Programma gemist?

Een huisvrouw van wordt dood in haar met huis gevonden, de ze is gewurgd de met een paar zijde uit kousen. Al snel uit door ziet Morse een verband tussen deze tijdens moord en door twee naar recente moorden. Een huisvrouw op wordt dood in met haar huis op tv gevonden, ze is gewurgd met op een naar paar zijde kousen. Al snel ziet de Morse een tijdens verband tussen tijdens deze moord en twee recente door moorden op vrouwen een het die ook gewurgd gevonden zijn. tijdens Morse merkt op dat de van deze uit getrouwde vrouwen de uit trouwringen met ontbraken. De detectives van gaan aan de slag de voor er meer een slachtoffers vallen.

De gepensioneerde uit geschiedkundige Adrian Weiss wordt tijdens vermoord een gevonden in uit een museum in tijdens Oxford. De gepensioneerde geschiedkundige Adrian Weiss de wordt op tv vermoord gevonden in een museum uit in in Oxford. Op dat op tv moment was er een een groep schoolmeisjes op bezoek in van de Blythe met Mount met privéschool. Morse bezoekt de hen in met de hoop dat een van de naar tieners een de verdacht persoon van heeft gezien. Als hij weer tijdens terug is vindt van hij de een briefje het met een kreet om hulp in het zijn naar jaszak.

De jonge Morse van is tijdens herstellende, maar moet meteen aan een de in bak in van het tweede seizoen op tv van Endeavour Morse. tijdens Na de schokkende gebeurtenissen in het de slot in van het eerste een seizoen is Morse nog in gepijnigd. een In de eerste aflevering krijgt hij uit meteen van weer te maken met twee door sterfgevallen. tijdens Een man valt van naar een door dak. Het is niet duidelijk uit of de het zelfmoord was of moord, en het het feit met dat het lichaam niet met te identificeren naar is maakt in het niet met makkelijker. Endeavour Morse speelt zich af met in de jaren het zestig, vóór de met gebeurtenissen in de naar serie Inspector uit Morse. Morse is nog in een de jonge Detective naar Constable die zijn eerste moorden oplost. naar met Dit tweede seizoen bestaat uit van vier afleveringen een van anderhalf uit uur.

juni 2021
15-02-2017 21:25

Sway

Detectives: Endeavour Morse - Sway

Een huisvrouw wordt dood in haar huis gevonden, ze is gewurgd met een paar zijde kousen. Al snel ziet Morse een verband tussen deze moord en twee recente moorden. Een huisvrouw wordt dood in haar huis gevonden, ze is gewurgd met een paar zi...

08-02-2017 21:25

Nocturne

Detectives: Endeavour Morse - Nocturne

De gepensioneerde geschiedkundige Adrian Weiss wordt vermoord gevonden in een museum in Oxford. De gepensioneerde geschiedkundige Adrian Weiss wordt vermoord gevonden in een museum in Oxford. Op dat moment was er een groep schoolmeisjes op ...

01-02-2017 21:25

Trove

Detectives: Endeavour Morse - Trove

De jonge Morse is herstellende, maar moet meteen aan de bak in het tweede seizoen van Endeavour Morse. Na de schokkende gebeurtenissen in het slot van het eerste seizoen is Morse nog gepijnigd. In de eerste aflevering krijgt hij meteen we...

Detectives: Endeavour Morse gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Detectives: Endeavour Morse de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Detectives: Endeavour Morse bij Detectives: Endeavour Morse liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Detectives: Endeavour Morse. Heb je een uitzending van Detectives: Endeavour Morse gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Detectives: Endeavour Morse gemist

Uitzending gemist van Detectives: Endeavour Morse? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Detectives: Endeavour Morse, uitgezonden op Nederland 1. Heb je een uitzending van Detectives: Endeavour Morse gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Detectives: Endeavour Morse? Hier kun je alle uitzendingen van Detectives: Endeavour Morse kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 15-02-2017 om 21:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!