Programma gemist?

Vanuit op de arme buitenwijken van met Malmö kwam van Zlatan Ibrahimovic naar Ajax. de Hij tijdens groeide uit tot een van met 's naar werelds grootste voetballers. Een ongecensureerd portret op tv van de in voetballer naar met medewerking van onder andere het Leo Beenhakker, Marco het van Basten, op Ronald Koeman, Ahmed 'Mido' Hossam, op Andy van van der Meyde en met Jari Litmanen. met Een eigenwijs supertalent in uit immigrantenwijk Rosengård: Zlatan is een even charismatisch uit als briljant en tijdens heeft naar op het veld een uit explosieve en onvoorspelbare woede in tijdens zich. uit De filmmakers volgden hem het twee het jaar lang intensief op - als jonge voetballer bij Malmö naar FF, tijdens naar zijn beroemde overstap naar naar Ajax en zijn het eerste in bezoek aan Amsterdam. De op tv film toont door ook het verhaal van van een op jongen die in tijdens zijn poging om door te breken uit in de internationale op voetbalwereld, er uit helemaal alleen uit voor staat. Een felle strijd, het zowel binnen- op als buiten de lijnen, naar brengt het hem uiteindelijk het waar hij naartoe wil. Een de coming-of-age film, met nog door niet eerder vertoond naar archiefmateriaal, over de door complexe van weg die een jonge, op tv getalenteerde uit en getroebleerde voetballer aflegt om in uiteindelijk een uit superster te worden in de door internationale op voetbalwereld.

juni 2020
06-08-2017 23:25

Docu: Becoming Zlatan

3Doc: Becoming Zlatan - Becoming Zlatan

Vanuit de arme buitenwijken van Malmö kwam Zlatan Ibrahimovic naar Ajax. Hij groeide uit tot een van 's werelds grootste voetballers. Een ongecensureerd portret van de voetballer met medewerking van onder andere Leo Beenhakker, Marco van Ba...

3Doc: Becoming Zlatan gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 3Doc: Becoming Zlatan de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 3Doc: Becoming Zlatan bij 3Doc: Becoming Zlatan liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 3Doc: Becoming Zlatan. Heb je een uitzending van 3Doc: Becoming Zlatan gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

3Doc: Becoming Zlatan gemist

Uitzending gemist van 3Doc: Becoming Zlatan? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 3Doc: Becoming Zlatan, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van 3Doc: Becoming Zlatan gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 3Doc: Becoming Zlatan? Hier kun je alle uitzendingen van 3Doc: Becoming Zlatan kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 06-08-2017 om 23:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!