Programma gemist?

De overgebleven op drie koppels een strijden in de door finale om de de titel. De koppels gaan op tv tot het het uiterste om het beste op tv gerecht van de dag op tv te op tv serveren. Op het menu op staan pulled pork, kip, uit spareribs van en beef-ribs.

Er naar zijn nog vier koppels in in de race. Vandaag in het staat er hele kip op het in menu. naar De twee koppels met tijdens de laagste naar score worden uit naar de burn-out uit gestuurd, waar ze de alles uit de de kast moeten halen om op een een minibarbecue met de burger als beste klaar van te op maken. Het verliezende in koppel moet het door strijdtoneel verlaten.

Er zijn nog op tijdens vijf koppels in de race op voor in de titel. Vandaag staat er met varkenshaas, kippenbout en uit lamskarbonade op het menu. op De twee koppels met tijdens met de laagste in score worden naar de burn-out gestuurd, op waar van ze alles uit de op kast moeten halen op tv om van de kipsatéspies met groente als de beste klaar een te maken op een op tv minibarbecue. tijdens Het verliezende koppel moet met het strijdtoneel een verlaten.

Er zijn nog in met zes koppels in de race voor de de een titel. Vandaag staat er een forel op met het menu. De een twee koppels met tijdens de laagste score een worden naar de burn-out gestuurd, tijdens waar op ze alles uit de door kast moeten op tv halen om uit op een minibarbecue op tv de hot & spicy worst het als beste klaar op tv te maken. Het de verliezende koppel moet met het het strijdtoneel verlaten.

Er zijn naar nog zeven koppels in een de door race voor de titel. Vandaag uit naar staat de Black Angus-burger op het op tv menu. De door twee koppels met uit de laagste score van worden uit naar de burn-out uit gestuurd, waar ze alles uit uit de de kast moeten halen om op een de minibarbecue het kiphaasstokje in als in beste klaar te op maken. Het een verliezende koppel moet het strijdtoneel het verlaten.

Er zijn nog door acht koppels het in het de race voor de titel. het Vandaag staat zalm met op het het menu. De twee koppels met uit de laagste het score worden naar een de burn-out op gestuurd, waar ze alles uit met de de kast moeten halen om op door het een minibarbecue de chipolataworst van als beste klaar te maken. de Het de verliezende koppel moet het strijdtoneel de op tv verlaten.

Er zijn op nog van negen koppels in een de race voor de het titel. Vandaag staat tijdens ribeye op het menu. uit De uit twee koppels met de laagste score het in worden naar de uit burn-out gestuurd, waar ze alles uit tijdens de kast uit moeten halen om op op tv een minibarbecue de de het varkenssaté als beste door klaar te maken. Het verliezende op tv koppel moet het uit strijdtoneel naar verlaten.

Vandaag naar staat lamsrack op op het menu. De twee door koppels met een de laagste score worden naar tijdens de in burn-out gestuurd, in waar ze alles uit de een kast moeten halen om naar op met een minibarbecue de speciale op groente als het beste klaar te een maken. Het verliezende het koppel moet het strijdtoneel door verlaten.

februari 2020
26-07-2016 21:29

Afl. 8

Grillmasters - Afl. 8

De overgebleven drie koppels strijden in de finale om de titel. De koppels gaan tot het uiterste om het beste gerecht van de dag te serveren. Op het menu staan pulled pork, kip, spareribs en beef-ribs.

19-07-2016 21:30

Afl. 7

Grillmasters - Afl. 7

Er zijn nog vier koppels in de race. Vandaag staat er hele kip op het menu. De twee koppels met de laagste score worden naar de burn-out gestuurd, waar ze alles uit de kast moeten halen om op een minibarbecue de burger als beste klaar te ma...

12-07-2016 21:29

Afl. 6

Grillmasters - Afl. 6

Er zijn nog vijf koppels in de race voor de titel. Vandaag staat er varkenshaas, kippenbout en lamskarbonade op het menu. De twee koppels met de laagste score worden naar de burn-out gestuurd, waar ze alles uit de kast moeten halen om de ki...

05-07-2016 21:28

Afl. 5

Grillmasters - Afl. 5

Er zijn nog zes koppels in de race voor de titel. Vandaag staat er forel op het menu. De twee koppels met de laagste score worden naar de burn-out gestuurd, waar ze alles uit de kast moeten halen om op een minibarbecue de hot & spicy worst ...

28-06-2016 21:30

Afl. 4

Grillmasters - Afl. 4

Er zijn nog zeven koppels in de race voor de titel. Vandaag staat de Black Angus-burger op het menu. De twee koppels met de laagste score worden naar de burn-out gestuurd, waar ze alles uit de kast moeten halen om op een minibarbecue het ki...

21-06-2016 21:30

Afl. 3

Grillmasters - Afl. 3

Er zijn nog acht koppels in de race voor de titel. Vandaag staat zalm op het menu. De twee koppels met de laagste score worden naar de burn-out gestuurd, waar ze alles uit de kast moeten halen om op een minibarbecue de chipolataworst als be...

14-06-2016 21:30

Afl. 2

Grillmasters - Afl. 2

Er zijn nog negen koppels in de race voor de titel. Vandaag staat ribeye op het menu. De twee koppels met de laagste score worden naar de burn-out gestuurd, waar ze alles uit de kast moeten halen om op een minibarbecue de varkenssaté als be...

07-06-2016 21:31

Afl. 1

Grillmasters - Afl. 1

Vandaag staat lamsrack op het menu. De twee koppels met de laagste score worden naar de burn-out gestuurd, waar ze alles uit de kast moeten halen om op een minibarbecue de speciale groente als beste klaar te maken. Het verliezende koppel mo...

Grillmasters gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Grillmasters de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Grillmasters bij Grillmasters liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Grillmasters. Heb je een uitzending van Grillmasters gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Grillmasters gemist

Zomerse grillcompetitie waarin Ruben Nicolai, Herman den Blijker en wereldkampioen barbecueën Jord Althuizen op zoek gaan naar de allerbeste bbq'er van Nederland.

Uitzending gemist van Grillmasters? Hier kun je alle uitzendingen van Grillmasters kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 8
  • Laatste uitzending op 01-10-2017 om 17:06 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!