Programma gemist?

De overgebleven door drie met koppels strijden in de op finale om de de titel. De koppels gaan in tot het uiterste om op in het beste gerecht van uit de dag door te serveren. Op het van menu staan pulled het pork, kip, spareribs uit en beef-ribs.

Er zijn nog naar vier koppels op tv in de race. Vandaag het op tv staat er hele kip op op het menu. De twee op koppels uit met de laagste score worden van van naar de burn-out gestuurd, van waar ze de alles uit de kast moeten naar halen het om op een minibarbecue de op tv burger als beste klaar de te de maken. Het verliezende naar koppel moet uit het strijdtoneel verlaten.

Er zijn nog in vijf het koppels in met de race voor de van titel. Vandaag tijdens staat er varkenshaas, kippenbout en lamskarbonade op de op het menu. De twee een koppels met een de laagste score worden naar met de burn-out naar gestuurd, op waar ze alles uit de naar kast de moeten halen om de kipsatéspies met op naar groente als beste klaar te maken van op een met minibarbecue. Het verliezende naar koppel moet op het strijdtoneel van verlaten.

Er zijn van nog zes koppels van in in de race voor op de titel. Vandaag staat er een forel op uit het menu. De twee koppels het met de de laagste uit score worden naar met de burn-out gestuurd, door waar ze alles uit de de kast moeten halen een om uit op een minibarbecue de hot met & spicy op worst als beste klaar uit te maken. Het de verliezende tijdens koppel moet het door strijdtoneel verlaten.

Er zijn met nog zeven van koppels in de race voor op door de titel. Vandaag staat de door Black Angus-burger op het in menu. De twee op koppels op tv met de laagste score uit worden naar met de burn-out een gestuurd, waar ze alles uit uit de kast uit moeten halen om op op een minibarbecue het door kiphaasstokje een als beste klaar in te maken. Het verliezende koppel moet op tv een het strijdtoneel verlaten.

Er tijdens zijn nog op tv acht koppels in de race op voor de in titel. Vandaag staat op tv zalm op het menu. met De twee van koppels met de laagste het score worden een naar de burn-out gestuurd, waar uit door ze alles uit de een kast moeten halen om tijdens op van een minibarbecue de op tv chipolataworst als beste klaar te maken. tijdens Het verliezende koppel het een moet het strijdtoneel het verlaten.

Er in zijn nog negen naar koppels in de race het voor tijdens de titel. Vandaag staat ribeye met op op het menu. De twee koppels met door de uit laagste score op tv worden naar de burn-out gestuurd, tijdens waar tijdens ze alles uit de van kast moeten halen om op op in een minibarbecue de varkenssaté het als beste klaar te maken. naar tijdens Het verliezende koppel moet de het strijdtoneel de verlaten.

Vandaag door staat lamsrack op het naar menu. De twee op koppels met op tv de laagste score op worden naar de van burn-out gestuurd, waar ze alles naar uit uit de kast moeten halen om op tv op een het minibarbecue tijdens de speciale groente als beste klaar van te maken. de Het verliezende koppel moet van van het strijdtoneel verlaten.

juni 2021
01-10-2017 17:06

Afl. 8

Grillmasters - Afl. 8

De overgebleven drie koppels strijden in de finale om de titel. De koppels gaan tot het uiterste om het beste gerecht van de dag te serveren. Op het menu staan pulled pork, kip, spareribs en beef-ribs.

24-09-2017 17:00

Afl. 7

Grillmasters - Afl. 7

Er zijn nog vier koppels in de race. Vandaag staat er hele kip op het menu. De twee koppels met de laagste score worden naar de burn-out gestuurd, waar ze alles uit de kast moeten halen om op een minibarbecue de burger als beste klaar te ma...

17-09-2017 17:05

Afl. 6

Grillmasters - Afl. 6

Er zijn nog vijf koppels in de race voor de titel. Vandaag staat er varkenshaas, kippenbout en lamskarbonade op het menu. De twee koppels met de laagste score worden naar de burn-out gestuurd, waar ze alles uit de kast moeten halen om de ki...

10-09-2017 17:01

Afl. 5

Grillmasters - Afl. 5

Er zijn nog zes koppels in de race voor de titel. Vandaag staat er forel op het menu. De twee koppels met de laagste score worden naar de burn-out gestuurd, waar ze alles uit de kast moeten halen om op een minibarbecue de hot & spicy worst ...

03-09-2017 17:04

Afl. 4

Grillmasters - Afl. 4

Er zijn nog zeven koppels in de race voor de titel. Vandaag staat de Black Angus-burger op het menu. De twee koppels met de laagste score worden naar de burn-out gestuurd, waar ze alles uit de kast moeten halen om op een minibarbecue het ki...

27-08-2017 17:05

Afl. 3

Grillmasters - Afl. 3

Er zijn nog acht koppels in de race voor de titel. Vandaag staat zalm op het menu. De twee koppels met de laagste score worden naar de burn-out gestuurd, waar ze alles uit de kast moeten halen om op een minibarbecue de chipolataworst als be...

20-08-2017 17:01

Afl. 2

Grillmasters - Afl. 2

Er zijn nog negen koppels in de race voor de titel. Vandaag staat ribeye op het menu. De twee koppels met de laagste score worden naar de burn-out gestuurd, waar ze alles uit de kast moeten halen om op een minibarbecue de varkenssaté als be...

13-08-2017 17:07

Afl. 1

Grillmasters - Afl. 1

Vandaag staat lamsrack op het menu. De twee koppels met de laagste score worden naar de burn-out gestuurd, waar ze alles uit de kast moeten halen om op een minibarbecue de speciale groente als beste klaar te maken. Het verliezende koppel mo...

Grillmasters gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Grillmasters de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Grillmasters bij Grillmasters liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Grillmasters. Heb je een uitzending van Grillmasters gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Grillmasters gemist

Zomerse grillcompetitie waarin Ruben Nicolai, Herman den Blijker en wereldkampioen barbecueën Jord Althuizen op zoek gaan naar de allerbeste bbq'er van Nederland.

Uitzending gemist van Grillmasters? Hier kun je alle uitzendingen van Grillmasters kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 8
  • Laatste uitzending op 01-10-2017 om 17:06 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!