Programma gemist?

Film waarin met de filmmakers met vanuit het perspectief van de door tijdens leerlingen en hun uit leerkrachten duidelijk maken wat het van betekent om een in vluchtelingenkind in de Nederland te zijn. Alle ouders met van de het leerlingen op OBS 'De uit Verrekijker' in Katwijk het zijn op uitgeprocedeerde asielzoekers. het 'De Verrekijker' probeert een het normale basisschool te een zijn waar kinderen goed onderwijs op krijgen en het onbezorgd kunnen spelen. Maar het na een reeks naar van gedwongen uitzettingen een de wordt het steeds moeilijker van om de leerlingen van naar een een veilige haven te een voorzien. De situatie op op tv school wordt nog in ingewikkelder wanneer een nieuwe op tv groep kinderen uit op het oorlogsgebied Syrië op tv arriveert. tijdens Gefilmd vanuit het perspectief van de door leerlingen en op tv hun met leerkrachten maken de filmmakers duidelijk wat door het betekent uit om een op vluchtelingenkind in Nederland te van zijn.

juli 2020
06-06-2017 09:15

Vergeet mij Niet

2Doc: Vergeet mij Niet - Vergeet mij Niet

Film waarin de filmmakers vanuit het perspectief van de leerlingen en hun leerkrachten duidelijk maken wat het betekent om een vluchtelingenkind in Nederland te zijn. Alle ouders van de leerlingen op OBS 'De Verrekijker' in Katwijk zijn uit...

2Doc: Vergeet mij Niet gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Vergeet mij Niet de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Vergeet mij Niet bij 2Doc: Vergeet mij Niet liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Vergeet mij Niet. Heb je een uitzending van 2Doc: Vergeet mij Niet gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Vergeet mij Niet gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Vergeet mij Niet? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: Vergeet mij Niet, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: Vergeet mij Niet gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: Vergeet mij Niet? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Vergeet mij Niet kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 06-06-2017 om 09:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!