tijdens de in haven van in Piraeus zijn officiële instanties afwezig. door De 'organisatie' draait een op vrijwilligers die op uit de de hele wereld door zijn gekomen. Petra Hubbeling, een door Nederlandse boeddhiste, heeft tijdens het initiatief genomen met voor deze tocht. Niet van om een de efficiënte hulporganisatie door op te zetten, door maar om samen getuige het te zijn door van de situatie naar en oog en de oor te hebben voor de van vluchtelingen én naar vrijwilligers. op tv De andere deelneemsters willen in de situatie ter plaatse zonder het plan tegemoet de treden. Eenmaal in door het kamp van blijkt het een de chaos en ondanks eerdere naar voornemens op springen de vrouwen direct in naar het diepe. In een van dagelijkse luistercirkel delen in ze hun ervaringen. een Het op blijkt dat iedereen heel verschillend met op tijdens de soms intense situaties reageert. door Zo in weet Harriet de zich geen raad als de het kinderen beginnen te vechten in een om het uit Nederland meegenomen een speelgoed. Kath uit Australië de op tv is hier al langer als de vrijwilligster het en zit er helemaal naar doorheen. De verhalen die ze uit heeft de gehoord staan op haar gezicht tijdens getekend. Ze door kan er desondanks naar niet mee ophouden. op tv Toch op tv is het niet allemaal kommer en op kwel naar in het kamp. met De kinderen spelen, de op mannen kaarten door en de vrijwilligers dansen met in de een Afghanen en Syriërs. Carmen uit tijdens België op tv heeft een sabbatical uit genomen en slaapt in door haar bestelauto naast een het kamp. Ze van heeft de op tv voedseldistributie op zich in genomen. Als de vluchtelingen uit door hebben naar dat ze ook kapster is, de staan ze van voor haar met in de rij. En, zoals van gebruikelijk met bij de kapper, komen met hier de van verhalen los. Een Syriër het die door haar in geknipt wordt, vraagt zich in af een wat de vrijwilligers beweegt van om in hier naartoe te van komen. Het is een vraag die op niet op zo makkelijk tijdens te beantwoorden blijkt. Misschien is het van vooral het verlangen uit om een op tv menselijk gezicht een te laten op zien. Of zoals Renee, een Amerikaanse de het vrijwilligster, het verwoordt: Ik in wil geen burgermansleven. Ik wil een met léven!Minder

mei 2020
05-06-2016 15:15

Getuigen van Piraeus

Getuigen van Piraeus - Getuigen van Piraeus

Geschokt door de beelden van vluchtelingen in Griekenland besluiten zes vrouwen spontaan te gaan helpen. In Athene reageert iedereen anders op de chaotische situatie.Meer Geschokt door de beelden van de vluchtelingen in Griekenland besluite...

Getuigen van Piraeus gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Getuigen van Piraeus de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Getuigen van Piraeus bij Getuigen van Piraeus liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Getuigen van Piraeus. Heb je een uitzending van Getuigen van Piraeus gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Getuigen van Piraeus gemist

Uitzending gemist van Getuigen van Piraeus? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Getuigen van Piraeus, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Getuigen van Piraeus gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Getuigen van Piraeus? Hier kun je alle uitzendingen van Getuigen van Piraeus kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 05-06-2016 om 15:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!