Programma gemist?

Geschokt door op tv de op beelden van vluchtelingen in naar Griekenland besluiten zes het vrouwen spontaan naar te gaan helpen. In Athene op tv reageert iedereen de anders op de de chaotische situatie.Meer Geschokt de door de door beelden van de vluchtelingen in Griekenland met besluiten tijdens zes vrouwen het spontaan te gaan helpen. In van het illegale kamp een in de haven van op tv Piraeus zijn op officiële instanties afwezig. De door uit 'organisatie' draait op vrijwilligers door die uit tijdens de hele wereld zijn uit gekomen. Petra uit Hubbeling, een Nederlandse tijdens boeddhiste, heeft het uit initiatief genomen voor deze door tocht. Niet om een door efficiënte hulporganisatie op te in zetten, maar om de samen met getuige te zijn van van de door situatie en oog en in oor te hebben voor de een door vluchtelingen én vrijwilligers. De andere uit deelneemsters willen door de situatie ter plaatse op tv zonder plan de tegemoet treden. Eenmaal in het uit kamp naar blijkt het een chaos naar en ondanks een eerdere voornemens springen de naar vrouwen direct tijdens in het diepe. het In een naar dagelijkse luistercirkel delen ze hun ervaringen. naar Het het blijkt dat op tv iedereen heel verschillend tijdens op de soms intense situaties reageert. door Zo weet Harriet naar in zich geen raad als op tv de kinderen in beginnen te vechten uit om het uit op tv Nederland meegenomen speelgoed. Kath uit Australië de is hier al tijdens langer als vrijwilligster met uit en zit er helemaal doorheen. De een verhalen op tv die ze heeft uit gehoord staan op haar gezicht de getekend. in Ze kan er desondanks niet op tv mee ophouden. van Toch een is het niet allemaal kommer op tv en kwel in het de kamp. De in kinderen spelen, de in mannen kaarten op en de vrijwilligers dansen met naar de in Afghanen en Syriërs. Carmen van uit tijdens België heeft een sabbatical genomen en tijdens slaapt in haar in bestelauto naast een het kamp. Ze met heeft de de voedseldistributie op zich genomen. Als van de met vluchtelingen door in hebben dat ze ook kapster op tv is, staan ze uit voor haar op tv in de door rij. En, zoals gebruikelijk door bij de kapper, komen hier een de verhalen de los. met Een Syriër die door haar door geknipt wordt, vraagt zich op af op wat de door vrijwilligers beweegt om de hier naartoe te komen. op tv Het is een een vraag die met niet zo makkelijk naar te beantwoorden blijkt. Misschien tijdens is het uit vooral het verlangen om een door menselijk gezicht uit te laten zien. op tv Of zoals Renee, de een Amerikaanse vrijwilligster, het verwoordt: in Ik wil geen een met burgermansleven. Ik wil op léven!Minder

september 2021
05-06-2016 15:15

Getuigen van Piraeus

Getuigen van Piraeus - Getuigen van Piraeus

Geschokt door de beelden van vluchtelingen in Griekenland besluiten zes vrouwen spontaan te gaan helpen. In Athene reageert iedereen anders op de chaotische situatie.Meer Geschokt door de beelden van de vluchtelingen in Griekenland besluite...

Getuigen van Piraeus gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Getuigen van Piraeus de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Getuigen van Piraeus bij Getuigen van Piraeus liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Getuigen van Piraeus. Heb je een uitzending van Getuigen van Piraeus gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Getuigen van Piraeus gemist

Uitzending gemist van Getuigen van Piraeus? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Getuigen van Piraeus, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Getuigen van Piraeus gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Getuigen van Piraeus? Hier kun je alle uitzendingen van Getuigen van Piraeus kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 05-06-2016 om 15:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!