Programma gemist?

mijn het hoofd in eigen hand,In op hoeverre moeten mensen met met op tv dementie de regie over hun een eigen naar leven uit handen geven, en op wanneer? met Een portret van alzheimerpatiënt op Ger.Meer De nu 64-jarige Ger naar met kreeg in 2010 op op tv jonge leeftijd alzheimer tijdens gediagnosticeerd. Ondanks een dat het - vreemd met genoeg - bij tijdens Ger gaat door om een vorm uit waar minder geheugenverlies optreedt, is in zijn leven sindsdien compleet de in met de war. Hij moet afscheid op tv nemen van zijn op tv baan, zijn relatie op tv wordt door na 30 jaar beëindigd en door het hij woont in eerste instantie door noodgedwongen samen met met zijn ex-partner en tijdens diens huidige vriend. Uiteindelijk met een moet hij zijn twee huizen verkopen tijdens van en belandt hij de in een zorginstelling. Niet alleen uit Gers door ziekte zorgt voor een complexe op situatie. de Ger heeft door een achtergrond in de zorg met en hij heeft kritische een een noten aan het adres op tv van deze zorg en het de nieuwe zorgbeleid. een Tegelijkertijd is hij er van als patiënt op afhankelijk een van. Toch neemt Ger, tot op op tv zekere hoogte, op de regie van zijn door leven naar weer in door eigen handen. Voor het project tijdens DemenTalent is hij het als vrijwilliger een werkzaam als gastdocent voor een van zorgopleiding in naar Utrecht. door En hij maakt uit als een van de eerste op tv in Nederland met gebruik van een nieuw tijdens hulpmiddel, het de zogeheten dementie uit buddyhond.Minder

juni 2021
06-06-2016 22:55

2Doc: Ger

2Doc: Ger - 2Doc: Ger

mijn hoofd in eigen hand,In hoeverre moeten mensen met dementie de regie over hun eigen leven uit handen geven, en wanneer? Een portret van alzheimerpatiënt Ger.Meer De nu 64-jarige Ger kreeg in 2010 op jonge leeftijd alzheimer gediagnostic...

2Doc: Ger gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Ger de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Ger bij 2Doc: Ger liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Ger. Heb je een uitzending van 2Doc: Ger gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Ger gemist

mijn hoofd in eigen hand,Uitzending gemist van 2Doc: Ger, mijn hoofd in eigen hand? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: Ger, mijn hoofd in eigen hand, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: Ger, mijn hoofd in eigen hand gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: Ger? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Ger kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 06-06-2016 om 22:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!