Programma gemist?

mijn hoofd in met eigen hand,In met hoeverre moeten mensen naar met dementie de regie door van over hun eigen in leven uit handen geven, en op tv wanneer? op tv Een portret van alzheimerpatiënt Ger.Meer De van nu het 64-jarige Ger uit kreeg in 2010 in op jonge leeftijd alzheimer gediagnosticeerd. op tv Ondanks dat de het - vreemd genoeg - van bij Ger op gaat om een vorm tijdens de waar minder geheugenverlies optreedt, naar is zijn leven sindsdien op tv compleet in in de war. Hij moet op afscheid nemen van met zijn baan, zijn relatie in wordt na 30 de jaar beëindigd in en hij naar woont in eerste instantie noodgedwongen in samen met tijdens zijn ex-partner en uit diens huidige vriend. in Uiteindelijk moet hij met zijn twee huizen op verkopen en het belandt hij in een op tv zorginstelling. het Niet alleen Gers ziekte tijdens zorgt voor een complexe door situatie. Ger in heeft van een achtergrond in de zorg het en hij heeft het kritische noten aan het uit uit adres van deze op zorg en het nieuwe zorgbeleid. Tegelijkertijd uit is op hij er als patiënt de afhankelijk van. Toch neemt de Ger, naar tot op uit zekere hoogte, de regie van zijn van leven weer in door eigen handen. tijdens Voor het project met DemenTalent tijdens is hij als vrijwilliger op werkzaam als gastdocent voor een het op zorgopleiding in Utrecht. En hij maakt met als een op tv van de op tv eerste in Nederland van gebruik van een nieuw hulpmiddel, uit de op zogeheten dementie van buddyhond.Minder

oktober 2020
06-06-2016 22:55

2Doc: Ger

2Doc: Ger - 2Doc: Ger

mijn hoofd in eigen hand,In hoeverre moeten mensen met dementie de regie over hun eigen leven uit handen geven, en wanneer? Een portret van alzheimerpatiënt Ger.Meer De nu 64-jarige Ger kreeg in 2010 op jonge leeftijd alzheimer gediagnostic...

2Doc: Ger gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Ger de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Ger bij 2Doc: Ger liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Ger. Heb je een uitzending van 2Doc: Ger gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Ger gemist

mijn hoofd in eigen hand,Uitzending gemist van 2Doc: Ger, mijn hoofd in eigen hand? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: Ger, mijn hoofd in eigen hand, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: Ger, mijn hoofd in eigen hand gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: Ger? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Ger kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 06-06-2016 om 22:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!