Programma gemist?

Geschokt tijdens door de beelden naar van vluchtelingen in Griekenland besluiten met zes vrouwen spontaan van tijdens te gaan helpen. In Athene in reageert iedereen anders op op tv de chaotische situatie.Meer in Geschokt door de door op tv beelden van de vluchtelingen in Griekenland op besluiten het zes vrouwen spontaan te gaan naar helpen. de In het illegale het kamp in de haven van een het Piraeus zijn officiële uit instanties afwezig. De in 'organisatie' draait op de vrijwilligers die uit de hele wereld in naar zijn gekomen. Petra Hubbeling, een Nederlandse uit boeddhiste, een heeft het initiatief genomen voor een het deze tocht. Niet om een efficiënte door op tv hulporganisatie op te zetten, maar om op door samen getuige te op tv zijn van de situatie door en oog en oor te van hebben voor uit de vluchtelingen in én vrijwilligers. De een andere deelneemsters willen de met situatie ter plaatse naar zonder plan tegemoet treden. op op Eenmaal in het kamp blijkt het uit een chaos door en naar ondanks eerdere voornemens springen de naar vrouwen direct in het het diepe. In naar een tijdens dagelijkse luistercirkel delen uit ze hun ervaringen. Het op tv blijkt dat iedereen heel verschillend door op de soms met intense een situaties reageert. Zo weet op tv Harriet zich geen door raad als de uit kinderen beginnen uit te vechten om tijdens het uit Nederland meegenomen op tv speelgoed. het Kath uit Australië is hier uit al langer van als vrijwilligster en uit zit er een helemaal doorheen. De verhalen die ze een heeft gehoord staan op op haar gezicht in getekend. uit Ze kan er desondanks de niet naar mee ophouden. Toch tijdens is het niet allemaal kommer en van kwel in op tv het kamp. De kinderen in op spelen, de mannen kaarten en de naar vrijwilligers op dansen met de Afghanen tijdens en Syriërs. Carmen uit op met België heeft een sabbatical genomen uit en slaapt door in haar tijdens bestelauto naast het kamp. Ze in heeft de uit voedseldistributie op van zich genomen. Als in de vluchtelingen door hebben tijdens dat ze ook in kapster is, staan met ze voor haar in op tv de rij. En, zoals op gebruikelijk bij de tijdens kapper, komen een hier de verhalen los. uit Een op tv Syriër die door tijdens haar geknipt van wordt, vraagt zich het af wat de vrijwilligers tijdens beweegt om hier in naartoe te komen. Het naar is een op vraag die niet naar zo makkelijk te beantwoorden in blijkt. Misschien is van het vooral het verlangen een om door een menselijk gezicht te met laten de zien. Of zoals Renee, een in Amerikaanse naar vrijwilligster, het verwoordt: Ik wil door geen burgermansleven. met Ik wil door léven!Minder

januari 2021
05-06-2016 15:15

Getuigen van Piraeus

Getuigen van Piraeus - Getuigen van Piraeus

Geschokt door de beelden van vluchtelingen in Griekenland besluiten zes vrouwen spontaan te gaan helpen. In Athene reageert iedereen anders op de chaotische situatie.Meer Geschokt door de beelden van de vluchtelingen in Griekenland besluite...

Getuigen van Piraeus gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Getuigen van Piraeus de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Getuigen van Piraeus bij Getuigen van Piraeus liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Getuigen van Piraeus. Heb je een uitzending van Getuigen van Piraeus gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Getuigen van Piraeus gemist

Uitzending gemist van Getuigen van Piraeus? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Getuigen van Piraeus, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Getuigen van Piraeus gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Getuigen van Piraeus? Hier kun je alle uitzendingen van Getuigen van Piraeus kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 05-06-2016 om 15:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!