Programma gemist?

Danny en Ally het onderzoeken naar de tapes het met Jesse's naam door erop. Ondertussen besluit op Pru eerlijk te zijn tegen tijdens Mark op tv over haar gevoelens in voor hem. Marosi geeft naar uiteindelijk toe Jesse niet te uit hebben uit vermoord.

Slade wordt gearresteerd uit voor de moord het de op Newman. Danny en Ally in gaan in nog eens langs bij Jakob met Marosi in door de gevangenis. Pru en van Mark laten elkaar niet op los, Stuart neemt van daarom maatregelen.Meer Er op wordt uit ingebroken in het huis uit van de ouders van tijdens Mark. op tv Slade wordt gearresteerd uit voor de moord op Newman. uit Danny en Ally op gaan nog de eens langs het bij Jakob een Marosi in de gevangenis. op Pru en Mark laten van elkaar niet los, naar Stuart neemt daarom met maatregelen.Minder

Slade vindt de de het ernstig gewonde Britnay. Stuart vertrouwt een Pru niet van en schaduwt haar. tijdens Danny probeert een goed moment uit te vinden om uit met zijn op tv vader te praten over op de verdwijning van tijdens de Jesse.

Simon, van de zoon van Marks ex-geliefde met Laura, vraagt de hem om door hulp omdat zijn in vader is verdwenen. Mark in gaat op het onderzoek met met hulp van zijn van vrienden.

In met 1995 verdwijnt de vijf uit jaar oude Jesse op tv Wells tijdens het op tv spelen met vrienden. Twintig een jaar later wordt tijdens de bij het onderzoek naar op tv de moord tijdens op Alice Green Jesse's DNA op van de plaatst de delict de gevonden.Meer In 1995 een verdwijnt de vijf jaar oude Jesse naar in Wells tijdens het spelen met vrienden. van Twintig door jaar later het wordt bij het onderzoek naar de met moord in op prostituee Alice Green Jesse's uit DNA op de op plaatst met delict gevonden.Minder

september 2021
10-07-2016 21:10

Detectivemaand: The Five

Detectivemaand: The Five - Detectivemaand: The Five

Danny en Ally onderzoeken de tapes met Jesse's naam erop. Ondertussen besluit Pru eerlijk te zijn tegen Mark over haar gevoelens voor hem. Marosi geeft uiteindelijk toe Jesse niet te hebben vermoord.

03-07-2016 21:10

Detectivemaand: The Five

Detectivemaand: The Five - Detectivemaand: The Five

Slade wordt gearresteerd voor de moord op Newman. Danny en Ally gaan nog eens langs bij Jakob Marosi in de gevangenis. Pru en Mark laten elkaar niet los, Stuart neemt daarom maatregelen.Meer Er wordt ingebroken in het huis van de ouders van...

26-06-2016 21:05

Detectivemaand: The Five

Detectivemaand: The Five - Detectivemaand: The Five

Slade vindt de ernstig gewonde Britnay. Stuart vertrouwt Pru niet en schaduwt haar. Danny probeert een goed moment te vinden om met zijn vader te praten over de verdwijning van Jesse.

19-06-2016 21:05

Detectivemaand: The Five

Detectivemaand: The Five - Detectivemaand: The Five

Simon, de zoon van Marks ex-geliefde Laura, vraagt hem om hulp omdat zijn vader is verdwenen. Mark gaat op onderzoek met hulp van zijn vrienden.

12-06-2016 21:10

Detectivemaand: The Five

Detectivemaand: The Five - Detectivemaand: The Five

In 1995 verdwijnt de vijf jaar oude Jesse Wells tijdens het spelen met vrienden. Twintig jaar later wordt bij het onderzoek naar de moord op Alice Green Jesse's DNA op de plaatst delict gevonden.Meer In 1995 verdwijnt de vijf jaar oude Jess...

Detectivemaand: The Five gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Detectivemaand: The Five de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Detectivemaand: The Five bij Detectivemaand: The Five liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Detectivemaand: The Five. Heb je een uitzending van Detectivemaand: The Five gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Detectivemaand: The Five gemist

Uitzending gemist van Detectivemaand: The Five? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Detectivemaand: The Five, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Detectivemaand: The Five gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Detectivemaand: The Five? Hier kun je alle uitzendingen van Detectivemaand: The Five kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 5
  • Laatste uitzending op 10-07-2016 om 21:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!