Programma gemist?

Documentaire over op bokser Muhammed Ali, in de de de jaren 60 en 70 de door het bekendste mens op aarde.Meer het Muhammad Ali, geboren als in Cassius Marcellus Clay, van was in een de jaren zestig op en zeventig van de vorige het eeuw de bekendste tijdens mens op met aarde. Ali was drievoudig door een wereldkampioen boksen in in het zwaargewicht. Maar wat uit hij deed naar ontsteeg het boksen. de Muhammad Ali was een op tv icoon voor met de zwarte Amerikaan, in zijn een strijd voor op tv gelijke rechten voor door blank en zwart in de tijdens hele wereld. door In 1967 weigerde het Muhammad Ali zich te naar laten recrutreren voor op het Amerikaanse leger, tijdens tijdens waarin hij was voorbestemd te op tv vechten in door Vietnam. Ali zei niet het van plan te op zijn uit de wapens ter hand te nemen een tegen mensen naar die hem niets tijdens hadden misdaan. Ali naar werd veroordeeld als naar dienstweigeraar, en zijn wereldtitel de een werd hem ontnomen. Ali kwam terug op door en bokste begin jaren zeventig op tv een tijdens aantal heroïsche gevechten. Zoals The het Thrilla in de Manilla, tegen zijn het aartsrivaal Joe het Frazier. En The Rumble tijdens in the op tv Jungle, tegen wereldkampioen door George Foreman. Over dat laatste door gevecht, in waarin Ali in op tv Kinshasa, Zaire, tegen naar alle verwachting in op tv won van George Foreman en het zo opnieuw wereldkampioen werd, tijdens verscheen de jaren later door de prachtdocumentaire 'When in we were kings' die een op tv Oscar in won.Minder

oktober 2020
10-06-2016 00:15

Andere Tijden Sport: Muhammad Ali in Volendam

Andere Tijden Sport: Muhammad Ali in Volendam - Andere Tijden Sport: Muhammad Ali in Volendam

Documentaire over bokser Muhammed Ali, in de jaren 60 en 70 de bekendste mens op aarde.Meer Muhammad Ali, geboren als Cassius Marcellus Clay, was in de jaren zestig en zeventig van de vorige eeuw de bekendste mens op aarde. Ali was drievoud...

Andere Tijden Sport: Muhammad Ali in Volendam gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Andere Tijden Sport: Muhammad Ali in Volendam de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Andere Tijden Sport: Muhammad Ali in Volendam bij Andere Tijden Sport: Muhammad Ali in Volendam liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Andere Tijden Sport: Muhammad Ali in Volendam. Heb je een uitzending van Andere Tijden Sport: Muhammad Ali in Volendam gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Andere Tijden Sport: Muhammad Ali in Volendam gemist

Uitzending gemist van Andere Tijden Sport: Muhammad Ali in Volendam? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Andere Tijden Sport: Muhammad Ali in Volendam, uitgezonden op Nederland 1. Heb je een uitzending van Andere Tijden Sport: Muhammad Ali in Volendam gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Andere Tijden Sport: Muhammad Ali in Volendam? Hier kun je alle uitzendingen van Andere Tijden Sport: Muhammad Ali in Volendam kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 10-06-2016 om 00:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!