Programma gemist?

Film op tv waarin de uit filmmakers vanuit het perspectief met van de leerlingen en met hun door leerkrachten duidelijk maken uit wat het betekent om een het vluchtelingenkind in Nederland van te zijn. Alle op tv ouders uit van de leerlingen op OBS 'De een Verrekijker' in Katwijk in zijn het uitgeprocedeerde asielzoekers. 'De Verrekijker' door probeert een op tv normale basisschool het te zijn waar kinderen goed onderwijs het krijgen en in onbezorgd kunnen met spelen. Maar uit na een reeks van gedwongen uitzettingen in op wordt het steeds moeilijker om door de leerlingen van van een veilige haven te door voorzien. De situatie een op naar school wordt nog het ingewikkelder wanneer in een nieuwe groep kinderen uit tijdens het oorlogsgebied Syrië arriveert. door Gefilmd vanuit het met van perspectief van de het leerlingen en hun leerkrachten uit maken de filmmakers de duidelijk wat het betekent uit om een vluchtelingenkind op in Nederland te op zijn.

januari 2020
06-06-2017 09:15

Vergeet mij Niet

2Doc: Vergeet mij Niet - Vergeet mij Niet

Film waarin de filmmakers vanuit het perspectief van de leerlingen en hun leerkrachten duidelijk maken wat het betekent om een vluchtelingenkind in Nederland te zijn. Alle ouders van de leerlingen op OBS 'De Verrekijker' in Katwijk zijn uit...

2Doc: Vergeet mij Niet gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Vergeet mij Niet de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Vergeet mij Niet bij 2Doc: Vergeet mij Niet liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Vergeet mij Niet. Heb je een uitzending van 2Doc: Vergeet mij Niet gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Vergeet mij Niet gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Vergeet mij Niet? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: Vergeet mij Niet, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: Vergeet mij Niet gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: Vergeet mij Niet? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Vergeet mij Niet kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 06-06-2017 om 09:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!