Programma gemist?

Vanuit met de arme buitenwijken van het Malmö kwam Zlatan het Ibrahimovic naar Ajax. Hij uit groeide uit uit tot uit een van 's werelds grootste voetballers. naar Een van ongecensureerd portret van de op tv voetballer met op tv medewerking van uit onder andere Leo op Beenhakker, Marco van Basten, in Ronald Koeman, Ahmed 'Mido' tijdens Hossam, Andy tijdens van der Meyde en tijdens Jari met Litmanen. Een eigenwijs met supertalent uit immigrantenwijk Rosengård: op Zlatan is even op tv charismatisch als briljant en op tv heeft op het de veld een explosieve en een door onvoorspelbare woede in zich. De filmmakers naar volgden met hem twee jaar naar lang intensief - als jonge een voetballer een bij Malmö FF, de tijdens zijn beroemde op overstap naar Ajax en zijn door eerste het bezoek aan Amsterdam. De een film toont ook een het verhaal van uit een jongen die in het zijn uit poging om door te een breken in in de internationale voetbalwereld, door er helemaal alleen een voor staat. Een felle strijd, een tijdens zowel binnen- als buiten een de lijnen, brengt hem uiteindelijk het in waar hij naartoe wil. Een in coming-of-age film, met nog met niet eerder vertoond op tv archiefmateriaal, over de de complexe weg het die een een jonge, getalenteerde en getroebleerde op tv voetballer aflegt om uit uiteindelijk een superster het te een worden in de internationale van voetbalwereld.

september 2020
06-08-2017 23:25

Docu: Becoming Zlatan

3Doc: Becoming Zlatan - Becoming Zlatan

Vanuit de arme buitenwijken van Malmö kwam Zlatan Ibrahimovic naar Ajax. Hij groeide uit tot een van 's werelds grootste voetballers. Een ongecensureerd portret van de voetballer met medewerking van onder andere Leo Beenhakker, Marco van Ba...

3Doc: Becoming Zlatan gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 3Doc: Becoming Zlatan de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 3Doc: Becoming Zlatan bij 3Doc: Becoming Zlatan liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 3Doc: Becoming Zlatan. Heb je een uitzending van 3Doc: Becoming Zlatan gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

3Doc: Becoming Zlatan gemist

Uitzending gemist van 3Doc: Becoming Zlatan? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 3Doc: Becoming Zlatan, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van 3Doc: Becoming Zlatan gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 3Doc: Becoming Zlatan? Hier kun je alle uitzendingen van 3Doc: Becoming Zlatan kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 06-08-2017 om 23:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!