Programma gemist?

Danny uit en Ally onderzoeken de tijdens tapes met een Jesse's naam in erop. Ondertussen besluit Pru eerlijk te op zijn tijdens tegen Mark over haar gevoelens met voor hem. een Marosi de geeft uiteindelijk toe met Jesse niet te hebben met vermoord.

Slade naar wordt gearresteerd voor de een moord op Newman. een Danny en naar Ally gaan nog eens in langs bij Jakob de Marosi in naar de gevangenis. Pru het en Mark laten elkaar naar niet naar los, Stuart neemt daarom maatregelen.Meer op Er een wordt ingebroken in het huis van de de ouders het van Mark. Slade met wordt gearresteerd naar voor de moord op Newman. uit Danny en Ally in gaan nog door eens langs bij de Jakob Marosi naar in de gevangenis. Pru tijdens en Mark laten naar elkaar niet los, Stuart op tv neemt daarom tijdens maatregelen.Minder

Slade het vindt de ernstig met gewonde Britnay. op Stuart vertrouwt Pru niet op tv en schaduwt haar. Danny van probeert in een goed moment te de vinden om in met zijn vader te praten een over naar de verdwijning van tijdens Jesse.

Simon, de naar zoon van een Marks ex-geliefde Laura, vraagt door hem om hulp met omdat met zijn vader is verdwenen. Mark gaat van op onderzoek door met de hulp van zijn in vrienden.

In met 1995 verdwijnt in de vijf jaar op oude Jesse Wells tijdens door het spelen met vrienden. Twintig in jaar in later wordt bij het op onderzoek naar de in moord op Alice Green tijdens Jesse's DNA op uit de van plaatst delict naar gevonden.Meer In 1995 verdwijnt de de vijf jaar oude Jesse de Wells tijdens het uit spelen met vrienden. op Twintig jaar van later uit wordt bij het onderzoek van naar de moord op prostituee de Alice Green tijdens Jesse's door DNA op de plaatst door delict gevonden.Minder

april 2020
10-07-2016 21:10

Detectivemaand: The Five

Detectivemaand: The Five - Detectivemaand: The Five

Danny en Ally onderzoeken de tapes met Jesse's naam erop. Ondertussen besluit Pru eerlijk te zijn tegen Mark over haar gevoelens voor hem. Marosi geeft uiteindelijk toe Jesse niet te hebben vermoord.

03-07-2016 21:10

Detectivemaand: The Five

Detectivemaand: The Five - Detectivemaand: The Five

Slade wordt gearresteerd voor de moord op Newman. Danny en Ally gaan nog eens langs bij Jakob Marosi in de gevangenis. Pru en Mark laten elkaar niet los, Stuart neemt daarom maatregelen.Meer Er wordt ingebroken in het huis van de ouders van...

26-06-2016 21:05

Detectivemaand: The Five

Detectivemaand: The Five - Detectivemaand: The Five

Slade vindt de ernstig gewonde Britnay. Stuart vertrouwt Pru niet en schaduwt haar. Danny probeert een goed moment te vinden om met zijn vader te praten over de verdwijning van Jesse.

19-06-2016 21:05

Detectivemaand: The Five

Detectivemaand: The Five - Detectivemaand: The Five

Simon, de zoon van Marks ex-geliefde Laura, vraagt hem om hulp omdat zijn vader is verdwenen. Mark gaat op onderzoek met hulp van zijn vrienden.

12-06-2016 21:10

Detectivemaand: The Five

Detectivemaand: The Five - Detectivemaand: The Five

In 1995 verdwijnt de vijf jaar oude Jesse Wells tijdens het spelen met vrienden. Twintig jaar later wordt bij het onderzoek naar de moord op Alice Green Jesse's DNA op de plaatst delict gevonden.Meer In 1995 verdwijnt de vijf jaar oude Jess...

Detectivemaand: The Five gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Detectivemaand: The Five de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Detectivemaand: The Five bij Detectivemaand: The Five liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Detectivemaand: The Five. Heb je een uitzending van Detectivemaand: The Five gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Detectivemaand: The Five gemist

Uitzending gemist van Detectivemaand: The Five? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Detectivemaand: The Five, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Detectivemaand: The Five gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Detectivemaand: The Five? Hier kun je alle uitzendingen van Detectivemaand: The Five kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 5
  • Laatste uitzending op 10-07-2016 om 21:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!