Programma gemist?

van door Apollohal tot Rio,Aan naar de vooravond van tijdens de sportzomer met presenteert DWDD vanuit van de beroemde Apollohal op tv in Amsterdam een avond met op tv Mart Smeets.Meer Aan met de vooravond van de door uit sportzomer presenteert DWDD de vanuit de beroemde Apollohal in Amsterdam een met een avond met Mart Smeets. Na tijdens 44 uit jaar sportverslaggeving bij de NOS uit een saluut aan op tv het de Mart, met verhalen, muziek op en prachtige sportbeelden. in Vierenveertig jaar lang was een Mart van Smeets hèt gezicht van op sport in Nederland. uit De Olympische een Spelen in op tv Rio de Janeiro met zullen zijn laatste een zijn; de afsluiting van een tijdperk. een naar DWDD maakt aan de vooravond van van tijdens de komende sportzomer, tijdens met medewerking van de NOS, vanuit door de Apollohal in op Amsterdam een special door op tv volledig in het met teken van dat tijdperk. de Matthijs van Nieuwkerk van als gastheer, Mart Smeets als een eregast. Door de in verhalen met van Smeets de komen de dromen, en soms op nachtmerries, van sporthelden tot op tv leven. Verhalen die van tegelijkertijd de carrière naar van op Smeets kleuren: een tijdens keurige Amsterdamse van jongen die basketbalde in de Apollohal tijdens en uitgroeide tot uit een op van de meest bepalende sportjournalisten de van het op tv land. het Had die jongen ooit durven uit dromen dat hij het een leven lang van op de eerste met rij van de grootste in naar sportevenementen zou zitten, van München tot met tijdens Rio?Minder

mei 2021
08-06-2016 21:25

DWDD presenteert: Een Saluut - Mart Smeets

DWDD presenteert: Een Saluut - Mart Smeets - DWDD presenteert: Een Saluut - Mart Smeets

van Apollohal tot Rio,Aan de vooravond van de sportzomer presenteert DWDD vanuit de beroemde Apollohal in Amsterdam een avond met Mart Smeets.Meer Aan de vooravond van de sportzomer presenteert DWDD vanuit de beroemde Apollohal in Amsterdam...

DWDD presenteert: Een Saluut - Mart Smeets gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van DWDD presenteert: Een Saluut - Mart Smeets de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van DWDD presenteert: Een Saluut - Mart Smeets bij DWDD presenteert: Een Saluut - Mart Smeets liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van DWDD presenteert: Een Saluut - Mart Smeets. Heb je een uitzending van DWDD presenteert: Een Saluut - Mart Smeets gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

DWDD presenteert: Een Saluut - Mart Smeets gemist

van Apollohal tot Rio,Uitzending gemist van DWDD presenteert: Een Saluut - Mart Smeets, van Apollohal tot Rio? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van DWDD presenteert: Een Saluut - Mart Smeets, van Apollohal tot Rio, uitgezonden op Nederland 1. Heb je een uitzending van DWDD presenteert: Een Saluut - Mart Smeets, van Apollohal tot Rio gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van DWDD presenteert: Een Saluut - Mart Smeets? Hier kun je alle uitzendingen van DWDD presenteert: Een Saluut - Mart Smeets kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 08-06-2016 om 21:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!