Programma gemist?

van Apollohal op tv tot Rio,Aan de vooravond uit van de door sportzomer presenteert DWDD vanuit met de beroemde van Apollohal in Amsterdam door een avond het met Mart in Smeets.Meer Aan de vooravond van tijdens de uit sportzomer presenteert DWDD vanuit door de beroemde Apollohal in in Amsterdam uit een avond met Mart Smeets. Na van 44 de jaar sportverslaggeving bij op de NOS van een saluut aan het de Mart, met tijdens verhalen, muziek en prachtige op tv sportbeelden. Vierenveertig jaar op tv lang was door Mart Smeets hèt gezicht van van sport in Nederland. tijdens De met Olympische Spelen in Rio de Janeiro met in zullen zijn laatste van zijn; de afsluiting van een tijdperk. tijdens DWDD maakt aan op de naar vooravond van de op tv komende sportzomer, met het medewerking van de een NOS, vanuit de met Apollohal in Amsterdam door een special volledig in het van teken van het dat tijdperk. Matthijs van uit Nieuwkerk als naar gastheer, op tv Mart Smeets als eregast. Door de in verhalen de van Smeets komen de dromen, van en soms de nachtmerries, van tijdens sporthelden tot tijdens leven. Verhalen die tegelijkertijd het de carrière van Smeets kleuren: in een keurige door Amsterdamse jongen die basketbalde van in de van Apollohal en uitgroeide tot het een van de door meest de bepalende sportjournalisten van het een land. Had die jongen op tv ooit durven dromen een door dat hij een leven lang naar op de eerste op tv rij van de grootste met sportevenementen zou zitten, van van München op tv tot tijdens Rio?Minder

mei 2020
08-06-2016 21:25

DWDD presenteert: Een Saluut - Mart Smeets

DWDD presenteert: Een Saluut - Mart Smeets - DWDD presenteert: Een Saluut - Mart Smeets

van Apollohal tot Rio,Aan de vooravond van de sportzomer presenteert DWDD vanuit de beroemde Apollohal in Amsterdam een avond met Mart Smeets.Meer Aan de vooravond van de sportzomer presenteert DWDD vanuit de beroemde Apollohal in Amsterdam...

DWDD presenteert: Een Saluut - Mart Smeets gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van DWDD presenteert: Een Saluut - Mart Smeets de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van DWDD presenteert: Een Saluut - Mart Smeets bij DWDD presenteert: Een Saluut - Mart Smeets liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van DWDD presenteert: Een Saluut - Mart Smeets. Heb je een uitzending van DWDD presenteert: Een Saluut - Mart Smeets gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

DWDD presenteert: Een Saluut - Mart Smeets gemist

van Apollohal tot Rio,Uitzending gemist van DWDD presenteert: Een Saluut - Mart Smeets, van Apollohal tot Rio? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van DWDD presenteert: Een Saluut - Mart Smeets, van Apollohal tot Rio, uitgezonden op Nederland 1. Heb je een uitzending van DWDD presenteert: Een Saluut - Mart Smeets, van Apollohal tot Rio gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van DWDD presenteert: Een Saluut - Mart Smeets? Hier kun je alle uitzendingen van DWDD presenteert: Een Saluut - Mart Smeets kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 08-06-2016 om 21:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!