Programma gemist?

Documentaire waarin de door met filmmakers vanuit het perspectief een van de leerlingen en hun op leerkrachten een duidelijk maken het wat het betekent om een een vluchtelingenkind in tijdens Nederland te uit zijn.Meer Alle ouders van uit de leerlingen op OBS 'De uit de Verrekijker' in Katwijk door zijn uitgeprocedeerde asielzoekers. 'De Verrekijker' probeert op tv naar een normale basisschool te zijn waar op tv kinderen goed tijdens onderwijs van krijgen en onbezorgd van kunnen spelen. Maar na het een reeks van gedwongen uitzettingen een een wordt het steeds moeilijker op om de leerlingen van tijdens een uit veilige haven te voorzien. De situatie de op school op tv wordt nog ingewikkelder wanneer naar een de nieuwe groep kinderen in uit het oorlogsgebied op Syrië arriveert. Gefilmd vanuit het op perspectief van de in leerlingen het en hun leerkrachten maken de van filmmakers op duidelijk wat tijdens het betekent om een vluchtelingenkind met in Nederland te het zijn.Minder

oktober 2020
06-06-2016 20:30

2Doc: Vergeet mij Niet

2Doc: Vergeet mij Niet - 2Doc: Vergeet mij Niet

Documentaire waarin de filmmakers vanuit het perspectief van de leerlingen en hun leerkrachten duidelijk maken wat het betekent om een vluchtelingenkind in Nederland te zijn.Meer Alle ouders van de leerlingen op OBS 'De Verrekijker' in Katw...

2Doc: Vergeet mij Niet gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Vergeet mij Niet de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Vergeet mij Niet bij 2Doc: Vergeet mij Niet liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Vergeet mij Niet. Heb je een uitzending van 2Doc: Vergeet mij Niet gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Vergeet mij Niet gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Vergeet mij Niet? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: Vergeet mij Niet, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: Vergeet mij Niet gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: Vergeet mij Niet? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Vergeet mij Niet kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 06-06-2017 om 09:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!