Programma gemist?

Het levensverhaal de van de Nederlandse kunstenaar uit Aad Donker. In een zijn zoektocht naar het een verloren naar paradijs verliest op tv de jonge tijdens getalenteerde schilder Aad van Donker de grip op zijn leven.Meer op Het levensverhaal van tijdens naar de Nederlandse kunstenaar Aad Donker. In het zijn een zoektocht naar tijdens een verloren paradijs door verliest de jonge getalenteerde het schilder Aad Donker de grip uit op tijdens zijn leven. Donker met maakt begin jaren 90 op tv naam als aanstormend van kunstenaar, samen door met zijn schilderende van broers Gijs en naar Justus. Als onderdeel van het van After door Nature-collectief krijgen de gebroeders op Donker snel voet aan uit de grond in uit New met York. Als Gijs met en Justus uit teruggaan naar Nederland naar blijft Aad achter in New York, naar samen met zijn in grote liefde door Amy. Wanneer Amy uit een Aad uit elkaar naar gaan, op gaat het in razend van tempo tijdens bergafwaarts met hem. Waanideeën en angsten tijdens gaan hem op tv beheersen en hij verliest van de van greep op de werkelijkheid. tijdens Op 31-jarige leeftijd pleegt tijdens Aad zelfmoord. Filmmaker op tv Wim naar van der tijdens Aar maakt een reis van langs Leiden, de Amsterdam, New York en Suriname, waarbij in uniek archiefmateriaal wordt op afgewisseld met interviews de op tv met zijn broers, Amy en After van Nature-oprichter in Peter Klashorst.Minder

juni 2021
08-06-2016 22:55

2Doc: All you need is me

2Doc: All you need is me - 2Doc: All you need is me

Het levensverhaal van de Nederlandse kunstenaar Aad Donker. In zijn zoektocht naar een verloren paradijs verliest de jonge getalenteerde schilder Aad Donker de grip op zijn leven.Meer Het levensverhaal van de Nederlandse kunstenaar Aad Donk...

2Doc: All you need is me gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: All you need is me de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: All you need is me bij 2Doc: All you need is me liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: All you need is me. Heb je een uitzending van 2Doc: All you need is me gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: All you need is me gemist

Uitzending gemist van 2Doc: All you need is me? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: All you need is me, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: All you need is me gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: All you need is me? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: All you need is me kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 08-06-2016 om 22:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!