Programma gemist?

Warmbloedige documentaire over tijdens de inmiddels tijdens 76-jarige zangeres het Mavis Staples.Meer 'Ik probeer liefde tijdens en met muziek bij de mensen tijdens te brengen.' Het is de een simpele door opdracht een die de inmiddels naar 76-jarige zangeres Mavis Staples naar zichzelf heeft naar gesteld. En ze doet dit van met door grote overtuigingskracht en naar ongekende energie. Te op zien is hoe Staples nog op altijd op tournee tijdens gaat en hoeveel plezier tijdens ze beleeft tijdens aan door optreden. Grootheden als Prince, Bonnie van Raitt en Bob tijdens Dylan door vertellen hoe ze in geïnspireerd raakten door de lage en met ruige stem de van Mavis. op tv En zijzelf onthult uit dat Dylan uit haar zelfs ten huwelijk heeft gevraagd. tijdens Mavis Staples groeit door op in met Chicago, door met buurjongens als de Sam Cooke en Curtis Mayfield. van Ze tijdens debuteert op jonge leeftijd in tijdens de op gospelgroep The Staple op tv Singers, die door in haar vader Roebuck naar 'Pops' Staples geleid wordt en op tv waarin ook haar een zussen en broer een (in wisselende samenstelling) zingen. door Direct tijdens nadat ze naar van de middelbare tijdens school komt, gaat de groep het op op tv tournee. Ze vermengen gospel en op blues, later het gaan ze ook soul, folk in en pop in zingen. het Mavis! zit vol prachtig archiefmateriaal, dat uit duidelijk maakt hoe op belangrijk de met groep is in tijdens de jaren zestig, als het ze de soundtrack op tv van vertolken van de burgerrechtenbeweging. Martin tijdens Luther Kings een favoriete lied is hun protestsong tijdens 'Why tijdens Am I op Treated So Bad'. in Een radicaal lied naar in die tijd. Het is ook het de tijd tijdens dat de uit groep met optredens uit op folkfestivals doorbreekt naar op tv een breder van publiek. Een solocarrière komt voor in Mavis een niet écht met van de grond, zelfs niet op als uit Prince haar in 1986 belt en tijdens ze samen twee uit albums de maken. In fraaie beelden is op tv te tijdens zien hoe Prince haar vertelt een vanuit op tv welk gevoel met ze zijn lied uit moet zingen. Staples met heeft een te klein ego een voor een solozangeres uit en een door te groot verlangen naar optreden op tv met uit haar familie en vooral haar tijdens vader. Ze met speelt meer dan 50 de jaar met tijdens hem samen met en hij overlijdt door in 2000. 'We zingen over van liefde, vrede door en vrijheid', aldus Pops van een in een interview uit door 1971. Het is ontroerend uit om te zien dat met dochter Mavis deze met traditie nog altijd tijdens met zoveel op tv overtuigingskracht naar voortzet.Minder

oktober 2021
09-06-2016 22:55

Het Uur van de Wolf: Mavis!

Het Uur van de Wolf: Mavis! - Het Uur van de Wolf: Mavis!

Warmbloedige documentaire over de inmiddels 76-jarige zangeres Mavis Staples.Meer 'Ik probeer liefde en muziek bij de mensen te brengen.' Het is een simpele opdracht die de inmiddels 76-jarige zangeres Mavis Staples zichzelf heeft gesteld. ...

Het Uur van de Wolf: Mavis! gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Het Uur van de Wolf: Mavis! de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Het Uur van de Wolf: Mavis! bij Het Uur van de Wolf: Mavis! liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Het Uur van de Wolf: Mavis!. Heb je een uitzending van Het Uur van de Wolf: Mavis! gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Het Uur van de Wolf: Mavis! gemist

Uitzending gemist van Het Uur van de Wolf: Mavis!? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Het Uur van de Wolf: Mavis!, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Het Uur van de Wolf: Mavis! gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Het Uur van de Wolf: Mavis!? Hier kun je alle uitzendingen van Het Uur van de Wolf: Mavis! kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 24-08-2017 om 22:45 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!