Programma gemist?

De tijdens overgebleven drie van koppels strijden in de finale van om de titel. De door koppels gaan de tot het uiterste het om naar het beste gerecht van de uit dag in te serveren. Op het met menu staan pulled met pork, kip, spareribs en van beef-ribs.

Er zijn nog met door vier koppels in een de race. Vandaag met staat er hele kip op het van menu. De uit twee koppels met de een laagste score worden de naar de de burn-out gestuurd, waar van ze tijdens alles uit de kast op tv moeten halen om op een met minibarbecue de met burger door als beste klaar te maken. met Het verliezende in koppel moet het naar strijdtoneel verlaten.

Er naar zijn nog vijf met koppels in de race voor met op tv de titel. Vandaag staat er de varkenshaas, tijdens kippenbout en lamskarbonade een op het menu. De twee uit koppels in met de laagste score van worden naar de het burn-out gestuurd, waar uit ze alles uit de op tv kast moeten halen naar om de van kipsatéspies met groente als naar beste klaar te van maken op een op tv minibarbecue. Het verliezende het koppel moet naar het strijdtoneel met verlaten.

Er de zijn nog zes koppels met in de op tv race voor naar de titel. Vandaag het staat er forel op een het menu. De twee koppels door met naar de laagste uit score worden naar de burn-out in gestuurd, door waar ze alles uit de kast uit op moeten halen om het op een minibarbecue door de hot & spicy worst als tijdens naar beste klaar te door maken. Het verliezende koppel in moet het strijdtoneel het verlaten.

Er zijn tijdens nog zeven op tv koppels in de een race voor de de titel. Vandaag van staat de Black Angus-burger op in het het menu. De twee door koppels met de laagste score worden door uit naar de burn-out het gestuurd, waar ze alles uit de een op kast moeten halen om op op een de minibarbecue het kiphaasstokje een als beste klaar te maken. Het op tv verliezende koppel moet uit het strijdtoneel de verlaten.

Er een zijn nog acht koppels een in de race voor op op tv de titel. Vandaag staat zalm van op het menu. De in twee koppels in met de op laagste score worden naar op tv de burn-out gestuurd, waar naar ze alles uit uit de kast moeten op halen om door op een een minibarbecue de met chipolataworst als beste in klaar te maken. in Het verliezende koppel moet door het strijdtoneel de verlaten.

Er zijn nog de naar negen koppels in de de race voor naar de titel. Vandaag staat ribeye op het het door menu. De twee koppels met de op de laagste score worden tijdens naar de burn-out op tv gestuurd, waar een ze alles uit de kast het moeten halen om op de een tijdens minibarbecue de varkenssaté als beste een klaar te maken. door Het verliezende op tv koppel van moet het strijdtoneel met verlaten.

Vandaag een staat lamsrack de op het menu. De tijdens twee koppels met het de laagste score worden naar naar de burn-out op gestuurd, waar ze het alles uit uit de kast moeten naar halen om op een tijdens minibarbecue de speciale met groente als beste uit klaar te tijdens maken. Het verliezende koppel tijdens moet het strijdtoneel met verlaten.

augustus 2021
26-07-2016 21:29

Afl. 8

Grillmasters - Afl. 8

De overgebleven drie koppels strijden in de finale om de titel. De koppels gaan tot het uiterste om het beste gerecht van de dag te serveren. Op het menu staan pulled pork, kip, spareribs en beef-ribs.

19-07-2016 21:30

Afl. 7

Grillmasters - Afl. 7

Er zijn nog vier koppels in de race. Vandaag staat er hele kip op het menu. De twee koppels met de laagste score worden naar de burn-out gestuurd, waar ze alles uit de kast moeten halen om op een minibarbecue de burger als beste klaar te ma...

12-07-2016 21:29

Afl. 6

Grillmasters - Afl. 6

Er zijn nog vijf koppels in de race voor de titel. Vandaag staat er varkenshaas, kippenbout en lamskarbonade op het menu. De twee koppels met de laagste score worden naar de burn-out gestuurd, waar ze alles uit de kast moeten halen om de ki...

05-07-2016 21:28

Afl. 5

Grillmasters - Afl. 5

Er zijn nog zes koppels in de race voor de titel. Vandaag staat er forel op het menu. De twee koppels met de laagste score worden naar de burn-out gestuurd, waar ze alles uit de kast moeten halen om op een minibarbecue de hot & spicy worst ...

28-06-2016 21:30

Afl. 4

Grillmasters - Afl. 4

Er zijn nog zeven koppels in de race voor de titel. Vandaag staat de Black Angus-burger op het menu. De twee koppels met de laagste score worden naar de burn-out gestuurd, waar ze alles uit de kast moeten halen om op een minibarbecue het ki...

21-06-2016 21:30

Afl. 3

Grillmasters - Afl. 3

Er zijn nog acht koppels in de race voor de titel. Vandaag staat zalm op het menu. De twee koppels met de laagste score worden naar de burn-out gestuurd, waar ze alles uit de kast moeten halen om op een minibarbecue de chipolataworst als be...

14-06-2016 21:30

Afl. 2

Grillmasters - Afl. 2

Er zijn nog negen koppels in de race voor de titel. Vandaag staat ribeye op het menu. De twee koppels met de laagste score worden naar de burn-out gestuurd, waar ze alles uit de kast moeten halen om op een minibarbecue de varkenssaté als be...

07-06-2016 21:31

Afl. 1

Grillmasters - Afl. 1

Vandaag staat lamsrack op het menu. De twee koppels met de laagste score worden naar de burn-out gestuurd, waar ze alles uit de kast moeten halen om op een minibarbecue de speciale groente als beste klaar te maken. Het verliezende koppel mo...

Grillmasters gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Grillmasters de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Grillmasters bij Grillmasters liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Grillmasters. Heb je een uitzending van Grillmasters gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Grillmasters gemist

Zomerse grillcompetitie waarin Ruben Nicolai, Herman den Blijker en wereldkampioen barbecueën Jord Althuizen op zoek gaan naar de allerbeste bbq'er van Nederland.

Uitzending gemist van Grillmasters? Hier kun je alle uitzendingen van Grillmasters kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 8
  • Laatste uitzending op 01-10-2017 om 17:06 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!