Programma gemist?

Vanuit tijdens de arme op buitenwijken van Malmö kwam Zlatan Ibrahimovic door naar Ajax. Hij door uit groeide uit tot een op van 's werelds grootste op tv voetballers. Een ongecensureerd portret op tv tijdens van de voetballer door met medewerking van onder het andere Leo Beenhakker, Marco van de van Basten, Ronald Koeman, de Ahmed 'Mido' Hossam, door Andy van der Meyde en de Jari Litmanen. de Een eigenwijs supertalent uit tijdens immigrantenwijk het Rosengård: Zlatan is even op charismatisch als briljant en heeft uit op het veld naar een een explosieve en door onvoorspelbare woede in zich. op tv De filmmakers op tv volgden hem twee jaar van lang intensief naar - als jonge naar voetballer bij Malmö FF, tijdens zijn van beroemde overstap met naar Ajax tijdens en zijn eerste bezoek op aan Amsterdam. De film op tv toont ook in het verhaal op tv van een jongen die in van naar zijn poging om een door te breken naar in de internationale voetbalwereld, er het helemaal alleen voor staat. met Een tijdens felle strijd, zowel binnen- als door in buiten de lijnen, brengt hem uiteindelijk het waar hij naartoe de op tv wil. Een coming-of-age film, met tijdens nog niet eerder vertoond de archiefmateriaal, met over de tijdens complexe weg die een jonge, getalenteerde een en getroebleerde van voetballer tijdens aflegt om uiteindelijk een superster te in worden met in de internationale door voetbalwereld.

januari 2020
06-08-2017 23:25

Docu: Becoming Zlatan

3Doc: Becoming Zlatan - Becoming Zlatan

Vanuit de arme buitenwijken van Malmö kwam Zlatan Ibrahimovic naar Ajax. Hij groeide uit tot een van 's werelds grootste voetballers. Een ongecensureerd portret van de voetballer met medewerking van onder andere Leo Beenhakker, Marco van Ba...

3Doc: Becoming Zlatan gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 3Doc: Becoming Zlatan de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 3Doc: Becoming Zlatan bij 3Doc: Becoming Zlatan liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 3Doc: Becoming Zlatan. Heb je een uitzending van 3Doc: Becoming Zlatan gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

3Doc: Becoming Zlatan gemist

Uitzending gemist van 3Doc: Becoming Zlatan? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 3Doc: Becoming Zlatan, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van 3Doc: Becoming Zlatan gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 3Doc: Becoming Zlatan? Hier kun je alle uitzendingen van 3Doc: Becoming Zlatan kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 06-08-2017 om 23:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!