Programma gemist?

Warmbloedige met documentaire over de inmiddels op tv 76-jarige zangeres Mavis door Staples.Meer naar 'Ik probeer liefde en muziek bij in naar de mensen te brengen.' Het is op een simpele opdracht naar die de inmiddels het 76-jarige zangeres van Mavis Staples zichzelf naar heeft gesteld. En tijdens ze doet dit met met grote de overtuigingskracht en door ongekende energie. Te uit zien is hoe Staples nog op tv altijd op naar tournee gaat en hoeveel naar plezier uit ze beleeft aan optreden. Grootheden als in op Prince, Bonnie Raitt en het Bob Dylan van vertellen hoe ze op geïnspireerd raakten door de in lage en van ruige stem van Mavis. En door zijzelf onthult dat Dylan de haar naar zelfs ten huwelijk heeft gevraagd. tijdens Mavis in Staples groeit op in Chicago, tijdens met buurjongens als naar uit Sam Cooke en Curtis Mayfield. een Ze debuteert op naar jonge uit leeftijd in de gospelgroep The op tv Staple Singers, die naar door naar haar vader Roebuck een 'Pops' Staples geleid wordt en door waarin ook de haar zussen van en broer (in tijdens wisselende samenstelling) zingen. Direct door nadat ze van de middelbare op met school komt, gaat de de groep op tournee. met Ze vermengen gospel en blues, door het later gaan ze ook soul, van folk en een pop zingen. Mavis! naar zit vol prachtig de archiefmateriaal, dat op duidelijk maakt hoe belangrijk een de groep op tv is in de jaren zestig, een als ze de soundtrack een de vertolken van de burgerrechtenbeweging. Martin Luther van door Kings favoriete lied is hun protestsong met 'Why Am I uit Treated op So Bad'. Een radicaal op lied in die door tijd. Het de is ook uit de tijd dat de groep met op tv met optredens op folkfestivals doorbreekt naar een door breder publiek. Een met solocarrière een komt voor Mavis tijdens niet écht van op de grond, zelfs met niet als Prince een haar in tijdens 1986 belt en ze uit samen twee albums tijdens maken. In fraaie beelden het is te tijdens zien hoe Prince in haar vertelt vanuit in welk gevoel ze van zijn lied de moet zingen. Staples heeft een te in klein ego voor de een solozangeres een en op een te groot verlangen op naar optreden met haar een familie en een vooral haar met vader. Ze speelt de meer dan 50 jaar met op hem samen en uit hij overlijdt in 2000. de 'We zingen in over liefde, door vrede en een vrijheid', aldus Pops van in een interview uit 1971. de Het is ontroerend om op tv te het zien dat dochter Mavis deze het traditie nog tijdens altijd met zoveel met overtuigingskracht door voortzet.Minder

mei 2020
09-06-2016 22:55

Het Uur van de Wolf: Mavis!

Het Uur van de Wolf: Mavis! - Het Uur van de Wolf: Mavis!

Warmbloedige documentaire over de inmiddels 76-jarige zangeres Mavis Staples.Meer 'Ik probeer liefde en muziek bij de mensen te brengen.' Het is een simpele opdracht die de inmiddels 76-jarige zangeres Mavis Staples zichzelf heeft gesteld. ...

Het Uur van de Wolf: Mavis! gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Het Uur van de Wolf: Mavis! de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Het Uur van de Wolf: Mavis! bij Het Uur van de Wolf: Mavis! liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Het Uur van de Wolf: Mavis!. Heb je een uitzending van Het Uur van de Wolf: Mavis! gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Het Uur van de Wolf: Mavis! gemist

Uitzending gemist van Het Uur van de Wolf: Mavis!? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Het Uur van de Wolf: Mavis!, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Het Uur van de Wolf: Mavis! gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Het Uur van de Wolf: Mavis!? Hier kun je alle uitzendingen van Het Uur van de Wolf: Mavis! kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 24-08-2017 om 22:45 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!