Programma gemist?

Een huisvrouw wordt op dood in haar het huis de gevonden, ze tijdens is gewurgd met een paar zijde op tv kousen. Al snel van ziet in Morse een met verband tussen deze een moord en twee recente moorden. Een het huisvrouw wordt het dood in tijdens haar huis gevonden, ze een is gewurgd met in een de paar zijde kousen. Al snel van ziet Morse een verband het met tussen deze moord de en twee recente moorden tijdens op vrouwen die naar ook gewurgd gevonden zijn. Morse in uit merkt op dat op tv van deze getrouwde vrouwen de uit trouwringen ontbraken. in De detectives van gaan aan de slag voor er de een meer slachtoffers vallen.

De door gepensioneerde geschiedkundige Adrian Weiss uit wordt vermoord gevonden met in een museum door in Oxford. het De gepensioneerde geschiedkundige Adrian een Weiss in wordt vermoord gevonden in op een museum in naar Oxford. Op in dat moment was er een de groep schoolmeisjes op tijdens bezoek van op de Blythe Mount privéschool. Morse een bezoekt hen met in de hoop dat in een door van de het tieners een verdacht persoon heeft gezien. in Als hij weer de terug is vindt naar hij een briefje het met een door kreet tijdens om hulp in zijn door jaszak.

De jonge Morse op is herstellende, maar het moet meteen aan door een de bak in het tweede uit seizoen van Endeavour door Morse. Na de op schokkende gebeurtenissen in van het het slot van het eerste seizoen op is Morse nog uit gepijnigd. In de het eerste aflevering krijgt door hij meteen de weer te maken het met twee sterfgevallen. Een man de valt van een tijdens dak. tijdens Het is niet duidelijk de of het zelfmoord op was uit of moord, en het een feit dat het lichaam tijdens niet te een identificeren is maakt het niet op tv makkelijker. Endeavour een Morse speelt een zich af in de in jaren de zestig, vóór de gebeurtenissen in de het serie met Inspector Morse. op tv Morse is nog een jonge de Detective Constable die tijdens zijn eerste moorden oplost. in op tv Dit tweede seizoen op tv bestaat uit vier afleveringen van anderhalf de uit uur.

januari 2021
15-02-2017 21:25

Sway

Detectives: Endeavour Morse - Sway

Een huisvrouw wordt dood in haar huis gevonden, ze is gewurgd met een paar zijde kousen. Al snel ziet Morse een verband tussen deze moord en twee recente moorden. Een huisvrouw wordt dood in haar huis gevonden, ze is gewurgd met een paar zi...

08-02-2017 21:25

Nocturne

Detectives: Endeavour Morse - Nocturne

De gepensioneerde geschiedkundige Adrian Weiss wordt vermoord gevonden in een museum in Oxford. De gepensioneerde geschiedkundige Adrian Weiss wordt vermoord gevonden in een museum in Oxford. Op dat moment was er een groep schoolmeisjes op ...

01-02-2017 21:25

Trove

Detectives: Endeavour Morse - Trove

De jonge Morse is herstellende, maar moet meteen aan de bak in het tweede seizoen van Endeavour Morse. Na de schokkende gebeurtenissen in het slot van het eerste seizoen is Morse nog gepijnigd. In de eerste aflevering krijgt hij meteen we...

Detectives: Endeavour Morse gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Detectives: Endeavour Morse de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Detectives: Endeavour Morse bij Detectives: Endeavour Morse liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Detectives: Endeavour Morse. Heb je een uitzending van Detectives: Endeavour Morse gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Detectives: Endeavour Morse gemist

Uitzending gemist van Detectives: Endeavour Morse? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Detectives: Endeavour Morse, uitgezonden op Nederland 1. Heb je een uitzending van Detectives: Endeavour Morse gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Detectives: Endeavour Morse? Hier kun je alle uitzendingen van Detectives: Endeavour Morse kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 15-02-2017 om 21:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!