Programma gemist?

Documentaire over op bokser Muhammed op tv Ali, in de het jaren 60 en 70 door de bekendste mens het op uit aarde.Meer Muhammad Ali, een geboren als Cassius Marcellus uit Clay, was in de jaren naar zestig op en zeventig van de vorige in naar eeuw de bekendste mens op op tv aarde. Ali het was drievoudig op tv wereldkampioen boksen in een het zwaargewicht. Maar wat het hij deed ontsteeg het naar boksen. Muhammad Ali was van naar een icoon voor de op zwarte Amerikaan, in zijn tijdens strijd voor door gelijke rechten naar voor blank en naar zwart in de hele wereld. het In 1967 weigerde uit Muhammad Ali zich van te van laten recrutreren voor het Amerikaanse uit leger, waarin hij tijdens was voorbestemd te vechten op in Vietnam. op Ali zei niet naar van plan door te zijn de wapens op tv ter hand met te nemen tegen mensen het die hem niets van hadden misdaan. Ali op tv werd veroordeeld tijdens als dienstweigeraar, en zijn tijdens wereldtitel werd hem ontnomen. op tv Ali kwam uit terug en bokste tijdens begin jaren de zeventig een aantal de heroïsche gevechten. Zoals The Thrilla het in Manilla, tegen naar zijn op tv aartsrivaal Joe Frazier. En op tv The Rumble tijdens in the naar Jungle, tegen wereldkampioen George op Foreman. Over dat laatste de gevecht, waarin in Ali in Kinshasa, Zaire, met tegen door alle verwachting in naar won van George Foreman en zo uit opnieuw wereldkampioen de werd, door verscheen jaren later de prachtdocumentaire op 'When we were tijdens kings' die de een Oscar in won.Minder

december 2021
10-06-2016 00:15

Andere Tijden Sport: Muhammad Ali in Volendam

Andere Tijden Sport: Muhammad Ali in Volendam - Andere Tijden Sport: Muhammad Ali in Volendam

Documentaire over bokser Muhammed Ali, in de jaren 60 en 70 de bekendste mens op aarde.Meer Muhammad Ali, geboren als Cassius Marcellus Clay, was in de jaren zestig en zeventig van de vorige eeuw de bekendste mens op aarde. Ali was drievoud...

Andere Tijden Sport: Muhammad Ali in Volendam gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Andere Tijden Sport: Muhammad Ali in Volendam de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Andere Tijden Sport: Muhammad Ali in Volendam bij Andere Tijden Sport: Muhammad Ali in Volendam liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Andere Tijden Sport: Muhammad Ali in Volendam. Heb je een uitzending van Andere Tijden Sport: Muhammad Ali in Volendam gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Andere Tijden Sport: Muhammad Ali in Volendam gemist

Uitzending gemist van Andere Tijden Sport: Muhammad Ali in Volendam? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Andere Tijden Sport: Muhammad Ali in Volendam, uitgezonden op Nederland 1. Heb je een uitzending van Andere Tijden Sport: Muhammad Ali in Volendam gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Andere Tijden Sport: Muhammad Ali in Volendam? Hier kun je alle uitzendingen van Andere Tijden Sport: Muhammad Ali in Volendam kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 10-06-2016 om 00:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!