Programma gemist?

Danny in en Ally onderzoeken de op tv tapes met op tv Jesse's naam erop. Ondertussen tijdens besluit Pru de eerlijk te een zijn tegen Mark over haar gevoelens een uit voor hem. Marosi geeft uiteindelijk op toe Jesse niet te op een hebben vermoord.

Slade het wordt gearresteerd voor de met moord op Newman. Danny op tv en Ally uit gaan op nog eens langs bij Jakob Marosi door in de de gevangenis. de Pru en Mark laten elkaar niet tijdens los, Stuart in neemt daarom maatregelen.Meer Er op wordt ingebroken in op tv door het huis van de ouders het van Mark. Slade het wordt naar gearresteerd voor de moord op in Newman. het Danny en Ally de gaan nog eens langs naar bij Jakob Marosi in in de gevangenis. Pru en een Mark laten elkaar de niet los, Stuart in met neemt daarom maatregelen.Minder

Slade de vindt de ernstig naar gewonde Britnay. naar Stuart vertrouwt Pru niet uit en schaduwt haar. Danny probeert met een goed in moment op tv te vinden om in met zijn vader te praten uit over de verdwijning tijdens van van Jesse.

Simon, tijdens de zoon van Marks ex-geliefde de Laura, uit vraagt hem om hulp van omdat zijn een vader is tijdens verdwenen. Mark gaat op onderzoek met de hulp op van zijn het vrienden.

In 1995 verdwijnt de het de vijf jaar oude Jesse Wells door op tv tijdens het spelen met vrienden. Twintig het jaar later een wordt bij het tijdens onderzoek naar de het moord op Alice de Green door Jesse's DNA op de de plaatst delict gevonden.Meer door In 1995 verdwijnt de vijf naar jaar van oude Jesse Wells tijdens in het spelen met vrienden. naar Twintig jaar naar later wordt op tv bij het een onderzoek naar de moord op prostituee door met Alice Green Jesse's DNA op in de plaatst delict in gevonden.Minder

december 2019
10-07-2016 21:10

Detectivemaand: The Five

Detectivemaand: The Five - Detectivemaand: The Five

Danny en Ally onderzoeken de tapes met Jesse's naam erop. Ondertussen besluit Pru eerlijk te zijn tegen Mark over haar gevoelens voor hem. Marosi geeft uiteindelijk toe Jesse niet te hebben vermoord.

03-07-2016 21:10

Detectivemaand: The Five

Detectivemaand: The Five - Detectivemaand: The Five

Slade wordt gearresteerd voor de moord op Newman. Danny en Ally gaan nog eens langs bij Jakob Marosi in de gevangenis. Pru en Mark laten elkaar niet los, Stuart neemt daarom maatregelen.Meer Er wordt ingebroken in het huis van de ouders van...

26-06-2016 21:05

Detectivemaand: The Five

Detectivemaand: The Five - Detectivemaand: The Five

Slade vindt de ernstig gewonde Britnay. Stuart vertrouwt Pru niet en schaduwt haar. Danny probeert een goed moment te vinden om met zijn vader te praten over de verdwijning van Jesse.

19-06-2016 21:05

Detectivemaand: The Five

Detectivemaand: The Five - Detectivemaand: The Five

Simon, de zoon van Marks ex-geliefde Laura, vraagt hem om hulp omdat zijn vader is verdwenen. Mark gaat op onderzoek met hulp van zijn vrienden.

12-06-2016 21:10

Detectivemaand: The Five

Detectivemaand: The Five - Detectivemaand: The Five

In 1995 verdwijnt de vijf jaar oude Jesse Wells tijdens het spelen met vrienden. Twintig jaar later wordt bij het onderzoek naar de moord op Alice Green Jesse's DNA op de plaatst delict gevonden.Meer In 1995 verdwijnt de vijf jaar oude Jess...

Detectivemaand: The Five gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Detectivemaand: The Five de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Detectivemaand: The Five bij Detectivemaand: The Five liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Detectivemaand: The Five. Heb je een uitzending van Detectivemaand: The Five gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Detectivemaand: The Five gemist

Uitzending gemist van Detectivemaand: The Five? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Detectivemaand: The Five, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Detectivemaand: The Five gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Detectivemaand: The Five? Hier kun je alle uitzendingen van Detectivemaand: The Five kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 5
  • Laatste uitzending op 10-07-2016 om 21:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!