Programma gemist?

De overgebleven drie op op tv koppels strijden in door de finale om het de titel. De koppels gaan tot het het uiterste een om het tijdens beste gerecht van de dag op te serveren. de Op de het menu staan pulled pork, kip, van spareribs de en beef-ribs.

Er op zijn nog naar vier koppels in de race. naar Vandaag staat het er hele de kip op het menu. de De twee koppels met door de het laagste score worden naar tijdens de burn-out gestuurd, waar een ze alles uit de in kast moeten halen de om op op een met minibarbecue de burger als beste klaar een van te maken. Het verliezende in koppel moet het strijdtoneel door verlaten.

Er op tv zijn nog vijf koppels in met de race voor de de door titel. Vandaag uit staat er varkenshaas, kippenbout en lamskarbonade de op tijdens het menu. De twee koppels de uit met de laagste score worden van naar door de burn-out gestuurd, de waar ze alles uit de kast uit moeten halen van om de met kipsatéspies met uit groente als beste klaar te tijdens maken op van een minibarbecue. het Het verliezende koppel moet naar het strijdtoneel van verlaten.

Er op tv zijn nog zes koppels van in de race van voor het de titel. Vandaag tijdens staat er forel op het met menu. De twee van koppels met de laagste het score worden het naar de uit burn-out gestuurd, waar ze alles een uit de kast op moeten halen een om op een minibarbecue tijdens de hot & van spicy het worst als beste klaar van te maken. naar Het verliezende koppel moet naar het op tv strijdtoneel verlaten.

Er de zijn nog het zeven koppels in het de race voor de titel. met Vandaag staat de Black tijdens tijdens Angus-burger op het menu. uit De twee koppels met met de naar laagste score worden naar de burn-out naar gestuurd, het waar ze uit alles uit de kast de moeten halen een om op een minibarbecue op het kiphaasstokje als naar beste klaar te maken. Het met verliezende koppel moet een het van strijdtoneel verlaten.

Er zijn op nog acht tijdens koppels in de naar race voor de titel. in Vandaag door staat zalm op het menu. uit De een twee koppels met de tijdens laagste score worden naar de uit burn-out gestuurd, uit waar ze alles uit door de kast moeten van halen de om op een minibarbecue door de chipolataworst tijdens als beste klaar op te maken. Het verliezende koppel met moet het strijdtoneel van in verlaten.

Er met zijn nog negen op tv koppels in het de race voor de tijdens titel. Vandaag een staat ribeye op het menu. van De twee op koppels met de tijdens laagste score worden tijdens naar de burn-out in gestuurd, waar ze alles uit op de in kast moeten halen op tv om op het een minibarbecue de het varkenssaté als beste klaar met te maken. Het verliezende op tv koppel het moet het strijdtoneel door verlaten.

Vandaag een staat lamsrack op in het menu. De twee de koppels een met de laagste score worden naar door met de burn-out gestuurd, waar ze alles op tv uit de kast met moeten op halen om op op een minibarbecue het de speciale groente tijdens als beste klaar het te maken. Het tijdens verliezende koppel moet op het strijdtoneel verlaten.

februari 2020
01-10-2017 17:06

Afl. 8

Grillmasters - Afl. 8

De overgebleven drie koppels strijden in de finale om de titel. De koppels gaan tot het uiterste om het beste gerecht van de dag te serveren. Op het menu staan pulled pork, kip, spareribs en beef-ribs.

24-09-2017 17:00

Afl. 7

Grillmasters - Afl. 7

Er zijn nog vier koppels in de race. Vandaag staat er hele kip op het menu. De twee koppels met de laagste score worden naar de burn-out gestuurd, waar ze alles uit de kast moeten halen om op een minibarbecue de burger als beste klaar te ma...

17-09-2017 17:05

Afl. 6

Grillmasters - Afl. 6

Er zijn nog vijf koppels in de race voor de titel. Vandaag staat er varkenshaas, kippenbout en lamskarbonade op het menu. De twee koppels met de laagste score worden naar de burn-out gestuurd, waar ze alles uit de kast moeten halen om de ki...

10-09-2017 17:01

Afl. 5

Grillmasters - Afl. 5

Er zijn nog zes koppels in de race voor de titel. Vandaag staat er forel op het menu. De twee koppels met de laagste score worden naar de burn-out gestuurd, waar ze alles uit de kast moeten halen om op een minibarbecue de hot & spicy worst ...

03-09-2017 17:04

Afl. 4

Grillmasters - Afl. 4

Er zijn nog zeven koppels in de race voor de titel. Vandaag staat de Black Angus-burger op het menu. De twee koppels met de laagste score worden naar de burn-out gestuurd, waar ze alles uit de kast moeten halen om op een minibarbecue het ki...

27-08-2017 17:05

Afl. 3

Grillmasters - Afl. 3

Er zijn nog acht koppels in de race voor de titel. Vandaag staat zalm op het menu. De twee koppels met de laagste score worden naar de burn-out gestuurd, waar ze alles uit de kast moeten halen om op een minibarbecue de chipolataworst als be...

20-08-2017 17:01

Afl. 2

Grillmasters - Afl. 2

Er zijn nog negen koppels in de race voor de titel. Vandaag staat ribeye op het menu. De twee koppels met de laagste score worden naar de burn-out gestuurd, waar ze alles uit de kast moeten halen om op een minibarbecue de varkenssaté als be...

13-08-2017 17:07

Afl. 1

Grillmasters - Afl. 1

Vandaag staat lamsrack op het menu. De twee koppels met de laagste score worden naar de burn-out gestuurd, waar ze alles uit de kast moeten halen om op een minibarbecue de speciale groente als beste klaar te maken. Het verliezende koppel mo...

Grillmasters gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Grillmasters de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Grillmasters bij Grillmasters liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Grillmasters. Heb je een uitzending van Grillmasters gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Grillmasters gemist

Zomerse grillcompetitie waarin Ruben Nicolai, Herman den Blijker en wereldkampioen barbecueën Jord Althuizen op zoek gaan naar de allerbeste bbq'er van Nederland.

Uitzending gemist van Grillmasters? Hier kun je alle uitzendingen van Grillmasters kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 8
  • Laatste uitzending op 01-10-2017 om 17:06 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!