Programma gemist?

van Apollohal uit tot Rio,Aan van de vooravond van de van sportzomer presenteert DWDD op vanuit de beroemde Apollohal het van in Amsterdam een avond met Mart een Smeets.Meer Aan de uit vooravond met van de uit sportzomer presenteert DWDD op tv vanuit de beroemde Apollohal met in Amsterdam een door avond met het Mart Smeets. Na 44 jaar naar sportverslaggeving bij de met NOS een saluut met aan uit de Mart, met verhalen, in muziek en de prachtige sportbeelden. Vierenveertig jaar lang naar was Mart naar Smeets hèt naar gezicht van sport in Nederland. De door Olympische de Spelen in met Rio de Janeiro zullen zijn tijdens laatste zijn; een de afsluiting van van een tijdperk. op tv DWDD maakt aan de vooravond van de de komende met sportzomer, met medewerking een van de op NOS, vanuit door de Apollohal in Amsterdam een op tv special volledig in het tijdens teken door van dat tijdperk. een Matthijs van Nieuwkerk de als gastheer, Mart Smeets een als met eregast. Door de tijdens verhalen van Smeets komen de op tv dromen, in en soms nachtmerries, van sporthelden op tot leven. Verhalen die op tv tegelijkertijd de de carrière de van Smeets kleuren: een keurige een Amsterdamse jongen die uit basketbalde in de Apollohal op tv tijdens en uitgroeide tot een op van de meest bepalende sportjournalisten in door van het land. Had die jongen van ooit durven door dromen de dat hij een de leven lang op een de eerste rij van de van grootste sportevenementen zou zitten, uit van München tijdens tot het Rio?Minder

september 2020
08-06-2016 21:25

DWDD presenteert: Een Saluut - Mart Smeets

DWDD presenteert: Een Saluut - Mart Smeets - DWDD presenteert: Een Saluut - Mart Smeets

van Apollohal tot Rio,Aan de vooravond van de sportzomer presenteert DWDD vanuit de beroemde Apollohal in Amsterdam een avond met Mart Smeets.Meer Aan de vooravond van de sportzomer presenteert DWDD vanuit de beroemde Apollohal in Amsterdam...

DWDD presenteert: Een Saluut - Mart Smeets gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van DWDD presenteert: Een Saluut - Mart Smeets de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van DWDD presenteert: Een Saluut - Mart Smeets bij DWDD presenteert: Een Saluut - Mart Smeets liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van DWDD presenteert: Een Saluut - Mart Smeets. Heb je een uitzending van DWDD presenteert: Een Saluut - Mart Smeets gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

DWDD presenteert: Een Saluut - Mart Smeets gemist

van Apollohal tot Rio,Uitzending gemist van DWDD presenteert: Een Saluut - Mart Smeets, van Apollohal tot Rio? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van DWDD presenteert: Een Saluut - Mart Smeets, van Apollohal tot Rio, uitgezonden op Nederland 1. Heb je een uitzending van DWDD presenteert: Een Saluut - Mart Smeets, van Apollohal tot Rio gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van DWDD presenteert: Een Saluut - Mart Smeets? Hier kun je alle uitzendingen van DWDD presenteert: Een Saluut - Mart Smeets kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 08-06-2016 om 21:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!