Programma gemist?

Geschokt door de de beelden van in vluchtelingen in Griekenland een besluiten zes vrouwen door spontaan op tv te gaan helpen. In Athene een reageert iedereen anders op de de uit chaotische situatie.Meer Geschokt door de de beelden van op tv de vluchtelingen in met Griekenland besluiten zes met vrouwen spontaan het te gaan helpen. In op het het illegale kamp in de haven de van Piraeus het zijn officiële instanties een afwezig. De 'organisatie' op tv draait op vrijwilligers naar die uit de uit hele wereld zijn gekomen. tijdens Petra op Hubbeling, een Nederlandse boeddhiste, heeft het de initiatief op genomen voor op deze tocht. Niet om van een efficiënte hulporganisatie naar op te zetten, maar op tv om samen met getuige te zijn van met de situatie en op tv oog en oor te het met hebben voor de vluchtelingen én vrijwilligers. met De andere met deelneemsters door willen de situatie op tv ter plaatse zonder plan tegemoet het treden. Eenmaal in het op tv kamp blijkt het op tv een chaos op en uit ondanks eerdere voornemens springen op tv de vrouwen direct in in het diepe. in In een dagelijkse met luistercirkel delen ze door hun ervaringen. Het blijkt naar dat iedereen heel verschillend met op de soms naar intense situaties reageert. het Zo weet Harriet door zich op tv geen raad als de kinderen op tv beginnen te op vechten om uit het uit Nederland met meegenomen speelgoed. Kath uit Australië in is een hier al tijdens langer als vrijwilligster tijdens en zit er helemaal doorheen. De de verhalen die ze het heeft gehoord het staan op in haar gezicht getekend. het Ze kan er desondanks met niet mee ophouden. de Toch is door het niet allemaal kommer tijdens en kwel in het uit kamp. De kinderen op tv met spelen, de mannen op kaarten en de vrijwilligers dansen op met op de Afghanen en Syriërs. Carmen uit naar België heeft een met sabbatical genomen de en slaapt op in haar bestelauto naast tijdens het kamp. Ze op heeft op tv de voedseldistributie op zich genomen. Als van de vluchtelingen door door hebben met dat ze ook kapster is, door staan naar ze voor tijdens haar in de rij. tijdens En, zoals gebruikelijk bij de naar kapper, komen hier van de uit verhalen los. in Een Syriër die door haar geknipt in wordt, de vraagt zich af in wat de vrijwilligers beweegt met om naar hier naartoe te komen. de Het is een vraag die van niet zo makkelijk in op te beantwoorden blijkt. Misschien is het een vooral tijdens het verlangen het om een menselijk de gezicht te laten zien. in Of zoals Renee, van een Amerikaanse vrijwilligster, het verwoordt: met Ik wil geen een burgermansleven. Ik naar wil van léven!Minder

september 2020
05-06-2016 15:15

Getuigen van Piraeus

Getuigen van Piraeus - Getuigen van Piraeus

Geschokt door de beelden van vluchtelingen in Griekenland besluiten zes vrouwen spontaan te gaan helpen. In Athene reageert iedereen anders op de chaotische situatie.Meer Geschokt door de beelden van de vluchtelingen in Griekenland besluite...

Getuigen van Piraeus gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Getuigen van Piraeus de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Getuigen van Piraeus bij Getuigen van Piraeus liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Getuigen van Piraeus. Heb je een uitzending van Getuigen van Piraeus gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Getuigen van Piraeus gemist

Uitzending gemist van Getuigen van Piraeus? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Getuigen van Piraeus, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Getuigen van Piraeus gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Getuigen van Piraeus? Hier kun je alle uitzendingen van Getuigen van Piraeus kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 05-06-2016 om 15:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!