Programma gemist?

De tijdens overgebleven drie koppels strijden in tijdens de finale om een de op tv titel. De koppels het gaan tot het uiterste uit om het uit beste gerecht van uit de dag te serveren. een Op het menu staan een pulled een pork, kip, spareribs op en beef-ribs.

Er zijn nog naar het vier koppels in door de race. Vandaag staat er hele tijdens kip op een het menu. tijdens De twee koppels met op de laagste score in worden naar de burn-out op tv gestuurd, waar een ze alles uit op de kast moeten op tv halen om in op een minibarbecue naar de burger als beste op tv klaar te maken. de Het verliezende koppel een moet het strijdtoneel uit verlaten.

Er zijn met nog vijf koppels in een de naar race voor de in titel. Vandaag staat door er varkenshaas, kippenbout met en lamskarbonade op het de menu. De twee koppels uit met de tijdens laagste score worden naar uit de burn-out op tv gestuurd, waar ze in alles uit de kast uit moeten halen het om de een kipsatéspies met groente als beste tijdens klaar uit te maken op op een minibarbecue. Het verliezende een koppel moet het strijdtoneel uit naar verlaten.

Er zijn nog in zes een koppels in de uit race voor de titel. een Vandaag staat naar er forel op op tv het menu. De twee koppels tijdens met de laagste naar naar score worden naar de burn-out gestuurd, in waar ze uit alles uit de een kast moeten op tv halen om op een minibarbecue de de hot & het spicy op tv worst als een beste klaar te maken. Het een verliezende koppel in moet het strijdtoneel tijdens verlaten.

Er een zijn nog zeven koppels op tv in de race voor de de een titel. Vandaag staat de met Black Angus-burger op het door menu. De twee op koppels met uit de laagste op tv score worden naar de in burn-out gestuurd, waar ze de alles uit een de kast moeten halen een naar om op een minibarbecue het kiphaasstokje op tv als beste klaar met met te maken. Het verliezende koppel moet het het strijdtoneel in verlaten.

Er zijn nog naar een acht koppels in in de race voor de titel. met Vandaag naar staat zalm op het door menu. De de twee koppels met de laagste in score op tv worden naar de burn-out gestuurd, met waar ze alles in uit de kast moeten op tv op halen om op door een minibarbecue de chipolataworst als in beste klaar te een maken. Het verliezende koppel uit moet de het strijdtoneel op tv verlaten.

Er naar zijn nog op negen koppels in uit de race voor de titel. Vandaag het van staat ribeye op het menu. op De op tv twee koppels met de laagste score het het worden naar de op tv burn-out gestuurd, waar ze alles het uit de kast naar moeten halen om de op de een minibarbecue de varkenssaté als het beste klaar te maken. de Het verliezende koppel de moet het strijdtoneel uit van verlaten.

Vandaag staat het lamsrack op tijdens het menu. uit De twee koppels met de naar laagste tijdens score worden naar door de burn-out gestuurd, naar waar ze alles uit de het kast in moeten halen om op op een minibarbecue de de speciale groente als beste klaar tijdens te maken. een Het verliezende koppel door moet het naar strijdtoneel verlaten.

december 2019
01-10-2017 17:06

Afl. 8

Grillmasters - Afl. 8

De overgebleven drie koppels strijden in de finale om de titel. De koppels gaan tot het uiterste om het beste gerecht van de dag te serveren. Op het menu staan pulled pork, kip, spareribs en beef-ribs.

24-09-2017 17:00

Afl. 7

Grillmasters - Afl. 7

Er zijn nog vier koppels in de race. Vandaag staat er hele kip op het menu. De twee koppels met de laagste score worden naar de burn-out gestuurd, waar ze alles uit de kast moeten halen om op een minibarbecue de burger als beste klaar te ma...

17-09-2017 17:05

Afl. 6

Grillmasters - Afl. 6

Er zijn nog vijf koppels in de race voor de titel. Vandaag staat er varkenshaas, kippenbout en lamskarbonade op het menu. De twee koppels met de laagste score worden naar de burn-out gestuurd, waar ze alles uit de kast moeten halen om de ki...

10-09-2017 17:01

Afl. 5

Grillmasters - Afl. 5

Er zijn nog zes koppels in de race voor de titel. Vandaag staat er forel op het menu. De twee koppels met de laagste score worden naar de burn-out gestuurd, waar ze alles uit de kast moeten halen om op een minibarbecue de hot & spicy worst ...

03-09-2017 17:04

Afl. 4

Grillmasters - Afl. 4

Er zijn nog zeven koppels in de race voor de titel. Vandaag staat de Black Angus-burger op het menu. De twee koppels met de laagste score worden naar de burn-out gestuurd, waar ze alles uit de kast moeten halen om op een minibarbecue het ki...

27-08-2017 17:05

Afl. 3

Grillmasters - Afl. 3

Er zijn nog acht koppels in de race voor de titel. Vandaag staat zalm op het menu. De twee koppels met de laagste score worden naar de burn-out gestuurd, waar ze alles uit de kast moeten halen om op een minibarbecue de chipolataworst als be...

20-08-2017 17:01

Afl. 2

Grillmasters - Afl. 2

Er zijn nog negen koppels in de race voor de titel. Vandaag staat ribeye op het menu. De twee koppels met de laagste score worden naar de burn-out gestuurd, waar ze alles uit de kast moeten halen om op een minibarbecue de varkenssaté als be...

13-08-2017 17:07

Afl. 1

Grillmasters - Afl. 1

Vandaag staat lamsrack op het menu. De twee koppels met de laagste score worden naar de burn-out gestuurd, waar ze alles uit de kast moeten halen om op een minibarbecue de speciale groente als beste klaar te maken. Het verliezende koppel mo...

Grillmasters gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Grillmasters de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Grillmasters bij Grillmasters liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Grillmasters. Heb je een uitzending van Grillmasters gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Grillmasters gemist

Zomerse grillcompetitie waarin Ruben Nicolai, Herman den Blijker en wereldkampioen barbecueën Jord Althuizen op zoek gaan naar de allerbeste bbq'er van Nederland.

Uitzending gemist van Grillmasters? Hier kun je alle uitzendingen van Grillmasters kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 8
  • Laatste uitzending op 01-10-2017 om 17:06 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!