Programma gemist?

De familie Angulo uit besluit hun tijdens zes zoons met binnen te houden en hen naar thuis op les te geven. De vader op geeft hen films, uit door veel films. De uit opgroeiende broers leren tijdens de wereld kennen door uit middel van de in films die met zij zien. Ze in schrijven scènes uit en spelen het favoriete scènes met na in het zelfgemaakte kostuums en decors, zoals scènes het uit de Reservoir Dogs een en The night before in Christmas. Regisseur Crystal Moselle de leert de jongens van op tijdens straat kennen wanneer uit ze als wolfsroedel tijdens gemaskerd en verkleed de New York verkennen. Zij raakt onder in op tv de indruk van deze jongens van die de met wereld om hen heen becommentariëren van vanuit hun bijzondere met de perspectief, gebaseerd op door de filmische werkelijkheid door die zij kennen van de meer een dan 5000 het films die ze uit thuis hebben op tv gezien.

januari 2021
21-09-2018 00:05

2Doc: The Wolfpack

2Doc: The Wolfpack - 2Doc: The Wolfpack

De familie Angulo besluit hun zes zoons binnen te houden en hen thuis les te geven. De vader geeft hen films, veel films. De opgroeiende broers leren de wereld kennen door middel van de films die zij zien. Ze schrijven scènes uit en spelen ...

2Doc: The Wolfpack gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: The Wolfpack de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: The Wolfpack bij 2Doc: The Wolfpack liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: The Wolfpack. Heb je een uitzending van 2Doc: The Wolfpack gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: The Wolfpack gemist

Uitzending gemist van 2Doc: The Wolfpack? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: The Wolfpack, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: The Wolfpack gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: The Wolfpack? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: The Wolfpack kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 21-09-2018 om 00:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!