Programma gemist?

Documentaire over bokser een een Muhammed Ali, in de jaren door 60 en 70 de door bekendste mens op op in aarde.Meer Muhammad Ali, van geboren als Cassius in Marcellus Clay, was in de jaren de naar zestig en zeventig van het de vorige eeuw door de bekendste mens op aarde. de Ali was drievoudig op met wereldkampioen boksen in met het zwaargewicht. Maar wat hij de deed ontsteeg het boksen. een door Muhammad Ali was met een icoon voor de zwarte op tv Amerikaan, de in zijn strijd de voor gelijke rechten voor blank en het zwart in van de hele wereld. door In 1967 van weigerde Muhammad Ali zich op tv te uit laten recrutreren voor het Amerikaanse leger, de waarin hij was naar voorbestemd te vechten op in Vietnam. Ali tijdens op zei niet van plan te zijn door van de wapens ter hand te nemen op tv de tegen mensen die hem niets met hadden misdaan. Ali een werd veroordeeld als van dienstweigeraar, en van zijn wereldtitel werd hem ontnomen. van Ali van kwam terug en bokste begin door naar jaren zeventig een aantal heroïsche tijdens gevechten. in Zoals The Thrilla in Manilla, tegen door zijn aartsrivaal Joe in Frazier. En The de Rumble een in the Jungle, tegen het wereldkampioen George door Foreman. Over naar dat laatste gevecht, waarin Ali van in Kinshasa, Zaire, met tegen alle verwachting naar in op won van George de Foreman en zo opnieuw in wereldkampioen werd, met verscheen jaren later de het prachtdocumentaire 'When we were uit kings' uit die een Oscar van won.Minder

december 2019
10-06-2016 00:15

Andere Tijden Sport: Muhammad Ali in Volendam

Andere Tijden Sport: Muhammad Ali in Volendam - Andere Tijden Sport: Muhammad Ali in Volendam

Documentaire over bokser Muhammed Ali, in de jaren 60 en 70 de bekendste mens op aarde.Meer Muhammad Ali, geboren als Cassius Marcellus Clay, was in de jaren zestig en zeventig van de vorige eeuw de bekendste mens op aarde. Ali was drievoud...

Andere Tijden Sport: Muhammad Ali in Volendam gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Andere Tijden Sport: Muhammad Ali in Volendam de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Andere Tijden Sport: Muhammad Ali in Volendam bij Andere Tijden Sport: Muhammad Ali in Volendam liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Andere Tijden Sport: Muhammad Ali in Volendam. Heb je een uitzending van Andere Tijden Sport: Muhammad Ali in Volendam gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Andere Tijden Sport: Muhammad Ali in Volendam gemist

Uitzending gemist van Andere Tijden Sport: Muhammad Ali in Volendam? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Andere Tijden Sport: Muhammad Ali in Volendam, uitgezonden op Nederland 1. Heb je een uitzending van Andere Tijden Sport: Muhammad Ali in Volendam gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Andere Tijden Sport: Muhammad Ali in Volendam? Hier kun je alle uitzendingen van Andere Tijden Sport: Muhammad Ali in Volendam kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 10-06-2016 om 00:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!