Programma gemist?

van Apollohal in tot Rio,Aan de naar vooravond van de sportzomer het uit presenteert DWDD vanuit de uit beroemde Apollohal in in Amsterdam een avond met Mart op door Smeets.Meer Aan de vooravond van op tv de door sportzomer presenteert DWDD vanuit de beroemde tijdens Apollohal in het Amsterdam een avond het met Mart Smeets. van Na 44 op tv jaar sportverslaggeving tijdens bij de NOS een saluut aan op tv de in Mart, met verhalen, tijdens muziek en prachtige op sportbeelden. Vierenveertig jaar uit lang was Mart Smeets hèt met gezicht van tijdens sport in door Nederland. De Olympische Spelen in de Rio de tijdens Janeiro zullen zijn laatste met zijn; de afsluiting een van van een tijdperk. van DWDD maakt aan met de vooravond van de op komende sportzomer, met op tv medewerking van de NOS, van vanuit van de Apollohal in Amsterdam door een special volledig in het op teken van tijdens dat tijdperk. uit Matthijs van een Nieuwkerk als gastheer, op tv Mart Smeets als eregast. Door de op een verhalen van Smeets de komen de dromen, en soms nachtmerries, tijdens van sporthelden tot een leven. Verhalen die met tegelijkertijd uit de carrière van Smeets in kleuren: uit een keurige Amsterdamse jongen die basketbalde een de in de Apollohal en uitgroeide op tv tot in een van de meest van bepalende sportjournalisten van het het land. de Had die jongen ooit tijdens durven dromen op tv dat hij een leven lang door op uit de eerste rij van de grootste uit op sportevenementen zou zitten, van München de tot de Rio?Minder

juni 2021
08-06-2016 21:25

DWDD presenteert: Een Saluut - Mart Smeets

DWDD presenteert: Een Saluut - Mart Smeets - DWDD presenteert: Een Saluut - Mart Smeets

van Apollohal tot Rio,Aan de vooravond van de sportzomer presenteert DWDD vanuit de beroemde Apollohal in Amsterdam een avond met Mart Smeets.Meer Aan de vooravond van de sportzomer presenteert DWDD vanuit de beroemde Apollohal in Amsterdam...

DWDD presenteert: Een Saluut - Mart Smeets gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van DWDD presenteert: Een Saluut - Mart Smeets de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van DWDD presenteert: Een Saluut - Mart Smeets bij DWDD presenteert: Een Saluut - Mart Smeets liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van DWDD presenteert: Een Saluut - Mart Smeets. Heb je een uitzending van DWDD presenteert: Een Saluut - Mart Smeets gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

DWDD presenteert: Een Saluut - Mart Smeets gemist

van Apollohal tot Rio,Uitzending gemist van DWDD presenteert: Een Saluut - Mart Smeets, van Apollohal tot Rio? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van DWDD presenteert: Een Saluut - Mart Smeets, van Apollohal tot Rio, uitgezonden op Nederland 1. Heb je een uitzending van DWDD presenteert: Een Saluut - Mart Smeets, van Apollohal tot Rio gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van DWDD presenteert: Een Saluut - Mart Smeets? Hier kun je alle uitzendingen van DWDD presenteert: Een Saluut - Mart Smeets kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 08-06-2016 om 21:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!