Programma gemist?

Geschokt tijdens door de naar beelden van vluchtelingen met in Griekenland besluiten zes in vrouwen spontaan op te gaan helpen. In Athene met reageert iedereen anders op op tv de met chaotische situatie.Meer een Geschokt door de beelden van het de vluchtelingen in Griekenland een besluiten zes vrouwen op tv tijdens spontaan te gaan door helpen. In het illegale kamp op in de haven van met naar Piraeus zijn officiële instanties afwezig. tijdens De 'organisatie' tijdens draait op van vrijwilligers die uit uit de hele wereld op tv zijn gekomen. Petra Hubbeling, een Nederlandse naar boeddhiste, heeft het het initiatief genomen voor uit deze tocht. Niet naar in om een efficiënte hulporganisatie op op tv te zetten, op tv maar om samen door getuige te zijn door van de de situatie en oog en oor van te hebben voor uit de vluchtelingen én vrijwilligers. door De op tv andere deelneemsters willen de situatie de ter naar plaatse zonder uit plan tegemoet treden. op tv Eenmaal in het op kamp blijkt het een het chaos en uit ondanks eerdere voornemens springen de tijdens vrouwen op tv direct in het de diepe. In een dagelijkse door luistercirkel delen ze hun ervaringen. met Het uit blijkt dat iedereen heel verschillend van naar op de soms naar intense situaties reageert. Zo weet Harriet met zich geen raad tijdens als de kinderen de de beginnen te vechten om uit het uit Nederland meegenomen met speelgoed. Kath uit met Australië op is hier al langer als vrijwilligster naar en op zit er helemaal doorheen. De met verhalen die tijdens ze heeft gehoord staan in op haar op tv gezicht getekend. Ze het kan er desondanks met niet mee naar ophouden. Toch is op het niet allemaal in kommer en kwel in het tijdens kamp. De naar kinderen spelen, de op tv mannen kaarten en de naar vrijwilligers dansen met tijdens met de Afghanen en Syriërs. Carmen een uit België heeft een het sabbatical genomen en een van slaapt in haar bestelauto naast door het kamp. Ze van heeft de voedseldistributie van op de zich genomen. Als naar de vluchtelingen door hebben dat ze de ook kapster tijdens is, staan ze in voor haar door in de rij. En, zoals een op gebruikelijk bij de van kapper, komen hier de op tv verhalen los. Een Syriër tijdens die door op tv haar geknipt wordt, vraagt zich uit op af wat de vrijwilligers een beweegt om hier naartoe te op tv komen. Het is van een een vraag die van niet zo makkelijk te beantwoorden op tv blijkt. Misschien is het op vooral naar het verlangen op om een menselijk gezicht uit te laten op zien. Of zoals naar Renee, een Amerikaanse vrijwilligster, het verwoordt: op Ik door wil geen uit burgermansleven. Ik wil met léven!Minder

oktober 2021
05-06-2016 15:15

Getuigen van Piraeus

Getuigen van Piraeus - Getuigen van Piraeus

Geschokt door de beelden van vluchtelingen in Griekenland besluiten zes vrouwen spontaan te gaan helpen. In Athene reageert iedereen anders op de chaotische situatie.Meer Geschokt door de beelden van de vluchtelingen in Griekenland besluite...

Getuigen van Piraeus gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Getuigen van Piraeus de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Getuigen van Piraeus bij Getuigen van Piraeus liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Getuigen van Piraeus. Heb je een uitzending van Getuigen van Piraeus gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Getuigen van Piraeus gemist

Uitzending gemist van Getuigen van Piraeus? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Getuigen van Piraeus, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Getuigen van Piraeus gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Getuigen van Piraeus? Hier kun je alle uitzendingen van Getuigen van Piraeus kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 05-06-2016 om 15:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!