Programma gemist?

De het overgebleven drie koppels strijden het in de finale om met van de titel. De koppels in gaan tot de het uiterste om in het beste gerecht van de dag tijdens te serveren. Op in het de menu staan pulled een pork, kip, de spareribs en beef-ribs.

Er zijn nog het vier koppels de in de race. Vandaag het in staat er hele naar kip op het menu. De twee in tijdens koppels met de laagste uit score worden naar de tijdens burn-out gestuurd, waar ze op alles het uit de kast moeten halen een om op met een minibarbecue door de burger als naar beste klaar te maken. tijdens Het verliezende een koppel moet op tv het strijdtoneel verlaten.

Er zijn door nog vijf met koppels in de race door voor de titel. Vandaag op tv staat er varkenshaas, de kippenbout en uit lamskarbonade op tv op het menu. De de twee koppels met van de laagste score worden naar naar de burn-out gestuurd, uit waar een ze alles uit de uit kast moeten uit halen om de kipsatéspies naar met groente met als beste klaar te maken tijdens op een de minibarbecue. Het verliezende op koppel moet uit het strijdtoneel op verlaten.

Er zijn door nog zes de koppels in de naar race voor met de titel. Vandaag staat er op forel op het menu. tijdens De twee in koppels door met de laagste van score worden naar de burn-out een gestuurd, waar ze alles naar uit de van kast moeten halen tijdens om op een de minibarbecue de hot van & spicy worst als van beste klaar te tijdens maken. Het uit verliezende op koppel moet het strijdtoneel van verlaten.

Er in zijn nog naar zeven koppels in de op tv race voor de titel. tijdens Vandaag staat op tv de Black Angus-burger op het het menu. De twee op in koppels met de laagste score worden tijdens naar de burn-out de gestuurd, de waar ze alles uit in de kast moeten uit halen om op een van minibarbecue een het kiphaasstokje als beste door klaar te maken. Het door verliezende koppel moet met het met strijdtoneel verlaten.

Er in zijn nog met acht koppels in de de race voor de in titel. Vandaag met staat zalm op door het menu. De twee koppels van met de een laagste score worden uit naar de burn-out gestuurd, naar waar ze uit alles uit de kast tijdens moeten halen om op op tv een minibarbecue naar de tijdens chipolataworst als beste naar klaar te maken. Het verliezende in koppel moet het strijdtoneel het tijdens verlaten.

Er zijn het nog uit negen koppels in de van race voor de de titel. Vandaag staat ribeye op op tv door het menu. De van twee koppels met uit de laagste score worden naar de de burn-out gestuurd, waar naar de ze alles uit de kast moeten op tv in halen om op een minibarbecue de naar varkenssaté als op tv beste klaar te een maken. Het verliezende koppel een moet het op tv strijdtoneel op verlaten.

Vandaag staat lamsrack tijdens op het naar menu. De twee koppels de het met de laagste score worden tijdens naar de burn-out gestuurd, de waar van ze alles uit de kast van moeten halen om het op een naar minibarbecue de op tv speciale groente uit als beste klaar te uit maken. Het uit verliezende koppel moet het strijdtoneel op verlaten.

maart 2021
01-10-2017 17:06

Afl. 8

Grillmasters - Afl. 8

De overgebleven drie koppels strijden in de finale om de titel. De koppels gaan tot het uiterste om het beste gerecht van de dag te serveren. Op het menu staan pulled pork, kip, spareribs en beef-ribs.

24-09-2017 17:00

Afl. 7

Grillmasters - Afl. 7

Er zijn nog vier koppels in de race. Vandaag staat er hele kip op het menu. De twee koppels met de laagste score worden naar de burn-out gestuurd, waar ze alles uit de kast moeten halen om op een minibarbecue de burger als beste klaar te ma...

17-09-2017 17:05

Afl. 6

Grillmasters - Afl. 6

Er zijn nog vijf koppels in de race voor de titel. Vandaag staat er varkenshaas, kippenbout en lamskarbonade op het menu. De twee koppels met de laagste score worden naar de burn-out gestuurd, waar ze alles uit de kast moeten halen om de ki...

10-09-2017 17:01

Afl. 5

Grillmasters - Afl. 5

Er zijn nog zes koppels in de race voor de titel. Vandaag staat er forel op het menu. De twee koppels met de laagste score worden naar de burn-out gestuurd, waar ze alles uit de kast moeten halen om op een minibarbecue de hot & spicy worst ...

03-09-2017 17:04

Afl. 4

Grillmasters - Afl. 4

Er zijn nog zeven koppels in de race voor de titel. Vandaag staat de Black Angus-burger op het menu. De twee koppels met de laagste score worden naar de burn-out gestuurd, waar ze alles uit de kast moeten halen om op een minibarbecue het ki...

27-08-2017 17:05

Afl. 3

Grillmasters - Afl. 3

Er zijn nog acht koppels in de race voor de titel. Vandaag staat zalm op het menu. De twee koppels met de laagste score worden naar de burn-out gestuurd, waar ze alles uit de kast moeten halen om op een minibarbecue de chipolataworst als be...

20-08-2017 17:01

Afl. 2

Grillmasters - Afl. 2

Er zijn nog negen koppels in de race voor de titel. Vandaag staat ribeye op het menu. De twee koppels met de laagste score worden naar de burn-out gestuurd, waar ze alles uit de kast moeten halen om op een minibarbecue de varkenssaté als be...

13-08-2017 17:07

Afl. 1

Grillmasters - Afl. 1

Vandaag staat lamsrack op het menu. De twee koppels met de laagste score worden naar de burn-out gestuurd, waar ze alles uit de kast moeten halen om op een minibarbecue de speciale groente als beste klaar te maken. Het verliezende koppel mo...

Grillmasters gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Grillmasters de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Grillmasters bij Grillmasters liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Grillmasters. Heb je een uitzending van Grillmasters gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Grillmasters gemist

Zomerse grillcompetitie waarin Ruben Nicolai, Herman den Blijker en wereldkampioen barbecueën Jord Althuizen op zoek gaan naar de allerbeste bbq'er van Nederland.

Uitzending gemist van Grillmasters? Hier kun je alle uitzendingen van Grillmasters kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 8
  • Laatste uitzending op 01-10-2017 om 17:06 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!