Programma gemist?

De familie van Angulo besluit een hun zes zoons tijdens binnen te houden en een hen thuis naar les te geven. De een vader geeft hen films, in veel de films. De opgroeiende in broers leren een de wereld kennen door middel van op een de films die op tv zij zien. Ze schrijven scènes naar uit op tv en spelen favoriete tijdens scènes na in van zelfgemaakte kostuums en op tv decors, zoals scènes uit van Reservoir Dogs en tijdens The night de before Christmas. Regisseur Crystal Moselle leert het de jongens uit op straat kennen wanneer het van ze als wolfsroedel gemaskerd en op tv verkleed New York verkennen. door met Zij raakt onder op tv de indruk van het deze jongens die de de wereld om hen in heen becommentariëren op vanuit hun bijzondere perspectief, gebaseerd op naar met de filmische werkelijkheid die zij kennen in van de het meer dan 5000 in films die met ze thuis hebben de gezien.

september 2020
21-09-2018 00:05

2Doc: The Wolfpack

2Doc: The Wolfpack - 2Doc: The Wolfpack

De familie Angulo besluit hun zes zoons binnen te houden en hen thuis les te geven. De vader geeft hen films, veel films. De opgroeiende broers leren de wereld kennen door middel van de films die zij zien. Ze schrijven scènes uit en spelen ...

2Doc: The Wolfpack gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: The Wolfpack de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: The Wolfpack bij 2Doc: The Wolfpack liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: The Wolfpack. Heb je een uitzending van 2Doc: The Wolfpack gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: The Wolfpack gemist

Uitzending gemist van 2Doc: The Wolfpack? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: The Wolfpack, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: The Wolfpack gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: The Wolfpack? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: The Wolfpack kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 21-09-2018 om 00:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!