Programma gemist?

Warmbloedige documentaire de over de inmiddels op tv 76-jarige zangeres Mavis Staples.Meer door naar 'Ik probeer liefde en muziek bij tijdens de op mensen te brengen.' een Het is een simpele opdracht tijdens die de op inmiddels 76-jarige naar zangeres Mavis Staples zichzelf heeft een gesteld. En ze door doet met dit met naar grote overtuigingskracht en ongekende energie. naar Te zien is hoe door Staples nog in altijd op tournee uit gaat en hoeveel plezier in ze beleeft de aan uit optreden. Grootheden als Prince, Bonnie de Raitt en naar Bob Dylan de vertellen hoe ze de geïnspireerd raakten door de met lage en ruige stem op van Mavis. En op zijzelf onthult dat van Dylan haar zelfs van ten door huwelijk heeft gevraagd. Mavis Staples groeit het door op in Chicago, met buurjongens van als Sam Cooke op tv en Curtis met Mayfield. Ze debuteert op op tv jonge leeftijd op in de gospelgroep The een Staple Singers, die van door haar op vader Roebuck 'Pops' Staples op tv geleid naar wordt en waarin van ook haar zussen en broer (in de met wisselende samenstelling) zingen. het Direct nadat ze op van de middelbare school komt, het gaat de uit groep op van tournee. Ze vermengen de gospel en blues, later gaan door ze ook naar soul, folk en pop uit zingen. met Mavis! zit vol prachtig archiefmateriaal, dat op tv duidelijk maakt hoe met belangrijk een de groep in is in de op jaren zestig, als ze de op tv soundtrack vertolken van tijdens de burgerrechtenbeweging. Martin op tv Luther Kings met favoriete lied is hun protestsong in van 'Why Am I van Treated So Bad'. tijdens Een radicaal lied een in die tijd. Het is naar ook tijdens de tijd dat de een groep met door optredens op folkfestivals doorbreekt naar een het breder publiek. Een de solocarrière een komt voor tijdens Mavis niet écht van de door grond, zelfs niet door als op Prince haar in de 1986 belt en door ze samen twee albums maken. In tijdens op fraaie beelden is uit te zien hoe Prince haar vertelt een vanuit op welk gevoel de ze zijn lied moet zingen. met Staples heeft op tv een te klein ego voor met in een solozangeres en tijdens een te groot verlangen naar optreden door met haar tijdens familie en op tv vooral haar vader. Ze van speelt meer dan 50 het jaar door met hem door samen en hij overlijdt in het 2000. in 'We zingen over liefde, vrede in en in vrijheid', aldus Pops van in een interview uit door 1971. Het is ontroerend de om te zien dat op dochter Mavis deze op traditie nog met altijd met de zoveel overtuigingskracht tijdens voortzet.Minder

september 2020
09-06-2016 22:55

Het Uur van de Wolf: Mavis!

Het Uur van de Wolf: Mavis! - Het Uur van de Wolf: Mavis!

Warmbloedige documentaire over de inmiddels 76-jarige zangeres Mavis Staples.Meer 'Ik probeer liefde en muziek bij de mensen te brengen.' Het is een simpele opdracht die de inmiddels 76-jarige zangeres Mavis Staples zichzelf heeft gesteld. ...

Het Uur van de Wolf: Mavis! gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Het Uur van de Wolf: Mavis! de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Het Uur van de Wolf: Mavis! bij Het Uur van de Wolf: Mavis! liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Het Uur van de Wolf: Mavis!. Heb je een uitzending van Het Uur van de Wolf: Mavis! gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Het Uur van de Wolf: Mavis! gemist

Uitzending gemist van Het Uur van de Wolf: Mavis!? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Het Uur van de Wolf: Mavis!, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Het Uur van de Wolf: Mavis! gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Het Uur van de Wolf: Mavis!? Hier kun je alle uitzendingen van Het Uur van de Wolf: Mavis! kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 24-08-2017 om 22:45 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!