Programma gemist?

Het levensverhaal van van de Nederlandse kunstenaar het Aad uit Donker. In zijn zoektocht met naar een van verloren paradijs verliest het de jonge getalenteerde van schilder Aad Donker de grip een op zijn een leven.Meer Het levensverhaal de van de Nederlandse kunstenaar in Aad naar Donker. In zijn met zoektocht naar een verloren het paradijs verliest een de jonge in getalenteerde schilder Aad van Donker de grip op zijn een leven. Donker naar maakt begin de jaren 90 naam als aanstormend een kunstenaar, samen met op tv zijn schilderende broers een Gijs en Justus. uit Als van onderdeel van het After Nature-collectief krijgen het de gebroeders Donker naar de snel voet aan de grond tijdens in New York. Als op Gijs en de Justus teruggaan naar op Nederland van blijft Aad achter in op New York, samen met een zijn grote door liefde Amy. een Wanneer Amy een Aad uit met elkaar gaan, naar gaat het in op tv razend tempo bergafwaarts met hem. de op Waanidee├źn en angsten gaan hem beheersen op tv en door hij verliest de greep een op de door werkelijkheid. Op op tv 31-jarige leeftijd pleegt Aad zelfmoord. Filmmaker met een Wim van der tijdens Aar maakt een reis van langs Leiden, naar Amsterdam, New York en Suriname, waarbij tijdens een uniek archiefmateriaal wordt afgewisseld in met interviews met van zijn broers, Amy en After uit Nature-oprichter het Peter Klashorst.Minder

december 2021
08-06-2016 22:55

2Doc: All you need is me

2Doc: All you need is me - 2Doc: All you need is me

Het levensverhaal van de Nederlandse kunstenaar Aad Donker. In zijn zoektocht naar een verloren paradijs verliest de jonge getalenteerde schilder Aad Donker de grip op zijn leven.Meer Het levensverhaal van de Nederlandse kunstenaar Aad Donk...

2Doc: All you need is me gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: All you need is me de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: All you need is me bij 2Doc: All you need is me liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: All you need is me. Heb je een uitzending van 2Doc: All you need is me gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: All you need is me gemist

Uitzending gemist van 2Doc: All you need is me? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: All you need is me, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: All you need is me gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: All you need is me? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: All you need is me kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 08-06-2016 om 22:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!