Programma gemist?

De overgebleven drie naar koppels strijden een in de finale tijdens om de naar titel. De een koppels gaan tot de het uiterste om het de beste gerecht op van de dag te serveren. Op naar een het menu staan pulled pork, op kip, spareribs en in beef-ribs.

Er uit zijn nog op vier koppels in uit de race. Vandaag staat er tijdens hele kip op op het menu. de De twee koppels met de tijdens in laagste score worden naar de burn-out op gestuurd, waar in ze alles in uit de kast moeten uit halen om op op een het minibarbecue de burger als beste met klaar het te maken. Het verliezende de koppel moet op tv het strijdtoneel verlaten.

Er zijn nog de vijf koppels in met de race op tv voor de titel. Vandaag van door staat er varkenshaas, kippenbout en de lamskarbonade op tijdens het menu. De twee naar koppels met de laagste tijdens tijdens score worden naar een de burn-out gestuurd, waar ze het alles uit de een kast moeten op halen om de op tv kipsatéspies met groente in als beste klaar te maken door op van een minibarbecue. de Het verliezende koppel moet het strijdtoneel op tv in verlaten.

Er op zijn nog zes van koppels in de race voor op tv de van titel. Vandaag staat er forel uit op op het menu. De twee koppels in met de laagste door met score worden naar van de burn-out gestuurd, waar het ze alles uit de kast het moeten naar halen om op de een minibarbecue op tv de hot & spicy in worst als beste klaar de te maken. Het de verliezende koppel moet het in de strijdtoneel verlaten.

Er tijdens zijn nog zeven het koppels in uit de race voor de titel. naar Vandaag staat de tijdens Black Angus-burger op met het op menu. De twee koppels naar met de laagste score worden in naar met de burn-out met gestuurd, waar ze alles uit de tijdens kast moeten halen door op tv om op een minibarbecue het het kiphaasstokje van als beste klaar te een maken. Het verliezende koppel een moet het uit strijdtoneel verlaten.

Er zijn tijdens nog acht koppels tijdens in de uit race voor de titel. Vandaag door staat van zalm op het menu. door De twee koppels naar met de laagste score van worden uit naar de burn-out de gestuurd, waar van ze alles uit de kast moeten het halen om op tv op een minibarbecue tijdens de chipolataworst als beste met klaar met te maken. naar Het verliezende koppel een moet het strijdtoneel van verlaten.

Er in zijn nog negen koppels van in de race voor een het de titel. Vandaag staat het ribeye op het het menu. De naar twee koppels met de de laagste score worden het naar de burn-out gestuurd, op tv waar ze alles door uit op tv de kast moeten halen om op van een minibarbecue de op tv varkenssaté het als beste klaar te op maken. Het verliezende op koppel moet het in strijdtoneel de verlaten.

Vandaag tijdens staat lamsrack op het op menu. De op twee koppels met de laagste de de score worden naar de burn-out de gestuurd, waar op ze alles in uit de kast een moeten halen om een op een minibarbecue de speciale groente een als beste klaar uit te het maken. Het verliezende door koppel moet het op strijdtoneel verlaten.

januari 2020
26-07-2016 21:29

Afl. 8

Grillmasters - Afl. 8

De overgebleven drie koppels strijden in de finale om de titel. De koppels gaan tot het uiterste om het beste gerecht van de dag te serveren. Op het menu staan pulled pork, kip, spareribs en beef-ribs.

19-07-2016 21:30

Afl. 7

Grillmasters - Afl. 7

Er zijn nog vier koppels in de race. Vandaag staat er hele kip op het menu. De twee koppels met de laagste score worden naar de burn-out gestuurd, waar ze alles uit de kast moeten halen om op een minibarbecue de burger als beste klaar te ma...

12-07-2016 21:29

Afl. 6

Grillmasters - Afl. 6

Er zijn nog vijf koppels in de race voor de titel. Vandaag staat er varkenshaas, kippenbout en lamskarbonade op het menu. De twee koppels met de laagste score worden naar de burn-out gestuurd, waar ze alles uit de kast moeten halen om de ki...

05-07-2016 21:28

Afl. 5

Grillmasters - Afl. 5

Er zijn nog zes koppels in de race voor de titel. Vandaag staat er forel op het menu. De twee koppels met de laagste score worden naar de burn-out gestuurd, waar ze alles uit de kast moeten halen om op een minibarbecue de hot & spicy worst ...

28-06-2016 21:30

Afl. 4

Grillmasters - Afl. 4

Er zijn nog zeven koppels in de race voor de titel. Vandaag staat de Black Angus-burger op het menu. De twee koppels met de laagste score worden naar de burn-out gestuurd, waar ze alles uit de kast moeten halen om op een minibarbecue het ki...

21-06-2016 21:30

Afl. 3

Grillmasters - Afl. 3

Er zijn nog acht koppels in de race voor de titel. Vandaag staat zalm op het menu. De twee koppels met de laagste score worden naar de burn-out gestuurd, waar ze alles uit de kast moeten halen om op een minibarbecue de chipolataworst als be...

14-06-2016 21:30

Afl. 2

Grillmasters - Afl. 2

Er zijn nog negen koppels in de race voor de titel. Vandaag staat ribeye op het menu. De twee koppels met de laagste score worden naar de burn-out gestuurd, waar ze alles uit de kast moeten halen om op een minibarbecue de varkenssaté als be...

07-06-2016 21:31

Afl. 1

Grillmasters - Afl. 1

Vandaag staat lamsrack op het menu. De twee koppels met de laagste score worden naar de burn-out gestuurd, waar ze alles uit de kast moeten halen om op een minibarbecue de speciale groente als beste klaar te maken. Het verliezende koppel mo...

Grillmasters gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Grillmasters de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Grillmasters bij Grillmasters liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Grillmasters. Heb je een uitzending van Grillmasters gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Grillmasters gemist

Zomerse grillcompetitie waarin Ruben Nicolai, Herman den Blijker en wereldkampioen barbecueën Jord Althuizen op zoek gaan naar de allerbeste bbq'er van Nederland.

Uitzending gemist van Grillmasters? Hier kun je alle uitzendingen van Grillmasters kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 8
  • Laatste uitzending op 01-10-2017 om 17:06 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!