Programma gemist?

mijn hoofd in tijdens eigen hand,In hoeverre uit moeten met mensen met dementie de regie uit over hun eigen door leven naar uit handen geven, en wanneer? op tv Een portret naar van alzheimerpatiënt een Ger.Meer De tijdens nu 64-jarige Ger door kreeg in 2010 op jonge met leeftijd alzheimer in gediagnosticeerd. Ondanks met dat het - vreemd genoeg - tijdens bij Ger gaat tijdens om naar een vorm waar minder door geheugenverlies optreedt, is naar zijn leven naar sindsdien compleet in de war. een Hij moet tijdens afscheid tijdens nemen van zijn op tv baan, zijn relatie wordt na 30 met jaar beëindigd en op hij woont in het eerste instantie op noodgedwongen samen met op tv zijn het ex-partner en diens huidige vriend. Uiteindelijk het een moet hij zijn twee huizen van verkopen en in belandt hij in door een zorginstelling. naar Niet alleen met Gers ziekte zorgt voor een complexe tijdens het situatie. Ger heeft een achtergrond van in van de zorg en hij heeft uit kritische op noten aan het adres van deze in zorg en het uit nieuwe van zorgbeleid. Tegelijkertijd is het hij er van als patiënt afhankelijk naar van. Toch neemt door Ger, tot op zekere hoogte, de in op regie van zijn leven weer op in naar eigen handen. Voor het een project DemenTalent een is hij als vrijwilliger werkzaam als van het gastdocent voor een zorgopleiding in op Utrecht. de En hij maakt als een met van de eerste op tv in Nederland in gebruik van naar een nieuw hulpmiddel, de met zogeheten dementie in buddyhond.Minder

mei 2020
06-06-2016 22:55

2Doc: Ger

2Doc: Ger - 2Doc: Ger

mijn hoofd in eigen hand,In hoeverre moeten mensen met dementie de regie over hun eigen leven uit handen geven, en wanneer? Een portret van alzheimerpatiënt Ger.Meer De nu 64-jarige Ger kreeg in 2010 op jonge leeftijd alzheimer gediagnostic...

2Doc: Ger gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Ger de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Ger bij 2Doc: Ger liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Ger. Heb je een uitzending van 2Doc: Ger gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Ger gemist

mijn hoofd in eigen hand,Uitzending gemist van 2Doc: Ger, mijn hoofd in eigen hand? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: Ger, mijn hoofd in eigen hand, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: Ger, mijn hoofd in eigen hand gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: Ger? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Ger kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 06-06-2016 om 22:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!