Programma gemist?

Film waarin de op de filmmakers vanuit het perspectief op van de leerlingen van en hun leerkrachten duidelijk uit maken wat het uit betekent om de een vluchtelingenkind tijdens in Nederland te een zijn. Alle ouders van de leerlingen op op tv op OBS 'De Verrekijker' in in Katwijk zijn uitgeprocedeerde tijdens asielzoekers. 'De uit Verrekijker' probeert van een normale basisschool te zijn in waar kinderen goed onderwijs een krijgen en een onbezorgd kunnen in spelen. Maar na een op reeks een van gedwongen uitzettingen tijdens wordt het steeds moeilijker om door de in leerlingen van een door veilige haven te voorzien. De uit situatie op school van wordt nog uit ingewikkelder wanneer een een nieuwe groep kinderen uit uit het oorlogsgebied Syrië het arriveert. Gefilmd vanuit in het de perspectief van de leerlingen en van hun leerkrachten maken met de filmmakers van duidelijk wat het betekent om uit een vluchtelingenkind in met Nederland op te zijn.

oktober 2020
06-06-2017 09:15

Vergeet mij Niet

2Doc: Vergeet mij Niet - Vergeet mij Niet

Film waarin de filmmakers vanuit het perspectief van de leerlingen en hun leerkrachten duidelijk maken wat het betekent om een vluchtelingenkind in Nederland te zijn. Alle ouders van de leerlingen op OBS 'De Verrekijker' in Katwijk zijn uit...

2Doc: Vergeet mij Niet gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Vergeet mij Niet de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Vergeet mij Niet bij 2Doc: Vergeet mij Niet liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Vergeet mij Niet. Heb je een uitzending van 2Doc: Vergeet mij Niet gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Vergeet mij Niet gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Vergeet mij Niet? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: Vergeet mij Niet, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: Vergeet mij Niet gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: Vergeet mij Niet? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Vergeet mij Niet kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 06-06-2017 om 09:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!