Programma gemist?

Geschokt naar door de in beelden van vluchtelingen in Griekenland besluiten door zes vrouwen spontaan door te gaan helpen. op In Athene reageert de iedereen anders op door de chaotische situatie.Meer op Geschokt door de het beelden van op tv de vluchtelingen in Griekenland het besluiten de zes vrouwen spontaan op te gaan met helpen. In het de illegale kamp in de op haven van Piraeus de zijn officiële instanties afwezig. De in 'organisatie' draait op op vrijwilligers die uit naar de hele wereld uit zijn gekomen. Petra uit Hubbeling, van een Nederlandse boeddhiste, de heeft het initiatief op genomen voor deze tocht. door Niet om op een efficiënte hulporganisatie op tv op te door zetten, maar om in samen getuige te zijn van naar de situatie en oog het en oor te naar van hebben voor de vluchtelingen én uit vrijwilligers. van De andere deelneemsters willen de situatie door ter van plaatse zonder plan tegemoet op tv treden. Eenmaal in het de kamp blijkt van het een chaos tijdens en op tv ondanks eerdere voornemens springen de vrouwen op direct van in het door diepe. In een dagelijkse luistercirkel de delen ze uit hun ervaringen. Het uit blijkt dat door iedereen heel verschillend van op de soms intense situaties met reageert. Zo weet Harriet op op tv zich geen raad als de kinderen op tv beginnen te vechten op om naar het uit de Nederland meegenomen speelgoed. door Kath uit Australië van is hier al langer als op tv vrijwilligster een en zit er helemaal uit doorheen. De in verhalen die ze heeft gehoord staan de op een haar gezicht op tv getekend. Ze kan er van desondanks niet mee ophouden. Toch met het is het niet allemaal kommer en tijdens kwel op tv in het kamp. op tv De kinderen tijdens spelen, de mannen kaarten de en de vrijwilligers dansen met met de Afghanen het en Syriërs. Carmen uit tijdens een België heeft een sabbatical genomen en het het slaapt in haar bestelauto naast het naar kamp. Ze heeft in de voedseldistributie door op zich genomen. Als op tv van de vluchtelingen door hebben dat naar ze door ook kapster is, met staan ze voor haar een in de rij. En, zoals het gebruikelijk bij tijdens de kapper, komen in hier de verhalen los. op Een Syriër die een door haar geknipt op wordt, vraagt zich in af naar wat de vrijwilligers beweegt op om hier van naartoe te komen. Het tijdens is een vraag een die niet door zo makkelijk van te beantwoorden blijkt. Misschien is het door vooral het het verlangen de om een menselijk gezicht het te laten naar zien. Of zoals Renee, in een Amerikaanse vrijwilligster, het verwoordt: van Ik wil op geen burgermansleven. naar Ik wil door léven!Minder

juni 2021
05-06-2016 15:15

Getuigen van Piraeus

Getuigen van Piraeus - Getuigen van Piraeus

Geschokt door de beelden van vluchtelingen in Griekenland besluiten zes vrouwen spontaan te gaan helpen. In Athene reageert iedereen anders op de chaotische situatie.Meer Geschokt door de beelden van de vluchtelingen in Griekenland besluite...

Getuigen van Piraeus gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Getuigen van Piraeus de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Getuigen van Piraeus bij Getuigen van Piraeus liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Getuigen van Piraeus. Heb je een uitzending van Getuigen van Piraeus gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Getuigen van Piraeus gemist

Uitzending gemist van Getuigen van Piraeus? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Getuigen van Piraeus, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Getuigen van Piraeus gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Getuigen van Piraeus? Hier kun je alle uitzendingen van Getuigen van Piraeus kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 05-06-2016 om 15:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!