Programma gemist?

van de Apollohal tot het Rio,Aan de vooravond door van de sportzomer presenteert DWDD naar vanuit de in beroemde Apollohal in door Amsterdam een in avond met Mart Smeets.Meer Aan de op door vooravond van de uit sportzomer presenteert DWDD naar vanuit de beroemde Apollohal in de Amsterdam een avond op met met Mart Smeets. Na in 44 jaar sportverslaggeving bij de NOS de een met saluut aan een de Mart, met verhalen, van muziek en prachtige met sportbeelden. Vierenveertig uit jaar lang was Mart Smeets hèt in gezicht van op tv sport in het Nederland. De Olympische van Spelen in Rio de het Janeiro zullen zijn de laatste op tv zijn; de afsluiting van een naar tijdperk. het DWDD maakt aan de vooravond van door de komende sportzomer, door met op medewerking van de NOS, vanuit uit de door Apollohal in Amsterdam een op special volledig naar in het teken van dat in tijdperk. met Matthijs van Nieuwkerk als gastheer, op Mart Smeets tijdens als eregast. Door de de door verhalen van Smeets komen uit de dromen, en met soms nachtmerries, door van sporthelden tot leven. Verhalen met die tegelijkertijd de de carrière van Smeets tijdens kleuren: een keurige op tv Amsterdamse jongen die naar basketbalde in de op Apollohal en uitgroeide tot het van een van de naar meest bepalende sportjournalisten van het het land. Had op die jongen ooit durven tijdens dromen dat hij uit een leven het lang op de eerste rij in van de grootste de sportevenementen zou zitten, met de van München tot in Rio?Minder

september 2021
08-06-2016 21:25

DWDD presenteert: Een Saluut - Mart Smeets

DWDD presenteert: Een Saluut - Mart Smeets - DWDD presenteert: Een Saluut - Mart Smeets

van Apollohal tot Rio,Aan de vooravond van de sportzomer presenteert DWDD vanuit de beroemde Apollohal in Amsterdam een avond met Mart Smeets.Meer Aan de vooravond van de sportzomer presenteert DWDD vanuit de beroemde Apollohal in Amsterdam...

DWDD presenteert: Een Saluut - Mart Smeets gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van DWDD presenteert: Een Saluut - Mart Smeets de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van DWDD presenteert: Een Saluut - Mart Smeets bij DWDD presenteert: Een Saluut - Mart Smeets liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van DWDD presenteert: Een Saluut - Mart Smeets. Heb je een uitzending van DWDD presenteert: Een Saluut - Mart Smeets gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

DWDD presenteert: Een Saluut - Mart Smeets gemist

van Apollohal tot Rio,Uitzending gemist van DWDD presenteert: Een Saluut - Mart Smeets, van Apollohal tot Rio? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van DWDD presenteert: Een Saluut - Mart Smeets, van Apollohal tot Rio, uitgezonden op Nederland 1. Heb je een uitzending van DWDD presenteert: Een Saluut - Mart Smeets, van Apollohal tot Rio gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van DWDD presenteert: Een Saluut - Mart Smeets? Hier kun je alle uitzendingen van DWDD presenteert: Een Saluut - Mart Smeets kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 08-06-2016 om 21:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!