Programma gemist?

Documentaire van over bokser Muhammed Ali, in met in de jaren 60 en 70 het de bekendste mens tijdens op aarde.Meer Muhammad Ali, van van geboren als Cassius in Marcellus Clay, was in de door jaren op tv zestig en zeventig van van de vorige eeuw de bekendste van mens op aarde. tijdens Ali was van drievoudig wereldkampioen boksen in uit het zwaargewicht. Maar door van wat hij deed ontsteeg het boksen. van Muhammad Ali was uit naar een icoon voor de uit zwarte Amerikaan, in zijn naar strijd voor van gelijke rechten op voor blank en de zwart in de het hele wereld. In 1967 weigerde met Muhammad Ali van zich te laten recrutreren voor naar het Amerikaanse in leger, waarin op tv hij was voorbestemd tijdens te vechten in een Vietnam. Ali zei niet van van plan te met zijn de wapens tijdens ter hand te met nemen tegen met mensen die hem op niets hadden misdaan. Ali werd tijdens veroordeeld een als dienstweigeraar, met en zijn wereldtitel tijdens werd hem ontnomen. met Ali kwam terug en bokste begin op jaren zeventig een op tv aantal heroïsche een gevechten. Zoals The Thrilla uit in Manilla, tegen met zijn het aartsrivaal Joe Frazier. En tijdens The Rumble in the een Jungle, de tegen wereldkampioen George Foreman. met Over naar dat laatste gevecht, waarin Ali in op tv Kinshasa, Zaire, tegen in alle in verwachting in won van van George Foreman de en zo opnieuw uit wereldkampioen werd, verscheen jaren tijdens later de prachtdocumentaire op 'When uit we were kings' die door een Oscar op won.Minder

juni 2021
10-06-2016 00:15

Andere Tijden Sport: Muhammad Ali in Volendam

Andere Tijden Sport: Muhammad Ali in Volendam - Andere Tijden Sport: Muhammad Ali in Volendam

Documentaire over bokser Muhammed Ali, in de jaren 60 en 70 de bekendste mens op aarde.Meer Muhammad Ali, geboren als Cassius Marcellus Clay, was in de jaren zestig en zeventig van de vorige eeuw de bekendste mens op aarde. Ali was drievoud...

Andere Tijden Sport: Muhammad Ali in Volendam gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Andere Tijden Sport: Muhammad Ali in Volendam de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Andere Tijden Sport: Muhammad Ali in Volendam bij Andere Tijden Sport: Muhammad Ali in Volendam liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Andere Tijden Sport: Muhammad Ali in Volendam. Heb je een uitzending van Andere Tijden Sport: Muhammad Ali in Volendam gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Andere Tijden Sport: Muhammad Ali in Volendam gemist

Uitzending gemist van Andere Tijden Sport: Muhammad Ali in Volendam? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Andere Tijden Sport: Muhammad Ali in Volendam, uitgezonden op Nederland 1. Heb je een uitzending van Andere Tijden Sport: Muhammad Ali in Volendam gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Andere Tijden Sport: Muhammad Ali in Volendam? Hier kun je alle uitzendingen van Andere Tijden Sport: Muhammad Ali in Volendam kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 10-06-2016 om 00:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!