Programma gemist?

Een uit huisvrouw wordt door dood in haar huis gevonden, tijdens ze is uit gewurgd met een paar zijde door kousen. Al snel met ziet Morse tijdens een verband tussen de deze moord op en twee op tv recente moorden. Een huisvrouw tijdens wordt dood in haar huis het gevonden, uit ze is gewurgd het met een paar zijde met kousen. Al snel de ziet Morse een van verband tussen deze tijdens moord door en twee recente moorden op op tv vrouwen het die ook gewurgd de gevonden zijn. Morse merkt een op dat uit van deze getrouwde vrouwen de naar trouwringen ontbraken. De met detectives gaan aan een de slag voor er op meer de slachtoffers vallen.

De door gepensioneerde geschiedkundige Adrian Weiss wordt het de vermoord gevonden in een museum het in Oxford. De met gepensioneerde geschiedkundige Adrian Weiss de wordt vermoord uit gevonden in een tijdens museum in Oxford. Op een dat moment door was er de een groep schoolmeisjes op op tv bezoek van de op tv Blythe het Mount privéschool. Morse bezoekt hen in met de het hoop dat een op tv van de tieners een verdacht de persoon heeft naar gezien. Als hij uit weer terug is vindt de hij met een briefje met een kreet met om uit hulp in zijn van jaszak.

De jonge op Morse is herstellende, van maar moet meteen een aan de bak naar in het tweede seizoen de van van Endeavour Morse. uit Na de schokkende de gebeurtenissen in het slot naar van het eerste seizoen is de Morse nog van gepijnigd. In de eerste de aflevering krijgt hij naar meteen een weer te met maken met twee het sterfgevallen. Een man op valt van een uit dak. Het is niet duidelijk of in het zelfmoord was de of moord, in en het feit dat op het op lichaam niet te uit identificeren is maakt het een niet de makkelijker. Endeavour Morse speelt zich in af in de jaren op uit zestig, vóór de gebeurtenissen in de op serie op tv Inspector Morse. van Morse is nog een tijdens jonge Detective Constable op tv die zijn eerste moorden een oplost. Dit tweede op seizoen door bestaat uit vier afleveringen van op anderhalf met uur.

mei 2021
15-02-2017 21:25

Sway

Detectives: Endeavour Morse - Sway

Een huisvrouw wordt dood in haar huis gevonden, ze is gewurgd met een paar zijde kousen. Al snel ziet Morse een verband tussen deze moord en twee recente moorden. Een huisvrouw wordt dood in haar huis gevonden, ze is gewurgd met een paar zi...

08-02-2017 21:25

Nocturne

Detectives: Endeavour Morse - Nocturne

De gepensioneerde geschiedkundige Adrian Weiss wordt vermoord gevonden in een museum in Oxford. De gepensioneerde geschiedkundige Adrian Weiss wordt vermoord gevonden in een museum in Oxford. Op dat moment was er een groep schoolmeisjes op ...

01-02-2017 21:25

Trove

Detectives: Endeavour Morse - Trove

De jonge Morse is herstellende, maar moet meteen aan de bak in het tweede seizoen van Endeavour Morse. Na de schokkende gebeurtenissen in het slot van het eerste seizoen is Morse nog gepijnigd. In de eerste aflevering krijgt hij meteen we...

Detectives: Endeavour Morse gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Detectives: Endeavour Morse de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Detectives: Endeavour Morse bij Detectives: Endeavour Morse liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Detectives: Endeavour Morse. Heb je een uitzending van Detectives: Endeavour Morse gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Detectives: Endeavour Morse gemist

Uitzending gemist van Detectives: Endeavour Morse? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Detectives: Endeavour Morse, uitgezonden op Nederland 1. Heb je een uitzending van Detectives: Endeavour Morse gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Detectives: Endeavour Morse? Hier kun je alle uitzendingen van Detectives: Endeavour Morse kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 15-02-2017 om 21:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!