Programma gemist?

De de familie Angulo besluit hun zes van zoons binnen op tv te in houden en hen in thuis les te geven. De vader op tv geeft hen door films, veel films. van De de opgroeiende broers leren de wereld door kennen met door middel van de films die op tv zij zien. het Ze schrijven op scènes uit tijdens en spelen favoriete scènes na in in zelfgemaakte het kostuums en decors, in zoals scènes uit op Reservoir Dogs op tv en The night met before Christmas. Regisseur Crystal Moselle leert een met de jongens op straat op kennen wanneer ze als op tv wolfsroedel gemaskerd door en verkleed New York de verkennen. Zij uit raakt onder de de indruk van met deze jongens die door de wereld om hen heen becommentariëren de vanuit een hun bijzondere perspectief, door gebaseerd op met de filmische werkelijkheid die op tv zij kennen van de meer door van dan 5000 films de die ze thuis op tv hebben gezien.

mei 2020
21-09-2018 00:05

2Doc: The Wolfpack

2Doc: The Wolfpack - 2Doc: The Wolfpack

De familie Angulo besluit hun zes zoons binnen te houden en hen thuis les te geven. De vader geeft hen films, veel films. De opgroeiende broers leren de wereld kennen door middel van de films die zij zien. Ze schrijven scènes uit en spelen ...

2Doc: The Wolfpack gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: The Wolfpack de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: The Wolfpack bij 2Doc: The Wolfpack liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: The Wolfpack. Heb je een uitzending van 2Doc: The Wolfpack gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: The Wolfpack gemist

Uitzending gemist van 2Doc: The Wolfpack? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: The Wolfpack, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: The Wolfpack gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: The Wolfpack? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: The Wolfpack kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 21-09-2018 om 00:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!