Programma gemist?

Het van levensverhaal van op de Nederlandse kunstenaar Aad Donker. met In zijn zoektocht naar tijdens een verloren paradijs op tv verliest met de jonge getalenteerde schilder Aad een Donker het de grip tijdens op zijn leven.Meer door Het levensverhaal van de Nederlandse kunstenaar de Aad naar Donker. In zijn naar zoektocht naar een verloren de paradijs verliest de van jonge getalenteerde schilder uit Aad Donker naar de grip op naar zijn leven. Donker tijdens maakt begin het jaren 90 naam als aanstormend kunstenaar, met samen met met zijn schilderende broers Gijs van en een Justus. Als op tv onderdeel van het tijdens After Nature-collectief krijgen de gebroeders in Donker snel tijdens voet aan op tv de grond in New York. Als van op Gijs en Justus teruggaan een naar Nederland blijft de Aad achter in New York, naar samen uit met zijn grote liefde het Amy. Wanneer de Amy een Aad uit uit elkaar gaan, gaat het op in razend tempo tijdens bergafwaarts met hem. het in Waanideeën en angsten gaan door hem beheersen in en hij verliest de greep op de de werkelijkheid. tijdens Op de 31-jarige leeftijd pleegt Aad zelfmoord. met Filmmaker Wim tijdens van der Aar maakt door een reis naar langs Leiden, Amsterdam, naar New York op en Suriname, waarbij uniek archiefmateriaal wordt met afgewisseld met interviews op tv door met zijn broers, Amy en After de Nature-oprichter Peter met Klashorst.Minder

januari 2020
08-06-2016 22:55

2Doc: All you need is me

2Doc: All you need is me - 2Doc: All you need is me

Het levensverhaal van de Nederlandse kunstenaar Aad Donker. In zijn zoektocht naar een verloren paradijs verliest de jonge getalenteerde schilder Aad Donker de grip op zijn leven.Meer Het levensverhaal van de Nederlandse kunstenaar Aad Donk...

2Doc: All you need is me gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: All you need is me de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: All you need is me bij 2Doc: All you need is me liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: All you need is me. Heb je een uitzending van 2Doc: All you need is me gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: All you need is me gemist

Uitzending gemist van 2Doc: All you need is me? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: All you need is me, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: All you need is me gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: All you need is me? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: All you need is me kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 08-06-2016 om 22:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!