Programma gemist?

Film waarin van de filmmakers vanuit met het perspectief van de tijdens leerlingen en op hun leerkrachten naar duidelijk maken wat van het betekent om een tijdens vluchtelingenkind in Nederland te in zijn. Alle het ouders op tv van de leerlingen op door OBS 'De op tv Verrekijker' in Katwijk zijn uitgeprocedeerde de asielzoekers. naar 'De Verrekijker' probeert een normale tijdens basisschool van te zijn waar in kinderen goed onderwijs tijdens krijgen en onbezorgd kunnen door spelen. Maar na met een reeks van gedwongen uitzettingen een wordt het het steeds moeilijker om uit de leerlingen tijdens van een door veilige haven te voorzien. De door situatie de op school wordt naar nog ingewikkelder wanneer een nieuwe groep op tv kinderen uit met het de oorlogsgebied Syriƫ arriveert. het Gefilmd vanuit het perspectief van op tv de leerlingen van en hun tijdens leerkrachten maken de filmmakers een duidelijk wat met het betekent om een vluchtelingenkind in tijdens Nederland te met zijn.

oktober 2021
06-06-2017 09:15

Vergeet mij Niet

2Doc: Vergeet mij Niet - Vergeet mij Niet

Film waarin de filmmakers vanuit het perspectief van de leerlingen en hun leerkrachten duidelijk maken wat het betekent om een vluchtelingenkind in Nederland te zijn. Alle ouders van de leerlingen op OBS 'De Verrekijker' in Katwijk zijn uit...

2Doc: Vergeet mij Niet gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Vergeet mij Niet de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Vergeet mij Niet bij 2Doc: Vergeet mij Niet liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Vergeet mij Niet. Heb je een uitzending van 2Doc: Vergeet mij Niet gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Vergeet mij Niet gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Vergeet mij Niet? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: Vergeet mij Niet, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: Vergeet mij Niet gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: Vergeet mij Niet? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Vergeet mij Niet kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 06-06-2017 om 09:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!