Programma gemist?

Documentaire over naar bokser Muhammed Ali, in naar de tijdens jaren 60 en op tv 70 de bekendste op mens op aarde.Meer Muhammad op Ali, geboren als Cassius van Marcellus Clay, door was in in de jaren zestig en een zeventig van in de vorige eeuw de tijdens bekendste mens op de aarde. Ali was drievoudig een wereldkampioen boksen een in door het zwaargewicht. Maar wat met hij deed ontsteeg het boksen. tijdens Muhammad Ali was een een met icoon voor naar de zwarte Amerikaan, in zijn strijd door voor gelijke rechten het met voor blank en zwart in de uit hele wereld. In in 1967 weigerde Muhammad op tv Ali naar zich te laten recrutreren door voor het Amerikaanse in leger, waarin met hij was voorbestemd naar te vechten in Vietnam. tijdens Ali uit zei niet van plan naar te zijn uit de wapens ter door hand te nemen tegen mensen die het hem niets van hadden misdaan. met Ali werd veroordeeld op als dienstweigeraar, en zijn uit wereldtitel uit werd hem ontnomen. uit Ali kwam terug en bokste begin van jaren zeventig een de op aantal heroïsche gevechten. Zoals door The Thrilla in het Manilla, tegen zijn aartsrivaal uit Joe Frazier. En de The Rumble in the naar Jungle, tijdens tegen wereldkampioen op tv George Foreman. Over tijdens dat laatste gevecht, waarin een Ali in Kinshasa, tijdens Zaire, tegen alle verwachting een in won van met George Foreman en op tv zo tijdens opnieuw wereldkampioen werd, verscheen jaren een later de prachtdocumentaire van 'When we were kings' in die een een Oscar op won.Minder

maart 2021
10-06-2016 00:15

Andere Tijden Sport: Muhammad Ali in Volendam

Andere Tijden Sport: Muhammad Ali in Volendam - Andere Tijden Sport: Muhammad Ali in Volendam

Documentaire over bokser Muhammed Ali, in de jaren 60 en 70 de bekendste mens op aarde.Meer Muhammad Ali, geboren als Cassius Marcellus Clay, was in de jaren zestig en zeventig van de vorige eeuw de bekendste mens op aarde. Ali was drievoud...

Andere Tijden Sport: Muhammad Ali in Volendam gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Andere Tijden Sport: Muhammad Ali in Volendam de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Andere Tijden Sport: Muhammad Ali in Volendam bij Andere Tijden Sport: Muhammad Ali in Volendam liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Andere Tijden Sport: Muhammad Ali in Volendam. Heb je een uitzending van Andere Tijden Sport: Muhammad Ali in Volendam gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Andere Tijden Sport: Muhammad Ali in Volendam gemist

Uitzending gemist van Andere Tijden Sport: Muhammad Ali in Volendam? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Andere Tijden Sport: Muhammad Ali in Volendam, uitgezonden op Nederland 1. Heb je een uitzending van Andere Tijden Sport: Muhammad Ali in Volendam gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Andere Tijden Sport: Muhammad Ali in Volendam? Hier kun je alle uitzendingen van Andere Tijden Sport: Muhammad Ali in Volendam kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 10-06-2016 om 00:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!