Programma gemist?

Documentaire van over bokser door Muhammed Ali, in de jaren in 60 en 70 de met van bekendste mens op aarde.Meer Muhammad het Ali, geboren als Cassius met Marcellus Clay, uit was in de de jaren een zestig en zeventig van de met vorige een eeuw de bekendste mens op een aarde. Ali was het drievoudig wereldkampioen boksen in door het zwaargewicht. Maar in wat hij deed van ontsteeg het in boksen. Muhammad tijdens Ali was een een icoon voor de zwarte de Amerikaan, in zijn op strijd voor gelijke het rechten voor blank en de zwart in de een de hele wereld. In 1967 weigerde Muhammad het naar Ali zich te laten recrutreren van voor het Amerikaanse door leger, waarin hij de was voorbestemd naar te vechten in Vietnam. Ali de zei niet van in plan te een zijn de wapens ter op tv hand te nemen uit tegen mensen uit die hem naar niets hadden het misdaan. Ali werd veroordeeld als dienstweigeraar, op in en zijn wereldtitel werd hem op ontnomen. door Ali kwam terug en op tv bokste begin jaren door zeventig een aantal op tv heroïsche gevechten. met Zoals The Thrilla in naar Manilla, tegen zijn een aartsrivaal Joe Frazier. een En The Rumble in de the Jungle, tegen door wereldkampioen George Foreman. uit Over dat naar laatste gevecht, waarin een Ali in Kinshasa, Zaire, tegen op tv door alle verwachting in won met van George op Foreman en zo opnieuw wereldkampioen door werd, in verscheen jaren later de prachtdocumentaire van 'When we were kings' met die een Oscar in een won.Minder

mei 2020
10-06-2016 00:15

Andere Tijden Sport: Muhammad Ali in Volendam

Andere Tijden Sport: Muhammad Ali in Volendam - Andere Tijden Sport: Muhammad Ali in Volendam

Documentaire over bokser Muhammed Ali, in de jaren 60 en 70 de bekendste mens op aarde.Meer Muhammad Ali, geboren als Cassius Marcellus Clay, was in de jaren zestig en zeventig van de vorige eeuw de bekendste mens op aarde. Ali was drievoud...

Andere Tijden Sport: Muhammad Ali in Volendam gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Andere Tijden Sport: Muhammad Ali in Volendam de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Andere Tijden Sport: Muhammad Ali in Volendam bij Andere Tijden Sport: Muhammad Ali in Volendam liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Andere Tijden Sport: Muhammad Ali in Volendam. Heb je een uitzending van Andere Tijden Sport: Muhammad Ali in Volendam gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Andere Tijden Sport: Muhammad Ali in Volendam gemist

Uitzending gemist van Andere Tijden Sport: Muhammad Ali in Volendam? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Andere Tijden Sport: Muhammad Ali in Volendam, uitgezonden op Nederland 1. Heb je een uitzending van Andere Tijden Sport: Muhammad Ali in Volendam gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Andere Tijden Sport: Muhammad Ali in Volendam? Hier kun je alle uitzendingen van Andere Tijden Sport: Muhammad Ali in Volendam kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 10-06-2016 om 00:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!