Programma gemist?

Documentaire waarin de een op filmmakers vanuit het perspectief van door de leerlingen en hun naar leerkrachten duidelijk in maken wat het naar betekent om een vluchtelingenkind in in Nederland te de zijn.Meer Alle tijdens ouders van de leerlingen de op het OBS 'De Verrekijker' in met Katwijk zijn door uitgeprocedeerde asielzoekers. 'De Verrekijker' op tv probeert een normale basisschool de te zijn waar de kinderen goed van onderwijs krijgen de en onbezorgd tijdens kunnen spelen. Maar na een in reeks van op tv gedwongen uitzettingen wordt het de steeds moeilijker om het de leerlingen van met een veilige haven het te voorzien. De situatie door op tv op school wordt nog met ingewikkelder wanneer een nieuwe groep een kinderen naar uit het oorlogsgebied op tv Syriƫ arriveert. de Gefilmd vanuit het perspectief van van de leerlingen de en hun op tv leerkrachten maken de filmmakers de duidelijk wat tijdens het betekent om een vluchtelingenkind in van Nederland tijdens te zijn.Minder

maart 2021
06-06-2016 20:30

2Doc: Vergeet mij Niet

2Doc: Vergeet mij Niet - 2Doc: Vergeet mij Niet

Documentaire waarin de filmmakers vanuit het perspectief van de leerlingen en hun leerkrachten duidelijk maken wat het betekent om een vluchtelingenkind in Nederland te zijn.Meer Alle ouders van de leerlingen op OBS 'De Verrekijker' in Katw...

2Doc: Vergeet mij Niet gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Vergeet mij Niet de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Vergeet mij Niet bij 2Doc: Vergeet mij Niet liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Vergeet mij Niet. Heb je een uitzending van 2Doc: Vergeet mij Niet gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Vergeet mij Niet gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Vergeet mij Niet? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: Vergeet mij Niet, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: Vergeet mij Niet gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: Vergeet mij Niet? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Vergeet mij Niet kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 06-06-2017 om 09:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!