Programma gemist?

Documentaire over bokser naar Muhammed Ali, met in uit de jaren 60 en 70 de in bekendste mens van op aarde.Meer Muhammad Ali, het geboren als op Cassius Marcellus Clay, uit was in tijdens de jaren zestig en zeventig van van het de vorige in eeuw de bekendste mens op uit aarde. uit Ali was drievoudig wereldkampioen boksen in tijdens het zwaargewicht. Maar tijdens wat hij de deed ontsteeg het boksen. op tv in Muhammad Ali was een op tv icoon voor de zwarte Amerikaan, door in een zijn strijd voor gelijke het rechten voor naar blank en het zwart in de hele wereld. In van 1967 weigerde tijdens Muhammad Ali zich in te op tv laten recrutreren voor het Amerikaanse een leger, waarin hij was op tv met voorbestemd te vechten met in Vietnam. Ali zei niet van naar het plan te zijn met de wapens ter hand te van nemen tegen mensen die de tijdens hem niets hadden tijdens misdaan. Ali werd veroordeeld als door dienstweigeraar, en zijn wereldtitel een werd het hem ontnomen. Ali door kwam terug en bokste begin tijdens jaren het zeventig een aantal de heroïsche gevechten. Zoals The Thrilla in in Manilla, tegen op tv zijn aartsrivaal naar Joe Frazier. met En The Rumble in door the Jungle, tegen wereldkampioen uit George Foreman. Over een een dat laatste gevecht, waarin Ali in naar van Kinshasa, Zaire, tegen alle verwachting in in won van George tijdens Foreman door en zo opnieuw wereldkampioen met werd, verscheen jaren later het de prachtdocumentaire 'When het we een were kings' die een Oscar in op won.Minder

oktober 2020
10-06-2016 00:15

Andere Tijden Sport: Muhammad Ali in Volendam

Andere Tijden Sport: Muhammad Ali in Volendam - Andere Tijden Sport: Muhammad Ali in Volendam

Documentaire over bokser Muhammed Ali, in de jaren 60 en 70 de bekendste mens op aarde.Meer Muhammad Ali, geboren als Cassius Marcellus Clay, was in de jaren zestig en zeventig van de vorige eeuw de bekendste mens op aarde. Ali was drievoud...

Andere Tijden Sport: Muhammad Ali in Volendam gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Andere Tijden Sport: Muhammad Ali in Volendam de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Andere Tijden Sport: Muhammad Ali in Volendam bij Andere Tijden Sport: Muhammad Ali in Volendam liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Andere Tijden Sport: Muhammad Ali in Volendam. Heb je een uitzending van Andere Tijden Sport: Muhammad Ali in Volendam gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Andere Tijden Sport: Muhammad Ali in Volendam gemist

Uitzending gemist van Andere Tijden Sport: Muhammad Ali in Volendam? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Andere Tijden Sport: Muhammad Ali in Volendam, uitgezonden op Nederland 1. Heb je een uitzending van Andere Tijden Sport: Muhammad Ali in Volendam gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Andere Tijden Sport: Muhammad Ali in Volendam? Hier kun je alle uitzendingen van Andere Tijden Sport: Muhammad Ali in Volendam kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 10-06-2016 om 00:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!