Programma gemist?

Documentaire over bokser in Muhammed uit Ali, in de jaren van 60 en 70 uit de bekendste mens op op tv aarde.Meer Muhammad het Ali, geboren als Cassius uit Marcellus Clay, het was naar in de jaren uit zestig en zeventig van de met vorige eeuw naar de bekendste mens op van aarde. Ali was het drievoudig het wereldkampioen boksen in in het zwaargewicht. Maar van wat hij deed ontsteeg het tijdens boksen. Muhammad het Ali was een naar icoon voor de de zwarte Amerikaan, in zijn strijd het voor gelijke naar rechten voor uit blank en zwart in door de hele wereld. In met uit 1967 weigerde Muhammad Ali op tv zich te laten op tv recrutreren voor in het Amerikaanse leger, waarin uit hij was voorbestemd te uit vechten in Vietnam. tijdens Ali zei van niet van plan te zijn uit de wapens van ter hand te tijdens nemen tegen mensen het die een hem niets hadden misdaan. Ali werd in veroordeeld als door dienstweigeraar, en in zijn wereldtitel werd hem ontnomen. uit Ali kwam met terug en bokste begin naar jaren zeventig een op tv aantal heroïsche een gevechten. tijdens Zoals The Thrilla in Manilla, tegen naar zijn aartsrivaal met Joe Frazier. En het The Rumble in the het Jungle, tegen op tv wereldkampioen George Foreman. op Over het dat laatste gevecht, waarin uit Ali in Kinshasa, Zaire, door tegen alle in verwachting in won van George op tv Foreman het en zo opnieuw wereldkampioen naar werd, verscheen jaren later van de prachtdocumentaire naar 'When in we were kings' die door een Oscar op tv won.Minder

oktober 2019
10-06-2016 00:15

Andere Tijden Sport: Muhammad Ali in Volendam

Andere Tijden Sport: Muhammad Ali in Volendam - Andere Tijden Sport: Muhammad Ali in Volendam

Documentaire over bokser Muhammed Ali, in de jaren 60 en 70 de bekendste mens op aarde.Meer Muhammad Ali, geboren als Cassius Marcellus Clay, was in de jaren zestig en zeventig van de vorige eeuw de bekendste mens op aarde. Ali was drievoud...

Andere Tijden Sport: Muhammad Ali in Volendam gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Andere Tijden Sport: Muhammad Ali in Volendam de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Andere Tijden Sport: Muhammad Ali in Volendam bij Andere Tijden Sport: Muhammad Ali in Volendam liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Andere Tijden Sport: Muhammad Ali in Volendam. Heb je een uitzending van Andere Tijden Sport: Muhammad Ali in Volendam gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Andere Tijden Sport: Muhammad Ali in Volendam gemist

Uitzending gemist van Andere Tijden Sport: Muhammad Ali in Volendam? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Andere Tijden Sport: Muhammad Ali in Volendam, uitgezonden op Nederland 1. Heb je een uitzending van Andere Tijden Sport: Muhammad Ali in Volendam gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Andere Tijden Sport: Muhammad Ali in Volendam? Hier kun je alle uitzendingen van Andere Tijden Sport: Muhammad Ali in Volendam kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 10-06-2016 om 00:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!