Programma gemist?

De overgebleven de drie koppels strijden in van de finale om met de titel. uit De koppels gaan in tot het van uiterste om het in beste gerecht op van de dag naar te serveren. Op het menu staan het pulled tijdens pork, kip, naar spareribs en beef-ribs.

Er zijn de nog vier koppels in van de op race. Vandaag staat naar er hele kip de op het menu. De twee een tijdens koppels met de tijdens laagste score worden tijdens naar de burn-out met gestuurd, waar ze alles uit met de kast de moeten halen om op een door van minibarbecue de burger naar als beste klaar tijdens te maken. Het verliezende koppel op tv moet een het strijdtoneel verlaten.

Er zijn nog naar vijf koppels in op de met race voor een de titel. Vandaag staat er uit varkenshaas, kippenbout en een lamskarbonade op het menu. naar De uit twee koppels op tv met de laagste score door worden naar de met burn-out gestuurd, waar tijdens ze alles uit van de kast moeten door halen om de kipsatéspies met de groente als beste naar klaar de te maken op een minibarbecue. in Het verliezende naar koppel moet met het strijdtoneel het verlaten.

Er in zijn nog zes koppels in door de race voor uit de de titel. Vandaag staat er forel op op het menu. uit De twee koppels de met de van laagste de score worden naar de door burn-out gestuurd, waar ze op tv alles een uit de kast de moeten halen om naar op een minibarbecue de hot & het spicy worst naar als beste klaar te een maken. tijdens Het verliezende koppel met moet het op strijdtoneel verlaten.

Er van zijn nog zeven naar koppels in op de race voor door de titel. Vandaag staat de in Black op tv Angus-burger op het menu. De twee de koppels met de op uit laagste score worden naar een de burn-out gestuurd, een waar ze alles uit de met met kast moeten halen door om op een met minibarbecue het kiphaasstokje als beste de klaar te maken. Het van verliezende koppel een moet het strijdtoneel de verlaten.

Er op zijn nog acht koppels in met de met race voor tijdens de titel. Vandaag staat zalm op van van het menu. De twee koppels in met tijdens de laagste score worden naar naar de burn-out gestuurd, waar op ze alles uit op tv uit de kast moeten halen om op van een minibarbecue de het chipolataworst door als beste naar klaar te maken. het Het verliezende koppel met moet het strijdtoneel tijdens verlaten.

Er zijn nog door naar negen koppels in de met race voor de een titel. Vandaag op staat ribeye op het een menu. De twee koppels met uit de uit laagste score worden naar tijdens de door burn-out gestuurd, waar ze alles met uit de van kast moeten halen op tv om op een minibarbecue met de varkenssaté het als beste klaar te maken. van Het verliezende koppel tijdens moet het van strijdtoneel tijdens verlaten.

Vandaag staat een lamsrack op in het menu. De twee uit koppels naar met de laagste score door worden naar de burn-out gestuurd, van waar ze naar alles uit op de kast moeten tijdens halen om op een op tv minibarbecue met de speciale groente als beste klaar een op tv te maken. Het uit verliezende koppel moet tijdens het strijdtoneel verlaten.

december 2021
01-10-2017 17:06

Afl. 8

Grillmasters - Afl. 8

De overgebleven drie koppels strijden in de finale om de titel. De koppels gaan tot het uiterste om het beste gerecht van de dag te serveren. Op het menu staan pulled pork, kip, spareribs en beef-ribs.

24-09-2017 17:00

Afl. 7

Grillmasters - Afl. 7

Er zijn nog vier koppels in de race. Vandaag staat er hele kip op het menu. De twee koppels met de laagste score worden naar de burn-out gestuurd, waar ze alles uit de kast moeten halen om op een minibarbecue de burger als beste klaar te ma...

17-09-2017 17:05

Afl. 6

Grillmasters - Afl. 6

Er zijn nog vijf koppels in de race voor de titel. Vandaag staat er varkenshaas, kippenbout en lamskarbonade op het menu. De twee koppels met de laagste score worden naar de burn-out gestuurd, waar ze alles uit de kast moeten halen om de ki...

10-09-2017 17:01

Afl. 5

Grillmasters - Afl. 5

Er zijn nog zes koppels in de race voor de titel. Vandaag staat er forel op het menu. De twee koppels met de laagste score worden naar de burn-out gestuurd, waar ze alles uit de kast moeten halen om op een minibarbecue de hot & spicy worst ...

03-09-2017 17:04

Afl. 4

Grillmasters - Afl. 4

Er zijn nog zeven koppels in de race voor de titel. Vandaag staat de Black Angus-burger op het menu. De twee koppels met de laagste score worden naar de burn-out gestuurd, waar ze alles uit de kast moeten halen om op een minibarbecue het ki...

27-08-2017 17:05

Afl. 3

Grillmasters - Afl. 3

Er zijn nog acht koppels in de race voor de titel. Vandaag staat zalm op het menu. De twee koppels met de laagste score worden naar de burn-out gestuurd, waar ze alles uit de kast moeten halen om op een minibarbecue de chipolataworst als be...

20-08-2017 17:01

Afl. 2

Grillmasters - Afl. 2

Er zijn nog negen koppels in de race voor de titel. Vandaag staat ribeye op het menu. De twee koppels met de laagste score worden naar de burn-out gestuurd, waar ze alles uit de kast moeten halen om op een minibarbecue de varkenssaté als be...

13-08-2017 17:07

Afl. 1

Grillmasters - Afl. 1

Vandaag staat lamsrack op het menu. De twee koppels met de laagste score worden naar de burn-out gestuurd, waar ze alles uit de kast moeten halen om op een minibarbecue de speciale groente als beste klaar te maken. Het verliezende koppel mo...

Grillmasters gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Grillmasters de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Grillmasters bij Grillmasters liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Grillmasters. Heb je een uitzending van Grillmasters gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Grillmasters gemist

Zomerse grillcompetitie waarin Ruben Nicolai, Herman den Blijker en wereldkampioen barbecueën Jord Althuizen op zoek gaan naar de allerbeste bbq'er van Nederland.

Uitzending gemist van Grillmasters? Hier kun je alle uitzendingen van Grillmasters kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 8
  • Laatste uitzending op 01-10-2017 om 17:06 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!