Programma gemist?

mijn naar hoofd in eigen met hand,In hoeverre moeten mensen met met door dementie de regie over hun eigen naar leven uit handen op naar geven, en wanneer? naar Een portret van alzheimerpatiënt de Ger.Meer De nu op 64-jarige Ger kreeg in 2010 een op jonge leeftijd op alzheimer gediagnosticeerd. op tv Ondanks dat het naar - vreemd genoeg uit - bij Ger gaat door om een door vorm waar de minder geheugenverlies optreedt, is zijn op tv leven sindsdien compleet naar in de op tv war. Hij moet afscheid door op tv nemen van zijn baan, zijn relatie het wordt na in 30 jaar beëindigd en op hij woont naar in eerste door instantie noodgedwongen naar samen met zijn ex-partner door en diens huidige vriend. een Uiteindelijk moet het hij zijn twee huizen verkopen de en tijdens belandt hij in een zorginstelling. van Niet alleen op Gers tijdens ziekte zorgt voor een tijdens complexe situatie. uit Ger heeft een achtergrond van in de op tv zorg en een hij heeft kritische op tv noten aan het adres van met deze zorg en in het nieuwe op tv zorgbeleid. Tegelijkertijd is hij de er als met patiënt afhankelijk van. Toch neemt naar in Ger, tot op zekere hoogte, de op tv regie naar van zijn de leven weer in eigen handen. Voor naar het op project DemenTalent is hij het als vrijwilliger werkzaam naar als gastdocent op tv voor een van zorgopleiding in Utrecht. van En hij maakt als op een van de eerste in uit Nederland gebruik van naar een een nieuw hulpmiddel, de zogeheten naar dementie door buddyhond.Minder

december 2021
06-06-2016 22:55

2Doc: Ger

2Doc: Ger - 2Doc: Ger

mijn hoofd in eigen hand,In hoeverre moeten mensen met dementie de regie over hun eigen leven uit handen geven, en wanneer? Een portret van alzheimerpatiënt Ger.Meer De nu 64-jarige Ger kreeg in 2010 op jonge leeftijd alzheimer gediagnostic...

2Doc: Ger gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Ger de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Ger bij 2Doc: Ger liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Ger. Heb je een uitzending van 2Doc: Ger gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Ger gemist

mijn hoofd in eigen hand,Uitzending gemist van 2Doc: Ger, mijn hoofd in eigen hand? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: Ger, mijn hoofd in eigen hand, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: Ger, mijn hoofd in eigen hand gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: Ger? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Ger kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 06-06-2016 om 22:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!