Programma gemist?

Geschokt de door de beelden van vluchtelingen op tv in Griekenland besluiten door door zes vrouwen spontaan te gaan helpen. tijdens In Athene de reageert iedereen anders het op de chaotische van situatie.Meer Geschokt het door de beelden in van de vluchtelingen van in Griekenland besluiten van zes vrouwen spontaan te gaan in helpen. met In het illegale kamp van in de haven van op Piraeus zijn officiële op instanties afwezig. De tijdens 'organisatie' draait op van op tv vrijwilligers die uit de hele met wereld zijn door gekomen. Petra Hubbeling, een op Nederlandse boeddhiste, heeft het van op tv initiatief genomen voor deze tocht. Niet naar in om een efficiënte hulporganisatie een op te zetten, maar uit om samen getuige te naar zijn een van de situatie en op tv oog en het oor te hebben voor op tv de de vluchtelingen én vrijwilligers. De andere deelneemsters uit willen de situatie naar ter plaatse zonder het plan het tegemoet treden. Eenmaal in met het kamp blijkt het het een chaos en door ondanks eerdere met voornemens springen de de vrouwen een direct in het diepe. In een de dagelijkse luistercirkel door delen ze hun ervaringen. uit Het het blijkt dat iedereen heel een verschillend op de uit soms intense naar situaties reageert. Zo weet het Harriet zich de geen raad op tv als de kinderen beginnen te op tv vechten om het de uit Nederland meegenomen speelgoed. uit uit Kath uit Australië is hier al de langer door als vrijwilligster en in zit er uit helemaal doorheen. De verhalen die ze van heeft gehoord staan met op in haar gezicht naar getekend. Ze kan er desondanks de niet het mee ophouden. Toch een is het niet allemaal kommer het en kwel tijdens in het kamp. De van kinderen spelen, de mannen uit kaarten en de door vrijwilligers van dansen met de uit Afghanen en de Syriërs. Carmen uit België heeft in een de sabbatical genomen en slaapt in haar uit bestelauto de naast het kamp. Ze heeft de de voedseldistributie het op op zich genomen. Als de het vluchtelingen door hebben dat door ze het ook kapster is, uit staan ze voor haar in de het rij. En, zoals op gebruikelijk bij de naar kapper, komen hier in de verhalen met los. Een Syriër met die op door haar geknipt in wordt, vraagt zich af wat de de vrijwilligers de beweegt om hier de naartoe te komen. met Het is een vraag die een niet zo in makkelijk uit te beantwoorden blijkt. Misschien is het het vooral het verlangen uit het om een menselijk naar gezicht te laten zien. Of tijdens zoals Renee, een Amerikaanse door vrijwilligster, het uit verwoordt: in Ik wil geen burgermansleven. Ik op tv wil door léven!Minder

mei 2021
05-06-2016 15:15

Getuigen van Piraeus

Getuigen van Piraeus - Getuigen van Piraeus

Geschokt door de beelden van vluchtelingen in Griekenland besluiten zes vrouwen spontaan te gaan helpen. In Athene reageert iedereen anders op de chaotische situatie.Meer Geschokt door de beelden van de vluchtelingen in Griekenland besluite...

Getuigen van Piraeus gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Getuigen van Piraeus de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Getuigen van Piraeus bij Getuigen van Piraeus liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Getuigen van Piraeus. Heb je een uitzending van Getuigen van Piraeus gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Getuigen van Piraeus gemist

Uitzending gemist van Getuigen van Piraeus? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Getuigen van Piraeus, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Getuigen van Piraeus gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Getuigen van Piraeus? Hier kun je alle uitzendingen van Getuigen van Piraeus kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 05-06-2016 om 15:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!