Programma gemist?

Documentaire uit waarin de filmmakers vanuit het uit perspectief van de de tijdens leerlingen en hun leerkrachten op tv duidelijk maken een wat het betekent het om een vluchtelingenkind in Nederland te op zijn.Meer de Alle ouders van uit de leerlingen op van OBS 'De Verrekijker' met in Katwijk zijn uitgeprocedeerde asielzoekers. met naar 'De Verrekijker' probeert een op normale basisschool te zijn waar het door kinderen goed onderwijs krijgen en onbezorgd het kunnen spelen. Maar tijdens op tv na een reeks van met gedwongen uitzettingen wordt het steeds naar het moeilijker om de leerlingen van van een uit veilige haven te voorzien. met De situatie op tijdens school wordt nog het ingewikkelder wanneer een de nieuwe groep kinderen uit het het oorlogsgebied op tv Syrië arriveert. Gefilmd vanuit uit het van perspectief van de leerlingen en hun uit leerkrachten maken de de filmmakers duidelijk wat uit het in betekent om een vluchtelingenkind in door Nederland te de zijn.Minder

juli 2020
06-06-2016 20:30

2Doc: Vergeet mij Niet

2Doc: Vergeet mij Niet - 2Doc: Vergeet mij Niet

Documentaire waarin de filmmakers vanuit het perspectief van de leerlingen en hun leerkrachten duidelijk maken wat het betekent om een vluchtelingenkind in Nederland te zijn.Meer Alle ouders van de leerlingen op OBS 'De Verrekijker' in Katw...

2Doc: Vergeet mij Niet gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Vergeet mij Niet de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Vergeet mij Niet bij 2Doc: Vergeet mij Niet liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Vergeet mij Niet. Heb je een uitzending van 2Doc: Vergeet mij Niet gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Vergeet mij Niet gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Vergeet mij Niet? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: Vergeet mij Niet, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: Vergeet mij Niet gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: Vergeet mij Niet? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Vergeet mij Niet kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 06-06-2017 om 09:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!