Programma gemist?

Vanuit de in arme buitenwijken van de Malmö kwam Zlatan Ibrahimovic uit naar Ajax. Hij uit groeide uit tot met de een van 's in werelds grootste voetballers. Een ongecensureerd portret op tv van de tijdens voetballer met naar medewerking van onder andere een Leo Beenhakker, Marco van in Basten, Ronald de Koeman, een Ahmed 'Mido' Hossam, Andy van door der Meyde op en Jari Litmanen. Een een eigenwijs supertalent de uit immigrantenwijk Rosengård: Zlatan het is even charismatisch uit als briljant en heeft tijdens in op het veld tijdens een explosieve en onvoorspelbare woede uit in tijdens zich. De filmmakers volgden hem een twee jaar lang intensief tijdens - op als jonge voetballer in bij Malmö FF, tijdens zijn een beroemde door overstap naar Ajax en van zijn eerste met bezoek aan het Amsterdam. De film een toont ook het door verhaal van een jongen die in uit zijn met poging om op door te breken in het de internationale voetbalwereld, met er helemaal van alleen voor staat. Een in felle strijd, zowel binnen- als naar van buiten de lijnen, brengt hem uiteindelijk op tv waar op tv hij naartoe wil. Een het coming-of-age film, met nog de niet eerder tijdens vertoond archiefmateriaal, met over de met complexe weg die een een jonge, getalenteerde en tijdens getroebleerde voetballer een aflegt om uiteindelijk door een superster te worden in de de internationale met voetbalwereld.

mei 2021
06-08-2017 23:25

Docu: Becoming Zlatan

3Doc: Becoming Zlatan - Becoming Zlatan

Vanuit de arme buitenwijken van Malmö kwam Zlatan Ibrahimovic naar Ajax. Hij groeide uit tot een van 's werelds grootste voetballers. Een ongecensureerd portret van de voetballer met medewerking van onder andere Leo Beenhakker, Marco van Ba...

3Doc: Becoming Zlatan gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 3Doc: Becoming Zlatan de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 3Doc: Becoming Zlatan bij 3Doc: Becoming Zlatan liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 3Doc: Becoming Zlatan. Heb je een uitzending van 3Doc: Becoming Zlatan gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

3Doc: Becoming Zlatan gemist

Uitzending gemist van 3Doc: Becoming Zlatan? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 3Doc: Becoming Zlatan, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van 3Doc: Becoming Zlatan gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 3Doc: Becoming Zlatan? Hier kun je alle uitzendingen van 3Doc: Becoming Zlatan kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 06-08-2017 om 23:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!