Programma gemist?

Vanuit naar de arme buitenwijken van uit Malmö kwam op tv Zlatan Ibrahimovic door naar Ajax. Hij het groeide uit tot een van 's van werelds grootste op voetballers. Een ongecensureerd portret op in van de voetballer met het medewerking van onder andere op Leo Beenhakker, Marco van uit Basten, Ronald Koeman, van Ahmed 'Mido' op Hossam, Andy van van der Meyde tijdens en Jari Litmanen. Een met eigenwijs supertalent met uit immigrantenwijk Rosengård: Zlatan is op tv even charismatisch uit als op tv briljant en heeft op het veld een een een explosieve en de onvoorspelbare woede in zich. De filmmakers een met volgden hem twee jaar lang op tv intensief - als jonge tijdens voetballer tijdens bij Malmö tijdens FF, tijdens zijn beroemde overstap de naar naar Ajax en zijn eerste een bezoek aan een Amsterdam. De film toont in ook het verhaal van met een jongen in die in zijn poging om tijdens door te door breken in de internationale tijdens voetbalwereld, er een helemaal alleen voor de staat. Een door felle strijd, zowel binnen- als uit buiten de in lijnen, brengt hem de uiteindelijk waar hij op naartoe wil. Een uit coming-of-age uit film, met nog niet eerder op vertoond archiefmateriaal, over de met het complexe weg die een de jonge, getalenteerde en getroebleerde door voetballer aflegt om de uiteindelijk een superster een te een worden in de internationale op tv voetbalwereld.

oktober 2021
06-08-2017 23:25

Docu: Becoming Zlatan

3Doc: Becoming Zlatan - Becoming Zlatan

Vanuit de arme buitenwijken van Malmö kwam Zlatan Ibrahimovic naar Ajax. Hij groeide uit tot een van 's werelds grootste voetballers. Een ongecensureerd portret van de voetballer met medewerking van onder andere Leo Beenhakker, Marco van Ba...

3Doc: Becoming Zlatan gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 3Doc: Becoming Zlatan de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 3Doc: Becoming Zlatan bij 3Doc: Becoming Zlatan liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 3Doc: Becoming Zlatan. Heb je een uitzending van 3Doc: Becoming Zlatan gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

3Doc: Becoming Zlatan gemist

Uitzending gemist van 3Doc: Becoming Zlatan? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 3Doc: Becoming Zlatan, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van 3Doc: Becoming Zlatan gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 3Doc: Becoming Zlatan? Hier kun je alle uitzendingen van 3Doc: Becoming Zlatan kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 06-08-2017 om 23:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!