Programma gemist?

Warmbloedige in documentaire over de inmiddels tijdens 76-jarige zangeres Mavis op tv Staples.Meer 'Ik probeer uit liefde en muziek een bij uit de mensen te de brengen.' Het is naar een simpele opdracht die het de inmiddels uit 76-jarige zangeres Mavis door Staples zichzelf heeft gesteld. En het ze doet dit met door grote tijdens overtuigingskracht en ongekende energie. Te van naar zien is hoe Staples nog de altijd op naar tournee gaat op en hoeveel plezier ze op tv beleeft aan optreden. de Grootheden als op Prince, Bonnie Raitt en op tv Bob Dylan het vertellen hoe ze in geïnspireerd raakten door de lage en op tv ruige stem van de Mavis. door En zijzelf op tv onthult dat Dylan haar tijdens zelfs ten een huwelijk heeft gevraagd. Mavis Staples in groeit op in op Chicago, met buurjongens door als Sam Cooke op en Curtis Mayfield. Ze op debuteert van op jonge een leeftijd in de door gospelgroep The Staple Singers, die met door tijdens haar vader Roebuck 'Pops' Staples geleid van wordt en van waarin ook tijdens haar zussen door en broer (in wisselende samenstelling) in zingen. van Direct nadat ze van naar de middelbare school komt, uit gaat het de groep op tournee. Ze van vermengen gospel uit en blues, later gaan op tv ze ook soul, folk een het en pop zingen. Mavis! door zit vol op prachtig archiefmateriaal, dat duidelijk in maakt hoe belangrijk de groep de is uit in de met jaren zestig, als ze het de soundtrack vertolken tijdens van de burgerrechtenbeweging. op Martin Luther tijdens Kings favoriete lied is hun met protestsong uit 'Why Am I Treated op So Bad'. Een radicaal van lied op in die tijd. Het door is ook de de tijd dat de de groep met tijdens optredens op folkfestivals doorbreekt naar naar een op tv breder publiek. Een solocarrière komt van voor Mavis niet tijdens écht van van de grond, door zelfs niet als Prince haar van in 1986 belt en uit in ze samen twee albums maken. op tv In fraaie beelden is met op te zien hoe op tv Prince haar vertelt vanuit welk gevoel door op tv ze zijn lied moet zingen. met Staples heeft van een te door klein ego voor een solozangeres een en een een te groot verlangen naar van optreden met haar met familie en het vooral haar vader. uit Ze speelt meer dan tijdens 50 jaar de met hem samen in en hij overlijdt in 2000. in in 'We zingen over liefde, met vrede en de vrijheid', aldus Pops uit in een interview uit 1971. Het van door is ontroerend om te zien dat de dochter Mavis deze op traditie nog door altijd een met zoveel overtuigingskracht van voortzet.Minder

februari 2020
09-06-2016 22:55

Het Uur van de Wolf: Mavis!

Het Uur van de Wolf: Mavis! - Het Uur van de Wolf: Mavis!

Warmbloedige documentaire over de inmiddels 76-jarige zangeres Mavis Staples.Meer 'Ik probeer liefde en muziek bij de mensen te brengen.' Het is een simpele opdracht die de inmiddels 76-jarige zangeres Mavis Staples zichzelf heeft gesteld. ...

Het Uur van de Wolf: Mavis! gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Het Uur van de Wolf: Mavis! de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Het Uur van de Wolf: Mavis! bij Het Uur van de Wolf: Mavis! liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Het Uur van de Wolf: Mavis!. Heb je een uitzending van Het Uur van de Wolf: Mavis! gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Het Uur van de Wolf: Mavis! gemist

Uitzending gemist van Het Uur van de Wolf: Mavis!? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Het Uur van de Wolf: Mavis!, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Het Uur van de Wolf: Mavis! gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Het Uur van de Wolf: Mavis!? Hier kun je alle uitzendingen van Het Uur van de Wolf: Mavis! kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 24-08-2017 om 22:45 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!