Programma gemist?

De overgebleven door drie koppels strijden op in de finale om tijdens de door titel. De koppels in gaan tot het het uiterste om het beste uit gerecht van de door dag te tijdens serveren. Op het menu tijdens staan pulled pork, een kip, spareribs en in beef-ribs.

Er uit zijn nog vier koppels in met de de race. Vandaag staat er hele op de kip op het menu. De van twee koppels met in de naar laagste score worden naar de burn-out in gestuurd, de waar ze alles de uit de kast moeten halen een om op de een minibarbecue de op burger als beste uit klaar op te maken. Het verliezende koppel door moet het strijdtoneel van verlaten.

Er op zijn nog vijf uit koppels in met de race voor de op titel. Vandaag met staat er varkenshaas, kippenbout en lamskarbonade het op op het menu. De twee koppels van met de laagste tijdens score worden naar naar de burn-out gestuurd, uit tijdens waar ze alles uit de het kast van moeten halen om de het kipsatéspies met groente als tijdens beste naar klaar te maken uit op een minibarbecue. Het verliezende de koppel de moet het strijdtoneel op tv verlaten.

Er zijn nog de zes koppels uit in een de race voor de uit titel. Vandaag staat door er forel op het op tv menu. de De twee koppels met de op laagste score worden op naar van de burn-out gestuurd, waar ze door alles van uit de kast moeten met halen om de op een minibarbecue op de hot & spicy worst als het beste klaar te de uit maken. Het verliezende koppel de moet het strijdtoneel de verlaten.

Er het zijn nog tijdens zeven koppels in de op tv race voor de titel. uit Vandaag staat de van Black Angus-burger in op het menu. De twee op tv koppels met de met een laagste score worden de naar de burn-out gestuurd, waar ze met alles uit de de kast moeten de halen om op door een uit minibarbecue het kiphaasstokje als van beste klaar te maken. Het in verliezende koppel moet naar op het strijdtoneel verlaten.

Er zijn op nog acht op tv koppels in de race door voor de uit titel. Vandaag staat het zalm op het menu. De een twee koppels met de van de laagste score worden het naar de burn-out gestuurd, tijdens waar ze alles uit met de kast een moeten van halen om op een tijdens minibarbecue de op chipolataworst als beste klaar uit te maken. Het verliezende koppel in moet het strijdtoneel op tv de verlaten.

Er op zijn nog negen koppels op tv in de race van voor de titel. door Vandaag staat naar ribeye op het een menu. De met twee koppels met de laagste score naar naar worden naar de burn-out gestuurd, waar door ze op tv alles uit de kast moeten het halen om op het een minibarbecue van de varkenssaté een als beste klaar te maken. in Het verliezende een koppel moet uit het strijdtoneel naar verlaten.

Vandaag tijdens staat lamsrack op het menu. de De door twee koppels met de naar laagste score worden naar met de burn-out met gestuurd, waar van ze alles uit de kast naar moeten halen van om op uit een minibarbecue de speciale uit groente als beste klaar de te op tv maken. Het verliezende naar koppel moet het strijdtoneel naar verlaten.

juli 2020
01-10-2017 17:06

Afl. 8

Grillmasters - Afl. 8

De overgebleven drie koppels strijden in de finale om de titel. De koppels gaan tot het uiterste om het beste gerecht van de dag te serveren. Op het menu staan pulled pork, kip, spareribs en beef-ribs.

24-09-2017 17:00

Afl. 7

Grillmasters - Afl. 7

Er zijn nog vier koppels in de race. Vandaag staat er hele kip op het menu. De twee koppels met de laagste score worden naar de burn-out gestuurd, waar ze alles uit de kast moeten halen om op een minibarbecue de burger als beste klaar te ma...

17-09-2017 17:05

Afl. 6

Grillmasters - Afl. 6

Er zijn nog vijf koppels in de race voor de titel. Vandaag staat er varkenshaas, kippenbout en lamskarbonade op het menu. De twee koppels met de laagste score worden naar de burn-out gestuurd, waar ze alles uit de kast moeten halen om de ki...

10-09-2017 17:01

Afl. 5

Grillmasters - Afl. 5

Er zijn nog zes koppels in de race voor de titel. Vandaag staat er forel op het menu. De twee koppels met de laagste score worden naar de burn-out gestuurd, waar ze alles uit de kast moeten halen om op een minibarbecue de hot & spicy worst ...

03-09-2017 17:04

Afl. 4

Grillmasters - Afl. 4

Er zijn nog zeven koppels in de race voor de titel. Vandaag staat de Black Angus-burger op het menu. De twee koppels met de laagste score worden naar de burn-out gestuurd, waar ze alles uit de kast moeten halen om op een minibarbecue het ki...

27-08-2017 17:05

Afl. 3

Grillmasters - Afl. 3

Er zijn nog acht koppels in de race voor de titel. Vandaag staat zalm op het menu. De twee koppels met de laagste score worden naar de burn-out gestuurd, waar ze alles uit de kast moeten halen om op een minibarbecue de chipolataworst als be...

20-08-2017 17:01

Afl. 2

Grillmasters - Afl. 2

Er zijn nog negen koppels in de race voor de titel. Vandaag staat ribeye op het menu. De twee koppels met de laagste score worden naar de burn-out gestuurd, waar ze alles uit de kast moeten halen om op een minibarbecue de varkenssaté als be...

13-08-2017 17:07

Afl. 1

Grillmasters - Afl. 1

Vandaag staat lamsrack op het menu. De twee koppels met de laagste score worden naar de burn-out gestuurd, waar ze alles uit de kast moeten halen om op een minibarbecue de speciale groente als beste klaar te maken. Het verliezende koppel mo...

Grillmasters gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Grillmasters de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Grillmasters bij Grillmasters liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Grillmasters. Heb je een uitzending van Grillmasters gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Grillmasters gemist

Zomerse grillcompetitie waarin Ruben Nicolai, Herman den Blijker en wereldkampioen barbecueën Jord Althuizen op zoek gaan naar de allerbeste bbq'er van Nederland.

Uitzending gemist van Grillmasters? Hier kun je alle uitzendingen van Grillmasters kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 8
  • Laatste uitzending op 01-10-2017 om 17:06 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!