Programma gemist?

Het een levensverhaal van de op Nederlandse kunstenaar tijdens Aad Donker. In met zijn zoektocht naar tijdens een verloren paradijs verliest de op jonge getalenteerde schilder een Aad Donker op de grip op van zijn leven.Meer uit Het levensverhaal van op tv de Nederlandse kunstenaar Aad het Donker. In zijn zoektocht uit naar een verloren in paradijs verliest in de jonge getalenteerde op tv schilder Aad Donker in de grip op zijn door leven. Donker maakt met begin jaren 90 door naam op als aanstormend kunstenaar, samen met tijdens zijn op tv schilderende broers Gijs en Justus. Als uit onderdeel tijdens van het tijdens After Nature-collectief krijgen de gebroeders Donker met snel voet aan een de de grond in New York. uit Als Gijs het en Justus teruggaan naar tijdens Nederland blijft Aad achter naar in New naar York, samen met een zijn grote liefde Amy. naar Wanneer Amy een tijdens Aad uit elkaar op tv gaan, een gaat het een in razend tempo uit bergafwaarts met hem. Waanideeën en een angsten gaan een hem beheersen en hij verliest uit met de greep op tijdens de werkelijkheid. Op 31-jarige leeftijd op tv pleegt Aad zelfmoord. een Filmmaker Wim op van der Aar maakt op tv een reis naar langs Leiden, op tv Amsterdam, New York en Suriname, waarbij van uniek met archiefmateriaal wordt afgewisseld met interviews op tv met zijn broers, het Amy en de After een Nature-oprichter Peter Klashorst.Minder

februari 2021
08-06-2016 22:55

2Doc: All you need is me

2Doc: All you need is me - 2Doc: All you need is me

Het levensverhaal van de Nederlandse kunstenaar Aad Donker. In zijn zoektocht naar een verloren paradijs verliest de jonge getalenteerde schilder Aad Donker de grip op zijn leven.Meer Het levensverhaal van de Nederlandse kunstenaar Aad Donk...

2Doc: All you need is me gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: All you need is me de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: All you need is me bij 2Doc: All you need is me liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: All you need is me. Heb je een uitzending van 2Doc: All you need is me gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: All you need is me gemist

Uitzending gemist van 2Doc: All you need is me? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: All you need is me, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: All you need is me gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: All you need is me? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: All you need is me kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 08-06-2016 om 22:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!