Programma gemist?

De van familie Angulo besluit hun zes tijdens zoons van binnen te houden en hen door thuis op les te van geven. De vader geeft hen in films, veel in films. De opgroeiende op tv broers leren de wereld met kennen door middel van op de films van die zij het zien. Ze schrijven scènes uit uit en uit spelen favoriete scènes na in met zelfgemaakte op tv kostuums en op tv decors, zoals scènes uit Reservoir een Dogs en The de night before het Christmas. Regisseur Crystal Moselle leert door tijdens de jongens op straat kennen wanneer tijdens ze de als wolfsroedel gemaskerd en verkleed een een New York verkennen. Zij raakt uit onder de indruk van tijdens deze jongens naar die de op tv wereld om hen heen becommentariëren de vanuit door hun bijzondere perspectief, gebaseerd op tijdens de filmische tijdens werkelijkheid die zij kennen van van de op tv meer dan 5000 films naar die ze door thuis hebben de gezien.

september 2021
21-09-2018 00:05

2Doc: The Wolfpack

2Doc: The Wolfpack - 2Doc: The Wolfpack

De familie Angulo besluit hun zes zoons binnen te houden en hen thuis les te geven. De vader geeft hen films, veel films. De opgroeiende broers leren de wereld kennen door middel van de films die zij zien. Ze schrijven scènes uit en spelen ...

2Doc: The Wolfpack gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: The Wolfpack de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: The Wolfpack bij 2Doc: The Wolfpack liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: The Wolfpack. Heb je een uitzending van 2Doc: The Wolfpack gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: The Wolfpack gemist

Uitzending gemist van 2Doc: The Wolfpack? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: The Wolfpack, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: The Wolfpack gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: The Wolfpack? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: The Wolfpack kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 21-09-2018 om 00:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!