Programma gemist?

van Apollohal van tot Rio,Aan op tv de vooravond van van de sportzomer een presenteert DWDD vanuit de beroemde de Apollohal in Amsterdam een op avond in met Mart Smeets.Meer het Aan de vooravond van de de sportzomer een presenteert DWDD door vanuit de beroemde door Apollohal in Amsterdam een avond op met Mart Smeets. naar Na 44 jaar de sportverslaggeving naar bij de NOS op een saluut aan de Mart, uit met op tv verhalen, muziek en prachtige sportbeelden. uit Vierenveertig jaar uit lang was Mart Smeets hèt uit gezicht van sport uit in Nederland. de De Olympische Spelen in in Rio op tv de Janeiro zullen zijn laatste naar tijdens zijn; de afsluiting van met een tijdperk. naar DWDD maakt aan de vooravond tijdens van door de komende sportzomer, met door medewerking van de NOS, vanuit op de Apollohal in de Amsterdam een een special volledig op in het op teken van dat tijdperk. naar Matthijs van Nieuwkerk als tijdens gastheer, Mart Smeets als naar eregast. een Door de op tv verhalen van Smeets een komen de dromen, en soms nachtmerries, van de van sporthelden tot leven. op Verhalen die tegelijkertijd de met carrière van van Smeets kleuren: een keurige Amsterdamse de jongen door die basketbalde in de de Apollohal en uitgroeide op tv tot een van de de meest bepalende van sportjournalisten naar van het land. Had met die jongen ooit op durven dromen dat hij een tijdens leven lang op met de eerste de rij van de grootste door sportevenementen zou naar zitten, van München het tot in Rio?Minder

januari 2021
08-06-2016 21:25

DWDD presenteert: Een Saluut - Mart Smeets

DWDD presenteert: Een Saluut - Mart Smeets - DWDD presenteert: Een Saluut - Mart Smeets

van Apollohal tot Rio,Aan de vooravond van de sportzomer presenteert DWDD vanuit de beroemde Apollohal in Amsterdam een avond met Mart Smeets.Meer Aan de vooravond van de sportzomer presenteert DWDD vanuit de beroemde Apollohal in Amsterdam...

DWDD presenteert: Een Saluut - Mart Smeets gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van DWDD presenteert: Een Saluut - Mart Smeets de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van DWDD presenteert: Een Saluut - Mart Smeets bij DWDD presenteert: Een Saluut - Mart Smeets liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van DWDD presenteert: Een Saluut - Mart Smeets. Heb je een uitzending van DWDD presenteert: Een Saluut - Mart Smeets gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

DWDD presenteert: Een Saluut - Mart Smeets gemist

van Apollohal tot Rio,Uitzending gemist van DWDD presenteert: Een Saluut - Mart Smeets, van Apollohal tot Rio? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van DWDD presenteert: Een Saluut - Mart Smeets, van Apollohal tot Rio, uitgezonden op Nederland 1. Heb je een uitzending van DWDD presenteert: Een Saluut - Mart Smeets, van Apollohal tot Rio gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van DWDD presenteert: Een Saluut - Mart Smeets? Hier kun je alle uitzendingen van DWDD presenteert: Een Saluut - Mart Smeets kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 08-06-2016 om 21:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!