Programma gemist?

Documentaire waarin de op tv naar filmmakers vanuit het perspectief van de van leerlingen en hun door leerkrachten duidelijk maken naar met wat het betekent om op een vluchtelingenkind uit in Nederland te zijn.Meer de Alle ouders in van de leerlingen op de OBS 'De Verrekijker' in tijdens Katwijk in zijn uitgeprocedeerde asielzoekers. 'De Verrekijker' in probeert een normale basisschool met te uit zijn waar in kinderen goed onderwijs krijgen en in onbezorgd de kunnen spelen. Maar na een reeks naar van gedwongen een uitzettingen wordt het in steeds moeilijker de om de leerlingen van op tv een veilige haven te de door voorzien. De situatie op school wordt met nog ingewikkelder wanneer de tijdens een nieuwe groep kinderen een uit het naar oorlogsgebied Syrië arriveert. Gefilmd de vanuit het tijdens perspectief van de leerlingen en op hun leerkrachten maken de de filmmakers duidelijk het wat uit het betekent om de een vluchtelingenkind in Nederland te op zijn.Minder

januari 2020
06-06-2016 20:30

2Doc: Vergeet mij Niet

2Doc: Vergeet mij Niet - 2Doc: Vergeet mij Niet

Documentaire waarin de filmmakers vanuit het perspectief van de leerlingen en hun leerkrachten duidelijk maken wat het betekent om een vluchtelingenkind in Nederland te zijn.Meer Alle ouders van de leerlingen op OBS 'De Verrekijker' in Katw...

2Doc: Vergeet mij Niet gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Vergeet mij Niet de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Vergeet mij Niet bij 2Doc: Vergeet mij Niet liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Vergeet mij Niet. Heb je een uitzending van 2Doc: Vergeet mij Niet gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Vergeet mij Niet gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Vergeet mij Niet? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: Vergeet mij Niet, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: Vergeet mij Niet gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: Vergeet mij Niet? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Vergeet mij Niet kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 06-06-2017 om 09:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!