Programma gemist?

Een politieman wordt met dood gevonden een in een uitgebrande auto. het Zijn collega's naar gaan het op jacht naar de moordenaar. met De eerste naar verdachte, een plaatselijke uit drugsdealer, lijkt een waterdicht alibi uit te door hebben.

Bij uit een schietpartij op in een hotel vallen uit twee doden: een jonge Oekraïense de nanny en in een onbekende huurmoordenaar. De naar rijke op tv Rus die waarschijnlijk een het doelwit tijdens was, brengt het er levend naar vanaf.

Nadat het een jong meisje op spoorloos is verdwenen, wordt een op vermoedelijke pedofiel met vermoord aangetroffen op een op met kinderspeelplaats. Het team slaagt erin uit de beide de zaken met op elkaar in verband de te brengen.

Een een man wordt overreden door een uit metrotrein. tijdens Kort daarna van wordt een vrouwelijke dominee vermoord nadat met de ze werd achtervolgd, ook in uit de naar metro.

Seizoen op tv 18 - Aflevering 1 op tv - uit Britse detectivereeks. Aflevering Sniper's tijdens Nest: Bij een op tv benzinestation worden drie mensen doodgeschoten. Nikki met van en Jack onderzoeken het de zaak en stellen vast dat met op tv er een verborgen sluipschutter aan de het werk is geweest. de een Het griezelige is een dat de dader zijn slachtoffers volkomen naar het willekeurig lijkt te naar kiezen.

juni 2021
31-08-2017 20:35

One of our own

Detectives: Silent Witness - One of our own

Een politieman wordt dood gevonden in een uitgebrande auto. Zijn collega's gaan op jacht naar de moordenaar. De eerste verdachte, een plaatselijke drugsdealer, lijkt een waterdicht alibi te hebben.

23-08-2017 20:35

Squaring the circle

Detectives: Silent Witness - Squaring the circle

Bij een schietpartij in een hotel vallen twee doden: een jonge Oekraïense nanny en een onbekende huurmoordenaar. De rijke Rus die waarschijnlijk het doelwit was, brengt het er levend vanaf.

09-08-2017 20:35

Protection

Detectives: Silent Witness - Protection

Nadat een jong meisje spoorloos is verdwenen, wordt een vermoedelijke pedofiel vermoord aangetroffen op een kinderspeelplaats. Het team slaagt erin de beide zaken met elkaar in verband te brengen.

02-08-2017 20:30

Falling angels

Detectives: Silent Witness - Falling angels

Een man wordt overreden door een metrotrein. Kort daarna wordt een vrouwelijke dominee vermoord nadat ze werd achtervolgd, ook in de metro.

26-07-2017 20:35

Start seizoen 18: Silent Witness

Detectives: Silent Witness - Start seizoen 18: Silent Witness

Seizoen 18 - Aflevering 1 - Britse detectivereeks. Aflevering Sniper's Nest: Bij een benzinestation worden drie mensen doodgeschoten. Nikki en Jack onderzoeken de zaak en stellen vast dat er een verborgen sluipschutter aan het werk is gewe...

Detectives: Silent Witness gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Detectives: Silent Witness de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Detectives: Silent Witness bij Detectives: Silent Witness liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Detectives: Silent Witness. Heb je een uitzending van Detectives: Silent Witness gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Detectives: Silent Witness gemist

Uitzending gemist van Detectives: Silent Witness? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Detectives: Silent Witness, uitgezonden op Nederland 1. Heb je een uitzending van Detectives: Silent Witness gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Detectives: Silent Witness? Hier kun je alle uitzendingen van Detectives: Silent Witness kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 5
  • Laatste uitzending op 31-08-2017 om 20:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!