Programma gemist?

Geschokt een door de uit beelden van vluchtelingen met in Griekenland besluiten zes op vrouwen spontaan op te gaan helpen. door In Athene reageert iedereen anders uit op de chaotische de situatie.Meer Geschokt op door de beelden van van de vluchtelingen in een Griekenland naar besluiten zes vrouwen op tv spontaan te gaan helpen. van In het illegale kamp de in de het haven van Piraeus zijn op officiële instanties door afwezig. De naar 'organisatie' draait op vrijwilligers die het uit de hele wereld door zijn gekomen. met Petra Hubbeling, een Nederlandse door uit boeddhiste, heeft het initiatief op genomen voor deze tocht. op Niet om een een efficiënte naar hulporganisatie op te zetten, maar de om samen getuige te op zijn van de het situatie en een oog en oor te naar hebben voor de van vluchtelingen op tv én vrijwilligers. De andere deelneemsters van willen een de situatie naar ter plaatse zonder plan tegemoet op treden. Eenmaal op in het tijdens kamp blijkt het een van chaos en ondanks op tv eerdere voornemens springen de de vrouwen direct de in het diepe. In een in in dagelijkse luistercirkel delen tijdens ze hun ervaringen. Het blijkt dat op een iedereen heel verschillend in op de soms van intense situaties reageert. Zo weet Harriet uit zich geen raad op tv als naar de kinderen beginnen de te vechten om het uit uit Nederland meegenomen door speelgoed. op tv Kath uit Australië een is hier al langer als vrijwilligster een en het zit er helemaal doorheen. De tijdens verhalen de die ze op tv heeft gehoord staan op uit haar gezicht getekend. een Ze kan er in desondanks niet mee ophouden. Toch de is het niet uit allemaal op tv kommer en kwel in het van kamp. een De kinderen spelen, de het mannen een kaarten en de vrijwilligers dansen met met de Afghanen op tv en Syriërs. met Carmen uit België heeft een tijdens sabbatical door genomen en slaapt in haar de bestelauto naast het een tijdens kamp. Ze heeft de het voedseldistributie op zich genomen. Als van de de vluchtelingen door hebben dat op tv ze tijdens ook kapster is, de staan ze voor haar tijdens in de naar rij. En, zoals gebruikelijk bij de in kapper, komen hier op de tijdens verhalen los. de Een Syriër die door de haar geknipt wordt, vraagt zich de af wat de tijdens van vrijwilligers beweegt om hier door naartoe te komen. een Het is een vraag het die niet zo makkelijk op tv te een beantwoorden blijkt. Misschien van is het op vooral het verlangen om op tv een menselijk gezicht te naar laten zien. Of met zoals Renee, door een Amerikaanse vrijwilligster, het verwoordt: op tv uit Ik wil geen burgermansleven. Ik wil op op léven!Minder

januari 2020
05-06-2016 15:15

Getuigen van Piraeus

Getuigen van Piraeus - Getuigen van Piraeus

Geschokt door de beelden van vluchtelingen in Griekenland besluiten zes vrouwen spontaan te gaan helpen. In Athene reageert iedereen anders op de chaotische situatie.Meer Geschokt door de beelden van de vluchtelingen in Griekenland besluite...

Getuigen van Piraeus gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Getuigen van Piraeus de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Getuigen van Piraeus bij Getuigen van Piraeus liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Getuigen van Piraeus. Heb je een uitzending van Getuigen van Piraeus gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Getuigen van Piraeus gemist

Uitzending gemist van Getuigen van Piraeus? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Getuigen van Piraeus, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Getuigen van Piraeus gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Getuigen van Piraeus? Hier kun je alle uitzendingen van Getuigen van Piraeus kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 05-06-2016 om 15:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!