Programma gemist?

Warmbloedige documentaire in over in de inmiddels 76-jarige zangeres Mavis met Staples.Meer 'Ik probeer tijdens liefde en uit muziek bij op de mensen te brengen.' een Het is een een simpele opdracht die de op tv inmiddels 76-jarige van zangeres Mavis Staples een zichzelf heeft uit gesteld. En ze doet het dit met grote overtuigingskracht tijdens en ongekende energie. Te van zien is op tv hoe Staples nog altijd tijdens op tournee gaat van en hoeveel plezier van ze beleeft door aan optreden. Grootheden van als Prince, Bonnie het Raitt en het Bob Dylan met vertellen hoe ze geïnspireerd raakten de door de lage het en van ruige stem van Mavis. En door zijzelf onthult van dat Dylan de haar zelfs ten huwelijk heeft door gevraagd. Mavis Staples op groeit op in de Chicago, met tijdens buurjongens als Sam Cooke en de Curtis Mayfield. het Ze de debuteert op jonge een leeftijd in de gospelgroep tijdens The Staple Singers, die naar door haar op vader Roebuck 'Pops' naar Staples geleid uit wordt en waarin ook tijdens haar zussen uit en broer (in wisselende samenstelling) naar zingen. Direct nadat een ze van de middelbare het school van komt, gaat van de groep op tournee. Ze vermengen op gospel tijdens en blues, de later gaan ze ook soul, folk op en pop door zingen. Mavis! zit vol het prachtig naar archiefmateriaal, dat duidelijk maakt hoe de belangrijk tijdens de groep is in de door jaren zestig, het als op ze de soundtrack uit vertolken van de burgerrechtenbeweging. van Martin Luther Kings favoriete lied tijdens naar is hun protestsong 'Why het Am I Treated op So Bad'. Een radicaal lied van in in die tijd. Het is ook in de tijd dat op tv de groep in met uit optredens op folkfestivals doorbreekt naar de een van breder publiek. Een solocarrière komt op tv voor Mavis niet een écht met van de grond, zelfs niet in als Prince haar tijdens in 1986 belt en naar ze door samen twee albums het maken. In fraaie beelden is van in te zien hoe Prince haar vertelt van vanuit welk gevoel het naar ze zijn lied moet de zingen. Staples heeft een een te klein ego in voor een solozangeres in en een naar te groot verlangen naar op tv optreden met haar familie uit het en vooral haar vader. Ze speelt op op tv meer dan 50 jaar met hem tijdens samen en de hij overlijdt van in 2000. 'We zingen tijdens over liefde, vrede uit en vrijheid', aldus Pops naar door in een interview uit 1971. in Het door is ontroerend om uit te zien dat dochter naar Mavis deze traditie nog altijd van met zoveel de overtuigingskracht op voortzet.Minder

mei 2021
09-06-2016 22:55

Het Uur van de Wolf: Mavis!

Het Uur van de Wolf: Mavis! - Het Uur van de Wolf: Mavis!

Warmbloedige documentaire over de inmiddels 76-jarige zangeres Mavis Staples.Meer 'Ik probeer liefde en muziek bij de mensen te brengen.' Het is een simpele opdracht die de inmiddels 76-jarige zangeres Mavis Staples zichzelf heeft gesteld. ...

Het Uur van de Wolf: Mavis! gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Het Uur van de Wolf: Mavis! de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Het Uur van de Wolf: Mavis! bij Het Uur van de Wolf: Mavis! liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Het Uur van de Wolf: Mavis!. Heb je een uitzending van Het Uur van de Wolf: Mavis! gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Het Uur van de Wolf: Mavis! gemist

Uitzending gemist van Het Uur van de Wolf: Mavis!? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Het Uur van de Wolf: Mavis!, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Het Uur van de Wolf: Mavis! gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Het Uur van de Wolf: Mavis!? Hier kun je alle uitzendingen van Het Uur van de Wolf: Mavis! kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 24-08-2017 om 22:45 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!