Programma gemist?

Danny de en Ally uit onderzoeken de tapes met op tv Jesse's naam erop. Ondertussen een besluit Pru met eerlijk te zijn tegen op tv Mark met over haar gevoelens door voor hem. Marosi geeft uiteindelijk van toe Jesse niet op tv te hebben op vermoord.

Slade uit wordt gearresteerd voor de moord op tv op Newman. Danny tijdens en Ally uit gaan in nog eens langs op bij Jakob Marosi uit in de gevangenis. Pru en met Mark laten van elkaar niet los, tijdens Stuart neemt een daarom maatregelen.Meer Er wordt ingebroken in van op het huis van de ouders het van Mark. Slade wordt de gearresteerd voor naar de moord op Newman. een een Danny en Ally de gaan nog eens langs uit bij Jakob het Marosi in de het gevangenis. Pru en uit Mark laten elkaar niet los, tijdens Stuart neemt daarom in maatregelen.Minder

Slade op vindt de ernstig gewonde Britnay. tijdens Stuart vertrouwt tijdens Pru niet in en schaduwt uit haar. Danny probeert een goed naar moment uit te vinden om een met zijn vader op tv te praten over de verdwijning uit van door Jesse.

Simon, tijdens de zoon van Marks van ex-geliefde Laura, vraagt hem een om naar hulp omdat het zijn vader is een verdwenen. Mark gaat op onderzoek op met hulp van zijn de op vrienden.

In met 1995 verdwijnt de vijf in jaar oude uit Jesse Wells tijdens naar het spelen met vrienden. uit Twintig jaar later tijdens wordt bij het uit onderzoek met naar de moord op uit Alice Green op tv Jesse's DNA op naar de plaatst delict gevonden.Meer In 1995 het verdwijnt de de vijf jaar oude in Jesse Wells de tijdens het tijdens spelen met vrienden. Twintig de jaar later naar wordt bij het onderzoek naar een de moord naar op prostituee van Alice Green Jesse's DNA op de het plaatst van delict gevonden.Minder

september 2020
10-07-2016 21:10

Detectivemaand: The Five

Detectivemaand: The Five - Detectivemaand: The Five

Danny en Ally onderzoeken de tapes met Jesse's naam erop. Ondertussen besluit Pru eerlijk te zijn tegen Mark over haar gevoelens voor hem. Marosi geeft uiteindelijk toe Jesse niet te hebben vermoord.

03-07-2016 21:10

Detectivemaand: The Five

Detectivemaand: The Five - Detectivemaand: The Five

Slade wordt gearresteerd voor de moord op Newman. Danny en Ally gaan nog eens langs bij Jakob Marosi in de gevangenis. Pru en Mark laten elkaar niet los, Stuart neemt daarom maatregelen.Meer Er wordt ingebroken in het huis van de ouders van...

26-06-2016 21:05

Detectivemaand: The Five

Detectivemaand: The Five - Detectivemaand: The Five

Slade vindt de ernstig gewonde Britnay. Stuart vertrouwt Pru niet en schaduwt haar. Danny probeert een goed moment te vinden om met zijn vader te praten over de verdwijning van Jesse.

19-06-2016 21:05

Detectivemaand: The Five

Detectivemaand: The Five - Detectivemaand: The Five

Simon, de zoon van Marks ex-geliefde Laura, vraagt hem om hulp omdat zijn vader is verdwenen. Mark gaat op onderzoek met hulp van zijn vrienden.

12-06-2016 21:10

Detectivemaand: The Five

Detectivemaand: The Five - Detectivemaand: The Five

In 1995 verdwijnt de vijf jaar oude Jesse Wells tijdens het spelen met vrienden. Twintig jaar later wordt bij het onderzoek naar de moord op Alice Green Jesse's DNA op de plaatst delict gevonden.Meer In 1995 verdwijnt de vijf jaar oude Jess...

Detectivemaand: The Five gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Detectivemaand: The Five de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Detectivemaand: The Five bij Detectivemaand: The Five liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Detectivemaand: The Five. Heb je een uitzending van Detectivemaand: The Five gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Detectivemaand: The Five gemist

Uitzending gemist van Detectivemaand: The Five? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Detectivemaand: The Five, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Detectivemaand: The Five gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Detectivemaand: The Five? Hier kun je alle uitzendingen van Detectivemaand: The Five kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 5
  • Laatste uitzending op 10-07-2016 om 21:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!