Programma gemist?

Het levensverhaal uit van de Nederlandse kunstenaar door door Aad Donker. In zijn zoektocht de naar op een verloren paradijs verliest de jonge met getalenteerde schilder van Aad Donker de uit grip op zijn leven.Meer uit Het op levensverhaal van de de Nederlandse kunstenaar Aad Donker. In naar zijn zoektocht naar naar een verloren paradijs in verliest de naar jonge getalenteerde schilder op tv Aad Donker de de grip op van zijn leven. Donker maakt begin op tv op tv jaren 90 naam als naar aanstormend kunstenaar, samen op tv met zijn schilderende uit broers Gijs een en Justus. Als onderdeel van in het After op Nature-collectief krijgen de op tv gebroeders Donker snel voet uit aan de grond in de New een York. Als Gijs en een Justus teruggaan naar Nederland van blijft de Aad achter in naar New York, samen met zijn uit grote liefde van Amy. Wanneer Amy het een Aad uit elkaar het gaan, gaat het het in razend tempo met uit bergafwaarts met hem. een Waanideeën en angsten gaan hem beheersen op tv en hij verliest tijdens de uit greep op uit de werkelijkheid. Op 31-jarige leeftijd op pleegt Aad zelfmoord. de Filmmaker Wim van van der Aar door maakt een met reis langs Leiden, Amsterdam, New York het en Suriname, op waarbij uniek archiefmateriaal wordt tijdens afgewisseld met interviews van met zijn het broers, Amy naar en After in Nature-oprichter Peter Klashorst.Minder

oktober 2020
08-06-2016 22:55

2Doc: All you need is me

2Doc: All you need is me - 2Doc: All you need is me

Het levensverhaal van de Nederlandse kunstenaar Aad Donker. In zijn zoektocht naar een verloren paradijs verliest de jonge getalenteerde schilder Aad Donker de grip op zijn leven.Meer Het levensverhaal van de Nederlandse kunstenaar Aad Donk...

2Doc: All you need is me gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: All you need is me de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: All you need is me bij 2Doc: All you need is me liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: All you need is me. Heb je een uitzending van 2Doc: All you need is me gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: All you need is me gemist

Uitzending gemist van 2Doc: All you need is me? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: All you need is me, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: All you need is me gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: All you need is me? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: All you need is me kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 08-06-2016 om 22:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!