Programma gemist?

mijn hoofd in naar eigen in hand,In hoeverre de moeten mensen met dementie met de regie over hun eigen tijdens leven uit handen de geven, en door wanneer? Een portret met van alzheimerpatiënt Ger.Meer op tv De met nu 64-jarige Ger van kreeg in 2010 op jonge leeftijd door door alzheimer gediagnosticeerd. Ondanks dat het de - vreemd genoeg het - met bij Ger gaat om de een vorm een waar minder geheugenverlies optreedt, het is zijn leven sindsdien uit compleet het in de war. Hij moet afscheid naar nemen van met zijn baan, zijn van relatie wordt na 30 door met jaar beëindigd en hij woont het in eerste instantie noodgedwongen naar samen met zijn op ex-partner naar en diens huidige op vriend. Uiteindelijk moet hij zijn met twee huizen verkopen door en belandt hij van in een zorginstelling. op Niet de alleen Gers ziekte met zorgt voor een complexe uit situatie. van Ger heeft met een achtergrond in de zorg uit en hij van heeft kritische noten met aan het adres op tv van deze zorg en het de nieuwe zorgbeleid. de Tegelijkertijd is hij er tijdens naar als patiënt afhankelijk van. Toch neemt door Ger, met tot op een zekere hoogte, de met regie van zijn leven met weer in op tv eigen handen. Voor het project DemenTalent uit is hij naar als naar vrijwilliger werkzaam als gastdocent voor een naar zorgopleiding in door Utrecht. En hij de maakt als een de van door de eerste in Nederland gebruik tijdens van een naar nieuw hulpmiddel, de op zogeheten dementie tijdens buddyhond.Minder

maart 2021
06-06-2016 22:55

2Doc: Ger

2Doc: Ger - 2Doc: Ger

mijn hoofd in eigen hand,In hoeverre moeten mensen met dementie de regie over hun eigen leven uit handen geven, en wanneer? Een portret van alzheimerpatiënt Ger.Meer De nu 64-jarige Ger kreeg in 2010 op jonge leeftijd alzheimer gediagnostic...

2Doc: Ger gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Ger de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Ger bij 2Doc: Ger liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Ger. Heb je een uitzending van 2Doc: Ger gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Ger gemist

mijn hoofd in eigen hand,Uitzending gemist van 2Doc: Ger, mijn hoofd in eigen hand? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: Ger, mijn hoofd in eigen hand, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: Ger, mijn hoofd in eigen hand gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: Ger? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Ger kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 06-06-2016 om 22:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!