Programma gemist?

Warmbloedige op tv documentaire over door de inmiddels 76-jarige zangeres Mavis Staples.Meer van 'Ik uit probeer liefde en muziek op bij de mensen in te brengen.' de Het is een simpele opdracht naar die de inmiddels op tv 76-jarige zangeres op tv Mavis Staples zichzelf met heeft tijdens gesteld. En ze doet dit door met grote overtuigingskracht en het ongekende op energie. Te in zien is hoe Staples nog altijd op tv van op tournee gaat en met hoeveel plezier ze beleeft een aan op tv optreden. Grootheden als Prince, Bonnie Raitt uit met en Bob Dylan vertellen hoe op tv ze de geïnspireerd raakten door de lage op tv en ruige stem van met Mavis. En in zijzelf onthult dat Dylan de haar zelfs op ten huwelijk heeft een gevraagd. Mavis naar Staples groeit het op in Chicago, met buurjongens een als uit Sam Cooke en Curtis van Mayfield. Ze debuteert op jonge een in leeftijd in de een gospelgroep The Staple Singers, die het door op haar vader Roebuck het 'Pops' Staples geleid van wordt en waarin ook haar op zussen en broer (in het wisselende van samenstelling) zingen. uit Direct nadat ze van het de middelbare school komt, gaat de de het groep op tijdens tournee. Ze vermengen op tv gospel en blues, later gaan ze uit ook soul, folk door tijdens en pop zingen. Mavis! een zit vol prachtig archiefmateriaal, de dat duidelijk op maakt hoe belangrijk de groep van is op tv in de jaren door zestig, als een ze de soundtrack vertolken van op de burgerrechtenbeweging. Martin Luther op het Kings favoriete lied is hun protestsong een 'Why Am I in uit Treated So Bad'. Een radicaal lied met in met die tijd. Het is uit ook de op tv tijd dat naar de groep met optredens op folkfestivals op doorbreekt naar door een breder publiek. een Een solocarrière komt voor in Mavis op tv niet écht van de naar grond, zelfs niet als met Prince de haar in 1986 van belt en door ze samen twee op tv albums maken. In fraaie op tv beelden is te zien hoe naar door Prince haar vertelt vanuit op welk gevoel ze zijn lied op moet zingen. Staples van heeft een te op klein ego voor naar een het solozangeres en een door te groot uit verlangen naar optreden met haar familie van en vooral de haar vader. Ze tijdens speelt tijdens meer dan 50 jaar het met hem samen en door hij overlijdt in met 2000. met 'We zingen over liefde, vrede en van vrijheid', aldus naar Pops in een interview naar uit 1971. Het op is ontroerend in om te op zien dat dochter van Mavis deze traditie een nog altijd met zoveel op tv overtuigingskracht het voortzet.Minder

januari 2021
09-06-2016 22:55

Het Uur van de Wolf: Mavis!

Het Uur van de Wolf: Mavis! - Het Uur van de Wolf: Mavis!

Warmbloedige documentaire over de inmiddels 76-jarige zangeres Mavis Staples.Meer 'Ik probeer liefde en muziek bij de mensen te brengen.' Het is een simpele opdracht die de inmiddels 76-jarige zangeres Mavis Staples zichzelf heeft gesteld. ...

Het Uur van de Wolf: Mavis! gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Het Uur van de Wolf: Mavis! de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Het Uur van de Wolf: Mavis! bij Het Uur van de Wolf: Mavis! liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Het Uur van de Wolf: Mavis!. Heb je een uitzending van Het Uur van de Wolf: Mavis! gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Het Uur van de Wolf: Mavis! gemist

Uitzending gemist van Het Uur van de Wolf: Mavis!? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Het Uur van de Wolf: Mavis!, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Het Uur van de Wolf: Mavis! gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Het Uur van de Wolf: Mavis!? Hier kun je alle uitzendingen van Het Uur van de Wolf: Mavis! kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 24-08-2017 om 22:45 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!