Programma gemist?

Een uit huisvrouw wordt dood van in haar van huis gevonden, ze is van gewurgd met een paar zijde het kousen. Al een snel ziet Morse op tv een verband tussen deze het moord en twee met recente moorden. uit Een tijdens huisvrouw wordt dood in in haar huis gevonden, uit ze is gewurgd door met een paar zijde de kousen. Al snel op tv ziet Morse met een verband tussen op deze moord en twee een recente op moorden op vrouwen die het ook gewurgd gevonden zijn. door Morse merkt op naar dat van deze getrouwde van vrouwen de van trouwringen naar ontbraken. De detectives gaan aan de door slag uit voor er naar meer slachtoffers vallen.

De gepensioneerde de geschiedkundige het Adrian Weiss wordt vermoord gevonden in naar een museum uit in uit Oxford. De gepensioneerde op geschiedkundige Adrian Weiss wordt vermoord door gevonden tijdens in een museum in Oxford. Op de dat moment was op tv er een een groep schoolmeisjes op het bezoek van de op Blythe Mount privéschool. Morse een bezoekt de hen in de hoop dat de een van uit de het tieners een verdacht op tv persoon heeft gezien. Als hij het weer terug is vindt een de hij een briefje met het een kreet om hulp in op zijn de jaszak.

De jonge in Morse is herstellende, maar op tv moet in meteen aan de bak in tijdens het tweede seizoen een van op tv Endeavour Morse. Na de schokkende het gebeurtenissen in op tv het naar slot van het eerste uit seizoen is Morse nog tijdens gepijnigd. de In de eerste aflevering krijgt hij een meteen weer te op door maken met twee met sterfgevallen. Een man valt van tijdens een dak. op tv Het is niet van duidelijk of het zelfmoord tijdens was of moord, door en het feit dat met het met lichaam niet uit te identificeren is maakt het niet het makkelijker. Endeavour op Morse in speelt zich af in het de jaren zestig, vóór uit de gebeurtenissen een in de serie Inspector Morse. naar Morse is het nog een jonge op tv Detective door Constable die zijn eerste moorden een oplost. Dit tweede tijdens seizoen met bestaat uit vier afleveringen een van anderhalf uit uur.

oktober 2019
15-02-2017 21:25

Sway

Detectives: Endeavour Morse - Sway

Een huisvrouw wordt dood in haar huis gevonden, ze is gewurgd met een paar zijde kousen. Al snel ziet Morse een verband tussen deze moord en twee recente moorden. Een huisvrouw wordt dood in haar huis gevonden, ze is gewurgd met een paar zi...

08-02-2017 21:25

Nocturne

Detectives: Endeavour Morse - Nocturne

De gepensioneerde geschiedkundige Adrian Weiss wordt vermoord gevonden in een museum in Oxford. De gepensioneerde geschiedkundige Adrian Weiss wordt vermoord gevonden in een museum in Oxford. Op dat moment was er een groep schoolmeisjes op ...

01-02-2017 21:25

Trove

Detectives: Endeavour Morse - Trove

De jonge Morse is herstellende, maar moet meteen aan de bak in het tweede seizoen van Endeavour Morse. Na de schokkende gebeurtenissen in het slot van het eerste seizoen is Morse nog gepijnigd. In de eerste aflevering krijgt hij meteen we...

Detectives: Endeavour Morse gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Detectives: Endeavour Morse de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Detectives: Endeavour Morse bij Detectives: Endeavour Morse liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Detectives: Endeavour Morse. Heb je een uitzending van Detectives: Endeavour Morse gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Detectives: Endeavour Morse gemist

Uitzending gemist van Detectives: Endeavour Morse? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Detectives: Endeavour Morse, uitgezonden op Nederland 1. Heb je een uitzending van Detectives: Endeavour Morse gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Detectives: Endeavour Morse? Hier kun je alle uitzendingen van Detectives: Endeavour Morse kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 15-02-2017 om 21:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!