Programma gemist?

De familie Angulo in besluit hun zes naar zoons binnen naar te houden in en hen thuis les op tv te geven. op De vader van geeft hen films, veel met films. De opgroeiende broers leren op de wereld kennen van door op middel van tijdens de films die zij zien. Ze naar schrijven scènes uit in en spelen favoriete van scènes door na in zelfgemaakte kostuums en op decors, zoals scènes een uit Reservoir Dogs met en The night van before tijdens Christmas. Regisseur Crystal Moselle een leert de op tv jongens op straat kennen wanneer naar het ze als wolfsroedel gemaskerd tijdens en verkleed New het York verkennen. op tv Zij raakt onder tijdens de indruk van deze jongens die door de wereld om met hen van heen becommentariëren vanuit hun tijdens bijzondere perspectief, gebaseerd een op de het filmische werkelijkheid die zij kennen uit in van de meer dan 5000 films tijdens die ze thuis op hebben een gezien.

mei 2021
21-09-2018 00:05

2Doc: The Wolfpack

2Doc: The Wolfpack - 2Doc: The Wolfpack

De familie Angulo besluit hun zes zoons binnen te houden en hen thuis les te geven. De vader geeft hen films, veel films. De opgroeiende broers leren de wereld kennen door middel van de films die zij zien. Ze schrijven scènes uit en spelen ...

2Doc: The Wolfpack gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: The Wolfpack de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: The Wolfpack bij 2Doc: The Wolfpack liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: The Wolfpack. Heb je een uitzending van 2Doc: The Wolfpack gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: The Wolfpack gemist

Uitzending gemist van 2Doc: The Wolfpack? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: The Wolfpack, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: The Wolfpack gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: The Wolfpack? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: The Wolfpack kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 21-09-2018 om 00:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!