Programma gemist?

Het levensverhaal van een uit de Nederlandse kunstenaar Aad Donker. in In zijn het zoektocht naar een een verloren paradijs verliest de een jonge getalenteerde in schilder Aad Donker de grip tijdens op zijn leven.Meer in Het levensverhaal van van de Nederlandse op tv kunstenaar Aad Donker. In naar zijn zoektocht naar een een in verloren paradijs verliest de het jonge getalenteerde op tv schilder Aad Donker met de grip op zijn door leven. Donker maakt uit begin jaren 90 uit naam de als aanstormend kunstenaar, samen het met zijn in schilderende broers Gijs het en Justus. Als onderdeel de van het After Nature-collectief krijgen met op de gebroeders Donker snel het voet aan de een grond in het New York. Als Gijs en in Justus teruggaan de naar Nederland blijft op Aad achter in New York, uit samen met zijn in grote liefde van Amy. Wanneer uit Amy een een Aad uit elkaar gaan, gaat tijdens het in van razend tempo bergafwaarts met hem. naar Waanideeën uit en angsten gaan hem beheersen een de en hij verliest in de greep op de het werkelijkheid. Op 31-jarige leeftijd in pleegt in Aad zelfmoord. Filmmaker Wim van met der Aar maakt een van reis langs Leiden, het Amsterdam, New met York en Suriname, waarbij op tv uniek archiefmateriaal uit wordt in afgewisseld met interviews uit met zijn broers, Amy en met After Nature-oprichter Peter op Klashorst.Minder

juli 2020
08-06-2016 22:55

2Doc: All you need is me

2Doc: All you need is me - 2Doc: All you need is me

Het levensverhaal van de Nederlandse kunstenaar Aad Donker. In zijn zoektocht naar een verloren paradijs verliest de jonge getalenteerde schilder Aad Donker de grip op zijn leven.Meer Het levensverhaal van de Nederlandse kunstenaar Aad Donk...

2Doc: All you need is me gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: All you need is me de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: All you need is me bij 2Doc: All you need is me liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: All you need is me. Heb je een uitzending van 2Doc: All you need is me gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: All you need is me gemist

Uitzending gemist van 2Doc: All you need is me? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: All you need is me, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: All you need is me gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: All you need is me? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: All you need is me kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 08-06-2016 om 22:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!