Programma gemist?

Warmbloedige uit documentaire over de inmiddels naar 76-jarige zangeres Mavis Staples.Meer door 'Ik het probeer liefde van en muziek bij de mensen op tv te uit brengen.' Het is een simpele opdracht van die de uit inmiddels 76-jarige zangeres Mavis met Staples zichzelf heeft een gesteld. En ze van doet dit met naar grote de overtuigingskracht en naar ongekende energie. Te zien is hoe naar Staples nog door altijd op tournee gaat op en hoeveel naar plezier naar ze beleeft aan optreden. Grootheden als tijdens Prince, door Bonnie Raitt en Bob Dylan uit tijdens vertellen hoe ze geïnspireerd raakten door de de op lage en ruige een stem van Mavis. met En zijzelf onthult dat van Dylan haar zelfs ten van huwelijk heeft een gevraagd. Mavis Staples in groeit op in Chicago, tijdens met door buurjongens als de Sam Cooke en Curtis op Mayfield. Ze debuteert op tv op jonge leeftijd van in de gospelgroep The Staple een Singers, uit die door haar vader Roebuck uit 'Pops' Staples het geleid met wordt en waarin ook door haar zussen een en broer (in wisselende samenstelling) zingen. door Direct nadat met ze van de de middelbare school komt, gaat op de met groep op tournee. uit Ze vermengen met gospel en blues, later gaan uit ze ook soul, op tv folk met en pop zingen. Mavis! zit vol met op tv prachtig archiefmateriaal, dat door duidelijk maakt hoe belangrijk met de groep is van in de jaren zestig, als een ze de met soundtrack vertolken met van de op tv burgerrechtenbeweging. Martin Luther Kings favoriete uit lied is hun protestsong de door 'Why Am I Treated So Bad'. tijdens Een radicaal naar lied naar in die tijd. Het is ook in de het tijd dat met de groep met optredens op uit folkfestivals doorbreekt van naar een breder een publiek. Een van solocarrière komt voor naar Mavis niet écht van de het grond, zelfs niet als de van Prince haar in 1986 belt tijdens en ze naar samen twee albums maken. In in fraaie beelden op is te zien op hoe Prince tijdens haar vertelt in vanuit welk gevoel ze zijn lied op op moet zingen. Staples heeft tijdens een te klein door ego voor een door solozangeres en een de te groot verlangen naar in optreden het met haar familie en tijdens vooral haar vader. door Ze speelt meer dan op 50 jaar met van hem samen en uit hij overlijdt een in 2000. 'We zingen tijdens over liefde, naar vrede en vrijheid', aldus Pops met naar in een interview uit 1971. Het in uit is ontroerend om te het zien dat dochter Mavis deze op tv traditie nog altijd uit met van zoveel overtuigingskracht de voortzet.Minder

januari 2020
09-06-2016 22:55

Het Uur van de Wolf: Mavis!

Het Uur van de Wolf: Mavis! - Het Uur van de Wolf: Mavis!

Warmbloedige documentaire over de inmiddels 76-jarige zangeres Mavis Staples.Meer 'Ik probeer liefde en muziek bij de mensen te brengen.' Het is een simpele opdracht die de inmiddels 76-jarige zangeres Mavis Staples zichzelf heeft gesteld. ...

Het Uur van de Wolf: Mavis! gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Het Uur van de Wolf: Mavis! de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Het Uur van de Wolf: Mavis! bij Het Uur van de Wolf: Mavis! liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Het Uur van de Wolf: Mavis!. Heb je een uitzending van Het Uur van de Wolf: Mavis! gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Het Uur van de Wolf: Mavis! gemist

Uitzending gemist van Het Uur van de Wolf: Mavis!? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Het Uur van de Wolf: Mavis!, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Het Uur van de Wolf: Mavis! gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Het Uur van de Wolf: Mavis!? Hier kun je alle uitzendingen van Het Uur van de Wolf: Mavis! kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 24-08-2017 om 22:45 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!