Programma gemist?

De overgebleven drie met koppels door strijden in met de finale om de titel. het De koppels gaan tot van het tijdens uiterste om het beste gerecht op van de dag het te serveren. de Op het menu staan naar pulled pork, in kip, spareribs en op beef-ribs.

Er naar zijn nog van vier koppels in de race. van Vandaag staat er tijdens hele kip op op het menu. De twee naar koppels met naar de laagste score worden door naar de burn-out in gestuurd, met waar ze alles door uit de kast een moeten halen om op tijdens een minibarbecue de door burger op als beste klaar te maken. door Het verliezende koppel naar moet het strijdtoneel een verlaten.

Er op tv zijn nog vijf koppels in uit de de race voor van de titel. Vandaag staat er de varkenshaas, het kippenbout en lamskarbonade op het menu. het De twee koppels van met de op tv laagste score worden naar op de burn-out gestuurd, in waar ze alles tijdens uit de de kast moeten halen in om de naar kipsatéspies met groente van als beste klaar te maken van op een in minibarbecue. Het tijdens verliezende koppel in moet het strijdtoneel het verlaten.

Er zijn nog door zes koppels op in de race voor met de titel. Vandaag op tv staat een er forel op van het menu. tijdens De twee koppels met het de laagste op tv score worden naar de op burn-out gestuurd, waar ze alles het uit uit de kast moeten door halen om op een op tv minibarbecue in de hot & spicy worst het als beste klaar te in maken. Het verliezende op tv koppel een moet het strijdtoneel uit verlaten.

Er zijn nog een zeven koppels in in het de race voor de titel. Vandaag uit staat van de Black Angus-burger tijdens op het menu. De twee met koppels op met de laagste score worden met naar het de burn-out met gestuurd, waar ze alles het uit de kast moeten halen van een om op een met minibarbecue het kiphaasstokje op tv als beste klaar op te maken. Het verliezende koppel moet in in het strijdtoneel verlaten.

Er uit zijn nog acht koppels uit in in de race voor de titel. Vandaag een staat op tv zalm op het tijdens menu. De op tv twee koppels met de laagste met score worden naar de door burn-out gestuurd, waar door op ze alles uit de uit kast moeten halen om een op een het minibarbecue de tijdens chipolataworst als beste klaar te het maken. Het naar verliezende koppel moet door het strijdtoneel tijdens verlaten.

Er zijn op tv nog negen koppels tijdens in uit de race voor in de titel. Vandaag staat ribeye tijdens op het de menu. De in twee koppels met de laagste tijdens score op worden naar de burn-out een gestuurd, waar ze een alles uit de de kast moeten halen een om op op een minibarbecue de varkenssaté als de beste tijdens klaar te maken. met Het verliezende koppel moet het strijdtoneel op tv van verlaten.

Vandaag staat lamsrack op tv met op het menu. De twee een koppels met in de laagste score worden tijdens naar de door burn-out gestuurd, door waar ze alles uit van de kast op tv moeten halen om op een minibarbecue tijdens de speciale groente een in als beste klaar te van maken. Het in verliezende koppel moet het strijdtoneel door verlaten.

juli 2020
26-07-2016 21:29

Afl. 8

Grillmasters - Afl. 8

De overgebleven drie koppels strijden in de finale om de titel. De koppels gaan tot het uiterste om het beste gerecht van de dag te serveren. Op het menu staan pulled pork, kip, spareribs en beef-ribs.

19-07-2016 21:30

Afl. 7

Grillmasters - Afl. 7

Er zijn nog vier koppels in de race. Vandaag staat er hele kip op het menu. De twee koppels met de laagste score worden naar de burn-out gestuurd, waar ze alles uit de kast moeten halen om op een minibarbecue de burger als beste klaar te ma...

12-07-2016 21:29

Afl. 6

Grillmasters - Afl. 6

Er zijn nog vijf koppels in de race voor de titel. Vandaag staat er varkenshaas, kippenbout en lamskarbonade op het menu. De twee koppels met de laagste score worden naar de burn-out gestuurd, waar ze alles uit de kast moeten halen om de ki...

05-07-2016 21:28

Afl. 5

Grillmasters - Afl. 5

Er zijn nog zes koppels in de race voor de titel. Vandaag staat er forel op het menu. De twee koppels met de laagste score worden naar de burn-out gestuurd, waar ze alles uit de kast moeten halen om op een minibarbecue de hot & spicy worst ...

28-06-2016 21:30

Afl. 4

Grillmasters - Afl. 4

Er zijn nog zeven koppels in de race voor de titel. Vandaag staat de Black Angus-burger op het menu. De twee koppels met de laagste score worden naar de burn-out gestuurd, waar ze alles uit de kast moeten halen om op een minibarbecue het ki...

21-06-2016 21:30

Afl. 3

Grillmasters - Afl. 3

Er zijn nog acht koppels in de race voor de titel. Vandaag staat zalm op het menu. De twee koppels met de laagste score worden naar de burn-out gestuurd, waar ze alles uit de kast moeten halen om op een minibarbecue de chipolataworst als be...

14-06-2016 21:30

Afl. 2

Grillmasters - Afl. 2

Er zijn nog negen koppels in de race voor de titel. Vandaag staat ribeye op het menu. De twee koppels met de laagste score worden naar de burn-out gestuurd, waar ze alles uit de kast moeten halen om op een minibarbecue de varkenssaté als be...

07-06-2016 21:31

Afl. 1

Grillmasters - Afl. 1

Vandaag staat lamsrack op het menu. De twee koppels met de laagste score worden naar de burn-out gestuurd, waar ze alles uit de kast moeten halen om op een minibarbecue de speciale groente als beste klaar te maken. Het verliezende koppel mo...

Grillmasters gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Grillmasters de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Grillmasters bij Grillmasters liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Grillmasters. Heb je een uitzending van Grillmasters gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Grillmasters gemist

Zomerse grillcompetitie waarin Ruben Nicolai, Herman den Blijker en wereldkampioen barbecueën Jord Althuizen op zoek gaan naar de allerbeste bbq'er van Nederland.

Uitzending gemist van Grillmasters? Hier kun je alle uitzendingen van Grillmasters kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 8
  • Laatste uitzending op 01-10-2017 om 17:06 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!