Programma gemist?

Een huisvrouw een wordt dood in haar door huis gevonden, in ze is gewurgd met een een de paar zijde de kousen. Al snel ziet in Morse een verband uit tussen deze moord de en twee recente moorden. Een in huisvrouw op tv wordt dood in haar tijdens huis gevonden, ze is de van gewurgd met een paar zijde kousen. op tv Al een snel ziet Morse een verband tijdens tussen door deze moord op tv en twee recente moorden door op vrouwen die naar ook gewurgd gevonden in zijn. Morse merkt van op dat van naar deze getrouwde vrouwen de trouwringen een ontbraken. De detectives op tv gaan aan op de slag voor er naar de meer slachtoffers vallen.

De gepensioneerde door geschiedkundige Adrian Weiss op wordt door vermoord gevonden in een museum op tv in Oxford. De gepensioneerde tijdens geschiedkundige Adrian Weiss in wordt vermoord gevonden het met in een museum in Oxford. op tv Op dat het moment was er op een groep in schoolmeisjes op bezoek van op de Blythe Mount privéschool. op Morse tijdens bezoekt hen in de hoop dat het een het van de naar tieners een verdacht persoon heeft gezien. uit Als het hij weer terug is uit vindt hij een een briefje met een naar kreet met om hulp in uit zijn jaszak.

De jonge Morse in is naar herstellende, maar naar moet meteen aan de de bak in het naar tweede seizoen van Endeavour door Morse. Na de tijdens schokkende gebeurtenissen in op het slot van door het eerste door seizoen is Morse een nog gepijnigd. In de eerste uit aflevering krijgt een hij van meteen weer te naar maken met twee sterfgevallen. Een van man valt van op tv een dak. Het naar is niet duidelijk of het tijdens het zelfmoord was of moord, op tv en het feit een dat het een lichaam niet te tijdens identificeren is uit maakt het niet makkelijker. Endeavour Morse naar speelt zich af tijdens in de jaren een zestig, op tv vóór de gebeurtenissen in in de serie op tv Inspector Morse. Morse is op tv nog een jonge het Detective Constable het die zijn eerste moorden oplost. naar Dit naar tweede seizoen bestaat tijdens uit vier met afleveringen van anderhalf op tv uur.

mei 2020
15-02-2017 21:25

Sway

Detectives: Endeavour Morse - Sway

Een huisvrouw wordt dood in haar huis gevonden, ze is gewurgd met een paar zijde kousen. Al snel ziet Morse een verband tussen deze moord en twee recente moorden. Een huisvrouw wordt dood in haar huis gevonden, ze is gewurgd met een paar zi...

08-02-2017 21:25

Nocturne

Detectives: Endeavour Morse - Nocturne

De gepensioneerde geschiedkundige Adrian Weiss wordt vermoord gevonden in een museum in Oxford. De gepensioneerde geschiedkundige Adrian Weiss wordt vermoord gevonden in een museum in Oxford. Op dat moment was er een groep schoolmeisjes op ...

01-02-2017 21:25

Trove

Detectives: Endeavour Morse - Trove

De jonge Morse is herstellende, maar moet meteen aan de bak in het tweede seizoen van Endeavour Morse. Na de schokkende gebeurtenissen in het slot van het eerste seizoen is Morse nog gepijnigd. In de eerste aflevering krijgt hij meteen we...

Detectives: Endeavour Morse gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Detectives: Endeavour Morse de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Detectives: Endeavour Morse bij Detectives: Endeavour Morse liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Detectives: Endeavour Morse. Heb je een uitzending van Detectives: Endeavour Morse gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Detectives: Endeavour Morse gemist

Uitzending gemist van Detectives: Endeavour Morse? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Detectives: Endeavour Morse, uitgezonden op Nederland 1. Heb je een uitzending van Detectives: Endeavour Morse gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Detectives: Endeavour Morse? Hier kun je alle uitzendingen van Detectives: Endeavour Morse kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 15-02-2017 om 21:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!