Programma gemist?

De in overgebleven drie koppels strijden met in de finale om tijdens tijdens de titel. De uit koppels gaan tot het het uiterste om het beste op tv gerecht van de het dag te tijdens serveren. Op het menu staan de pulled op tv pork, kip, spareribs op en beef-ribs.

Er zijn op nog vier het koppels in de race. tijdens Vandaag staat er hele het kip met op het menu. de De twee koppels met de in laagste score uit worden in naar de burn-out gestuurd, waar ze in alles door uit de kast moeten halen de in om op een minibarbecue de burger door als beste klaar door te door maken. Het naar verliezende koppel moet het van strijdtoneel verlaten.

Er in zijn nog het vijf koppels in de race van voor de titel. met Vandaag staat er tijdens varkenshaas, kippenbout en op tv lamskarbonade het op het menu. in De twee koppels met de in laagste score door worden naar de op burn-out gestuurd, waar een ze alles uit de kast in moeten halen om op tv door de kipsatéspies met groente als beste op klaar te maken tijdens op een de minibarbecue. Het verliezende op koppel moet in het strijdtoneel op tv verlaten.

Er zijn nog naar zes koppels in uit de race op tv voor de naar titel. Vandaag staat er in forel een op het menu. naar De twee koppels met de met laagste in score worden naar de burn-out naar gestuurd, op waar ze alles uit de kast uit het moeten halen om op uit een minibarbecue de hot naar & spicy een worst als beste klaar te naar maken. Het verliezende een koppel moet het een de strijdtoneel verlaten.

Er tijdens zijn nog zeven koppels in met de race in voor tijdens de titel. Vandaag staat het de Black Angus-burger op het de menu. de De twee koppels met tijdens de laagste score worden met naar naar de burn-out gestuurd, naar waar ze naar alles uit de kast moeten met halen om op op een minibarbecue het kiphaasstokje een als beste klaar in in te maken. Het op verliezende koppel moet het een strijdtoneel verlaten.

Er zijn met nog acht koppels in door de met race voor op tv de titel. Vandaag staat zalm op tijdens het menu. De uit uit twee koppels met de laagste op tv score worden naar met de een burn-out gestuurd, waar ze alles in uit door de kast moeten van halen om op op een minibarbecue de chipolataworst in als beste klaar uit te maken. Het verliezende koppel uit moet het met strijdtoneel op verlaten.

Er zijn nog met negen koppels de in naar de race voor de titel. uit Vandaag naar staat ribeye op het menu. De naar de twee koppels met de laagste score van worden naar door de burn-out uit gestuurd, waar in ze alles uit de op kast moeten halen om uit op een een minibarbecue de varkenssaté als beste het klaar te maken. de Het verliezende koppel door moet van het strijdtoneel een verlaten.

Vandaag met staat lamsrack op het menu. op De twee uit koppels met de laagste tijdens met score worden naar de burn-out gestuurd, naar waar uit ze alles uit de op tv kast moeten halen om op op naar een minibarbecue de speciale de groente het als beste klaar met te maken. Het door verliezende koppel moet naar het strijdtoneel verlaten.

oktober 2020
01-10-2017 17:06

Afl. 8

Grillmasters - Afl. 8

De overgebleven drie koppels strijden in de finale om de titel. De koppels gaan tot het uiterste om het beste gerecht van de dag te serveren. Op het menu staan pulled pork, kip, spareribs en beef-ribs.

24-09-2017 17:00

Afl. 7

Grillmasters - Afl. 7

Er zijn nog vier koppels in de race. Vandaag staat er hele kip op het menu. De twee koppels met de laagste score worden naar de burn-out gestuurd, waar ze alles uit de kast moeten halen om op een minibarbecue de burger als beste klaar te ma...

17-09-2017 17:05

Afl. 6

Grillmasters - Afl. 6

Er zijn nog vijf koppels in de race voor de titel. Vandaag staat er varkenshaas, kippenbout en lamskarbonade op het menu. De twee koppels met de laagste score worden naar de burn-out gestuurd, waar ze alles uit de kast moeten halen om de ki...

10-09-2017 17:01

Afl. 5

Grillmasters - Afl. 5

Er zijn nog zes koppels in de race voor de titel. Vandaag staat er forel op het menu. De twee koppels met de laagste score worden naar de burn-out gestuurd, waar ze alles uit de kast moeten halen om op een minibarbecue de hot & spicy worst ...

03-09-2017 17:04

Afl. 4

Grillmasters - Afl. 4

Er zijn nog zeven koppels in de race voor de titel. Vandaag staat de Black Angus-burger op het menu. De twee koppels met de laagste score worden naar de burn-out gestuurd, waar ze alles uit de kast moeten halen om op een minibarbecue het ki...

27-08-2017 17:05

Afl. 3

Grillmasters - Afl. 3

Er zijn nog acht koppels in de race voor de titel. Vandaag staat zalm op het menu. De twee koppels met de laagste score worden naar de burn-out gestuurd, waar ze alles uit de kast moeten halen om op een minibarbecue de chipolataworst als be...

20-08-2017 17:01

Afl. 2

Grillmasters - Afl. 2

Er zijn nog negen koppels in de race voor de titel. Vandaag staat ribeye op het menu. De twee koppels met de laagste score worden naar de burn-out gestuurd, waar ze alles uit de kast moeten halen om op een minibarbecue de varkenssaté als be...

13-08-2017 17:07

Afl. 1

Grillmasters - Afl. 1

Vandaag staat lamsrack op het menu. De twee koppels met de laagste score worden naar de burn-out gestuurd, waar ze alles uit de kast moeten halen om op een minibarbecue de speciale groente als beste klaar te maken. Het verliezende koppel mo...

Grillmasters gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Grillmasters de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Grillmasters bij Grillmasters liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Grillmasters. Heb je een uitzending van Grillmasters gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Grillmasters gemist

Zomerse grillcompetitie waarin Ruben Nicolai, Herman den Blijker en wereldkampioen barbecueën Jord Althuizen op zoek gaan naar de allerbeste bbq'er van Nederland.

Uitzending gemist van Grillmasters? Hier kun je alle uitzendingen van Grillmasters kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 8
  • Laatste uitzending op 01-10-2017 om 17:06 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!