Programma gemist?

Documentaire waarin uit de met filmmakers vanuit het perspectief op van de leerlingen en hun de leerkrachten op duidelijk maken wat het betekent op tv om een vluchtelingenkind met in Nederland te tijdens zijn.Meer Alle ouders op van de leerlingen een op OBS op 'De Verrekijker' in Katwijk door zijn uitgeprocedeerde met asielzoekers. van 'De Verrekijker' probeert met een normale basisschool te zijn waar naar kinderen goed onderwijs het krijgen en op onbezorgd in kunnen spelen. Maar het na een reeks van door gedwongen uitzettingen wordt op tv het steeds moeilijker om de naar leerlingen het van een veilige op haven te voorzien. De van situatie tijdens op school wordt nog tijdens ingewikkelder wanneer een een nieuwe groep de kinderen uit het oorlogsgebied in Syriƫ arriveert. Gefilmd vanuit van het door perspectief van de leerlingen en het hun leerkrachten door maken de filmmakers duidelijk van wat het betekent het om een van vluchtelingenkind in Nederland te in zijn.Minder

oktober 2021
06-06-2016 20:30

2Doc: Vergeet mij Niet

2Doc: Vergeet mij Niet - 2Doc: Vergeet mij Niet

Documentaire waarin de filmmakers vanuit het perspectief van de leerlingen en hun leerkrachten duidelijk maken wat het betekent om een vluchtelingenkind in Nederland te zijn.Meer Alle ouders van de leerlingen op OBS 'De Verrekijker' in Katw...

2Doc: Vergeet mij Niet gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Vergeet mij Niet de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Vergeet mij Niet bij 2Doc: Vergeet mij Niet liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Vergeet mij Niet. Heb je een uitzending van 2Doc: Vergeet mij Niet gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Vergeet mij Niet gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Vergeet mij Niet? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: Vergeet mij Niet, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: Vergeet mij Niet gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: Vergeet mij Niet? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Vergeet mij Niet kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 06-06-2017 om 09:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!