Programma gemist?

De overgebleven drie uit koppels strijden in het de met finale om de titel. een De koppels gaan tot tijdens het uit uiterste om het tijdens beste gerecht van een de dag te in serveren. Op het menu staan de pulled pork, op tv kip, spareribs tijdens en beef-ribs.

Er zijn de nog vier met koppels in uit de race. Vandaag staat door er hele kip op het uit menu. De uit twee koppels met met de laagste tijdens score worden naar de door burn-out gestuurd, een waar ze alles uit de in kast een moeten halen van om op een minibarbecue de burger een als de beste klaar te maken. Het het verliezende koppel moet in het strijdtoneel tijdens verlaten.

Er zijn van nog vijf op tv koppels in de race op voor de titel. tijdens Vandaag staat er varkenshaas, tijdens kippenbout door en lamskarbonade op van het menu. De door twee koppels met de van laagste score worden naar naar de burn-out gestuurd, op tv waar ze tijdens alles uit de kast door moeten in halen om de kipsatéspies met tijdens groente een als beste klaar te naar maken op een minibarbecue. op Het verliezende tijdens koppel in moet het strijdtoneel uit verlaten.

Er in zijn nog zes koppels met in de race het voor de titel. in Vandaag een staat er forel op het menu. de De twee koppels met met een de laagste score op tv worden naar op tv de burn-out gestuurd, een waar ze alles uit de tijdens kast moeten halen op om op in een minibarbecue het de hot & het spicy worst als beste het klaar te maken. Het op tv verliezende koppel moet het uit strijdtoneel op tv verlaten.

Er zijn een nog de zeven koppels in de van race voor de titel. met Vandaag staat naar de Black Angus-burger op het een menu. De een twee in koppels met de laagste score door worden naar de op burn-out gestuurd, tijdens waar ze alles uit de met kast moeten halen uit om door op een minibarbecue het op tv kiphaasstokje naar als beste klaar tijdens te maken. Het verliezende het koppel moet het in strijdtoneel verlaten.

Er op zijn nog tijdens acht koppels in het de race voor in de titel. Vandaag staat zalm op uit het tijdens menu. De uit twee koppels met de laagste van score worden naar in de burn-out gestuurd, waar in ze met alles uit de kast moeten op tv in halen om op een minibarbecue de de een chipolataworst als beste klaar te in maken. Het verliezende tijdens koppel een moet het strijdtoneel naar verlaten.

Er met zijn nog negen naar koppels in op de race voor de titel. Vandaag tijdens staat een ribeye op het het menu. De twee naar koppels met de op tv laagste score worden naar naar de burn-out de gestuurd, waar ze door alles uit de kast moeten op tv halen om op op tv een minibarbecue de een varkenssaté als beste de klaar te tijdens maken. Het verliezende door koppel in moet het strijdtoneel de verlaten.

Vandaag staat in lamsrack het op het menu. De een twee koppels met de laagste met score tijdens worden naar uit de burn-out gestuurd, waar ze alles de een uit de kast moeten halen door om op een minibarbecue op de op speciale groente als beste de klaar te maken. Het door verliezende koppel moet met het strijdtoneel uit verlaten.

oktober 2020
26-07-2016 21:29

Afl. 8

Grillmasters - Afl. 8

De overgebleven drie koppels strijden in de finale om de titel. De koppels gaan tot het uiterste om het beste gerecht van de dag te serveren. Op het menu staan pulled pork, kip, spareribs en beef-ribs.

19-07-2016 21:30

Afl. 7

Grillmasters - Afl. 7

Er zijn nog vier koppels in de race. Vandaag staat er hele kip op het menu. De twee koppels met de laagste score worden naar de burn-out gestuurd, waar ze alles uit de kast moeten halen om op een minibarbecue de burger als beste klaar te ma...

12-07-2016 21:29

Afl. 6

Grillmasters - Afl. 6

Er zijn nog vijf koppels in de race voor de titel. Vandaag staat er varkenshaas, kippenbout en lamskarbonade op het menu. De twee koppels met de laagste score worden naar de burn-out gestuurd, waar ze alles uit de kast moeten halen om de ki...

05-07-2016 21:28

Afl. 5

Grillmasters - Afl. 5

Er zijn nog zes koppels in de race voor de titel. Vandaag staat er forel op het menu. De twee koppels met de laagste score worden naar de burn-out gestuurd, waar ze alles uit de kast moeten halen om op een minibarbecue de hot & spicy worst ...

28-06-2016 21:30

Afl. 4

Grillmasters - Afl. 4

Er zijn nog zeven koppels in de race voor de titel. Vandaag staat de Black Angus-burger op het menu. De twee koppels met de laagste score worden naar de burn-out gestuurd, waar ze alles uit de kast moeten halen om op een minibarbecue het ki...

21-06-2016 21:30

Afl. 3

Grillmasters - Afl. 3

Er zijn nog acht koppels in de race voor de titel. Vandaag staat zalm op het menu. De twee koppels met de laagste score worden naar de burn-out gestuurd, waar ze alles uit de kast moeten halen om op een minibarbecue de chipolataworst als be...

14-06-2016 21:30

Afl. 2

Grillmasters - Afl. 2

Er zijn nog negen koppels in de race voor de titel. Vandaag staat ribeye op het menu. De twee koppels met de laagste score worden naar de burn-out gestuurd, waar ze alles uit de kast moeten halen om op een minibarbecue de varkenssaté als be...

07-06-2016 21:31

Afl. 1

Grillmasters - Afl. 1

Vandaag staat lamsrack op het menu. De twee koppels met de laagste score worden naar de burn-out gestuurd, waar ze alles uit de kast moeten halen om op een minibarbecue de speciale groente als beste klaar te maken. Het verliezende koppel mo...

Grillmasters gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Grillmasters de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Grillmasters bij Grillmasters liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Grillmasters. Heb je een uitzending van Grillmasters gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Grillmasters gemist

Zomerse grillcompetitie waarin Ruben Nicolai, Herman den Blijker en wereldkampioen barbecueën Jord Althuizen op zoek gaan naar de allerbeste bbq'er van Nederland.

Uitzending gemist van Grillmasters? Hier kun je alle uitzendingen van Grillmasters kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 8
  • Laatste uitzending op 01-10-2017 om 17:06 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!