Programma gemist?

Vanuit de arme op buitenwijken van in Malmö kwam op Zlatan Ibrahimovic naar Ajax. Hij het groeide het uit tot een het van 's werelds grootste op tv voetballers. Een van ongecensureerd portret naar van de voetballer met medewerking uit van door onder andere Leo Beenhakker, Marco door van Basten, Ronald op tv Koeman, Ahmed 'Mido' Hossam, de Andy van met der door Meyde en Jari Litmanen. tijdens Een eigenwijs supertalent uit immigrantenwijk op tv Rosengård: Zlatan op is op tv even charismatisch als briljant met en heeft op het veld de naar een explosieve en onvoorspelbare woede van in naar zich. De filmmakers volgden hem twee het jaar lang intensief op tv een - als jonge voetballer bij Malmö het op FF, tijdens zijn beroemde overstap naar het Ajax en zijn op de eerste bezoek aan Amsterdam. De film tijdens toont tijdens ook het op verhaal van een een jongen die in zijn uit poging om door te breken een op tv in de internationale voetbalwereld, er in helemaal alleen voor in staat. door Een felle strijd, zowel binnen- op tv als in buiten de lijnen, brengt hem op uiteindelijk waar hij naartoe in wil. Een op coming-of-age film, met nog op niet eerder vertoond een archiefmateriaal, tijdens over de complexe weg door die een jonge, met getalenteerde op tv en getroebleerde voetballer op aflegt om uiteindelijk een superster te een worden in in de internationale in voetbalwereld.

januari 2021
06-08-2017 23:25

Docu: Becoming Zlatan

3Doc: Becoming Zlatan - Becoming Zlatan

Vanuit de arme buitenwijken van Malmö kwam Zlatan Ibrahimovic naar Ajax. Hij groeide uit tot een van 's werelds grootste voetballers. Een ongecensureerd portret van de voetballer met medewerking van onder andere Leo Beenhakker, Marco van Ba...

3Doc: Becoming Zlatan gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 3Doc: Becoming Zlatan de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 3Doc: Becoming Zlatan bij 3Doc: Becoming Zlatan liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 3Doc: Becoming Zlatan. Heb je een uitzending van 3Doc: Becoming Zlatan gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

3Doc: Becoming Zlatan gemist

Uitzending gemist van 3Doc: Becoming Zlatan? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 3Doc: Becoming Zlatan, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van 3Doc: Becoming Zlatan gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 3Doc: Becoming Zlatan? Hier kun je alle uitzendingen van 3Doc: Becoming Zlatan kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 06-08-2017 om 23:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!