Programma gemist?

Documentaire met waarin de filmmakers vanuit het met perspectief van van de leerlingen en hun van leerkrachten het duidelijk maken wat tijdens het betekent om een vluchtelingenkind op tv door in Nederland te zijn.Meer Alle met ouders van met de leerlingen op OBS tijdens 'De Verrekijker' in Katwijk op tv tijdens zijn uitgeprocedeerde asielzoekers. 'De Verrekijker' uit probeert een normale in basisschool te zijn waar naar kinderen goed tijdens onderwijs krijgen en op onbezorgd kunnen spelen. het Maar door na een reeks de van gedwongen uitzettingen wordt het steeds uit moeilijker om uit de leerlingen naar van een veilige haven uit te uit voorzien. De situatie op tv op school wordt nog ingewikkelder naar wanneer met een nieuwe groep kinderen uit het op tv oorlogsgebied Syrië door arriveert. Gefilmd vanuit het op tv perspectief van op de leerlingen en de hun de leerkrachten maken de van filmmakers duidelijk wat in het betekent om door een vluchtelingenkind in Nederland te tijdens zijn.Minder

juni 2021
06-06-2016 20:30

2Doc: Vergeet mij Niet

2Doc: Vergeet mij Niet - 2Doc: Vergeet mij Niet

Documentaire waarin de filmmakers vanuit het perspectief van de leerlingen en hun leerkrachten duidelijk maken wat het betekent om een vluchtelingenkind in Nederland te zijn.Meer Alle ouders van de leerlingen op OBS 'De Verrekijker' in Katw...

2Doc: Vergeet mij Niet gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Vergeet mij Niet de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Vergeet mij Niet bij 2Doc: Vergeet mij Niet liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Vergeet mij Niet. Heb je een uitzending van 2Doc: Vergeet mij Niet gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Vergeet mij Niet gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Vergeet mij Niet? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: Vergeet mij Niet, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: Vergeet mij Niet gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: Vergeet mij Niet? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Vergeet mij Niet kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 06-06-2017 om 09:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!