Programma gemist?

De in overgebleven drie koppels een strijden in in de finale om door de titel. De koppels tijdens gaan tot het uiterste om naar het beste het gerecht van de dag met te serveren. naar Op het menu staan het met pulled pork, kip, spareribs en met beef-ribs.

Er zijn nog een vier koppels in op tv in de race. Vandaag met staat er hele op kip op het in menu. De twee koppels met een de laagste score worden op tv naar de burn-out met gestuurd, waar in ze alles uit de een kast moeten in halen uit om op een de minibarbecue de burger als door beste klaar te van maken. Het verliezende koppel moet het het het strijdtoneel verlaten.

Er tijdens zijn nog vijf naar koppels in de race voor op tv in de titel. Vandaag staat er varkenshaas, het van kippenbout en lamskarbonade van op het menu. een De twee koppels in met de laagste score naar worden naar naar de burn-out gestuurd, waar ze alles op uit de met kast moeten halen om tijdens de kipsatéspies de met groente op tv als beste van klaar te maken op een minibarbecue. de Het in verliezende koppel het moet het strijdtoneel door verlaten.

Er het zijn nog zes koppels tijdens in de tijdens race voor de door titel. Vandaag staat er tijdens forel op het menu. door De naar twee koppels met op tv de laagste score worden van naar de burn-out het gestuurd, waar ze alles door uit naar de kast moeten halen om op op een minibarbecue door de door hot & spicy het worst als beste op tv klaar te maken. Het van verliezende in koppel moet het strijdtoneel van verlaten.

Er zijn de nog de zeven koppels in de race een voor de titel. Vandaag het staat de het Black Angus-burger op het naar menu. De twee door koppels van met de laagste op tv score worden door naar de burn-out het gestuurd, waar ze alles uit de van naar kast moeten halen uit om op een met minibarbecue het kiphaasstokje als een beste klaar te maken. in Het verliezende koppel moet naar het strijdtoneel met verlaten.

Er zijn nog het acht koppels de in de door race voor de titel. een Vandaag staat zalm tijdens op tijdens het menu. De twee op koppels met de laagste in score de worden naar de burn-out gestuurd, in waar ze alles uit de de door kast moeten halen om in op in een minibarbecue de naar chipolataworst als beste klaar te de maken. Het verliezende door koppel moet het op tv strijdtoneel op tv verlaten.

Er met zijn nog negen door koppels in de race met voor de titel. Vandaag van staat ribeye op een het menu. tijdens De twee van koppels met de laagste het score worden naar de met op burn-out gestuurd, waar ze alles uit op tv de naar kast moeten halen met om op een minibarbecue het de met varkenssaté als beste klaar te maken. door Het verliezende koppel met moet het een strijdtoneel het verlaten.

Vandaag de staat lamsrack op het menu. in De door twee koppels met de laagste in score het worden naar de burn-out gestuurd, de uit waar ze alles uit in de kast moeten halen om naar op naar een minibarbecue de speciale groente door als beste klaar tijdens te maken. naar Het verliezende koppel een moet het naar strijdtoneel verlaten.

december 2020
01-10-2017 17:06

Afl. 8

Grillmasters - Afl. 8

De overgebleven drie koppels strijden in de finale om de titel. De koppels gaan tot het uiterste om het beste gerecht van de dag te serveren. Op het menu staan pulled pork, kip, spareribs en beef-ribs.

24-09-2017 17:00

Afl. 7

Grillmasters - Afl. 7

Er zijn nog vier koppels in de race. Vandaag staat er hele kip op het menu. De twee koppels met de laagste score worden naar de burn-out gestuurd, waar ze alles uit de kast moeten halen om op een minibarbecue de burger als beste klaar te ma...

17-09-2017 17:05

Afl. 6

Grillmasters - Afl. 6

Er zijn nog vijf koppels in de race voor de titel. Vandaag staat er varkenshaas, kippenbout en lamskarbonade op het menu. De twee koppels met de laagste score worden naar de burn-out gestuurd, waar ze alles uit de kast moeten halen om de ki...

10-09-2017 17:01

Afl. 5

Grillmasters - Afl. 5

Er zijn nog zes koppels in de race voor de titel. Vandaag staat er forel op het menu. De twee koppels met de laagste score worden naar de burn-out gestuurd, waar ze alles uit de kast moeten halen om op een minibarbecue de hot & spicy worst ...

03-09-2017 17:04

Afl. 4

Grillmasters - Afl. 4

Er zijn nog zeven koppels in de race voor de titel. Vandaag staat de Black Angus-burger op het menu. De twee koppels met de laagste score worden naar de burn-out gestuurd, waar ze alles uit de kast moeten halen om op een minibarbecue het ki...

27-08-2017 17:05

Afl. 3

Grillmasters - Afl. 3

Er zijn nog acht koppels in de race voor de titel. Vandaag staat zalm op het menu. De twee koppels met de laagste score worden naar de burn-out gestuurd, waar ze alles uit de kast moeten halen om op een minibarbecue de chipolataworst als be...

20-08-2017 17:01

Afl. 2

Grillmasters - Afl. 2

Er zijn nog negen koppels in de race voor de titel. Vandaag staat ribeye op het menu. De twee koppels met de laagste score worden naar de burn-out gestuurd, waar ze alles uit de kast moeten halen om op een minibarbecue de varkenssaté als be...

13-08-2017 17:07

Afl. 1

Grillmasters - Afl. 1

Vandaag staat lamsrack op het menu. De twee koppels met de laagste score worden naar de burn-out gestuurd, waar ze alles uit de kast moeten halen om op een minibarbecue de speciale groente als beste klaar te maken. Het verliezende koppel mo...

Grillmasters gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Grillmasters de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Grillmasters bij Grillmasters liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Grillmasters. Heb je een uitzending van Grillmasters gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Grillmasters gemist

Zomerse grillcompetitie waarin Ruben Nicolai, Herman den Blijker en wereldkampioen barbecueën Jord Althuizen op zoek gaan naar de allerbeste bbq'er van Nederland.

Uitzending gemist van Grillmasters? Hier kun je alle uitzendingen van Grillmasters kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 8
  • Laatste uitzending op 01-10-2017 om 17:06 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!