Programma gemist?

Een door huisvrouw wordt dood in met haar huis de gevonden, ze naar is gewurgd met een paar een zijde kousen. Al een snel ziet Morse met een verband tussen deze tijdens moord en naar twee recente uit moorden. Een huisvrouw wordt uit dood in haar huis op met gevonden, ze is gewurgd met door een paar met zijde kousen. Al snel met ziet Morse een verband door tussen deze uit moord en op tv twee recente moorden een op vrouwen door die ook gewurgd gevonden zijn. door Morse tijdens merkt op dat van deze naar getrouwde vrouwen de met trouwringen ontbraken. De detectives de gaan het aan de slag voor het er de meer slachtoffers vallen.

De een gepensioneerde geschiedkundige Adrian Weiss op tv wordt vermoord gevonden een in een in museum in tijdens Oxford. De gepensioneerde het geschiedkundige Adrian Weiss wordt op tv vermoord gevonden in een museum met naar in Oxford. Op dat door moment was uit er een groep schoolmeisjes tijdens op bezoek van de een Blythe een Mount privéschool. Morse bezoekt hen een in de hoop uit dat een een van de tieners tijdens een verdacht persoon heeft gezien. uit Als hij op weer terug in is vindt op hij een briefje met met een kreet om in hulp in zijn met jaszak.

De jonge uit Morse is herstellende, maar het moet meteen aan naar de naar bak in het tweede van seizoen van Endeavour naar Morse. Na de van schokkende van gebeurtenissen in het slot van uit het eerste seizoen door is Morse op nog gepijnigd. In de eerste een aflevering krijgt hij de meteen weer een te de maken met twee sterfgevallen. Een man op tv met valt van een dak. op Het is niet in duidelijk of in het zelfmoord was in of moord, en het feit dat tijdens het een lichaam niet te naar identificeren is maakt het niet een makkelijker. naar Endeavour Morse speelt zich af in van in de jaren door zestig, vóór de gebeurtenissen tijdens in de serie Inspector Morse. met een Morse is nog een tijdens jonge Detective Constable die zijn op eerste moorden oplost. een Dit tweede met seizoen bestaat op uit vier afleveringen van tijdens anderhalf door uur.

september 2020
15-02-2017 21:25

Sway

Detectives: Endeavour Morse - Sway

Een huisvrouw wordt dood in haar huis gevonden, ze is gewurgd met een paar zijde kousen. Al snel ziet Morse een verband tussen deze moord en twee recente moorden. Een huisvrouw wordt dood in haar huis gevonden, ze is gewurgd met een paar zi...

08-02-2017 21:25

Nocturne

Detectives: Endeavour Morse - Nocturne

De gepensioneerde geschiedkundige Adrian Weiss wordt vermoord gevonden in een museum in Oxford. De gepensioneerde geschiedkundige Adrian Weiss wordt vermoord gevonden in een museum in Oxford. Op dat moment was er een groep schoolmeisjes op ...

01-02-2017 21:25

Trove

Detectives: Endeavour Morse - Trove

De jonge Morse is herstellende, maar moet meteen aan de bak in het tweede seizoen van Endeavour Morse. Na de schokkende gebeurtenissen in het slot van het eerste seizoen is Morse nog gepijnigd. In de eerste aflevering krijgt hij meteen we...

Detectives: Endeavour Morse gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Detectives: Endeavour Morse de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Detectives: Endeavour Morse bij Detectives: Endeavour Morse liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Detectives: Endeavour Morse. Heb je een uitzending van Detectives: Endeavour Morse gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Detectives: Endeavour Morse gemist

Uitzending gemist van Detectives: Endeavour Morse? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Detectives: Endeavour Morse, uitgezonden op Nederland 1. Heb je een uitzending van Detectives: Endeavour Morse gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Detectives: Endeavour Morse? Hier kun je alle uitzendingen van Detectives: Endeavour Morse kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 15-02-2017 om 21:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!