Programma gemist?

mijn hoofd op tv in eigen in hand,In hoeverre het moeten mensen met dementie de regie op tv over hun door eigen leven tijdens uit handen geven, en wanneer? het in Een portret van alzheimerpatiënt het Ger.Meer De nu 64-jarige Ger de kreeg in uit 2010 op naar jonge leeftijd alzheimer door gediagnosticeerd. Ondanks dat het naar - vreemd met genoeg - bij Ger gaat de in om een vorm waar minder geheugenverlies op uit optreedt, is zijn leven met sindsdien compleet een in de war. Hij het moet afscheid nemen op tv van zijn baan, zijn op tv relatie wordt na 30 het jaar beëindigd en door hij woont in in eerste instantie door noodgedwongen samen met op zijn ex-partner en door diens huidige vriend. door Uiteindelijk moet hij zijn een twee huizen verkopen in en in belandt hij door in een zorginstelling. door Niet alleen tijdens Gers ziekte zorgt voor een op complexe situatie. door Ger heeft een de achtergrond in de zorg en tijdens hij op tv heeft kritische noten aan het in adres van deze door zorg en het van nieuwe op tv zorgbeleid. Tegelijkertijd is hij er in naar als patiënt afhankelijk van. Toch in neemt uit Ger, tot op zekere met hoogte, de regie het van zijn leven weer naar in eigen handen. door Voor het project DemenTalent van is tijdens hij als vrijwilliger uit werkzaam als gastdocent door voor een zorgopleiding in in Utrecht. En hij maakt het als een van uit op tv de eerste in Nederland gebruik van door met een nieuw hulpmiddel, de de zogeheten dementie naar buddyhond.Minder

januari 2020
06-06-2016 22:55

2Doc: Ger

2Doc: Ger - 2Doc: Ger

mijn hoofd in eigen hand,In hoeverre moeten mensen met dementie de regie over hun eigen leven uit handen geven, en wanneer? Een portret van alzheimerpatiënt Ger.Meer De nu 64-jarige Ger kreeg in 2010 op jonge leeftijd alzheimer gediagnostic...

2Doc: Ger gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Ger de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Ger bij 2Doc: Ger liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Ger. Heb je een uitzending van 2Doc: Ger gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Ger gemist

mijn hoofd in eigen hand,Uitzending gemist van 2Doc: Ger, mijn hoofd in eigen hand? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: Ger, mijn hoofd in eigen hand, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: Ger, mijn hoofd in eigen hand gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: Ger? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Ger kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 06-06-2016 om 22:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!