Programma gemist?

De de overgebleven drie koppels strijden in op tv de finale om een tijdens de titel. De met koppels gaan tot het uiterste om op tv het een beste gerecht van de de dag te de serveren. Op in het menu staan pulled pork, tijdens kip, spareribs uit en beef-ribs.

Er zijn nog op vier koppels uit in de race. door Vandaag staat er tijdens hele kip op het op menu. op De twee koppels tijdens met de laagste score naar worden tijdens naar de burn-out gestuurd, waar op tv ze naar alles uit de kast op moeten halen om het op een minibarbecue de het burger als het beste klaar te het maken. Het in verliezende koppel moet het strijdtoneel van verlaten.

Er zijn nog in vijf koppels op in de tijdens race voor op tv de titel. Vandaag staat het er varkenshaas, kippenbout door en lamskarbonade op naar het menu. De twee koppels naar met de het laagste op tv score worden naar de burn-out tijdens gestuurd, waar ze op alles uit uit de kast naar moeten halen om de van kipsatéspies met groente als beste tijdens een klaar te maken op een minibarbecue. van Het het verliezende koppel moet op het strijdtoneel in verlaten.

Er door zijn nog zes koppels in op tv tijdens de race voor de van titel. Vandaag staat de er forel op uit het menu. De twee koppels de met de laagste het score worden van naar in de burn-out gestuurd, waar ze alles tijdens uit tijdens de kast moeten het halen om van op een minibarbecue de hot in & spicy uit worst als beste klaar te op tv maken. Het verliezende naar met koppel moet het strijdtoneel met verlaten.

Er door zijn nog zeven door koppels in de race voor uit de het titel. Vandaag staat de op Black de Angus-burger op het menu. De naar twee koppels met met de laagste naar score worden naar de burn-out op een gestuurd, waar ze alles uit de de kast moeten met halen om op een door uit minibarbecue het kiphaasstokje als beste klaar met te maken. door Het verliezende door koppel moet het strijdtoneel de verlaten.

Er de zijn nog op tv acht koppels in de race met voor de een titel. Vandaag staat zalm op naar van het menu. De twee koppels met door de laagste het score tijdens worden naar de burn-out gestuurd, in waar ze alles uit op tv tijdens de kast moeten halen om het op het een minibarbecue de chipolataworst als door beste klaar van te maken. Het verliezende koppel door moet het uit strijdtoneel uit verlaten.

Er op zijn nog negen koppels in in de de race voor de titel. uit Vandaag staat ribeye op door het menu. De naar de twee koppels met van de laagste score worden tijdens naar de burn-out gestuurd, waar op ze alles uit de door de kast moeten halen om op de een minibarbecue op tv de varkenssaté als beste tijdens klaar te op tv maken. het Het verliezende koppel moet het op strijdtoneel door verlaten.

Vandaag de staat lamsrack uit op het menu. door De twee koppels met de in laagste score de worden naar op de burn-out gestuurd, de waar ze alles uit de kast op moeten halen het om met op een minibarbecue door de speciale groente als beste klaar met te maken. Het het verliezende koppel moet een het strijdtoneel het verlaten.

maart 2021
26-07-2016 21:29

Afl. 8

Grillmasters - Afl. 8

De overgebleven drie koppels strijden in de finale om de titel. De koppels gaan tot het uiterste om het beste gerecht van de dag te serveren. Op het menu staan pulled pork, kip, spareribs en beef-ribs.

19-07-2016 21:30

Afl. 7

Grillmasters - Afl. 7

Er zijn nog vier koppels in de race. Vandaag staat er hele kip op het menu. De twee koppels met de laagste score worden naar de burn-out gestuurd, waar ze alles uit de kast moeten halen om op een minibarbecue de burger als beste klaar te ma...

12-07-2016 21:29

Afl. 6

Grillmasters - Afl. 6

Er zijn nog vijf koppels in de race voor de titel. Vandaag staat er varkenshaas, kippenbout en lamskarbonade op het menu. De twee koppels met de laagste score worden naar de burn-out gestuurd, waar ze alles uit de kast moeten halen om de ki...

05-07-2016 21:28

Afl. 5

Grillmasters - Afl. 5

Er zijn nog zes koppels in de race voor de titel. Vandaag staat er forel op het menu. De twee koppels met de laagste score worden naar de burn-out gestuurd, waar ze alles uit de kast moeten halen om op een minibarbecue de hot & spicy worst ...

28-06-2016 21:30

Afl. 4

Grillmasters - Afl. 4

Er zijn nog zeven koppels in de race voor de titel. Vandaag staat de Black Angus-burger op het menu. De twee koppels met de laagste score worden naar de burn-out gestuurd, waar ze alles uit de kast moeten halen om op een minibarbecue het ki...

21-06-2016 21:30

Afl. 3

Grillmasters - Afl. 3

Er zijn nog acht koppels in de race voor de titel. Vandaag staat zalm op het menu. De twee koppels met de laagste score worden naar de burn-out gestuurd, waar ze alles uit de kast moeten halen om op een minibarbecue de chipolataworst als be...

14-06-2016 21:30

Afl. 2

Grillmasters - Afl. 2

Er zijn nog negen koppels in de race voor de titel. Vandaag staat ribeye op het menu. De twee koppels met de laagste score worden naar de burn-out gestuurd, waar ze alles uit de kast moeten halen om op een minibarbecue de varkenssaté als be...

07-06-2016 21:31

Afl. 1

Grillmasters - Afl. 1

Vandaag staat lamsrack op het menu. De twee koppels met de laagste score worden naar de burn-out gestuurd, waar ze alles uit de kast moeten halen om op een minibarbecue de speciale groente als beste klaar te maken. Het verliezende koppel mo...

Grillmasters gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Grillmasters de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Grillmasters bij Grillmasters liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Grillmasters. Heb je een uitzending van Grillmasters gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Grillmasters gemist

Zomerse grillcompetitie waarin Ruben Nicolai, Herman den Blijker en wereldkampioen barbecueën Jord Althuizen op zoek gaan naar de allerbeste bbq'er van Nederland.

Uitzending gemist van Grillmasters? Hier kun je alle uitzendingen van Grillmasters kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 8
  • Laatste uitzending op 01-10-2017 om 17:06 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!