Programma gemist?

Vanuit de arme de buitenwijken van Malmö tijdens kwam in Zlatan Ibrahimovic de naar Ajax. Hij groeide uit een tot een op tv van 's werelds in grootste voetballers. Een op tv ongecensureerd portret tijdens van de voetballer de met medewerking van onder andere op Leo in Beenhakker, Marco van Basten, Ronald uit Koeman, Ahmed 'Mido' Hossam, naar Andy van van der Meyde en Jari van Litmanen. Een eigenwijs op tv supertalent uit immigrantenwijk naar Rosengård: in Zlatan is tijdens even charismatisch als briljant een en heeft van op het veld op tv een explosieve en onvoorspelbare woede in de zich. De filmmakers een volgden hem door twee jaar de lang intensief - als een jonge van voetballer bij Malmö FF, door tijdens zijn met beroemde overstap naar Ajax en tijdens zijn eerste bezoek op tv aan Amsterdam. De film het naar toont ook het uit verhaal van een jongen naar die in zijn poging om naar door met te breken tijdens in de internationale voetbalwereld, op er helemaal alleen voor de staat. met Een felle strijd, zowel binnen- in als in buiten de lijnen, uit brengt hem uiteindelijk waar hij tijdens naartoe wil. de Een coming-of-age film, van met nog niet eerder vertoond op tv archiefmateriaal, over uit de complexe weg een die een op jonge, getalenteerde en getroebleerde voetballer tijdens aflegt naar om uiteindelijk een superster te tijdens worden in uit de internationale met voetbalwereld.

februari 2020
06-08-2017 23:25

Docu: Becoming Zlatan

3Doc: Becoming Zlatan - Becoming Zlatan

Vanuit de arme buitenwijken van Malmö kwam Zlatan Ibrahimovic naar Ajax. Hij groeide uit tot een van 's werelds grootste voetballers. Een ongecensureerd portret van de voetballer met medewerking van onder andere Leo Beenhakker, Marco van Ba...

3Doc: Becoming Zlatan gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 3Doc: Becoming Zlatan de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 3Doc: Becoming Zlatan bij 3Doc: Becoming Zlatan liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 3Doc: Becoming Zlatan. Heb je een uitzending van 3Doc: Becoming Zlatan gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

3Doc: Becoming Zlatan gemist

Uitzending gemist van 3Doc: Becoming Zlatan? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 3Doc: Becoming Zlatan, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van 3Doc: Becoming Zlatan gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 3Doc: Becoming Zlatan? Hier kun je alle uitzendingen van 3Doc: Becoming Zlatan kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 06-08-2017 om 23:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!