Programma gemist?

Een het huisvrouw wordt dood de in haar huis gevonden, een ze is gewurgd uit met een paar door zijde tijdens kousen. Al snel ziet van Morse een met verband tussen deze moord en uit twee recente moorden. Een het huisvrouw wordt in dood in in haar huis gevonden, ze is uit gewurgd tijdens met een paar op zijde kousen. Al met snel ziet Morse door een verband tussen deze het moord en twee een recente moorden op vrouwen van die ook van gewurgd gevonden zijn. Morse het merkt uit op dat van het deze getrouwde vrouwen de trouwringen de ontbraken. De in detectives gaan aan de het slag voor er van meer slachtoffers door vallen.

De gepensioneerde geschiedkundige de Adrian Weiss wordt het vermoord gevonden met in een in museum in uit Oxford. De gepensioneerde de geschiedkundige Adrian Weiss het wordt vermoord gevonden in een museum op een in Oxford. Op dat moment was met er op een groep schoolmeisjes op tijdens bezoek van de naar Blythe Mount in privéschool. Morse bezoekt hen een in de hoop dat op een van van de tieners door een verdacht in persoon heeft gezien. naar Als hij weer een terug is vindt hij op een briefje het met een kreet naar om hulp in zijn door jaszak.

De het jonge Morse is herstellende, maar met moet tijdens meteen aan op tv de bak in het naar tweede seizoen op tv van Endeavour Morse. Na de schokkende het gebeurtenissen in het met slot van tijdens het eerste van seizoen is Morse nog in gepijnigd. In de eerste op tijdens aflevering krijgt hij uit meteen weer te maken door met twee het sterfgevallen. Een man valt in van een dak. op Het is niet duidelijk op tv of het op tv zelfmoord was of moord, en door het op tv feit dat het lichaam het niet te identificeren is het maakt het een niet tijdens makkelijker. Endeavour Morse speelt zich af op tv in de de jaren met zestig, vóór de tijdens gebeurtenissen in de serie Inspector Morse. het Morse met is nog naar een jonge Detective Constable uit die zijn eerste moorden met oplost. door Dit tweede seizoen bestaat in uit vier afleveringen met van anderhalf uit uur.

juli 2021
15-02-2017 21:25

Sway

Detectives: Endeavour Morse - Sway

Een huisvrouw wordt dood in haar huis gevonden, ze is gewurgd met een paar zijde kousen. Al snel ziet Morse een verband tussen deze moord en twee recente moorden. Een huisvrouw wordt dood in haar huis gevonden, ze is gewurgd met een paar zi...

08-02-2017 21:25

Nocturne

Detectives: Endeavour Morse - Nocturne

De gepensioneerde geschiedkundige Adrian Weiss wordt vermoord gevonden in een museum in Oxford. De gepensioneerde geschiedkundige Adrian Weiss wordt vermoord gevonden in een museum in Oxford. Op dat moment was er een groep schoolmeisjes op ...

01-02-2017 21:25

Trove

Detectives: Endeavour Morse - Trove

De jonge Morse is herstellende, maar moet meteen aan de bak in het tweede seizoen van Endeavour Morse. Na de schokkende gebeurtenissen in het slot van het eerste seizoen is Morse nog gepijnigd. In de eerste aflevering krijgt hij meteen we...

Detectives: Endeavour Morse gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Detectives: Endeavour Morse de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Detectives: Endeavour Morse bij Detectives: Endeavour Morse liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Detectives: Endeavour Morse. Heb je een uitzending van Detectives: Endeavour Morse gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Detectives: Endeavour Morse gemist

Uitzending gemist van Detectives: Endeavour Morse? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Detectives: Endeavour Morse, uitgezonden op Nederland 1. Heb je een uitzending van Detectives: Endeavour Morse gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Detectives: Endeavour Morse? Hier kun je alle uitzendingen van Detectives: Endeavour Morse kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 15-02-2017 om 21:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!